FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Sommarhår med extensions från SoCap

Sommarhår med extensions från SoCap
Fina Eva-Marie ville ha ett längre, tjockare hår med naturliga skiftningar i blonda toner. Jag har använt mig av 90stk keratinslingor från SoCap i tre olika nyanser - på så vis ser håret mer levande och naturligt ut. Jag har sedan klippt löshåret i olika etager så att det blir mer luft mellan slingorna och lättare att locka upp det med mer volym. Jag stylade håret med den konformade locktången, vår vårdande olja från SP och en mjuk hårspray för kontroll och busighet. Ett vackert blont sommarhår blev resultatet :)
Camilla Lind 2013-07-19

Snygg i ombré och lockar

Snygg i ombré och lockar
Solen skiner och jag börjar min fredag med en spännande färgomvandling. Min fina kund hade helt ofärgat hår och ville göra något nytt och var sugen på en ombre. Jag har först slingat håret med en svag och skonsam blekning. Efter det har jag lagt en mörkare, varm toning i botten och en ljusare champagne-färgad toning på längderna. Efter detta fick min kund sitta med toningen under värme för att verkligen få en intensiv och glansig färg. Sedan har håret klippts i layers, toppats och stylats med plattångslockar. Jätte fint blev det!
Camilla Lind 2013-07-12

Långa blonda extensions

Långa blonda extensions
Långa blonda extensions
Igår var Johanna hos mig och fick långa blonda extensions. Vi passade också på att lägga blonda folieslingor i hennes utväxt. Ett tips till alla som tycker att deras hår är platt och livlöst! Lägg i lite blonda folieslingor det gör att hårstråna sväller och håret känns fylligare. Du får även upp stadgan som gör att håret lyfter från botten.En snygg styling av längderna gör man genom att tvinna håret runt en konformad locktång för att få till en mer vågig naturlig känsla - vilket också är superhett just nu. Inga mer hårda korkskruvslockar utan ett mjukt naturligt fall är det som gäller.Vi på Peach Stockholm önskar Johanna en trevlig semester och hoppas hon känner sig extra fin i sina långa blonda extensions☀
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-07-12

Sommar ombre ☀

Sommar ombre ☀
Idag var underbara Natasha hos mig och fräschade upp håret inför sin sommar resa. Jag lade en mörk bottenfärg och ljusa slingor på topparna för att få till en snygg ombre look. Avslutade med att sätta i 80 keratinvax extensions i tre olika nyanser. Resultatet blev en härlig ombre som fortfarande är helt rätt i sommar!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-07-09

Bröllop på Peach Stockholm

Bröllop på Peach Stockholm
Bröllop på Peach Stockholm
Idag skiner solen och tur är väl det när det vankas bröllop. Idag har Camilla haft nöjet att sminka och fixa håret på både brud (ljust hår) och tärna (mörkt hår). Stort grattis till brudparet önskar vi påPeach Stockholm :)
Camilla Lind 2013-07-06

Snygg i kort hår

Snygg i kort hår
Min glada, spralliga kund ville ha en ny frisyr som skulle passa hennes personlighet. Jag har klippt en asymmetrisk frisyr med en kortare sida och en längre lugg på den andra. Allting med något hackade linjer för en tuff edge och en lättstylad frisyr. Min kund blev sommarfin, nöjd och glad!
Camilla Lind 2013-07-04

Inspiration till flätor och beach-lockar

Inspiration till flätor och beach-lockar
Inspiration till flätor och beach-lockar
Inspiration till flätor och beach-lockar
Hej på er fina läsare!Här kommer ett somrigt inlägg fyllt med härliga beach hår och vackra flätor. Som nog ingen kan ha missat så är flätorna riktigt populära i år och själv kan jag inte få nog av dem, så jag lade ihop ett litet kollage som ni kan hämta inspiration ifrån. Vad som även är populärt i år är det lite rufsiga strandhåret. Snyggt både på playan och på uteserveringen.Tips till beach håret:Har du redan lite självfall i ditt hår kan du använda dig av en texturspray eller volymmousse och föna håret med en diffuser. På så vis fångar du upp lockarna men boostar dem med hjälp av fönen. Om ditt hår lätt blir frissigt kan du föna håret tills det bara är nästan torrt och avsluta med hårolja i längderna. Då får du ett rufsigt beach hår utan friss. Har du helt rakt hår så får locktången hjälpa till. Släng in en fläta i luggen och en mjuk sminkning som pricken över i. Lycka till!
Camilla Lind 2013-07-04

