FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Höstfina extensions

Höstfina extensions
Min fina kund var trött på sitt hår och ville ha en förändring till hösten. Vi har först färgat och slingat hennes hår i olika kopparbruna toner med mjuka highlights i överhåret. Efter det har vi satt i 100stk keratinslingor i tre olika färger. Håret är sedan klippt i layers och stylat med vår konformade locktång, hårspray och vårdande olja från SP. Resultatet blev en härlig rödbrun som verkligen sprakar i solskenet (kan ses i andra bilden). En härlig förändring till hösten! :)
Camilla Lind 2013-09-10

Stockholms frisörer i världsklass!

Stockholms frisörer i världsklass!
Vi på Peach Stockholm känner oss super stolta och glada över att vi nu finns med i Whatsupsthlms frisörguide. I den finns de salonger som håller hög klass när de gäller både service och frisörhantverket. Blir ni lika nyfikna som vi - kika in här whatsupsthlm :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-09-09

Peach Stockholm välkomnar Jennie Andersson!

Peach Stockholm välkomnar Jennie Andersson!
Vi på Peach Stockholm välkomnar vår nya frisör Jennie Andersson till vårt team. Jennie har de senaste åren jobbat på en av de framstående salongerna i Sundsvall, Saxokam. Där har hon ständigt fått anta nya utmaningar med mycket kurser, allt från klipp & färg till uppsättningskurser på Björn Axén. Efter tre år på Saxokam kände Jennie att det var dags för lite nya utmaningar i storstan och Peach Stockholm. Jennie gillar allt som frisöryrket har att erbjuda så länge hon får använda sin kreativitet och pyssla om andra. Vi är stolta och glada att Jennie imorgon den 5 september blir en del av vårt team. Passa på att boka en tid hos Jennie redan idag via vår onlinebokning :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-09-04

Höstfin Blondette!

Höstfin Blondette!
Min vackra kund var sugen på en ny hårfärg till hösten och ville bli både varmare och mörkare i tonen. Jag har arbetat med tre olika färger här för att få ett så levande resultat som möjligt. Färgerna består av en ljus kopparbrun botten och sedan slingor med champagneblond, kopparbrun och guldbrun där underhåret är lite mörkare för en djupare färg. En toppning på det och min kund har nu en helt ny frisyr inför hösten :)
Camilla Lind 2013-09-02

Mustig chokladbrun

Mustig chokladbrun
Min fina kund blev extra höstvacker med en mjuk chokladbrun färg och nätta highlights. En klippning på det och det forna sommarslitna håret är nu fint inför hösten :)
Camilla Lind 2013-08-31

Bildregn från höstens trendiga klipp och frisyrer

Bildregn från höstens trendiga klipp och frisyrer
Bildregn från höstens trendiga klipp och frisyrer
Bildregn från höstens trendiga klipp och frisyrer
Bildregn från höstens trendiga klipp och frisyrer
Höstens klippningar är, liksom hårfärgerna, en uppdaterad version av vårens trender. Luggen håller hårt även i höst och nu ska den gärna vara lite rundad i formen mot ansiktet. För er som är sugna på en kortare frisyr så är "Pixie" klippen populär i höst. Den ska gärna vara lite taggig, busig och feminin. Vill du variera din pixie-frisyr så kan du lägga den i vågor á la 60-tal så har du en elegant och spännande frisyr inför de mörka, glittriga festkvällarna. För de lite mer längre håren så är det friska längder som gäller. På catwalken ser vi blanka, rundfönade längder med mjuk glans, följsamhet och liv. Klipp håret i mjuka layers som släpper fram vackra vågor och du är rätt ute. Är du inte riktigt redo för att klippa dig men vill ha förändring så har sidbenan kommit tillbaka med dunder och brak! Den ska gärna vara så markant som möjligt och ska du på fest kan du till exempel kreppa håret till mega-volym för en helkväll ute men behålla benan välkammad. Du kan också kamma håret i en vågig wetlook som bär genom hela vintern, elegant och tufft. Vi kommer att titta på fler stylingstips som gäller i höst så häng med på bloggen så kommer vi med fler inspirerande inlägg inför AW13 ;)
Camilla Lind 2013-08-29

Läcker pastellblond

Läcker pastellblond
Läcker pastellblond
Dags för en uppfräschning efter sommaren! Min härliga kund ville få nytt liv i sitt hår; få undan utväxten och friska upp sina rosa slingor. Så med tunna folieslingor har jag slingat bort utväxten och även lagt i nya rosa slingor. Sedan har jag tonat håret i en kallare blond och tvättat bort den matta färgen som fanns i topparna. En toppning och styling med rundborsten fick avsluta det hela. Riktigt snyggt blev det! :)
Camilla Lind 2013-08-28

