FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Ljusbrun hårfärg

Ljusbrun hårfärg
Mums, vilken härlig ljusbrun hårfärg med toner av karamell, nougat och kall kanel. Min fina kund ville ha lite förändring och bli ljusare mot sommaren och efter en hel del slingor blev detta resultatet :)
Camilla Lind 2015-05-27

Från glesa fransar till fylligt naturligt utseende

Från glesa fransar till fylligt naturligt utseende
Här hade jag en riktig utmaning. Min kund hade väldigt få & tunna fransar. De fransar som är för tunna och svaga vill man inte limma på då risken är stor att den naturliga fransen går av då det blir för tungt. Vi kom fram till att köra ganska korta fransar, en så kallas grundform och en snygg böj för att "lyfta" ögat. Alltså grundform 11C. Det blev super snyggt tycker vi! Alla kan få snygga fransar, bara mer eller mindre.
Malin Sevelin 2015-05-27

Blå ombre!

Blå ombre!
Här fick jag ett fantastiskt roligt jobb att bita i! Denim som var en naturligt brun innan med lite gammal färg i topparna, ville göra något helt nytt och bestämde sig för blått hår!
Med Olaplex och helblekningar i olika omgångar, samt infärgning så landade vi på denna underbara färg som passar henne som handen i handsken, samtidigt som vi fick behålla kvalitén på håret. Det tog tid och flera besök här på salongen men det var det värt, för hur underbart är det inte med denna typ av färger?
Paulina Andersson 2015-05-23

Härliga hårförlängningar!

Härliga hårförlängningar!
Härliga hårförlängningar! Tänk vad man kan trolla med lite löshår. Här har jag satt i 80stk keratinslingor i den svartaste svart för att göra min fina kund ännu finare. Hennes fästman tyckte hon kunde unna sitt "amnings-hår" och sig själv en lugn stund i frisörstolen, speciellt när de faktiskt gifter sig idag! Vi allihopa önskar er all lycka och hoppas att er fredag blir den bästa! //Camilla och Peach-teamet
Camilla Lind 2015-05-22

Kort frisyr med blond kall hårfärg

Kort frisyr med blond kall hårfärg
Idag var gulliga Johanna hos mig och redo för en riktig makeover! En kall, blond hårfärg och en kort, kvinnlig frisyr stod på schemat och se så snygg hon blev i sitt nya hår! :)
Malin Kvaernå 2015-05-21

Blonda extensions

Blonda extensions
Här har vi en riktig makeover. Vi började med att få bort utväxten, så vi lade massor med härligt blonda folieslingor. Vi gjorde även en Olaplex behandling för att göra håret extra starkt och glansigt. Sen avslutade vi det hela med att sätta i 90 keratinvax slingor och vips så hade vår söta kund ett riktigt sommarsvall :)
Härligt samarbete av My och Paulina!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-05-16

Jennifer Lawrence frisyr

Jennifer Lawrence frisyr
Jippi, så himla kul att få klippa helt nytt! :)
Min fina och modiga kund hade fattat tycke för Jennifer Lawrence's kortare frisyr och ville klippa av sina långa längder. Hon fick en busigare variant med möjligheter att byta sida på hennes lugg, prova en tuff backslick eller böja topparna med en plattång för mer rufs i håret. Bara för att man har kort hår så är man inte låst till en och samma frisyr, och Lawrence är ett bra exempel på en tjej som varierar sitt korta hår. Snyggt tycker vi! :)
Camilla Lind 2015-05-08

Varm brun hårfärg

Varm brun hårfärg
Idag var det dags för Anna att få sig nytt sommarhår och jag fick lyxen att få lite fria tyglar! Vi kände båda två att det var dags att komma ifrån tofsarna och få lite mer frisyr, så jag valde denna snygga, klassiska frisyr för att framhäva nacke och hals väldigt fint och rama in ansiktet. När det gäller färgen valde jag en mörkare och varmare hårfärg som gör helheten mer välmående och glänsande och som ger mer djup och pigment. Vem har sagt att man måste bli ljusare till sommaren? :)
Malin Kvaernå 2015-05-05

