FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Färgförändring

Färgförändring
Idag var det dags för gulliga Elisabeth att få en färgförändring. Hon kände att hennes utväxt alltid blir för skarp och att längderna var för blekta så jag valde att göra en soft ombre så hon fortfarande är blond men slipper den mörka kontrasten i botten. Det gav även hennes hår en ny lyxig känsla som är supersnygg denna tid på året :)
Malin Kvaernå 2014-11-27

Nyårsnaglar

Nyårsnaglar
Salongen är nu pyntad med söta tomtar, julmusik och härligt värmande ljus i olika dofter. Vi här på Peach har julstämningen på topp och tänkte därför dela med oss av snygg inspiration på jul och nyårsnaglar. Tiden springer iväg och snart är vi där.
Besök oss för att koppla av en stund med någon av våra lyxiga behandlingar eller varför inte ta fram nagellacket och pyssla lite hemma.
Malin Sevelin 2014-11-27

Herrfrisyrer

Herrfrisyrer
Herrfrisyrer
Herrfrisyrer
Herrfrisyrer
Herrfrisyrer
Nu var det längesedan vi uppmärksammade våra stiliga herrar här på bloggen så nu är det dags att titta på olika herrfrisyrer. Vi i Peach teamet var för en tid sedan på en modellkväll med Wella. Då låg männen i fokus och vi såg frisyrer från bl.a. Sons of Anarchy, som är en populär tv-serie just nu. Det var en härlig visning med olika stilar, trender och vad som man ska tänka på när man stylar en herre idag. Vi såg 3 starka trender:
1. Skägg. Nu är det super populärt med skägg i alla dess slag. Vildvuxna skägg, inoljade skägg och mustascher samt kantiga former och groomade looker. Det är även inne med ett vildvuxet långt hår som åker upp i en knut. Tänk saltvatten-spray, torrt och ofixat "jag bryr mig inte"-looken så är du rätt ute.
2. Army klippning. Det är en snygg finish-nacke där inga kanter syns utan det klipps från en nollgradig hårlängd som växer uppåt. Detta kan man sedan styla med en kantig frisyr på toppen för att riktigt fullända Army-looken, eller leka med olika texturer och vågor för att kunna variera sig.
3. Benor. Var inte rädd för att markera din bena som sitter på sidan. Här går det att kombinera alla stilar; ett maskulint skägg, en finish-nacke och en kammad bena med härlig textur i överhåret. Vad kan gå fel?
Det var de tre hetaste trenderna just nu, men vi såg även flera stiliga herrar som lekt med sin hårfärg. Varför inte prova en shading? En soft look som ger håret en hint av en cool ton utan bekymmer för att man ska känna sig "för färgad".
Fråga din frisör om vad som passar just din hårtyp, virvlar och olika styling tekniker.
Hoppas att ni fått lite idéer, lycka till!
Camilla Lind 2014-11-27

Julmys

Julmys
Nu har vi julpyntat här på salongen inför i morgon då vi har lite glöggmingel. Vi bjuder på mumsiga snittar och goodiebags med smått och gott! Kom in och julmys med oss imorgon onsdag mellan 18.00 och 21.00 :)
Jennie Andersson 2014-11-25

Handgjorda parfymer från Danmark

Handgjorda parfymer från Danmark
Nu har vi fått in en härlig nyhet till salongen lagom till jul. Det är en parfym som heter Zarkoperfume och de kommer i fem spännande dofter och är helt unisex.
De är en molekylparfym som är 100% handgjorda från Danmark. En molekylparfym anpassar sig efter bäraren så alla dofter blir helt personliga. Parfymerna är framtagna efter det skandinaviska klimatet och livsstilen och påverkas efter bärarens sinnesstämning, häftigt va?
Peach Stockholm är glada att sälja dessa juveler nu inför jul och vi kommer att prata mer om dem på vårat glöggmingel nu på onsdag kl.18.00, så kom gärna förbi om ni är mer nyfikna! :)
Camilla Lind 2014-11-24