Ljuvlig glans med Wella's Illumina

Ljuvlig glans med Wella's Illumina
Min söta kund kom till mig med sitt långa, härliga hår men behövde en uppfräschning till hösten. Jag har använt mig av Wella's nya hårfärg Illumina som lovar en levande färg med lyster, lätta skiftningar och massa glans. Och visst blev det glansigt allt? ;) Varma ljuva toner i choklad och sedan en fräsch klippning på det som pricken över i. Nu är hon redo för hösten! :)
Camilla Lind 2013-08-27

Ljus kopparbrun till hösten

Ljus kopparbrun till hösten
Min fina kund var trött på sitt blekta, slitna hår och ville göra en förändring till hösten. Vi valde att göra en ljus, kopprig brun för att lyfta fram hennes blåa ögon och ge henne mer färg i ansiktet. Jag har lagt en mörkare, dovare brun i botten för mer djuphet och en ljusare, kopprigare färg i längderna för ett härligt, levande hår. En sprakande hårfärg med en ny fräsch klippning blev resultatet :)
Camilla Lind 2013-08-26

Hösthår ☀

Hösthår ☀
Min söta kund Jenny var hos mig idag för att få ordning på sitt slitna sommarhår. Jag slingade utväxten med en fräsch kall vaniljton och tog av en bit på längden, helt rätt i höst. Inga tunna beachlängder, nu ska det vara fylliga friska toppar. Jag fönade håret med en stor rundborste för att få en mjuk form med volym. Detta kan man även få till genom att rulla håret på stora spolar eller föna håret med huvudet upp och ner och sen böja till topparna med en värmeborste. Håll utkik i bloggen efter fler stylingtips för trötta höstmorgnar.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-08-23

Fredagsmys!

Fredagsmys!
Fredagsmys på salongen med bubbel och cupcakes! Har ni vägarna förbi titta in på ett glas 😊
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-08-16

Stockholm Fashion Week!

Stockholm Fashion Week!
Vi på Peach Stockholm vill tipsa er att hålla extra utkik på Stockholms gator efter snyggt stylade killar och tjejer. Det är nämligen Stockholm Fashion Week den här veckan. Förutom vimmel på stan kommer det vara en massa roliga happenings - visst låter det kul! För mer info kika in på Stockholm Fashion Weeks hemsida.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-08-13

Inspiration till höstens hårfärger

Inspiration till höstens hårfärger
Inspiration till höstens hårfärger
Dom mörka kvällarna med stearinljus, té och stickat är snart här och överallt i skyltfönstren kan vi se höstens mode. Så jag tänkte att vi skulle ta en titt på trenderna som gäller för håret i höst. Först ut... Hårfärgerna! De sommarljusa blondinerna kan hitta inspiration hos till exempel Blake Lively, för i höst är det inne med bruna, guldiga toner i ditt solkyssta hår. En underbar färg med olika nyanser som inte känns för mörk - Blondette! För våra vackra brunetter är slingor väldigt rätt i höst. Mjuka toner som ramar in ditt ansikte och som påminner om vårens Ombre men som känns naturligare, softare och glansigare. Även de röd/koppriga tonerna smyger sig in, det är liksom aldrig fel att satsa på en varmare, höstinspirerad färg än på just - ja hösten. Då kan du spraka ikapp med lövens alla vackra färger. Så, jag hoppas att du fått någon liten idé till ditt hår om du är sugen på att prova något nytt till hösten. Jag återkommer med höstens frisyrer och klipp inom en snar framtid ;)
Camilla Lind 2013-08-12

Ljuvliga hairextensions

Ljuvliga hairextensions
Åh, vad roligt jag tycker det är att jobba med hårförlängningar, man känner sig nästan lite som en trollkarl :) Här började vi den första dagen med att slinga undan utväxten och tona håret i en kallare blond, för att sedan sätta i 100stk keratinslingor idag. Slingorna är i två olika nyanser av blond, klippt i layers och stylad med plattången för ett lockigt, svallande hår. Visst blev det fint? :)
Camilla Lind 2013-08-09

Candy Crush!

Candy Crush!
Idag fick våra kunder något att titta på under behandlingen. Candy Crush invaderade Vanadisplan! Super kul att se dom stora figurerna krossa godis :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-08-08