Frisör i Stockholm

God Jul & Gott Nytt År

God Jul & Gott Nytt År

Vi på Peach Stockholm vill tacka er alla för ett underbart första år och önskar er en riktigt
God Jul & Gott Nytt År!
Här är våra öppettider under jul- och nyårshelgen.

23/12 10:00-15:00
24/12 stängt
25/12 stängt
26/12 stängt
27/12 stängt
30/12 10:00-19:00
31/12 10:00-16:00
1/1 stängt

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-12-23

Härliga blonda lockar!

Härliga blonda lockar!

Idag var fina Johanna hos mig och fick en riktig uppfräschning. Nya blonda extensions och massa härliga folieslingor i utväxten. Vi avslutade med att göra mjuka lockar med en konformad locktång för att få en soft look. Lite spray och glans på det så var hon redo för alla jul och nyårsfiranden :).

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-12-20

Soft och varm ombre

Soft och varm ombre

Min kund ville ha lite förändring och slippa den skarpa utväxten, så vi valde att göra en lite varmare ombre och mörkare slingor på längderna för att få mer liv i håret. Jag valde en bottenfärg som var ganska lik hennes egen, för att slippa en tydlig utväxt, men med en varmare ton för att få ett glansigt och livfullt resultat. En rensning på trötta toppar gjorde håret extra fräscht :)

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2013-12-19

Varm beige ombre

Varm beige ombre

Ombren har verkligen varit populär i höst. Och med all rätt, så mjuk och fin som den är :) Här är en varmare version med en guldig brun botten och vaniljbeiga längder som fönats med den stora rundborsten.

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-18

Tunna ljusa slingor

Tunna ljusa slingor

Min fina kund ville bli ljusare med en mjuk och naturlig ton. Här har jag lagt en färg i botten för djuphet, tunna ljusa slingor i hela håret samt en nyansering efteråt för mjukhet och glans :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-16

Glad Lucia önskar Peach

Glad Lucia önskar Peach

Idag mumsar vi på saffrans bullar och glögg, kom gärna förbi på en kopp fredagsmys! :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-13

Hårförtjockning

Hårförtjockning

Fina Jennifer hade redan långt hår men ville att det skulle bli tjockare. 70stk slingor senare i vackra blonda nyanser och glansiga lockar så kändes Jennifers hår mycket fylligare och härligare :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-11

Bruduppsättning

Bruduppsättning
Bruduppsättning

I lördags hade jag äran att göra denna ljuvliga brud fin till sitt bröllop :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-10

Mustig mörkbrun :)

Mustig mörkbrun :)

Min underbara syster var på besök och sugen på lite förändring. Jag färgade in håret i en mustig mörkbrun ton med hjälp av Wellas färg Ilumina. Färgen ger håret en djupare och mer naturlig glans. En rejäl bit klipptes bort för att få ett fylligare avslut och en elegantare look. Nu är systeryster redo för adventsmingel och julmiddagar :)

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-12-08

Ombre med en twist

Ombre med en twist
Ombre med en twist

Min härliga kund kom till mig med en önskan en ombre. Hon hade med sig lite bilder för inspiration, bl.a. dessa två. Vi bestämde att bottenfärgen skulle gå ihop med hennes egna hårfärg men ha lite mer slingor och skiftningar för att sedan vandra neråt till en mer lavendel/lila/blå-blond och så bli riktigt isblond längst ner i topparna. Det är roligt med lite annorlunda jobb, och jag tycker det är kul när kunder har med sig lite bilder till mig så att man kan se vart idéerna kommer ifrån och så spinna vidare på dem. Och visst blev det ett tufft resultat? :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-07

Korta frisyrer

Korta frisyrer
Korta frisyrer
Korta frisyrer
Korta frisyrer

I höst har vi haft rätt många som har vågat sig på lite kortare frisyrer och det tycker vi är jätte roligt! Här kommer lite bilder på våra modiga kunder :)

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2013-12-04

Drömhåret

Drömhåret

För några veckor sedan kom den här vackra tjejen in till mig och jag kände att hennes hår var så fantastiskt att jag ville visa Er. Jag har slingat bort utväxten, nyanserat för att få fin glans och klippt en ny frisyr i de långa längderna. Tänk om man kunde ha det där svallet helt naturligt? ;)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-03

Håruppsättningskurs med Björn Axén

Håruppsättningskurs med Björn Axén
Håruppsättningskurs med Björn Axén
Håruppsättningskurs med Björn Axén
Håruppsättningskurs med Björn Axén
Håruppsättningskurs med Björn Axén

I söndags fick jag gå på uppsättningskurs hos Björn Axén. Det var hur roligt som helst! Jag fick både genomgångar på olika tekniker samt testa lite själv på docka efteråt. Här är några bilder och exempel på vad jag fick ta del av. Alla modeller har löshår och har blivit stylade av Björn Axéns team, super fina var dem :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-11-27

Kreativ slingning med Color ID

Kreativ slingning med Color ID

Min fina kund ville bli en lite dovare blond med en känsla av färg och liv, så vi valde att göra massa slingor samt lägga en beige/guldig bottenfärg. Här har jag arbetat med Color Id så jag slipper att lägga slingorna i foliepaket. Det känns så häftigt att lägga ljusa och mörka slingor på varandra utan att färgerna klibbar av sig och fläckar. Färgen jag har valt är tre olika nyanser från Illumina, som alltid blir väldigt mjuk och glansig. Vi avslutade med att klippa undan slitna toppar sedan var förvandlingen färdig! :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-11-19