FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Glitternaglar

Glitternaglar
Nya härliga glitternaglar på vår Camilla! Här har jag gjort en förstärkning med ett blått glitter i olika storlekar nedtonat av ett lager med silver, kort och gott.
Malin Sevelin 2014-06-04

Chokladbrunt hår

Chokladbrunt hår
Min vackra kund kom till mig med i princip svart hår som färgats hemma under en lång tid. Hon ville bli ljusare mot sommaren och komma bort från det svarta. Jag har avfärgat, tonat och till sist satt mjuka slingor kring ansiktet för liv och rörelse. Så småningom hoppas vi kunna ljusa upp henne ytterligare i en fräsch sombre, men vi ville bevara hårets kvalité och satsade på ett härligt chokladbrunt hår idag. Vilken skillnad lite färg och klippning kan göra! :)
Camilla Lind 2014-06-03

Somriga blonda extensions

Somriga blonda extensions
Somriga blonda extensions
Underbara Johanna var hos mig och fick lite härlig sommar i håret. Med hjälp av blekta folieslingor och 100st blonda keratinvax extensions så var hon en riktig sommartjej!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-06-03

Bröllopsfrisyr

Bröllopsfrisyr
I dag var det fina Lindas stora dag! Tidigare i veckan så satte vi in 100 st keratin slingor för att få det där tjocka, långa svallet som passar perfekt när man ska fixa sin bröllopsfrisyr. Härliga lockar och lite romantiska flätor gjorde hela håret komplett. Vi på Peach Stockholm önskar Linda och hennes blivande make all lycka!
Jennie Andersson 2014-05-31

Fransk manikyr

Fransk manikyr
Idag hade vi besök av en mor och dotter som startade sin shoppingdag med ett stopp hos oss för att få fina naglar. En varsin klassisk frans manikyr lackat med nagellack.
Malin Sevelin 2014-05-30

Glad Kristi himmelsfärd

Glad Kristi himmelsfärd
Idag är det Kristi himmelfärd och då passar Peach Stockholm på att stänga och ladda batterierna. Om det är något ni undrar över når ni oss på mailen, annars har vi öppet precis som vanligt imorgon :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-05-29

Naturella gelenaglar

Naturella gelenaglar
Naturella gelenaglar
Alla arbeten tillåter inte långa naglar med massa glitter, tur är väl de att det är minst lika snyggt med naturella gelenaglar.
Malin Sevelin 2014-05-28

Wella's hårvisning

Wella's hårvisning
Wella's hårvisning
Wella's hårvisning
Här kommer lite bilder från Wella's hårvisning som Peach-teamet var på för några veckor sedan. Showen bjöd på härliga färgtekniker samt spännande klippningar för både herr och dam :)
Camilla Lind 2014-05-28

Ljusbrun hårfärg

Ljusbrun hårfärg
Här har vi en tjej som var redo för förändring och ville bli ljusare till sommaren! Jag har gjort en lätt avfärgning för att tvätta ur hennes mörkaste partier. Efter det gjorde jag massa tunna slingor och nyanserade det till en mjuk och härlig ljusbrun hårfärg :)
Camilla Lind 2014-05-28

Sommarkänslor

Sommarkänslor
Vilka härliga sommarkänslor det är i luften idag! Det firar vi på Peach Stockholm med underbart bubblande rose och svalkande vattenmelon ☀️. Kom gärna förbi och njut av vår mysiga uteplats!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-05-23

Kopprigt långt hår

Kopprigt långt hår
Kopprigt långt hår
Nu var det dags för vår egna Jennie att bli Peachad till sommaren!
Ny färg och lyster samt 80stk keratinslingor för ett långt kopprigt hår och se vilken babe hon blev ;)
Camilla Lind 2014-05-23

Bruduppsättning

Bruduppsättning
I lördags var det dags för min underbart vackra kund att gifta sig. Solen sken och stämningen på salongen var på topp! Till hennes bruduppsättning har vi använt oss utav en vacker knut med en fin överlappnings-teknik. De skapar mer liv och dynamik till skillnad från en vanlig slätkammad knut. En mjuk make-up från mineralsminket Yound Blood blev pricken över i. Vi på Peach Stockholm önskar brudparet all lycka! :)
Camilla Lind 2014-05-22

Långa naglar

Långa naglar
Långa naglar
Nu var det på tiden att få mina egna lite snygga. Jag älskar långa naglar i alla former, denna gång blev det raka naglar i en hallonröd superhärlig färg i kombo med silvrigt glitter. Jag är riktigt nöjd, dessa kan av leva med i många veckor framöver!
Malin Sevelin 2014-05-21

Sommarnaglar

Sommarnaglar
Gissar på att det är fler än jag som känner att sommaren är på väg. Hur underbart är inte de? Varma dagar, sena sommarkvällar och pricken över i, en lång härlig klänning med matchande sommarnaglar. Här kommer en massa inspiration med allt ni kan tänka er i nagelväg!
Malin Sevelin 2014-05-21

Blonda extensions

Blonda extensions
Härliga Linda fick en riktig uppfräschning. Lite härliga blonda slingor och extensions med en lätt förlängning gjorde susen! Dags att glänsa i vårsolen :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-05-21