Frisör i Stockholm

Vackert ombre hår

Vackert ombre hår

Härlig beige ombre fotad i ett varmt ljus :)

Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-10-16

Beige ombre

Beige ombre

Här fick jag ett rejält hår att jobba med! Massor av uppljusande folieslingor med Olaplex samt en askig toning har fått färgen att gå från en varm kopparguldig färg till en soft och naturligt beige hårfärg. Avslutade det hela med att locka håret med en konformad locktång från GHD och olja för fin glans och lyster. :)

Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-10-15

Throwback Thursday Instagram

Throwback Thursday Instagram
Throwback Thursday Instagram

Medan jag njuter utav en långhelg tänkte jag att det passade bra med en liten "Throwback Thursday". En återblick genom salongens Instagram vilka som ligger i toppen om flest gillade bilder. Så kanske man får lite inspiration från tidigare fina kunder 😊

Ni får väldigt gärna följa oss på Instagram: peachstockholm

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-10-15

Isblond ombre

Isblond ombre

Sofi hade inte färgat håret på ett bra tag när jag nu fick äran att ge hennes hår nytt liv. Jag har lagt en toning i hennes botten som är lite mörkare än hennes egna hårfärg och som har lite mer lyster. Har även lagt mjuka folieslingor i mellanpartiet samt ett par ut på längderna, och sedan tonat längderna till en isig blond ton. Nytt och fräscht! :)

Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-10-14

Kopprig hårfärg

Kopprig hårfärg

Igår var det dags att fräscha till min kunds hårfärg, och då valde jag att lägga en lite mörkare kopprig färg som funkar bra till hösten och passar perfekt till hennes blåa ögon :)

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-10-14

Chokladbrun hårfärg med koppartoner

Chokladbrun hårfärg med koppartoner

Igår fick jag göra ett väldigt roligt jobb när Hanna var här med önskemål om en varm, brun hårfärg med skiftningar. Jag har tonat håret i en chokladbrun färg och lagt in slingor med härliga koppartoner. Så snyggt nu på hösten, speciellt till svarta eller mörkgröna textilier så färgen verkligen framhävs :)

Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-10-13

Mörkblond soft ombre

Mörkblond soft ombre

Igår va härliga Erika hos mig med en bild på en färg jag gav en kund i våras som inspiration till sin nya hårfärg. Jag rekommenderade att göra den lite kallare i tonerna för en naturligare känsla för just henne. Jag la en färg i botten och mörkare skiftningar på längderna och avslutade det hela med en kallare mörkblond ton. En härlig höst-blond färg! :)

Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-10-13

Nagelförlängning på nagelbitare

Nagelförlängning på nagelbitare

Bättre sent än aldrig. Camillas nerbitna naglar fick lite kärlek inför vår resa till London. När man biter ner sina naglar vill dom växa snabbare för att komma ut och skydda fingret igen, rätt bra hur kroppen fungerar men inte alltid lika kul för utväxten. Denna bild är tagen idag, 5 dagar efter nagelförlängningen gjordes, det växer så de knakar.

Vi har gjort naglarna lite tjockare på sidorna för att undvika sprickor samt hållt det relativt kort. Alla kan få fina naglar! Nu hopps vi på att dessa får växa till sig där under och bli starka och fina!

Malin Sevelin 2015-10-13

70-tal hår

70-tal hår

Min fina kund skulle iväg på tema-fest á la 70-tal och ville ha hjälp med sitt hår. Hippie-cowboy var riktlinjerna och detta blev resultatet! Blandade texturer, lösa flätor och tvinningar samt lite smycken på det.
Så himla roligt!💃

Paulina Andersson 2015-10-13

Inspirations weekend i London

Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London

Nu är vi tillbaka från London och Salon International och
super boostade med inspiration inför kommande höst och vinter.

Salon International är som ett skyltfönster för frisörvärlden. Här samlas det bästa skönhets kreatörerna för att visa sina senaste visioner. Här kunde man gotta sig i allt från mindre nya märken som vill visa framfötterna till stora påkostade montrar från välkända märken så som Vidal Sassoon och Ghd. Vi såg många nya spännande ekologiska märken på marknaden, men tyvärr är det ingen som riktigt helt lyckats knäcka koden - att vara både superbra för håret och naturen. Men vi ser verkligen en stor trend att allt fler och fler drar åt det hållet, vilket vi är väldigt glada för.🌱

Hår inspirationen inför kommande säsong är fortfarande väldigt avskalad och man har tagit mycket influenser från urbefolkningen runt om i världen. Mycket jordnära och framförallt kalla toner som granitgrå och murrigt mullvads brunt. Vad det gäller stylingen är det samma där mycket urfolks-betonat med flätor i alla former och stilar, gärna utdragna och långt ifrån slätkammade. Fokuset på frisyren har man flyttat upp på huvudet. Nacke och sidor får gärna vara lite mer sobert och enkelt medan det är uppe på huvudet eller i luggen det händer, både vad det gäller kvinnor och män. Vi såg en hel del olika klippningar på männen och där är fokuset just på hjässan. Sidorna är rejält nerklippta med maskin och gärna rakat precis i början på tinningar och nacke.

Vi uppdaterade inte bara vårt inspirations förråd utan även våra verktyg. Här fanns det saxar, knivar, kammar, borstar, fönar, you name it - ett mecka för oss saxnördar. Så efter mycket provklippande och kammande fram och tillbaka lyckades vi hitta några riktiga sax- och kam fynd. Finns inget bättre än när saxen bara dansar genom håret.

Nu ser vi framemot nya äventyr på salongen där vi får använda alla nya intryck och verktyg på er. Varmt välkommen till en spännande höst och vinter hos oss på Peach Stockholm.

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2015-10-12

Hårmässan i London

Hårmässan i London

Nu är vi helnöjda efter en lång dag på hårmässan i London. Vi är tillbaka på hotellet för att svida om till partyblåsan och bege oss ut för en middag i den stora stan. En härlig sammanställning från helgen kommer inom kort!

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-10-10

Peach Stockholm på Salon International

Peach Stockholm på Salon International

Nu är vi äntligen här i London på Salon International. En enorm frisörmässa med massa inspiration och spännande möten. Hela Peach-teamet hälsar hej och fler uppdateringar utlovas hela helgen! 😊

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-10-10

Salon international

Salon international

Imorgon fredag den 9/10 kommer salongen att vara stängd, då vi hela gänget på Peach Stockholm drar på Salon International i London. Vi kommer fin kamma en av världens största frisörmässor på allt nytt som är på gång i frisör världen. Bloggen kommer självklart uppdateras med massa kul under hela helgen - So stay tuned :).

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2015-10-08

Fransk manikyr med glitter

Fransk manikyr med glitter

Man kan nog aldrig få nog av glitter! Här har jag gjort en variant på fransk manikyr med de vita utbytt mot glitter. En höstligare variant än den klassiska franska.

Malin Sevelin 2015-10-08

Ljusbrun ask hårfärg

Ljusbrun ask hårfärg

Här kommer en av dagens roligaste färgarbeten! Min fina kund förnyade idag sin hårfärg med hjälp av folieslingor och olika toningar. Jag la i nya ljusa slingor för att lyfta ombren lite högre upp och tonade hennes botten i en mustigare nyans. Längderna tonade jag i två nyanser; en riktigt, riktigt ask och en ljusbrun. Vi har sedan toppat det och lockat fram hennes egna busiga lockar. Håret fick en liten extra skjuts med hjälp av saltvattenspray och rundborste och voilà! 😊

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-10-08