Frisör i Stockholm

Gellack med glitter

Gellack med glitter

Tidigare i veckan fick jag leka loss lite med gellack. Min kund kom in med en bild hon hade hittat på internet och ville göra något liknande. Vi använde oss utav två olika gellacker samt ett glitter i en underbar koppar-färg. Man kan göra mycket kul med naglar trots att dom inte är så långa. Checka bilden för det härliga resultatet!

Malin Sevelin 2015-03-18

Långa fransar

Långa fransar
Långa fransar

Min kund var tillbaka för en påfyllning efter ca 5 veckor. Hon har alltid kört på en ganska långa fransar då hon också har väldigt långa naturliga men denna gång valde vi att gå ner en storlek från 14 mm till 13 mm. Se bilden innan och efter påfyllningen.

Malin Sevelin 2015-03-16

Ronze toning med Olaplex

Ronze toning med Olaplex
Ronze toning med Olaplex

Då var det äntligen dags för mig att pröva Olaplex på mitt torra sträva hår. Här använde vi Olaplexens magi när vi tonade in längderna i vårens innefärg ronze. Mitt hår känns helt fantastiskt mjukt och glansigt och har fått en helt ny lyster. Det känns verkligen som håret fått ny spänst inifrån och ut. Eftersom Olaplexens molekyler går in i hårstrået och stärker upp svavelbindningarna i strået får man verkligen en känsla av friskare hår snarare än bara mjukt som man kan känna efter en inpackning. Det är just det som är så unikt med Olaplexen att den verkligen bygger på djupet och skyddar även håret under färgbehandlingen så att håret faktiskt blir starkare och friskare av färgbehandlingen. På första bilderna ser ni en för och efterbild, och den en bild när håret endast är torkat med fönen och en med plattång och Frizzy Logic från O&M på längderna.

Vi på Peach Stockholm bara älskar Olaplex. Om det är något ni funderar över eller vill ha prisuppgifter på en Olaplex behandling för just ert hår är det bara att höra av er till oss, vi svarar mer än gärna på era funderingar :).

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2015-03-12

Vårens hårfärger 2015

Vårens hårfärger 2015
Vårens hårfärger 2015
Vårens hårfärger 2015
Vårens hårfärger 2015
Vårens hårfärger 2015

Nu är det hög tid att kika på våren och sommarens hårfärger :)

Ronze: Här har vi en av salongens favoriter, nämligen vårens "trendalert" färg. Det är en gnistrande färg som blandar brons och rött och passar dig som vill ha en kopparbrun hårfärg som ändå känns mjuk och intensiv.

Naturliga färger: Härliga mjuka färger som inte ska ta överhanden utan där Du och ditt ansikte ska stå i fokus. Vi ser mustiga nyanser av en mer monoton helbrun, avskalad sval blond och naturliga utväxter á la sombre/ombre.

Karamellblond: Min personliga favorit, en färgglad och levande blond färg som passar så himla bra med de bohemiska 70-tals vågorna som vi ser mycket under 2015. Och superfint till sommarens första fräknar!

Skitig pastell: För den modige är det även fortfarande hett med en en eller flera pastellfärger i håret.
Tänk en lite punkig My Little Pony och du är rätt ute :)

Hoppas ni har fått lite inspiration till nästa färgförvandling, lycka till!

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-03-11

Honungsblond

Honungsblond

Min superfina kund kom till mig och ville ge mig lite fria tyglar att liva upp hennes trista hårfärg. Jag la massa slingor i flera olika nyanser för att få mer rörelse i håret. Sedan tonade jag in hennes botten så hon inte är tokblond i botten när nästa utväxt kommer, utan en mer soft honungsblond som passade hennes hudton bra.

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-03-11

Kall blond sombre

Kall blond sombre

Här har vi en härlig färgförändring i form av en kall blond sombre. Bort med tråkiga utväxter, gula pigment och slitna toppar. Kul med ny hårfärg såhär lagom till vårsolen! :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-03-10

Kort hår

Kort hår

Igår hade jag en modig kund som var sugen på att klippa en kort frisyr som inte är för "gullig", och den här frisyren är snygg både med hennes egna lockar och plattad. Kul med vågade kunder :)

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-03-10

Olaplex Stockholm

Olaplex Stockholm

Här kommer veckans andra stora nyhet, nämligen nykomlingen Olaplex. Peach Stockholm är bland de första i Sverige som tagit in denna helt nya produkt som vid våra färgbehandlingar förhindrar att håret skadas. Olaplex är fri från silikoner, sulfater, ftalater, DEA och aldehyder och har aldrig testats på djur. Håret är uppbyggt med olika bindningar och de bryts när man utsätter håret för kemiska behandlingar, mekanisk påfrestning och hög värme. Olaplex återskapar de brutna disulfidningarna i håret.

Man kan alltså tillsätta Olaplex i din färgbehandling för att skydda håret från skada, och det provade jag på min kund imorse. Vi har ljusat upp hennes längder med massa härliga slingor och tonat hennes utväxt för en fin sombre färg, allting tillsammans med Olaplex. Sedan har jag bara fönat håret, ingen plattång men ändå blev slutresultatet såhär blankt och fint. Det här känns riktigt kul och spännande tycker vi! :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-03-04

Kall blond vårfärg

Kall blond vårfärg

Ett vårtecken för oss här på salongen är att fler och fler vill ha ljusare vårfärger i sina hår, och idag var det dags för en kall blond sådan! Jag behöll lite djup i botten så att inte utväxten syns så väl och blandade längderna med både ljusa och lite mörkare färger.

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-03-04

O&M

O&M

Vi på Peach Stockholm är jätte glada att välkomna ett nytt märke till salongen, nämligen australienska favoriten Original Mineral. Det är super snälla produkter som hämtar sina egenskaper från naturen. Produkterna är fria från sulfater, parabener och andra allergiframkallande ämnen. O&M passar dig som vill ha en kvalitativ produkt som både är snäll mot ditt hår men även tillbaka till naturen :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-03-03

Kreativa naglar

Kreativa naglar

Här fick vi vara kreativa och skapade en häftig effekt med ett gellack på förlängda naglar. Vi använde oss av ett lack i en grå-blå färg i botten och gjorde mönster med ett ofärgat gellack. Så häftigt det blev!

Malin Sevelin 2015-03-02

Ombre

Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre

Idag tänkte jag att vi kör en sån där "throwback Thursday" och blickar tillbaka på olika färgningar vi har haft den senaste tiden. Ombren är ju fortfarande omåttligt populär och kanske vill du ha lite inspiration till din nästa färgning? Man kan variera den i så många olika nyanser, ombre, sombre, varm, kall - det är helt upp till dig och din frisör! :) Bläddra på och inspireras, arbetena är gjorda av oss alla här på salongen.

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-02-26

Ombre

Ombre

Äntligen kikar solen fram lite mer, och jag var bara tvungen att ta en bild på denna ombre som glänste så fint i solljuset :)

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-02-26

Donera hår

Donera hår

Här har vi en stor förvandling och en mycket god gärning. Therese ville för andra gången i sitt liv klippa av sitt hår för att donera till organisationen Änglahår som gör peruker åt cancersjuka barn. Vi på Salongen tycker detta är väldigt fint gjort och hoppas det kan inspirera :)

Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-02-25

Soft kopparblond

Soft kopparblond

Även fast att det är långt kvar till våren så börjar ändå ljuset smyga sig fram och vårkänslorna lika så! Här har jag gjort en soft kopparblond färg som kommer spraka härligt i vårsolen :)

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-02-19