FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Kreativa naglar

Kreativa naglar
Här fick vi vara kreativa och skapade en häftig effekt med ett gellack på förlängda naglar. Vi använde oss av ett lack i en grå-blå färg i botten och gjorde mönster med ett ofärgat gellack. Så häftigt det blev!
Malin Sevelin 2015-03-02

Ombre

Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Idag tänkte jag att vi kör en sån där "throwback Thursday" och blickar tillbaka på olika färgningar vi har haft den senaste tiden. Ombren är ju fortfarande omåttligt populär och kanske vill du ha lite inspiration till din nästa färgning? Man kan variera den i så många olika nyanser, ombre, sombre, varm, kall - det är helt upp till dig och din frisör! :) Bläddra på och inspireras, arbetena är gjorda av oss alla här på salongen.
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-02-26

Ombre

Ombre
Äntligen kikar solen fram lite mer, och jag var bara tvungen att ta en bild på denna ombre som glänste så fint i solljuset :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-02-26

Donera hår

Donera hår
Här har vi en stor förvandling och en mycket god gärning. Therese ville för andra gången i sitt liv klippa av sitt hår för att donera till organisationen Änglahår som gör peruker åt cancersjuka barn. Vi på Salongen tycker detta är väldigt fint gjort och hoppas det kan inspirera :)
Malin Kvaernå 2015-02-25

Soft kopparblond

Soft kopparblond
Även fast att det är långt kvar till våren så börjar ändå ljuset smyga sig fram och vårkänslorna lika så! Här har jag gjort en soft kopparblond färg som kommer spraka härligt i vårsolen :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-02-19

Vårnaglar 2015

Vårnaglar 2015
Vårnaglar 2015
Solen visar sig mer och mer och lika så gör alla härliga färger. Tror vi börjar få vårsjukan, vågar man hoppas för tidigt? I år tror jag favoriten av vårnaglar kommer vara både starka och pastelliga färge samt den ursnygga mandelformen, den kommer vi nog se mycket av. En stor favorit bland många inklusive mig själv! Här ser ni två härlig set naglar gjorda denna vecka.
Malin Sevelin 2015-02-18

Mandelformade naglar

Mandelformade naglar
Mandelformade naglar har verkligen blivit något här på salongen. Här ser ni ett set mandelformade i två härliga ljusa färger samt en glitterblandning med korn i olika storlekar. Hur mycket längtar man inte till våren nu?
Malin Sevelin 2015-02-16

Naturligt blond

Naturligt blond
Min fina kund kom in med en gammal ljusbrun hemmafärg som hade tvättats ur en hel del. Hon kände att det var dags att bli lite ljusare och få lite mer liv i håret, så vi körde på en väldigt soft sombre i lite svalare beiga toner för ett naturligt blont resultat! Lite böljande lockar på det så var hon redo för helgen och ljusare tider!
Paulina Andersson 2015-02-13

Sombre

Sombre
Min härliga kund var trött på sitt ofärgade och glanslösa hår och var sugen på en förändring, och eftersom att hon är mörk i sig själv så passar då en sombre perfekt. När hennes längder var helt ofärgade så kunde jag lägga slingor med både en färg som ljusar upp och med blekning för att få några slingor ännu lite ljusare. Sen för att få håret så glansigt som möjligt så la jag en toning både i botten och på längderna, och avslutade med en rejäl dos av SPs olja och plattade i genom håret och böjde till topparna med den breda GHD tången som är perfekt för långa och tjocka hår.
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-02-11

Gyllene sombre

Gyllene sombre
Den här gyllene sombren skapades genom att jag har lagt en varmare färg i botten med samma ljushetsläge som hennes naturliga hårfärg och sedan lagt slingor i längderna med en guldig ljusbrun färg. Stylingen skapade jag med en konformad locktång från Cera Wand, hårspray, glansspray och till sist en borste för att borsta igenom håret och få lockarna mjuka och följsamma :)
Malin Kvaernå 2015-02-10

Dags för bal!

Dags för bal!
Idag är det fredag och för min kund innebar det att det var dags för bal! Vals och långklänning stod på schemat och det matchades med en klassisk men avslappnad lägre uppsättning!
Paulina Andersson 2015-02-06

Chokladbrun

Chokladbrun
Det är alltid lika roligt med färgförändringar och idag var det gulliga Louise som gick från gulblont med utväxt till härlig brunett. Jag la en färg i botten liknande hennes naturliga men med lite mer djup och värme, sedan har längderna fått en aningen ljusare färg och en härligt glänsande chokladbrun ton. Underbart med lite sol efter allt mörker och se hur härligt färgen glänser!
Malin Kvaernå 2015-02-06

Varm caramel

Varm caramel
Idag var Renate hos oss på Peach Stockholm för första gången och kände sig trött på sitt långa blekta hår. Jag valde en varm caramelfärg för lyx och glans plus att den är perfekt för hennes ögonfärg och hudton. Jag klippte en page för att ge hennes hår ny styrka och mer form, och det blev en bra bit som klipptes av för en hel decimeter klipptes av innan förebilden. Roligt med förändring!
Malin Kvaernå 2015-02-02

Skänka hår

Skänka hår
Här har vi en modig ung tjej som ville klippa av sitt otroligt långa hår och skänka det till organisationen Änglahår som gör peruker till cancersjuka barn. Håret ska vara ofärgat och minst 30 cm långt, och man ska sätta gummisnoddar runt håret innan man klipper av det så att det inte trasslar sig. Vilken god gärning att skänka sitt svall till de som behöver!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-01-30

Mönstrade naglar

Mönstrade naglar
Tidigare i veckan hade jag och Camilla några timmar tillsammans och fixade både nya naglar och fyllde på fransarna. Vi gick loss på en hel hög med glitter i två olika orangea toner och en rosa. Vi tog sedan fram penseln och skapade massa snygga mönster på de med vit akrylfärg. Se så snygg hon blev!
Malin Sevelin 2015-01-29