FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Honungsblond

Honungsblond
Den här söta tjejen var trött på sina brunskiftande längder och önskade en mer varm och solkysst look såhär i vårtider. Med hjälp av en upplyftande bottenfärg och massvis av olika ljusa slingor så lade jag grunden, som sedan skonsamt tonades in i en härligt honungsblond nyans med inslag av guld och solmogen aprikos. Tada! Ett fantastiskt härligt vårhår med massor av glans och lyster :)
Sofie Graw 2014-04-04

Modellkväll

Modellkväll
Modellkväll
Modellkväll
Modellkväll
Modellkväll
Modellkväll
Modellkväll
Modellkväll
Här kommer lite bilder från vår härliga modellkväll. Vi på Peach har nyligen varit på färgkurs och vi kände att vi ville prova ut lite nya färgtekniker och pastellfärger. Det bjöds på bubbel och andra godsaker till våra modeller medan vi lekte loss. Vi avslutade kvällen med att prova på en naturlig sminkning på Karin som inspiration till den här säsongens brudar. Vackert mineralsmink från Young Blood. Bläddra bland bilderna och kika på våra modeller, visst blev de fina? :)
Camilla Lind 2014-04-01

Fransk manikyr

Fransk manikyr
Vitt vitt vitt! Fransk manikyr med det lilla extra. Denna gång längre naglar där kunden hade en bild med sig som inspiration. En hel-vit nagel på vardera hand och lite bling på ringfingrarna. Tänk att det enkla kan bli så himla snyggt! Nu är hon redo att möta våren!
Malin Sevelin 2014-03-28

Förlängning nagelbitare

Förlängning nagelbitare
Alla kan få fina naglar! Min kund bestämde sig för att äntligen göra sin första förlängning i hopp om att sluta bita på naglarna. Hon börjar enkelt på ett säkert kort, korta naturella naglar för att sakta vänja sig vid längden. Kul att se en sån förändring. Vem vet! Kanske blir det massa glitter om några månader.
Malin Sevelin 2014-03-28

Extensions

Extensions
Min underbara kund Ellinor var hos mig igår för att få ett riktigt vårlyft. Vi satte i 150 keratinvax extensions i olika bruna nyanser och vips vilket hårsvall hon fick :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-03-27

Cut and Colour

Cut and Colour
Cut and Colour
Cut and Colour
Cut and Colour
Cut and Colour
Cut and Colour
Cut and Colour
Cut and Colour
Vi på Peach Stockholm var iväg på Cut and Colour kurs hos Wella för en tid sedan. Det var en dag fylld av härlig inspiration och hårmode. Vi fick ta del av Wellas vår och sommar kollektion "The Undone Collection". Wella menar att årets vår och sommarhår går i den något "ofixade" andan, där pasteller möter rufsiga och något utdragna lockar. De ljusa färgerna ska kännas något urtvättade och ha en fin mix av morgonrufs och glans. Jätte fint tyckte vi på Peach! Vi blev även tilldelade egna modeller som vi fick pyssla om under kursdagen med klipp och färg. Bläddra gärna bland bilderna och ta del av vår lärorika dag du med! :)
Camilla Lind 2014-03-25

Blå extensions

Blå extensions
Min härliga kund hade länge funderat på denna vågade frisyr och nu var det äntligen dags! Jag la en svart färg på hennes egna hår och sen satte in 100 st keratinslingor från SoCap i en blå färg och även några svarta för att det skulle smälta in bättre i hennes egna. Vips! Så fick hon ett häftigt, långt svall i läckra färger!
Jennie Andersson 2014-03-21

Gellack

Gellack
Hade en super trevlig kund som önskade att ta bort sina röda akrylnaglar med extrem utväxt. Vi valde att fila ner längden för att sedan lägga ett gellack i färgen fruit smoothie. En rosa nyans med snyggt skimmer! Längtar så till sommaren när jag ser alla dessa underbara färger.
Malin Sevelin 2014-03-21

Soft pastell

Soft pastell
Här hade jag en härlig kund med härligt hår som vågade sig på lite pastell. Först gjorde jag slingor i hela håret för att få en ljusare grund, och sen avslutade jag med en ljus, pastell nyansering som gav glans och en härlig ton av persika på håret. Helt rätt inne nu i vår och sommar!
Jennie Andersson 2014-03-20

