FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Sombre

Sombre
Min härliga kund hade länge varit mörk och ville nu liva upp sin hårfärg inför våren och sommaren. Jag gjorde inget med hennes egna färg som såg fin ut redan och på så sätt slipper hon få en utväxt. På längderna la jag lite softa slingor och en glansig toning på slutet, och så fick vi till en fin sombre som glimmar fint i vårsolen!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-03-10

Nageltrender 2014

Nageltrender 2014
Nageltrender 2014
Hejdå raka, hej runda! Nya fräscha nageltrender 2014 kommer med våren, såklart! Nu mixar vi lite "go crazy"-former med naturella pastelliga färger. Vitt, rosa, nude eller varför inte en ombre! Våga dig på en förändring, släpp den raka nageln & runda till kanterna istället. Gå på den mjuka mandel-formade nageln eller bli lite tuffare & kör på spetsiga stilettos!
Malin Sevelin 2014-03-07

Vi är på kurs!

Vi är på kurs!
Imorgon den 6 mars är vi på en inspirerande utbildning i hårtrender inför våren och sommaren 2014 - Super roligt! Då måste vi tyvärr hålla salongen stängd, men det går fortfarande bra att boka en tid online. Har ni några andra frågor så kommer vi hålla koll på mailen och svara så fort vi kan. På fredag är vi tillbaka igen med en massa härlig inspiration!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-03-05

Fettisdagen :)

Fettisdagen :)
Fettisdagen :)
Idag skiner solen och vi mumsar på härliga minisemlor. Kom gärna förbi på en kopp kaffe och njut av den tidiga vårsolen tillsammans med oss! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-03-04

Blond page

Blond page
Pagefrisyren finns i alla olika längder och former, och min härliga kund var sugen på en lite längre page. Då kan man fortfarande känna att man har lite längder kvar, samtidigt som det blir mer frisyr. Här har jag även trollat bort utväxten och lagt en beige nyansering för att få snygg lyster i håret.
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-03-04

Koppar hår

Koppar hår
Här kommer ännu mera koppar! Så himla snygg och fin färg som verkligen sprakar och lyfter fram min härliga kunds personlighet. Hon fick sedan en ny klippning med fler layers i sitt hår som släpper fram hennes lockar och hårfärgens olika skiftningar :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-03-03

Kopparblond

Kopparblond
Här har vi en härlig tjej som ville ha en rejäl uppfräschning till våren och en ny hårfärg. Hon hade länge funderat på att bli kopparblond och idag slog vi till! Jag har lagt både bottenfärg och slingat håret till tre olika nyanser för massa skiftningar och liv, och visst blev resultatet snyggt? Nu kan hon möta våren med ett nytt och vackert hår :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-02-27

Från sprött och trött brunrött...

Från sprött och trött brunrött...
...till strålande varm guldcharm! Denna fina tjej var hos mig för en rejäl uppfräschning av sitt långa och ganska så slitna hår - och med några penseldrag och rejäla saxklipp så var svallet som nytt! Hon hade en gammal avfärgning på längderna som jag skonsamt slingade upp för att ge håret mer liv, och tonade som avslutning in en härligt gyllene nyans full av glans till längderna. Några stora lockar på det och hon står redo att möta våren! ❤️
Sofie Graw 2014-02-27

Snygga gelenaglar och en goodiebag på köpet!

Snygga gelenaglar och en goodiebag på köpet!
Nu är det dags att fixa supersnygga gelenaglar till den stundande våren. Här ser ni ett prov på gelenaglar som vår duktiga nagelteknolog Malin har gjort. De 20 första som bokar in sig för ett nytt set gelenaglar får en goodiebag fylld med massa lyx!!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-02-25

