Frisör i Stockholm

Hårtrender vår och sommar 2013

Hårtrender vår och sommar 2013
Hårtrender vår och sommar 2013
Hårtrender vår och sommar 2013

Ibland kan det vara svårt att hålla koll på olika trender och vad som gäller just nu. Ett tips är att titta på modevärlden och Hollywood där många av de stora hårtrenderna föds.

Till våren är det fortfarande ombre färgningar (mörkare botten, ljusare längder/toppar) som gäller men de skarpa övergångarna är borta. Färgerna överlag går mot naturliga softa toner, gärna mjuk nougat eller sammetslen vanilj. Den utväxta pagen är hetare än någonsin. Styla den med naturliga lockar eller böj topparna svagt inåt med hjälp av en plattång. För den som är trött på sitt långa hår men inte redo att gå kortare så är en lång lugg helt rätt. Låt luggen hänga i ögonfransarna eller dela den i en snygg mittbena.

En lång lugg kan du också kombinera med en snygg inbakad fläta eller varför inte en utdragen fiskbensfläta. Flätor är nämligen super inne i vår och sommar. Kamma in ett bra solskydd och släng ihop en slarvig fläta så är du helt rätt på beachen.

Ni är välkomna förbi salongen för mer tips och trix för vad som passar just ditt hår eller boka en tid så ska vi se till att ditt hår blir redo inför våren och sommaren.

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-05-05

Missfärgad hemmablekning

Missfärgad hemmablekning

Första dagen för mig på Peach Stockholm och jag stortrivs redan. En missfärgad hemmablekning förvandlades till en härlig sommarblond med hjälp av en kall toning och lite slingor.

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-05-02

Josefin har nu officiellt blivit "Peachad"!

Josefin har nu officiellt blivit "Peachad"!

Igår var det Josefins tur att få ett vackert sommar hår. Jag använde 90 keratinvax extensions i två blonda nyanser för att skapa liv och rörelse i håret. Josefin har nu officiellt blivit "Peachad"!

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-04-25

Peach Stockholm välkomnar Camilla Lind!

Peach Stockholm välkomnar Camilla Lind!

Från och med den 2 maj har vi en ny frisör här på salongen och vi är väldigt stolta att presentera Camilla Lind som en del av vårt team. Camilla tog gesällen 2010 och begav sig sedan till vårt grannland Norge för nya utmaningar. I Oslo jobbade hon på en välmeriterad salong vid namn Auster. Tiden på Auster var fylld av visningar och spännande kurser - en perfekt start för en ambitiös frisör. Två år senare var längtan hem till Sverige för stor och hon bestämde sig för att återvända vilket vi på Peach Stockholm är jätte glada för. Camilla är en kreativ tjej med glimten i ögat och hon har en väldigt bra känsla för färg och form vilket genomsyrar allt hon gör. Passa på att boka en tid hos Camilla redan idag via vår onlinebokning.

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-04-24

Godmorgon fredag!

Godmorgon fredag!

Här är en för och efter bild på Malin som var hos oss och blev vårfin igår. Jag har använt mig av 120 keratinvax extensions i olika nyanser för att få ett naturligt resultat.

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-04-19

Stänger kl 17 idag

Idag (Onsdag den 10/4) ska vår elkille komma och fixa det sista i salongen så tyvärr måste vi stänga kl 17:00. Alla våra kunder är hjärtligt välkomna under dagen eller imorgon då vi har öppet precis som vanligt 10:00-19:00 :)

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-04-10

Välkommen till Peach Stockholm!

Nu har vi äntligen fått hemsidan på plats. Här kommer ni kunna följa vår skönhetsblogg med nyheter, tips, före och efter bilder samt de senaste trenderna. Självklart finns det lite info om salongen och öppettider. För att göra allt så smidigt som möjligt så kan man även boka en tid direkt på hemsidan.

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-04-06