FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Ljusbrun Sombre!

Ljusbrun Sombre!
Ljusbrun Sombre!
Härliga Emelie var hos mig i somras för att bli riktig eldröd. Nu var hon trött på att underhålla den markanta utväxten och ville ha något mer naturligt. Då passade en sombre perfekt! Sombren är ombrens nya kusin med en softare nyans och en mjukare övergång mellan den mörkare bottenfärgen och de ljusare längderna. För att slippa den tydliga utväxten och få en mer naturlig stil kan man välja en bottenfärg som är väldigt lik ens egen.
Vi började med att avfärga håret för att få bort så mycket av den röda färgen som möjligt. De röda pigmenten släppte väldigt bra eftersom färgen tidigare var gjord hos oss. Hårfärg som finns att köpa i butik har en tendens att bita sig fast och är väldigt svår att få bort. Vilket kan bli ett problem när man vill byta hårfärg. När vi fått bort det mesta av de röda pigmenten lade jag en bottenfärg som var väldigt nära Emelies naturliga hårfärg. Jag drog ut bottenfärgen en bit på längderna och lade några ljusbruna folieslingor för att få en naturlig övergång. I schamponeringen avslutade vi med en nyansering för att få lyster och glans till de ljusa längderna. Resultatet blev en mycket mer naturlig hårfärg som ligger helt rätt i tiden.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-02-01

Slingad och mustig brunette

Slingad och mustig brunette
En av mina härliga ombre-kunder från i somras var tillbaka hos mig för en vinterstädning. Det fick bli en ny hårfärg med en mustig, varm brun grund tillsammans med nätta highlights och något ljusare längder :)
Camilla Lind 2014-01-31

Vårens hårfärger 2014

Vårens hårfärger 2014
Vårens hårfärger 2014
Vårens hårfärger 2014
Vårens hårfärger 2014
Vårens hårfärger 2014
Vårens hårfärger 2014
Vårens hårfärger 2014
Nu tänkte jag att det var dags att kika på vårens trendiga hårfärger. Till våren ser vi många mjuka färger med vackra skiftningar och reflexer. Den omåttligt populära Ombren får ge plats till sin kusin Sombren, en softare frisyr med mjukare övergångar mellan den mörka bottenfärgen och de ljusare längderna. Trendigt i vår är toner av karamell, vanilj, brunt socker och honung. De färgerna hittar du både i fräscha Sombre-hår samt i de mustiga brunetterna med de nätta highlightsen. Man kan gärna lägga in lite varma slingor kring ansiktet för att lyfta sin bruna hårfärg till nästa nivå. Kikar vi på lite ljusare färger så är kopparblond och roséblond två heta nyanser. Den kopparblonda färgen ska gärna kännas lite solblekt och mjuk utan för skrikiga linjer medan den roséblonda färgen ska skimra och andas ungdom och glöd. Är man modig kanske man vågar sig på det riktigt pastell-färgade håret. Hårfärgen ska kännas lite urtvättad och påminna om bomull, "Stonewashed" är ledordet. Färgerna kan vara rosa, blå, lavendel eller riktigt isblond. Tänk romantisk punk och du är rätt ute! Jag hoppas att du har fått lite inspiration av mitt bildregn. Vi på Peach ska på färgkurs i mars och efter det kan jag lova ett nytt inlägg med massa inspiration från trendiga vår och sommarhår. Tills dess får ni hålla till godo, lycka till!
Camilla Lind 2014-01-30

Peach Stockholm välkomnar Sofie Graw!

Peach Stockholm välkomnar Sofie Graw!
Ett nytt år går ju ofta synonymt med både nystarter och nya utmaningar, eller hur?
Frågar jag mig själv så är svaret ett givet ja. Därför känns det extra roligt för mig att få inleda 2014 med att bli en del av det härliga teamet på Peach Stockholm! Jag som ”nykomling” heter Sofie Graw - en mycket glad och människokär dalkulla, med en gedigen förkärlek till allt vad kreativt skapande innebär.
Det var här i Stockholm som jag utbildade mig till frisör och hårstylist – vilket också är det bästa jag någonsin gjort! Så nu, efter en period kantad av spännande stylingjobb på både visningar och photoshoots, jobb på salong och medverkande i diverse tävlingar både ute i landet och internationellt, så står jag redo att få sätta mina ivriga små fingrar i arbete här på Peach! Jag ser fram emot många fantastiska möten med Er alla där ute, och hoppas att vi kommer att få dela flera fina stunder av hårmagi tillsammans. För det är Ni värda!
Måndagen den 3 februari är min första dag, men ni kan redan nu boka en tid hos mig via vår smidiga onlinebokning.
Sofie Graw 2014-01-28

Från hemma blekt till mer naturlig

Från hemma blekt till mer naturlig
Min härliga kund hade blekt håret hemma väldigt länge och ville nu ha en mer naturlig färg där hon inte behöver slita så mycket på håret. Jag la en mörkare botten för att få extra djup i färgen och så att utväxten inte blir så skarp, och även lite mörkare slingor på längderna för att få mer skiftningar. Sen avslutade jag med en varmbeige toning för att få mer lyster och glans. En rejäl rensning på slitna toppar gav håret nytt liv igen :)
Jennie Andersson 2014-01-28

Ny fin färg i januari mörkret

Ny fin färg i januari mörkret
Det som jag har gjort på min fina kund är att ta en rejäl rensning på topparna och sen en uppfräschning av färgen. Bottenfärgen ville hon ha rätt nära sin egen färg och sen förstärka dom redan lite solblekta topparna, och resultatet blev ett helt nytt hår :)
Jennie Andersson 2014-01-27

