FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Soft, mörk ombré

Soft, mörk ombré
Det är alltid lite klurigt när man ska ljusa upp ett hår som länge har blivit färgat mörkt för man vet inte hur bra det kommer att släppa. Men denna ombre fick vi till ganska lagomt ljus så att det blir en mjuk övergång och inte så skarpt mellan botten och topparna. En lite kyligare toning på allt dämpade det varma som kommer fram när man bleker ett mörkt hår och gav också en fin glans.
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2013-11-14

Wella Show Globe

Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Gud vilken rolig lördag jag och Jennie hade när vi var på annexet i Globen. Anledningen var att Björn Axén firade sitt 50 års jubileum och tillsammans med Wella bjöd de in frisör-Sverige till ett hejdundrande kalas. Under dagen fick vi titta på olika workshops, modeller och håruppsättningar samt lyssna på intressanta föreläsningar. Kvällen till ära blev det galamiddag och finalen av Trend Vision Award gick av stapeln. Sist med inte minst bjöd Björn Axén och Wella på en fantastisk visning. Så duktiga och inspirerande frisörer! Jag försökte ta lite kort som ni kan bläddra och ta del av här ovan, men tyvärr blev inte kvalitén den bästa. Håll till godo och låt er inspireras ni med! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-11-11

Kopprig ombré

Kopprig ombré
Kopprig ombré
Min söta kund har färgat sitt hår med henna hemma och ville nu bli en eldröd ombre. Hennafärg är ett helt kapitel i sig själv och man alltid rådfråga med en frisör innan man färgar om en henna. Här har jag färgat med Wella i botten och sedan slingat upp hårets längder. Sedan har jag tonat in dem med en intensivtoning som är riktigt skrikig kopprig, riktigt snygg är den! Till sist har jag toppat håret och stylat fram lockar med den breda plattången från GHD. Fint va? :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-11-07

Djup chokladbrun med kalla inslag

Djup chokladbrun med kalla inslag
Här har vi en kund till mig som provat färga sitt blonda hår till brunt hemma och kanske inte med det bästa resultatet. Håret kändes lite genomskinligt och grådassigt men hennes tanke var en djup chokladbrun som inte får dra åt det röda hållet. Jag har använt mig av Illumina och färgat med en mörkare färg med lite guldiga pigment, man behöver dem för att färgen ska få fäste på ett tidigare ljust hår. Sedan har jag klippt igenom håret så det är fräscht i topparna. Resultatet blir en rik, brun färg med lite kallare inslag, naturligt och inte något rött :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-11-04

Halloween på Peach

Halloween på Peach
Ljuvliga fredag, visst är det härligt! Idag firar vi halloween och har ni vägarna förbi så bjuder vi på spöklika cupcakes till fredagsbubblet, söta och barnsligt mumsiga. Trevligt helg önskar Jennie, Camilla och My! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-11-01

Höstfin hårförlängning

Höstfin hårförlängning
Höstfin hårförlängning
Fina Linda kom till oss och ville få ett längre och tjockare hår. Jag har blandat tre olika färger av blont hår från SoCap. 120stk slingor senare plus en klippning så var Lindas hår svallande vackert. Jag avslutade med att locka håret med plattången och busade till det med en torr hårspray och lite olja längst ner i topparna :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-10-30

Från hemmafärgad brun till slingad ombré

Från hemmafärgad brun till slingad ombré
Min fina kund har färgat sitt hår hemma i alla tider och kom till mig med en varmare brun färg med sotiga toppar. Hennes önskan var att bli en slingad ombre där man får en mjuk övergång och där längderna inte upplevs helblekta. Hon ville även att de ljusa slingorna skulle börja ganska högt upp, samt få en lite mörkare bottenfärg. Jag började med att lägga blekta folieslingor i två olika styrkor. På det viset blir de slingor som är gjord med den svagare blekningen mer karamellfärgade, och den starkare blekningen mer beigeblonda - allt för den slingade och mer levande känslan. Då håret är färgat hemma kan man aldrig riktigt garantera hur ljust man kan göra ett hår utan att utsätta det för för mycket slitage, men som tur var släppte den här färgen ganska fort. Sedan har jag tonat botten mörkare, lagt en mörkare toning över slingornas start, och en kallare toning på topparna. På så vis har jag skapat en "fade" effekt. Till sist toppade vi håret och klippte det i V-form och stylade det med den konformade locktången. Förvandlingen är nu färdig ;)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-10-23

