FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Ljusblond

Ljusblond
Min underbara kund Emma var sugen på lite förändring. Hon har länge haft en ljus färg som har gått lite åt gul-orange. Hon ville ha en mera ljusblond och kall känsla på det, och långsiktigt en sombre look på håret. Vi gjorde många tunna folieslingor med blekning och olaplex för att ljusa upp håret och bevara kvalitét på håret. Sen gjorde vi en nyansering för att få en snygg och kall känsla på det. Följ med på bloggen på min och Emmas resa mot en kall sombre! :)
Ingvild Norevik 2016-02-10

Varma slingor

Varma slingor
Varma slingor
Min underbara kund Lisa var trött på sitt matta vinterhår och ville få in liv och värme. Jag lade en mjuk varm toning i botten för att slippa utväxt och få en fin övergång på färgen. I längderna varvade jag ljusa slingor med mustiga hasselnöts färgade slingor och hela kalaset avslutades med en guldig nyansering för att ännu mer boosta det varma tonerna. Vi klippte bort de trötta topparna och avslutade med lite härliga vågor med extra glans på. Så nu kan Lisa verkligen lysa upp det gråa vädret med sin varma glans.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-09

Ombre

Ombre
Fina Hanna var hos mig igår och fräschade till både sin ombrefärg med lite nya slingor och satte i 30st extensionsslingor för ett fylligare svall :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2016-02-09

Semmeldagen

Semmeldagen
Vad kan vara mer passande en regnig dag som denna än att passa på och fira semmeldagen med en mumsig cupcake semla. Det tycker iallafall vi på Peach Stockholm, så varmt välkommen till någon av salongerna och mumsa med oss :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-09

Gellack

Gellack
Startar denna vecka med fräscha naglar med gellack och lite gulligt folie på ringfingrarna. Enkelt och snyggt!
Malin Sevelin 2016-02-08

Slingad page

Slingad page
Det är många kunder som kommer såhär års och tycker håret känns livlöst och matt. Här livade vi upp det trötta vinterhåret med en härligt slingad page, självklart använde vi Olaplex i blekningen för att inte bara behålla kvalitén utan faktiskt få ett bättre hår efter behandlingen. Jag avslutade det hela med en rejäl klippning med snygg finish i nacken 😊.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-04

Kall blond

Kall blond
Fina Sarah har varit helblekt länge men nu på sista tiden har vi gjort slingor i hennes utväxt istället, för att utväxtkanten inte ska bli så skarp. Här har jag även lagt en lite mörkare och kall toning i botten så att det ska bli ett ännu naturligare resultat. Med lite luxe olja från SP och lockar med den konformade locktången från GHD så fick jag till detta fina svall :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2016-02-03

Från kopparröd till karamell ombre

Från kopparröd till karamell ombre
Från kopparröd till karamell ombre
Från kopparröd till karamell ombre
Vår egna underbara Malin K. har varit en fin kopparröd under en längre tid men nu var det äntligen dags för lite förändring. Hon ville behålla sina varma färger och djupet i hennes botten men känna sig mycket ljusare. En karamell mörkblond med ombre känsla och massa glans och liv. Jag och Paulina hjälptes åt att få pyssla om Malins hår. Såhär gick vi tillväga:
När man ska bli ljusare är det mycket viktigt att man tar hänsyn till hårets kvalité och historia. Man får vara beredd på att det kommer att ta en hel del tid och flera besök innan man når sin målbild. I Malins fall vet vi exakt vilka pigment som gömmer sig i hennes hår och vad vi kan förvänta oss när vi börjar bleka det. Ett färgat hår måste blekas för att kunna bli mycket ljusare, och det är inte alla hår som orkar med den processen. Man får också vara beredd på att många varma pigment följer med en i processen. Nu hade vi tur att Malin har ett helt fantastiskt välmående, tjockt och starkt hår och hon var inte rädd för de varma pigmenten. Hennes goda kvalité har hon dels sina gener att tacka för, samt att hon har inte mixtrat med olika färger de senaste åren utan hon har varit ungefär samma kopparröda färg, endast. Då vet vi vad vi har att jobba med och hur hårt vi vågar gå på med blekningen. Självklart hade vi Olaplex i blekningen för att skydda det från en del av påfrestningen.
Så, vi penslade hennes utväxt i en mörk choklad brun och gick loss med massa ljusa folieslingor som fejdades mot botten som en ombre. Mellan de ljusa slingorna gick vi efter med en mjukare karamellkopprig mellanbrun färg. Detta blev ett stort projekt och tog några timmar, men efter en nyansering och omgång med locktången så var förvandlingen komplett!
Nu får Malin vårda håret extra mycket hemma så att det får återhämta sig, så kanske vi kör några fler ljusare slingor framåt vårkanten 😋
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2016-02-02

