FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Istället för vitblond...

Istället för vitblond...
Platinablond i all ära, men ibland kan man tröttna på det hel-ljusa och vilja bli en mer skiftande blond. Min härliga kund kom till mig med ett solblekt, nästan vitt hår och ville dova ner det och få mer liv i längderna. Jag glömde bort att ta en före-bild, men många kan vi ju känna igen oss i att håret blivit För ljust. Så jag la i några varma mörkblonda slingor i längderna, nya ljusa i utväxten och sedan har jag tonat håret. En mörkare toning i botten för att de följande utväxterna inte ska kännas så skarp, sen en fin champagneblond på resten. Så istället för vitblond är min vackra kund nu en dovare, mjukare och mer naturlig blond med massa liv! :)
Camilla Lind 2014-09-05

Stiletto naglar

Stiletto naglar
Våga vara lite galen. Stiletto naglar passar inte alla till vardagen och sitt arbete, men det är ju så snyggt! Längden kan vara svår att hantera i början men tro det eller ej, man vänjer sig! Dessa har jag gjort på mig själv. Jobbar med dom, sms:ar, diskar, tränar med dom. Ja, allt ni kan tänka er.
Högerhanden är i grunden en förlängning i gele med ett gellack i en härligt rosa över. Vänster där emot fick lite mer kärlek. Glitter i olika färger samt handmålade blommor och mönster.
Malin Sevelin 2014-09-05

Mustig och varm beigeblond

Mustig och varm beigeblond
Vackra Wilma hade åkt hela vägen från Dalarna för att få bli fin i håret hos oss. Hon var less på sitt vitblonda hår och den utväxt som följde. Jag har både färgat hennes utväxt, slingat och tonat håret i flera omgångar för att få fram en så mustig färg som möjligt. När man går från en sådan vit hårfärg är det viktigt att man arbetar med en varm färg så håret inte börjar skifta i grönt. Tyvärr sitter inte mörka färger så länge i ett sådant ljust hår, därför tonade jag det flera omgångar och även rekommenderade att Wilma kör med en färginpackning från Revlon hemma. Jag tycker verkligen att hennes blåa ögon och vackra hudton kom fram i den nya hårfärgen som blev en härlig beigeblond till sist :)
Camilla Lind 2014-09-03

Varm ljusbrun hårfärg

Varm ljusbrun hårfärg
Här fick jag minsann ett långt svall att bita i!
Min fina kund kom till mig med en rödflammig hårfärg i bruna och svarta toner som hon inte tyckte om. Vi valde att först avfärga hennes svarta längder, sedan la jag en mustig, varm och brun bottenfärg med en massa ljusa slingorna på längderna. Dessa tonade jag sedan in så att alla övergångar blev mjuka och följsamma. En toppning på det och en styling med den konformade locktången så blev förvandlingen komplett! :)
Camilla Lind 2014-08-29

Varmbrun

Varmbrun
Min kund hade varit röd ett bra tag och var nu sugen på en mer varmbrun färg med lite ljusare toppar. Jag la en neutralare brun färg som grund, eftersom att det redan fanns så mycket värme i färgen under, sen blandade jag längderna med ljusa slingor och en mellanbrun färg för att få ett fint spel. Jag la även en toning på de blekta slingorna för att få en fin nyans, det kan vara lite trixigt att ljusa upp en röd färg då det gärna går mot det rosa hållet under uppljusningen.
Jennie Andersson 2014-08-28

Fräscha toppar

Fräscha toppar
Min kund ville bli av med sina slitna sommar längder så vi klippte av en bra bit till en fin längd med fräscha toppar. Förutom att trolla bort utväxten så la jag ut lite slingor på längderna också som jag sedan nyanserade mer åt det beiga hållet än det guldiga som hon var innan.
Jennie Andersson 2014-08-27

Glitternaglar

Glitternaglar
Se dessa glitternaglar efter närmare fyra veckor. Fortfarande snygga och utan släpp. Gelnaglar är hållbara och tål rätt mycket. Oavsett detta så finns en del saker man kan tänka på.
För att få konstnaglarna att hålla:
1. Använd olja minst 2 ggr om dagen.
2. Håll dig till den längd du klarar av i vardagen. Alltså inte för långa.
3. Naglarna är inga "verktyg". Tänk dig för lite extra och var försiktig!
Malin Sevelin 2014-08-27

Nagelinspiration

Nagelinspiration
Tänkte passa på att visa lite nagelinspiration denna underbart soliga fredag. Dessa stilettonaglar har jag gjort på mig själv. Jag har förlängt min naturliga nagelbädd med en varm rosa gel och sedan lagt glitter i olika färger som en skarp kant, liknande fransk manikyr. För att vara extra kreativ tog jag fram färgen och målade för hand dessa blommor och mönster.
Vi på Peach Stockholm önskar er en trevlig helg!
Malin Sevelin 2014-08-22

Nybakade bullar och höstmys!

Nybakade bullar och höstmys!
När hösten knackar på dörren och man börjar känna kylan i luften. Då passar vi på att mysa lite extra på salongen med härligt nybakade bullar och väldoftande stearinljus. Kika gärna in på en kopp nybryggt kaffe med gofika :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-08-21

Rödbrun

Rödbrun
Precis när vi börjar bli lite trötta i våra fingrar efter sommarens aktiva folieslingsvävande så börjar våra kunder bli sugna på lite höstfärger! Min härliga kund hade blivit ordentligt solblekt och tyckte att det var dags för lite mer färg, så en mustig rödbrun färg fick det bli :) Första gången man går över till en mörkare färg från en ljus så måste man alltid ösa på med lite extra pigment för att färgen inte ska bli dassig, och det är alltid bra att använda nått hemma för att fylla på med pigmenten som gärna vill rinna ur lite när man tvättar det. Ett bra tips är en "färg bomb" från revlon som är en inpackning med pigment i, den gör så att man får tillbaka den där nyfärgade känslan.
Jennie Andersson 2014-08-14

Gellack

Gellack
Denna förvandling från torra trötta naglar till en jämn form och ett gellack i en härligt naturlig beige färg.
Malin Sevelin 2014-08-13

Bruduppsättning

Bruduppsättning
Bruduppsättning
I lördags hade jag den stora äran att få göra Anna fin till sin stora dag!
Anna var ute efter en romantisk, hög och rufsig bruduppsättning med vintage-tema. Sminket från underbara Youngblood gick i röda toner som sedan kom igen i de härliga naglarna som Malin stog för.
Jag fick även sätta fingrarna i tärnans hår och gjorde även där en lite rufsigare uppsättning men med lite mer knut-känsla. Solen sken och det var en super rolig arbetsdag för mig. Jag hoppas att brudparet hade en fantastisk dag och vi på Peach önskar dem ett stort grattis och lycka till vidare! :)
Camilla Lind 2014-08-13

Elegant knut

Elegant knut
Här är ännu en utav sommarens vackra brudar med en elegant knut med inslag av flätor. Vi på Peach önskar brudparet all lycka och en fantastisk bröllopsdag!
Jennie Andersson 2014-08-09

Kopparfärg

Kopparfärg

I dag gjorde jag en förvandling från ljusblond till en kopparfärg på min härliga kund!
Hoppas att alla får en toppen helg i det härliga solskenet!
Jennie Andersson 2014-08-08

Ombren håller i sig!

Ombren håller i sig!
Ombren håller i sig även i höst! Här har vi en soft variant med skimrande slingor i karamell, vanilj och toffee tillsammans med en mustig och brun bottenfärg.
Camilla Lind 2014-08-07