Ljus och mjuk ombré

Ljus och mjuk ombré
Ljus och mjuk ombré
Min kund ville göra något nytt med sin blonda färg och slippa den skarpa utväxten som blir, och då passar en ombre perfekt. Jag valde en bottenfärg från illumina som passade in bra på hennes egna färg, både i ljushetsläge och nyans, som jag sedan drog ut en bit och som successivt går över till ljust. Hon var ganska guldig på längderna från att ha varit mycket mörk tidigare i år, så jag ljusnade upp dom lite och la en nyansering i schamponeringen för att kyla ner längderna lite. Resultatet blev en mjuk och naturlig ombre med beiga längder. Sen gjorde en rejäl toppning susen också!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2013-10-17

Modell sökes

Modell sökes
Sugen på löshår? Nu har jag varit på kurs och behöver en modell att träna upp tempot på :) du behöver bara betala för själva löshåret, och om du är intresserad så maila oss på team@peachstockholm.se eller ring 08-33 22 88
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2013-10-15

Bronsiga höst slingor!

Bronsiga höst slingor!
Min fina kund var trött på sitt mörka kalla hår och ville få in lite mer värme. Jag föreslog att vi skulle lägga in slingor i en varm bronsig ton för att mjuka upp den mörka färgen. Vi började med att bleka upp slingor som vi sen färgade in för att få rätt nyans och glans. Resultatet blev en härlig varm höstfärg som passade min kunds hudton perfekt! Vi avslutade med att göra mjuka våglockar för att framhäva slingorna ännu mer. Ett tips för att få mjuka våglockar är att använda en konformad locktång som ni tvinnar håret runt. När ni lockat klart spraya och borsta igenom håret så får ni ett mycket mer naturligt och mjukt resultat :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-10-14

Dags att hitta en nageltjej!

Dags att hitta en nageltjej!
Nu börjar vårt hemtrevliga krypin en trappa ner bli klart. Dags att hitta en trevlig nageltjej som kan göra våra kunder ännu vackrare, har hon andra talanger som vaxning eller make up så skadar det inte. För mer info klicka här :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-10-09

Nyfärgad med Color I.D

Nyfärgad med Color I.D
Idag var det dags för vår egna, fina Jennie att få fixa håret. Hon har länge varit en intensiv kopparröd men nu var den både urtvättad, solblekt och en utväxt kikade fram. Så idag passade vi på att testa den nya färgtekniken med Color I.D. för då kunde vi blanda tre olika toner av kopparröd utan att behöva använda folie. Jag kunde alltså applicera färgen och rulla upp håret i två roliga kringlor medan färgen verkade. Mycket skönare än att sitta med huvudet full av folie och färgerna blandas inte med varandra. Färgen uppfattas som en jämn helfärg, men tittar man närmare på den så ser man en lätt slingad effekt av de tre färgerna. Då känns den koppriga färgen inte lika platt utan mer levande med ett härligt skimmer. En toppning på det så känns Jennies hår nytt och fräscht igen :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-10-08

Höstfärg

Höstfärg
Här har vi en till modig kund som ville bli lite höstigare i håret och få bort det ljusa, sommarslitna topparna. Jag la en lite mörkare färg i botten och en lite ljusare, brun rostig toning på längderna med ganska mycket värme för att få rejält med glans och liv i håret. Så roligt att få göra lite förändringar så här till hösten :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2013-10-07

Eldröd ombré

Eldröd ombré
Min härliga kund kom till mig med en urtvättat röd färg med både utväxt och mörka toppar och ville få nytt liv i sin hårfärg. Hon var sugen på att göra en eldig ombre där botten är mörkare och topparna ljusare. Jag har lagt en mörkröd färg från Wella med undertoner av plommon i botten, sedan har jag använt mig av en lite starkare blekning på längderna för att få dem ljusare. Hon var fläckvis väldigt mörk i dem men som tur var släppte färgen relativt fort ändå. Efter att jag hade blekt upp längderna färgade jag in dem med Wella's kopparröda mixfärg - den är väldigt högpigmenterad. Först då får man ett sånt här härligt, eldigt resultat. Ett riktigt roligt jobb tycker jag och min kund blev både nöjd och fin! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-10-05

Kanelbullens dag!

Kanelbullens dag!
Idag firar vi "Kanelbullens dag" på Peach Stockholm. Kom och mumsa härliga kanelgifflar med nybryggt kaffe i vår hemtrevliga fikahörna :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-10-04