Härliga extensions

Härliga extensions
Min fina kund hade en helt magisk hårfärg i sig själv naturligt men ville ge håret lite extra krut och längd. 100stk keratinslingor gjorde susen, håret blev både tjockare och längre. Synd bara att solen hann gå i moln när jag skulle knäppa bild nummer två, hennes hårfärg sprakade verkligen i solen, super fint blev det! :)
Camilla Lind 2014-01-24

Vårens klippningar 2014

Vårens klippningar 2014
Vårens klippningar 2014
Vårens klippningar 2014
Nytt år och nya tag, dags att ta reda på vilka trender som gäller i vår! När det kommer till korta klippningar så är den busiga och lite ojämna "pojk-klippen" het i vår. Den ska kännas lite rufsig och med en lite hackig linje där formen hålls lite rundare för en feminin touch. Vågar du inte köra på pojk-kort så kommer även boben tillbaka i vår. Den ska också vara lite rufsig i kanterna. Återkommande för alla hårtyper i vår är att man ska våga blanda olika texturer. Man ska se lite ofixad ut, så länge det finns rörelse i håret så är du rätt ute. Boben gör sig fin både som lite rufsig, vågig och uppklippt. De längre håren bör även de satsa på en blandad textur. Sov med håret i flätor så har du en snabb väg till att sätta vårens trend. Långa hår får gärna sparas ut till hela längder som känns blanka och friska. Man kan gärna klippa upp håret vid ansiktet för att få ett svallande intryck där man kan locka håret bakåt, bort från ansiktet. Men tänk gärna så fylligt och jämnt klippt som möjligt utan för korta etager. Den ofixade känslan är ett säkert kort, den s.k. "Undone Look". Lycka till allihopa, långa som korta hår!
Camilla Lind 2014-01-23

En ny kort frisyr!

En ny kort frisyr!
Min modiga kund var sugen på en kort frisyr med lite "edge", och den passade henne som handen i handsken! Åh så roligt det är med modiga kunder :)
Jennie Andersson 2014-01-22

Blonda extensions!!

Blonda extensions!!
Min fina kund var hos mig för att få en riktig uppfräschning. Resultatet hon var ute efter var mer lyster och ett fylligare hår. Vi började med att lägga en bottenfärg och blonda folieslingor. Slingorna gör att hon får tillbaka lystern i längderna. För att få en extra fyllig känsla satte vi in 40 keratinvax extensions. Resultatet blev ett fylligare och mer lätt stylat hår. På den här bilden har jag använt en plattång för att få glamorösa mjuka lockar som jag fixerat med en torr hårspray. Soft, blont och en massa lyster blev resultatet!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-01-21

Fredagsmys!

Fredagsmys!
Idag har vi fredagsmys på salongen. Kika gärna in och värm er med ett glas bubbel :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-01-17

Bröllopsinspiration!

Bröllopsinspiration!
Bröllopsinspiration!
Bröllopsinspiration!
Bröllopsinspiration!
Nu börjar det klia i fingrarna på alla bröllopsplanerare och det finns väl inget härligare än allt som hör ett bröllop till. Vi på Peach Stockholm tycker det är super roligt att få förgylla någons speciella dag. Vi erbjuder hela kittet, både hår och make up för att få till en helhet och ta fram de vackraste i varje brud. Till den här bröllops säsongen har vi även inrett ett eget VIP rum för bruden och hennes följe. Där får man sitta i lugn och ro och känna sig riktigt lyxig! Alla bröllop är unika och därför är det så viktigt att man känner sig på topp och sitt absolut vackraste på sin dag! Bröllopsmässan äger rum nästa helg den 25/1 på Grand hotel i Stockholm och där kan man verkligen bröllops frossa i allt från klänningar till bakverk. Den är verkligen värt ett besök. För att få lite extra inspiration har vi lagt ihop lite härliga bröllops bilder som ni kan drömma er bort till :). Vi vill önska ett stort Lycka till och Grattis till alla 2014 års brudpar!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-01-17

Beigeblond hårförlängning

Beigeblond hårförlängning
Min fina kund var sugen på en förändring nu i januari. Hon var trött på sin vitblonda färg och ville få lite mer liv i håret samtidigt som hon var ute efter mer längd och fyllighet. Jag har slingat bort utväxten och lagt i mörkblonda slingor tillsammans med ljusa, sedan tonat ner hela håret till en beige havreblond som både skiftar i varma och kalla toner. 70stk keratinslingor i tre olika nyanser gjorde susen för att få håret att kännas både tjockare och längre. Efter en omgång med den konformade locktången så är förvandlingen nu komplett :)
Camilla Lind 2014-01-15

Havre blond/beige

Havre blond/beige
Min härliga kund började få en rejäl utväxt och var lite trött på sina blekta längder efter sommarsol och en utlandsresa, men ville fortfarande hålla sig blond. Jag behöll en lite mörkare botten för att få mer djup i färgen och blandade i lite ljusa slingor för att bli kvitt utväxten. Sedan la jag lite mörkare slingor underifrån och avslutade med en toning som dämpar ner de ljusaste partierna samt ger glans och lyster. En klippning på de och sen vart resultatet en havreblond färg med fräscha toppar :)
Jennie Andersson 2014-01-13

Kort & Fräscht

Kort & Fräscht
Mina underbara svärmor ville få starta året med nått helt nytt. Vi klippte av en rejäl bit på håret för att bli av med alla trötta längder och få en fylligare känsla. För att rama in ansiktet klippte vi en mjuk snelugg som går att variera åt båda hållen. När det kom till färgen så bestämde vi oss för att lägga lite blekta folieslingor i överhåret för att få ett extra lyft men ändå behålla grundfärgen. Nu är Frida redo för 2014 :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-01-10