FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Sombre hair

Sombre hair
Sombre hair
Ljuvliga, underbara sombre hår. Här har jag på min fina kund lagt tunna slingor och gett henne en mjuk, naturlig hårfärg där hon inte kommer att besväras av skarpa utväxter.
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-10-19

Veckans favorit: Läppstift

Veckans favorit: Läppstift
Veckans favorit: Läppstift
Veckans favorit: Läppstift
När man inte har så mycket energi, tid eller lust att göra sig snygg på morgonen denna mörka årstid så är läppstiftet verkligen en räddare i nöden. En helsvart outfit och en knut på huvudet kan ibland kännas lite tråkig men med ett läppstift ser hela looken helt plötsligt väldigt genomtänkt och snygg ut. Satsa på ett läppstift av bra kvalitet samt en läppenna i matchande färg som du kan rama in läpparna snygg med. Kan även rekommendera att använda en läpprimer för längre hållbarhet. Gå in till en kunnig säljare och be om hjälp och råd att hitta ett läppstift som passar just dig. Hoppas dessa fantastiska sminkningar kan inspirera er till höstens mörka dagar och härliga fester! :)
Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-10-16

Kall beige blond

Kall beige blond
Önskar en trevlig helg med denna goding, en kallbeige blond färg med olika skiftningar och nyanser!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-10-16

Vackert ombre hår

Vackert ombre hår
Härlig beige ombre fotad i ett varmt ljus :)
Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-10-16

Beige ombre

Beige ombre
Här fick jag ett rejält hår att jobba med! Massor av uppljusande folieslingor med Olaplex samt en askig toning har fått färgen att gå från en varm kopparguldig färg till en soft och naturligt beige hårfärg. Avslutade det hela med att locka håret med en konformad locktång från GHD och olja för fin glans och lyster. :)
Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-10-15

Throwback Thursday Instagram

Throwback Thursday Instagram
Throwback Thursday Instagram
Medan jag njuter utav en långhelg tänkte jag att det passade bra med en liten "Throwback Thursday". En återblick genom salongens Instagram vilka som ligger i toppen om flest gillade bilder. Så kanske man får lite inspiration från tidigare fina kunder 😊
Ni får väldigt gärna följa oss på Instagram: peachstockholm
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-10-15

Isblond ombre

Isblond ombre
Sofi hade inte färgat håret på ett bra tag när jag nu fick äran att ge hennes hår nytt liv. Jag har lagt en toning i hennes botten som är lite mörkare än hennes egna hårfärg och som har lite mer lyster. Har även lagt mjuka folieslingor i mellanpartiet samt ett par ut på längderna, och sedan tonat längderna till en isig blond ton. Nytt och fräscht! :)
Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-10-14

Kopprig hårfärg

Kopprig hårfärg
Igår var det dags att fräscha till min kunds hårfärg, och då valde jag att lägga en lite mörkare kopprig färg som funkar bra till hösten och passar perfekt till hennes blåa ögon :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-10-14

Chokladbrun hårfärg med koppartoner

Chokladbrun hårfärg med koppartoner
Igår fick jag göra ett väldigt roligt jobb när Hanna var här med önskemål om en varm, brun hårfärg med skiftningar. Jag har tonat håret i en chokladbrun färg och lagt in slingor med härliga koppartoner. Så snyggt nu på hösten, speciellt till svarta eller mörkgröna textilier så färgen verkligen framhävs :)
Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-10-13

Mörkblond soft ombre

Mörkblond soft ombre
Igår va härliga Erika hos mig med en bild på en färg jag gav en kund i våras som inspiration till sin nya hårfärg. Jag rekommenderade att göra den lite kallare i tonerna för en naturligare känsla för just henne. Jag la en färg i botten och mörkare skiftningar på längderna och avslutade det hela med en kallare mörkblond ton. En härlig höst-blond färg! :)
Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-10-13

Nagelförlängning på nagelbitare

Nagelförlängning på nagelbitare
Bättre sent än aldrig. Camillas nerbitna naglar fick lite kärlek inför vår resa till London. När man biter ner sina naglar vill dom växa snabbare för att komma ut och skydda fingret igen, rätt bra hur kroppen fungerar men inte alltid lika kul för utväxten. Denna bild är tagen idag, 5 dagar efter nagelförlängningen gjordes, det växer så de knakar.
Vi har gjort naglarna lite tjockare på sidorna för att undvika sprickor samt hållt det relativt kort. Alla kan få fina naglar! Nu hopps vi på att dessa får växa till sig där under och bli starka och fina!
Malin Sevelin 2015-10-13

70-tal hår

70-tal hår
Min fina kund skulle iväg på tema-fest á la 70-tal och ville ha hjälp med sitt hår. Hippie-cowboy var riktlinjerna och detta blev resultatet! Blandade texturer, lösa flätor och tvinningar samt lite smycken på det.
Så himla roligt!💃
Paulina Andersson 2015-10-13

Inspirations weekend i London

Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Inspirations weekend i London
Nu är vi tillbaka från London och Salon International och
super boostade med inspiration inför kommande höst och vinter.
Salon International är som ett skyltfönster för frisörvärlden. Här samlas det bästa skönhets kreatörerna för att visa sina senaste visioner. Här kunde man gotta sig i allt från mindre nya märken som vill visa framfötterna till stora påkostade montrar från välkända märken så som Vidal Sassoon och Ghd. Vi såg många nya spännande ekologiska märken på marknaden, men tyvärr är det ingen som riktigt helt lyckats knäcka koden - att vara både superbra för håret och naturen. Men vi ser verkligen en stor trend att allt fler och fler drar åt det hållet, vilket vi är väldigt glada för.🌱
Hår inspirationen inför kommande säsong är fortfarande väldigt avskalad och man har tagit mycket influenser från urbefolkningen runt om i världen. Mycket jordnära och framförallt kalla toner som granitgrå och murrigt mullvads brunt. Vad det gäller stylingen är det samma där mycket urfolks-betonat med flätor i alla former och stilar, gärna utdragna och långt ifrån slätkammade. Fokuset på frisyren har man flyttat upp på huvudet. Nacke och sidor får gärna vara lite mer sobert och enkelt medan det är uppe på huvudet eller i luggen det händer, både vad det gäller kvinnor och män. Vi såg en hel del olika klippningar på männen och där är fokuset just på hjässan. Sidorna är rejält nerklippta med maskin och gärna rakat precis i början på tinningar och nacke.
Vi uppdaterade inte bara vårt inspirations förråd utan även våra verktyg. Här fanns det saxar, knivar, kammar, borstar, fönar, you name it - ett mecka för oss saxnördar. Så efter mycket provklippande och kammande fram och tillbaka lyckades vi hitta några riktiga sax- och kam fynd. Finns inget bättre än när saxen bara dansar genom håret.
Nu ser vi framemot nya äventyr på salongen där vi får använda alla nya intryck och verktyg på er. Varmt välkommen till en spännande höst och vinter hos oss på Peach Stockholm.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-10-12

Hårmässan i London

Hårmässan i London
Nu är vi helnöjda efter en lång dag på hårmässan i London. Vi är tillbaka på hotellet för att svida om till partyblåsan och bege oss ut för en middag i den stora stan. En härlig sammanställning från helgen kommer inom kort!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-10-10

Peach Stockholm på Salon International

Peach Stockholm på Salon International
Nu är vi äntligen här i London på Salon International. En enorm frisörmässa med massa inspiration och spännande möten. Hela Peach-teamet hälsar hej och fler uppdateringar utlovas hela helgen! 😊
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-10-10