FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Strawberry blonde

Strawberry blonde
Här hade jag en riktig utmaning med ett hemmafärgat rött hår. Efter att ha varit rödhårig länge ville nu min kund gå tillbaka till att bli blond igen. Avfärgning, infärgning, sedan slingor i det och vi landade på en härlig strawberry blonde! Allt gjordes med Olaplex för att behålla kvalitén på håret.
Paulina Andersson 2015-07-17

Blond ombre

Blond ombre
Va roligt det är med förändringar och lite annorlunda jobb. Min gulliga kund kom till mig med ett hår i alla möjliga färger och vad inte säker på vad hon vill göra. Hon hade en mörk utväxt från sin egna färg och tyckte det var jobbigt att hålla efter en sån ljus och kall färg. Så vi valde att dova ner hennes färger och få ett mörkare intryck. En mörk botten och rejält grova balayage slingor lättade upp alla dessa olika nyanser till en jämnare grund. Så nu har hon en blond ombre i toner av ask, havre och en hint av kylig rosé ;)
Camilla Lind 2015-07-17

Balayage

Balayage
Idag vad supergulliga Derya här för att få sitt hår lite ompysslat. Jag har här använt mig av balayage-tekniken och på så sätt bevarat hennes naturliga hårfärg men samtidigt fått ljusare längder. Eftersom hennes hår va så mörkt innan och hade önskemål att bli mkt ljusare så har jag använt mig av Olaplex i blekningen för att håret inte ska slitas för mycket. Lite mjuka vågor med locktången, hårspray och solljus så är håret som nytt :)
Malin Kvaernå 2015-07-16

Beach-lockar hårtrend 2015

Beach-lockar hårtrend 2015
Beach-lockar hårtrend 2015
Beach-lockar hårtrend 2015
Beach-lockar hårtrend 2015
En stark trend just nu och något vi märker att våra kunder gärna vill få hjälp och tips om är de mjuka beach-lockarna. En väldigt fin styling som passar bra in på sommarens och höstens 70-talsmode och som funkar för många olika hårlängder. Supersnygga lockar till både den somriga klänningen och höstens stickade tröjor!
Tänkte nu ge er lite tips på vägen som förhoppningsvis kan hjälpa er att hemma få till det perfekta håret. :)
- Spraya längderna i fuktigt hår med en värmeskyddande produkt, gärna en saltvattenspray om du har tunna mjuka strån (även närmast botten för volym) och gärna en olja eller återfuktande spray om du har grovt/slitet/torrt hår. Torka håret 100% torrt.
- Dela upp håret från öra till öra bak i nacken och börja att locka håret med en konformad locktång. Tvinna slingan med den bredaste delen av locktången närmast botten och toppen ut mot tångens tipp (lämna den sista 3cm av toppen på håret olockad för extra beach-känsla). Ta ej för stora slingor och se till att ditt värmeverktyg inte är inställt på en värme över 180 grader (Högre temperaturer skadar håret mer än nödvändigt). Spraya lockarna med en torr hårspray och kamma/dra inte in dem, låt alla lockar svalna innan du borstar i dem för längre hållbarhet på frisyren.
- Fortsätt dela upp håret och locka och spraya tills allt är lockat.
- Låt alla lockar svalna ca 5-10 minuter och fixera med spray igen.
- Ta en borste och borsta försiktigt igenom håret, alternativt släng huvudet upp och ner och skaka igenom lockarna med händerna.
- Var inte rädd för att ta i håret! Har du lockat, sprayat och låtit svalna så kommer lockarna hålla trots att du rufsar i håret. Om du inte separerar lockarna och "mjukar upp" är det svårt att få till den avslappnade och ofixade känslan och risken är att det blir mer som bild nummer 1 ovan, om det nu inte är sådana lockar man är ute efter såklart!
- När du lagt benan och mjukat upp lockarna till önskat resultat kan du fixera åter igen med den torra hårsprayen. Har du rätt hårspray behöver du inte vara rädd att överdosera. En torr hårspray hjälper lockarna att fixeras och ger en sträv beachkänsla, medans en blöt hårspray som först och främst är till för uppsättningar kan ge en "klistrigt" känsla som inte ger håret samma chans till att röra sig naturligt.
Vi rekommenderar starkt ett spray från Wella SP som heter Perfect Hold, våran favorit här på Peach!
Hoppas detta kunnat hjälpa er på traven för att skapa 2015's lockar! :)
Malin Kvaernå 2015-07-16

Kopparrött med extensions

Kopparrött med extensions
Min härliga kund kom in med gamla extensions och ville ha en helrenovering med färg och lite nytt svall. En mustig kopparröd botten med lite ljusare längder och 70 keratinslingor senare så var hon redo för sommaren!
Paulina Andersson 2015-07-15

Ljusbrun balayage

Ljusbrun balayage
Min vackra kund kom till mig för att bli fin i håret. Hon ville ha en soft ombre i en ljusbrun nyans men inte blivit riktigt nöjd med sina slingor som hon gjort hos en annan frisör. Så vi valde att köra på balayage tekniken och arbeta in en riktigt fin övergång mellan hennes egna botten och de uppljusade längderna samtidigt som det finns olika skiftningar i hela håret. Nu fick hon den färg hon ville ha, och den fina glansen kommer från att ha färgat håret tillsammans med Olaplex för maxad vård och reparation :)
Camilla Lind 2015-07-14

Trevlig helg!

