FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Vårens klippningar 2014

Vårens klippningar 2014
Vårens klippningar 2014
Vårens klippningar 2014
Nytt år och nya tag, dags att ta reda på vilka trender som gäller i vår! När det kommer till korta klippningar så är den busiga och lite ojämna "pojk-klippen" het i vår. Den ska kännas lite rufsig och med en lite hackig linje där formen hålls lite rundare för en feminin touch. Vågar du inte köra på pojk-kort så kommer även boben tillbaka i vår. Den ska också vara lite rufsig i kanterna. Återkommande för alla hårtyper i vår är att man ska våga blanda olika texturer. Man ska se lite ofixad ut, så länge det finns rörelse i håret så är du rätt ute. Boben gör sig fin både som lite rufsig, vågig och uppklippt. De längre håren bör även de satsa på en blandad textur. Sov med håret i flätor så har du en snabb väg till att sätta vårens trend. Långa hår får gärna sparas ut till hela längder som känns blanka och friska. Man kan gärna klippa upp håret vid ansiktet för att få ett svallande intryck där man kan locka håret bakåt, bort från ansiktet. Men tänk gärna så fylligt och jämnt klippt som möjligt utan för korta etager. Den ofixade känslan är ett säkert kort, den s.k. "Undone Look". Lycka till allihopa, långa som korta hår!
Camilla Lind 2014-01-23

En ny kort frisyr!

En ny kort frisyr!
Min modiga kund var sugen på en kort frisyr med lite "edge", och den passade henne som handen i handsken! Åh så roligt det är med modiga kunder :)
Jennie Andersson 2014-01-22

Blonda extensions!!

Blonda extensions!!
Min fina kund var hos mig för att få en riktig uppfräschning. Resultatet hon var ute efter var mer lyster och ett fylligare hår. Vi började med att lägga en bottenfärg och blonda folieslingor. Slingorna gör att hon får tillbaka lystern i längderna. För att få en extra fyllig känsla satte vi in 40 keratinvax extensions. Resultatet blev ett fylligare och mer lätt stylat hår. På den här bilden har jag använt en plattång för att få glamorösa mjuka lockar som jag fixerat med en torr hårspray. Soft, blont och en massa lyster blev resultatet!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-01-21

Fredagsmys!

Fredagsmys!
Idag har vi fredagsmys på salongen. Kika gärna in och värm er med ett glas bubbel :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-01-17

Bröllopsinspiration!

Bröllopsinspiration!
Bröllopsinspiration!
Bröllopsinspiration!
Bröllopsinspiration!
Nu börjar det klia i fingrarna på alla bröllopsplanerare och det finns väl inget härligare än allt som hör ett bröllop till. Vi på Peach Stockholm tycker det är super roligt att få förgylla någons speciella dag. Vi erbjuder hela kittet, både hår och make up för att få till en helhet och ta fram de vackraste i varje brud. Till den här bröllops säsongen har vi även inrett ett eget VIP rum för bruden och hennes följe. Där får man sitta i lugn och ro och känna sig riktigt lyxig! Alla bröllop är unika och därför är det så viktigt att man känner sig på topp och sitt absolut vackraste på sin dag! Bröllopsmässan äger rum nästa helg den 25/1 på Grand hotel i Stockholm och där kan man verkligen bröllops frossa i allt från klänningar till bakverk. Den är verkligen värt ett besök. För att få lite extra inspiration har vi lagt ihop lite härliga bröllops bilder som ni kan drömma er bort till :). Vi vill önska ett stort Lycka till och Grattis till alla 2014 års brudpar!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-01-17

Beigeblond hårförlängning

Beigeblond hårförlängning
Min fina kund var sugen på en förändring nu i januari. Hon var trött på sin vitblonda färg och ville få lite mer liv i håret samtidigt som hon var ute efter mer längd och fyllighet. Jag har slingat bort utväxten och lagt i mörkblonda slingor tillsammans med ljusa, sedan tonat ner hela håret till en beige havreblond som både skiftar i varma och kalla toner. 70stk keratinslingor i tre olika nyanser gjorde susen för att få håret att kännas både tjockare och längre. Efter en omgång med den konformade locktången så är förvandlingen nu komplett :)
Camilla Lind 2014-01-15