Vit blond

Vit blond
Den här tjejen hade ett blondt hår med ganska varma partier i. Målet var att bli ljusare blond och få in mer vita toner, men med en mörkare botten för att mildra utväxten.
Ibland kommer kunder och beskriver att de vill ha kall blondt hår, men menar ofta egentligen vitare toner, snarare än askiga. Då passar det väldigt bra att varva vitare slingor med guldigare toner.
Det ger en klar och lyxig ton på håret.
Hilda Wistrand 2016-02-02

Blonde sombre

Blonde sombre
Här har vi en mjuk och glansig sombre som jag gjorde igår på min fina kund :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2016-02-02

Tjuvkik på Malins nya hårfärg...

Tjuvkik på Malins nya hårfärg...
Vår egna kära Malin K fick bli rejält ompysslad i lördags av mig och Paulina. Här kommer en tjuvkik på slutresutatet, så får ni gärna titta in på bloggen lite senare... Då får ni se före och efter bilder samt få lite tips på vad man kan tänka på när man byter hårfärg från mörkare till ljusare 😊
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2016-02-02

Sombre

Sombre
Här har jag fått besök hela vägen från Norge! Min underbara kusin var och hälsade på i helgen och vad passar väl då inte bättre än att fixa frillan lite! :) Anja är student och har inte möjligheten att färga utväxten varannan månad. Vi gjorde därför folieslingor men penslade inte färgen hela vägen in till botten. Det blir då som en naturlig sombre, som inte behöver samma underhållning som täta folieslingor eller bottenfärg. Vi gjorde också en nyansering för att få den här härliga kalla skandinaviska färgen. Kjempe fint som vi säger i Norge :)
Ingvild Norevik 2016-02-02

Guldig brun hårfärg

Guldig brun hårfärg
Guldig brun hårfärg
Dags att fräscha upp mina fina kunds hår. Tänk att förra gången hon vad hos mig vad hon en mörkare mahogny-röd-brun och idag är hon en ljusare, mellanbrun med nätta slingor. Hennes färg är guldig och mustig men känns inte alls så himla varm. Så himla synd bara att jag slarvat med före-bilderna, så ni får hålla till godo med dessa två efter-bilder istället 😉
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2016-02-01

Manbun & shaved nape

Manbun & shaved nape
Här får ni ett exempel på två väldigt heta trender just nu, Manbun och Shaved nape. Perfekt för alla killar med längre hår som gärna vill bli av med de jobbiga småhåren i nacken som inte alls vill följa med i tofsen. Hoppas detta kan inspirera er långhåriga killar som vill behålla tofsen men ha det lilla extra!
Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2016-02-01

Ecaille

Ecaille
Min underbara kund Sofia kom in till oss på Östermalm med sitt vackra svall. Hon ville ge håret ett lyft men fortfarande behålla den naturliga känslan på det genom att låta botten vara mörk. Vi lade folieslingor med 2 olika färger, fast vi penslade inte färgen hela vägen in till botten. Sen nyanserade vi längderna för att ge det en mer naturlig färg och glans. Resultatet blev en gyllene ecaille. Sedan lockade håret med en konformad locktång och avslutade med lite spray. Vilket drömhår! :)
Ingvild Norevik 2016-02-01