Naglar steg för steg

Naglar steg för steg
Tänkte passa på att visa er lite bilder steg-för-steg hur jag gjort min senaste nagel. Jag lyckades för några dagar sedan fila bort min nagel som jag tidigare slagit av alldeles för långt in. Lät materialet sitta kvar någon vecka då min naturliga nagel under skulle få läka innan jag började fila på skadan. Positiva med de hela är att man får leka fram en ny nagel, jag är hopplös när det gäller att bestämma mig för vad jag vill ha. Denna gång lekte jag fram ett snyggt skimmer med grönt & blått glitter i olika storlekar samt målade mönster med en tunn, tunn pensel.
Håller det kort så jag inte slår av det igen.
Malin Sevelin 2014-03-19

Hej nagelbitare!

Hej nagelbitare!
Hej nagelbitare!
Att bita på naglarna är du inte ensam om och jag förstår att det inte är lätta att sluta. En dum vana! Därför kommer här fem tips för att få dina klor att växa.
Bestäm dig till 100%. Först och främst måste man själv bestämma sig för att man ska sluta, det är du som kan och vill, ingen annan.
Tugga tuggummi. Ha alltid ett paket i väskan. Tugga ofta, då har du någonting annat att tänka på.
Använd nagelbandsolja. Massera in minst två gånger om dagen, gärna fler. Finns att köpa på salongen, Åhléns, Kicks etc. Budgetalternativ är att köra på helt vanlig olivolja som du säkert har hemma i ditt kök, funkar det också.
Använd nagellack. Snygga naglar vill man inte bita på och lack smakar inget vidare.
Regelbunden manikyr. Gå regelbundet till en nagelteknolog för manikyr, ca var annan vecka. Naglarna blir starkare, snyggare och nagelbädden förlängs med tiden. Efter en period kan material börja läggas på och sedan även förlängas.
Vipps så har du snygga naglar!
Malin Sevelin 2014-03-14

Ljusa slingor

Ljusa slingor
Här har vi en av mina fina kunder som ville göra ljusa slingor till sommaren. Hon hade tidigare gjort en ombre hos mig i höstas men ville nu bli ljus. Ett gäng folieslingor senare och nu är hon en extra fin vårtjej! :)
Camilla Lind 2014-03-14

Vårnaglar

Vårnaglar
Då var det dags för ljusa härliga vårnaglar. Min gulliga kund Jennie ville ha en klassisk bas men ändå lyxa till det med lite vårkänsla. Vi gjorde en fransk grund och sen målade jag dit några våriga blommor i härliga pastelltoner - som är super hett just nu! Sen var det bara för Jennie att ut och glänsa i Stockholms vårsol.
Malin Sevelin 2014-03-12

OneRepublic

OneRepublic
De super härliga grabbarna från OneRepublic ville ha lite klipp och hårstyling inför sin konsert i Stockholm igår. Självklart ställer Peach Stockholm gänget mer än gärna upp. Vi tackar killarna för många goa skratt och hoppas se dem i Stockholm snart igen.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-03-12

Hårmodeller sökes!

Hårmodeller sökes!
Redo för en makeover...?
Då kanske det är just DIG som vi på Peach Stockholm just nu söker!
Förra veckan var vi som bekant på kurs och uppdaterade oss i vårens alla härliga hårtrender vad gäller både färg och form - och står nu laddade till tusen, fulla av inspiration och med en stark längtan om att få ta ut de kreativa svängarna i skapandet ordentligt!
Därför söker vi just nu hårmodeller till tisdagen den 18e mars kl.18.00. Då håller vi nämligen modellkväll, där vi kommer att praktisera vårens största trender inom både klipp, färg, make up och styling - och söker därför DIG som skulle tycka att det var roligt att sitta hårmodell för oss! Du bör vara öppen för förändring och inte rädas ett extra färgsprakande och lekfullt resultat. Vi söker särskilt Dig med ett blont och lite längre hår, då vi framförallt kommer att testa olika pastellfärgningar.
Som hårmodell för Oss, får du en helhetsupplevelse som heter duga! Vi bjuder givetvis på både bubbel och tilltugg och samtliga behandlingar utförs kostnadsfritt.
Intresserad? Hör då snarast av dig till Oss för mer information! :)
Sofie Graw 2014-03-11