Askblond hårfärg

Askblond hårfärg
Askblond hårfärg
Nu var det äntligen dags för min fina kund att förnya sin hårfärg. Jag har här lagt blekta folieslingor i hennes utväxt och sedan gjorde jag en lätt blondortvätt på hennes längder. Detta tillsammans med Olaplex och en svag blekning så att hennes längder känns faktiskt bättre än innan hon kom! Jag avslutade färgbehandlingen med en askblond toning med en lite djupare nyans i botten och en ljusare silver i längderna. En toppning på det blev kronan på verket och min härliga kund kan nu ut och glassa i sommar-Stockholm :)
Camilla Lind 2015-05-05

Blond hårfärg

Blond hårfärg
Vill önska alla en riktigt trevlig Valborg med denna somriga, blonda hårfärg jag gav gulliga Moa i början av veckan :)
Malin Kvaernå 2015-04-30

Från brunt till blont hår!

Från brunt till blont hår!

Här var den riktig vårstädning på gång! Efter några tappra försök att bli ljus och en hel del mörka hemmafärgningar kände vår härliga kund att det var dags att försöka bli ljus på riktigt. När hon kom till oss hade hon ljus utväxt och mörka färgmättade längder, hon hade även gamla extensions som skulle bort. Efter vi plockat bort extensionsen började vi uppljusningen. Vi lade en härligt brun bottenfärg och sen massa slingor på längderna för att få ett djup i botten med ljusare längder. Självklart använde vi Olaplex i blekningen för att skona håret så mycket som möjligt. Den här gången hade vi tur och hemmafärgningen släppte jätte fint, det är ju alltid en liten överraskning med hemmafärger.
Vi avslutade färgningen med en härligt beige nyansering så vi fick den rätta tonen på längderna. Där efter satte vi 100 extensions slingor och vips så var vårsvallet på plats! Härligt samarbete av Jennie och Malin K!
Vi ser framemot att se vår söta kund här igen om några månader då håret är redo för uppljusnings omgång nummer två, fortsättning följer :)......
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-04-30

Fransar kattform vs. grundform

Fransar kattform vs. grundform
Fransar kattform vs. grundform
Fransar fransar fansar! Jag blir helt kär av de naturliga resultatet. På dessa två tjejer har jag satt olika många fransar samt olika former. På första bilden (bruna ögon) har vi satt en form som kallas "kattform" och fått dit väldigt mycket fransar då min kund har väldigt många naturliga att sätta på. På den andra bilden där emot har vi valt "grundform" då det passade hennes ögonform bättre och inte applicerat riktgt lika många fransar av den anledningen att hon själv inte har supertäta. Från blonda fransar som inte syns jätte mycket till ett otroligt fint lyft och en naturlig känsla på ögonfransförlängningen.
Malin Sevelin 2015-04-29

Lob ombre

Lob ombre
Lob ombre
Här har vi ett härligt vårhår. Min fina kund ville liva upp sin hårfärg så jag penslade slingor på frihand med balayage-teknik och tonade hennes botten lite mörkare för en härlig ombre färg. Hennes lob putsades och kommer bli så fin i sommar med den nya hårfärgen :)
Camilla Lind 2015-04-29

Bruduppsättning

Bruduppsättning
I lördags fick jag äran att göra bruden Malin vacker med en bruduppsättning till hennes stora dag och min kollega Paulina fixade hennes vän. Vi på Peach önskar brudparet all lycka! :)
Jennie Andersson 2015-04-27

Avfärgning med Olaplex till ljusbrun färg

Avfärgning med Olaplex till ljusbrun färg
Efter en lång tid med mörka hemmafärger och slitande hemmablekningar kom Elin till oss med ett mål att bli blond. Att gå från mörkt till ljust, speciellt efter hemmafärgningar, tar ett par frisörbesök tills man når sin målbild. Detta förstabesök gjorde jag en avfärgning med Olaplex och färgade håret i en jämnare färg. Tack vare Olaplex och ett medgörligt hår så lyckades jag få henne till en ljusare brun färg vilket tog oss ett stort steg i rätt riktning! Hemmafärgat hår är som sagt väldigt klurigt då vissa färger/hår släpper lätt medans andra knappt släpper alls. Men denna gång blev det jackpot och denna färg blir en superfin grund att lägga ljusa slingor i, så fortsättning följer! :)
Malin Kvaernå 2015-04-24