Sombre hår

Sombre hår
Sombre hår
Underbara Malin var hos mig och ville få ordning på sitt hår. Hon var trött på att få en skarp utväxt men ville inte bli mörkhårig, så vi valde att göra en sombre. En soft ombre med hjälp av slingor och toning i botten. En toppning och förvandlingen är komplett! :)
Camilla Lind 2014-11-24

Hårförlängning

Hårförlängning
Här ser vi en rejäl förvandling som jag och Jennie har gjort tillsammans. Fina Ebba var först hos mig och slingade sig ljusare och vi beställde löshår. Sedan har Jennie fått sätta sina flitiga fingrar i arbete och gett Ebba en underbar hårförlängning. Jennie satte i 90stk keratinslingor i tre olika nyanser för att ge håret den där sista decimetern man alltid saknar samtidigt som det ser naturligt ut. Nu är Ebba en läcker karamellblond med ett underbart svall.
Camilla Lind 2014-11-20

Fransförlängning

Fransförlängning
Fransar fransar fransar! Den förvandlingen som blir när man gör fransförlängning. Naturligt är dessa fransar ganska långa så för att göra dom ännu längre Aanvände vi oss av 13 mm som längst.
Malin Sevelin 2014-11-20

Svarta naglar

Svarta naglar
Jag tror jag blivit kär i svarta naglar i alla olika kombinationer. Här valde vi att matcha det i både matt och blankt med ett underbart glittrigt gellack i kundens favoritfärg lila! hur snyggt blev inte detta?
Malin Sevelin 2014-11-19

Naglar mandelform

Naglar mandelform
Underbara mandelform! Här gjorda i en snygg naturlig färg med ett handmålat mönster, ett finger på vardera hand.
Malin Sevelin 2014-11-19

Ljus koppar

Ljus koppar
Nu när det är som gråast ute behöver man en riktig färgklick! På härliga Sofia har jag gjort en ljus kopparfärg som gör vardagen lite roligare i detta mörker :)
Jennie Andersson 2014-11-18

Naturlig ombre

Naturlig ombre
Naturlig ombre
Underbara förvandlingar, tänk vad stor skillnad det kan bli av lite färg. Här har jag gjort en naturlig ombre på min vackra kund med hjälp av ljusa slingor och en mjuk toning. Jag har sedan klippt längderna fräscha och fina, och till sist stylat med den breda locktången från GHD :)
Camilla Lind 2014-11-18

Novemberbröllop

Novemberbröllop
I lördags fick jag den stora äran att få pyssla om vackra Jessica till hennes stora dag. Det vankades ett novemberbröllop med en familjär känsla. Vi valde att göra en halvuppsättning med fina detaljer och en naturlig make-up. Vi på Peach önskar brudparet all lycka! :)
Camilla Lind 2014-11-17

Glöggmingel

Glöggmingel
Äntligen börjar vi närma oss mysiga adventstider med julklapps handling och massa soffmys med tända ljus. Vi på Peach Stockholm tänkte låna er uppmärksamhet onsdag den 26/11 då vi tänkte bjuda på glöggmingel med mumsiga snittar och en massa härliga julerbjudanden.
Såhär i juletider är vi lite extra generösa utöver att vi kommer ha 20% på både Wella och vårt Youngblood smink kommer man kunna få festliga make up tips, håret stylat och naglarna lackade helt utan extra kostnad. Och självklart kommer vi dela ut härliga goodiebags till de 50 första julmysarna.
Klockan 18:00 hälsar vi er hjärtligt välkomna att komma och julmysa med oss!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-11-14

Wow-håret

Wow-håret
Här ser vi ett helt ofärgat hår; långt, tjockt och alldeles underbart. Men det behöver förändring, och en naturlig sådan. Jag har gjort slingor i tre olika nyanser på längderna plus en intensivtoning i botten. Lite layers i klippningen för smidighet och liv följt av en omgång med den breda plattången och wow-håret är ett faktum! :)
Camilla Lind 2014-11-13