Trevlig helg!
Idag stänger vi salongen 17.30, alltså lite tidigare än vanligt, så här i semestertider. Vi från teamet önskar er en jätte trevlig helg med denna före och efter bild på en av dagens franskunder :)
Malin Sevelin 2015-07-10

Ljusbrun hårfärg

Ljusbrun hårfärg
Dags för en uppfräschning av min fina kunds fantastiska hår. Vi började slinga henne i vintras och nu var det bara en utväxtslingning som gällde. Nya folieslingor och en nyansering för att dämpa dem något gav denna fina hårfärg i toner av ljusbrun och karamell. En Olaplex treatment reparerade längderna och gav dom extra glans medan en klippning gav fräschhet till hela håret. Stylat med fön och stor rundborste :)
Camilla Lind 2015-07-09

Kopparblond balayage

Kopparblond balayage
Min fina kund kom till mig med en önskan om en jordgubbs- kopparblond hårfärg och var nyfiken på balayage tekniken. Jag har satt en bottenfärg och kammat ner den en bit tills den möter mina handmålade slingor med freelights från Wella. Jag lyfte hennes ombre ganska högt upp men fejdade in övergången med slingor och en nyansering i schamponeringen. Mums vilket härligt hår!
Camilla Lind 2015-07-08

Bruduppsättning

Bruduppsättning
Här har jag gjort en lite mer avslappnad klassisk bruduppsättning på min fina kund med lite flätor, tvinningar och överlappande slingor för rörelse i frisyren. Hoppas er dag var fantastisk!
Paulina Andersson 2015-07-08

Fransk ombre naglar med glitter och handmålat

Fransk ombre naglar med glitter och handmålat
Nu är det väl dags för lite härliga sommarnaglar bland alla dessa helt fantastiska hårfärger. Idag var det vår egen Camillas tur att slå sig ner i stolen. Camilla är en envis nagelbitare så dagens behandling var en utmaning och en rejäl förändring blev det. Här ser ni före och efter bild. Vi gjorde en fransk ombre med så klart lite handmålat på ringfingrarna samt några korn glitter. Sommar fräscht om något!
Malin Sevelin 2015-07-07

Chocolate Brown hårfärg

Chocolate Brown hårfärg
Här kommer en härlig chokladbrun hårfärg som jag gjorde på min härliga kund! Nu glänser hon fint i solljuset 🌞
Jennie Andersson 2015-07-07

Kort hår tjej

Kort hår tjej
Gud va roligt det är med alla dessa modiga tjejer som har kapat sina längder här den senaste tiden. Denna modiga tjej valde en rejält kort frisyr med inspiration från en tuffare sida av Anne Hathaway. Jag har klipp in nacken men sparat höjd på toppen för volym och möjlighet att kunna rufsa till frisyren och varva mellan antingen en mer feminin eller maskulin dagsfrisyr. Sneluggen är som pricken över i som även den går att forma om och leka lite med. Nu har hon ett helt nytt hår! :)
Camilla Lind 2015-07-06

Romantisk bruduppsättning

Romantisk bruduppsättning
Romantisk bruduppsättning
Romantisk bruduppsättning
Härliga soliga fredag, som vi tycker om dig!
Tänkte att det var dags att släppa dessa pärlor upp på bloggen. Här har jag gjort en romantisk och lite lantlig bruduppsättning på min otroligt vackra kund. Jag har använt mig av lite extra löshår, sedan gjort olika flätor, lockar och satt i olika blommor. Hade så himla roligt att pyssla ihop den här frisyren. En naturlig sminkning blev pricken över i. Jennie fick pyssla om brudens tärnor med både hår och make-up. Den första tärnan fick en enkel och avslappnad frisyr med softa lockar och blommor medan den andra tärnan fick en halvuppsatt frisyr, även hon med lite somriga blommor. Vi vill passa på att önska brudparet all lycka och er läsare en trevlig helg!
Camilla Lind 2015-07-03

Somrig sombre med havre ton

Somrig sombre med havre ton
Min härliga kund väntar sitt andra barn och tryckte att det var dags för en rejäl uppfräschning! Vi klippte av en bra bit av längden som var trött och sliten, och sen fick både botten och längder ny färg. Jag la slingor på längderna med Olaplex i för att vara så skonsam mot håret som möjligt och sen även en nyansering med en härlig ton av havre :)
Jennie Andersson 2015-07-03