Brun till blond

Brun till blond
Min fina kund har varit ljus i alla tider men färgade håret brunt för en tid sedan. Nu hade den bruna färgen tvättats ur och blivit lite fläckig och trist och hon var redo att bli lite ljusare igen till våren, om ändå inte helt blond. Hennes hår har tidigare färgats hos frisören, vilket gör att jag kan använda mig av riktigt skonsamma slingor utan onödigt slitage. När man går från brun till blond så får man tänka på vad man gjort med sitt hår de senaste åren och hur pass mycket man är villig att slita på det för att få det ljust. Här var det som tur nog inga problem. Resultatet blev en härligt beigeblond med vackra skiftningar och nyklippta fräscha toppar. Lagomt ljust utan för mycket slit :) Jag rekommenderar er som är sugna på att vara härliga blondiner i sommar att börja i tid med att göra er ljusare då man ofta får slinga håret i omgångar för att få det resultat man vill ha :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-02-25

Blonda slingor

Blonda slingor
Min fina kund var hos mig för att hon ville korrigera sin ojämna färg. Jag lade in massa härliga blonda slingor för att jämna ut den fläckiga färgen. I schamponeringen avslutade jag med att lägga en nyansering med beige/guld ton. Resultatet blev en riktigt lyxig blond färg! Sen var det bara ut i vår solen och gnistra ☀️.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-02-25

Peach Stockholm välkomnar vår nya nagelteknolog Malin Sevelin!

Peach Stockholm välkomnar vår nya nagelteknolog Malin Sevelin!
Ännu en nykomling i gänget, men den här gången en nagelteknolog! Nu ska det fixas naglar i alla möjliga färger och former.
Mitt namn är Malin Sevelin och jag är uppvuxen i en liten ort strax utanför Västerås. Som gymnasieutbildad nagelteknolog hade jag tre fantastiska år på mig att lära mig massor om säkerhet, skapande, design och mycket annat inom nagel-och skönhetsbranschen. Efter studenten startade jag upp mitt egna nagelföretag och har drivit eget fram tills nu. Det ska bli helt fantastiskt att få möjligheten att jobba med teamet på Peach Stockholm :).
Min första dag är onsdag den 5 mars och ni kan redan nu boka tid hos mig via vår enkla onlinebokning.
Ser fram emot att få skapa fina naglar tillsammans med er!
Malin Sevelin 2014-02-22

Naturlig ombre

Naturlig ombre
En ombre kan man variera och anpassa efter varje kund. Här har vi en lite mer naturlig variant där jag arbetat med enbart slingor och på så sätt bevarat min fina kunds egna hårfärg som kommer som vackra skiftningar mellan de ljusare och mörkare partierna. En rejäl klippning på det och lite lockar så känns håret som nytt :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-02-20

Ombre hår

Ombre hår
Här har vi en jätte fin tjej som har successivt arbetat sitt hår mot en ombre och idag blev den väldigt ljus och fin.
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-02-19

Vårens trendfrisyrer 2014

Vårens trendfrisyrer 2014
Ljusare, härligare tider stundar (äntligen!) och med det så lämnar vi de perfekt stylade frisyrerna bakom oss och omfamnar istället en mer avslappnad finish. Så här uppdaterar du ditt vårhår 2014!
Den älskade flätan tycks aldrig gå ur modet och i vår ser vi den komma i ny romantisk tappning med edge. För bästa resultat, fläta ett redan lockat hår och låt både små som större hårslingor få falla ur fritt. Enkelt och superfint!
Ännu en romantik-favorit som får extra schvung i vår är de busiga lockarna, som med fördel borstas ut ordentligt. Tupera gärna delar av längderna lätt och fixera som avslutning med en soft spray för att hålla dem på plats. Eller varför inte locka håret redan kvällen innan? Sov sedan på dem och dra fingrarna igenom på morgonen - voilá!
Vi ser också mycket lek med olika texturer i en och samma frisyr. Superhett just nu är att hålla det sleekt och blankt närmast hårbotten, både bakåtkammat som i bena, för att sedan låta längderna få hänga relativt orörda längs med huvudet.
Och som pricken över i - oavsett frisyr - så ser vi ett helt hav av olika accessoarer som ger din slutlook det där "lilla extra". Så våga pimpa! Alltifrån spännen, hårband, kedjor och glitter är helrätt och vi lovar att du kommer göra succé.
Sofie Graw 2014-02-18