Blonda extensions

Blonda extensions
Igår var Annika här och fick en riktig sommar uppfräschning. Vi la en blond bottenfärg och sen glans på längderna för att fräscha upp färgen och få den där sommriga sandguld tonen. Annika var ute efter ett naturligt mjukt resultat så då blandade jag två blonda toner på extensionsen en lite dovare sand ton och en lite blondare guld ton. Sen var det bara att ut och glänsa med ny färg och nya extensions i sommar Stockholm.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-06-28

Vi kikar närmare på Wella's nya hårfärg Illumina

Vi kikar närmare på Wella's nya hårfärg Illumina
Vi kikar närmare på Wella's nya hårfärg Illumina
Vi kikar närmare på Wella's nya hårfärg Illumina
När man arbetar som frisör är det viktigt att man hänger med på de senaste trenderna och att man håller sig uppdaterad på de nya färgteknikerna som kommer. Jag har varit på en introduktionsvisning av Wella's nya hårfärg Illumina. Illumina är den största hårinnovationen på 20 år där målet är en permanent hårfärg som kan spegla alla typer av ljus. En multidimensionell glans till en skonsammare hårfärg. Illumina passar de kunder som vill ha ett så levande hår som möjligt där hårets skiftningar lyfts fram samtidigt som den färgar bort de grå hårstråna. Resultatet är en ungdomlig färg som känns väldigt naturlig och skimrande med en nästan slingad effekt. Jag fick ta del av Wella's fina hårmodeller och färgteknikernas härliga recept på färg under denna visning och jag känner mig riktigt inspirerad och sugen på att börja använda Illumina.
Camilla Lind 2013-06-25

Kopparblond

Kopparblond
Kommer ni ihåg Fia som var här i maj? För någon vecka sedan var hon här och var redo för att spruta i mer färg i håret. Hon har alltid varit väldigt försiktig med sitt hår när det kommer till färger men nu äntligen slog vi till. Jag har använt mig av Wella's nya hårfärg Illumina i underhåret som är en permanent färg som bevarar hårets egna skiftningar för en mjukare look. Överhåret har jag färgat med en kopprig intensivtoning för en så glansig färg som möjligt och där Fias egna utväxt inte kommer att bli så synlig när håret växer. Jag stylade sedan håret med en konformad locktång, hårspray och reparerande olja från SP.
Camilla Lind 2013-06-24

Soft ombré till sommaren

Soft ombré till sommaren
Min söta kund ville bli fin till studenten och sommaren och hade bestämt sig för att göra en ombre. En ombre är ett slingat hår som är mörk i botten och som sedan blir ljusare och ljusare ut i längderna för ett solkysst och härligt sommarhår. Jag avslutade behandlingen med en glanstoning och fönade håret med en rundborste för ett mjukt, vågigt hår.
Camilla Lind 2013-06-24

Glad Midsommar!

Glad Midsommar!
Glad midsommar önskar vi på Peach Stockholm! Kom gärna förbi på ett glas bubbel och en smarrig jordgubbe eller två. Idag har vi erbjudande på tvätt & fön för att kunna göra Dig lite extra fin inför midsommar. Imorgon är salongen stängd men därefter så kommer vi att hålla öppet som vanligt hela sommaren. Soliga hälsningar från My och Camilla :)
Camilla Lind 2013-06-20

Sommarvackert svall med hairextensions

Sommarvackert svall med hairextensions
Min kund hade redan en fin längd på sitt hår och en fin färg i grunden som vi bestämde oss för att boosta inför sommaren. Jag la tunna slingor i utväxten och mellanlängderna för att fräscha till färgens glans och lyster. Efter detta har jag fäst 80stk keratinslingor i tre olika färger för att få ett tjockare och något längre hår med livfulla skiftningar och nyanser. Nu har hon det perfekta svallande håret inför sommaren :)
Camilla Lind 2013-06-17

Bröllop

Bröllop
Underbara Evelyn var hos mig i lördags och blev fin på sin stora dag ☀
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-06-11