Havre blond/beige

Havre blond/beige
Min härliga kund började få en rejäl utväxt och var lite trött på sina blekta längder efter sommarsol och en utlandsresa, men ville fortfarande hålla sig blond. Jag behöll en lite mörkare botten för att få mer djup i färgen och blandade i lite ljusa slingor för att bli kvitt utväxten. Sedan la jag lite mörkare slingor underifrån och avslutade med en toning som dämpar ner de ljusaste partierna samt ger glans och lyster. En klippning på de och sen vart resultatet en havreblond färg med fräscha toppar :)
Jennie Andersson 2014-01-13

Kort & Fräscht

Kort & Fräscht
Mina underbara svärmor ville få starta året med nått helt nytt. Vi klippte av en rejäl bit på håret för att bli av med alla trötta längder och få en fylligare känsla. För att rama in ansiktet klippte vi en mjuk snelugg som går att variera åt båda hållen. När det kom till färgen så bestämde vi oss för att lägga lite blekta folieslingor i överhåret för att få ett extra lyft men ändå behålla grundfärgen. Nu är Frida redo för 2014 :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-01-10

En varm och mjuk färg

En varm och mjuk färg
Min härliga kund ville fräscha upp sin färg utan att bli för ljus och komma ifrån den skarpa utväxten som blir. Ännu ett passande hår för lite ombrefärg. Jag ljusade upp botten lite grann men behöll den ändå mörkare, samt blandade längderna med både lite ljusa och mörka slingor för att få fina skiftningar i håret. På första bilden har vi redan gjort en rätt stor grovrensning på gamla och trötta längder för att få en mer lätt jobbad längd som går att "fluffa" till.
Jennie Andersson 2014-01-09

Busig och kort frisyr

Busig och kort frisyr
Tänk va det kan klia i frisör-fingrarna när man får sånna här förvandlingar. Från axellångt till kort och busigt! :)
Camilla Lind 2014-01-07

Mjuk och naturlig mörkblond

Mjuk och naturlig mörkblond
Nu är vi i full gång igen på salongen efter lite jul-ledighet. Här har vi en fin kund som ville bli närmare sin egna färg men spara lite slingor och skiftningar med en lätt ombre-känsla. Naturligt, mjukt och fint! :)
Camilla Lind 2014-01-02

God Jul & Gott Nytt År

God Jul & Gott Nytt År
Vi på Peach Stockholm vill tacka er alla för ett underbart första år och önskar er en riktigt God Jul & Gott Nytt År! Här är våra öppettider under jul- och nyårshelgen. 23/12 10:00-15:0024/12 stängt25/12 stängt26/12 stängt27/12 stängt30/12 10:00-19:0031/12 10:00-16:001/1 stängt
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-12-23

Härliga blonda lockar!

Härliga blonda lockar!
Idag var fina Johanna hos mig och fick en riktig uppfräschning. Nya blonda extensions och massa härliga folieslingor i utväxten. Vi avslutade med att göra mjuka lockar med en konformad locktång för att få en soft look. Lite spray och glans på det så var hon redo för alla jul och nyårsfiranden :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-12-20

Soft och varm ombré

Soft och varm ombré
Min kund ville ha lite förändring och slippa den skarpa utväxten, så vi valde att göra en lite varmare ombre och mörkare slingor på längderna för att få mer liv i håret. Jag valde en bottenfärg som var ganska lik hennes egen, för att slippa en tydlig utväxt, men med en varmare ton för att få ett glansigt och livfullt resultat. En rensning på trötta toppar gjorde håret extra fräscht :)
Jennie Andersson 2013-12-19

Varm beige ombré

Varm beige ombré
Ombren har verkligen varit populär i höst. Och med all rätt, så mjuk och fin som den är :) Här är en varmare version med en guldig brun botten och vaniljbeiga längder som fönats med den stora rundborsten.
Camilla Lind 2013-12-18