FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Bröllopsinspiration!

Bröllopsinspiration!
Bröllopsinspiration!
Bröllopsinspiration!
Bröllopsinspiration!
Nu börjar det klia i fingrarna på alla bröllopsplanerare och det finns väl inget härligare än allt som hör ett bröllop till. Vi på Peach Stockholm tycker det är super roligt att få förgylla någons speciella dag. Vi erbjuder hela kittet, både hår och make up för att få till en helhet och ta fram de vackraste i varje brud. Till den här bröllops säsongen har vi även inrett ett eget VIP rum för bruden och hennes följe. Där får man sitta i lugn och ro och känna sig riktigt lyxig! Alla bröllop är unika och därför är det så viktigt att man känner sig på topp och sitt absolut vackraste på sin dag! Bröllopsmässan äger rum nästa helg den 25/1 på Grand hotel i Stockholm och där kan man verkligen bröllops frossa i allt från klänningar till bakverk. Den är verkligen värt ett besök. För att få lite extra inspiration har vi lagt ihop lite härliga bröllops bilder som ni kan drömma er bort till :). Vi vill önska ett stort Lycka till och Grattis till alla 2014 års brudpar!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-01-17

Beigeblond hårförlängning

Beigeblond hårförlängning
Min fina kund var sugen på en förändring nu i januari. Hon var trött på sin vitblonda färg och ville få lite mer liv i håret samtidigt som hon var ute efter mer längd och fyllighet. Jag har slingat bort utväxten och lagt i mörkblonda slingor tillsammans med ljusa, sedan tonat ner hela håret till en beige havreblond som både skiftar i varma och kalla toner. 70stk keratinslingor i tre olika nyanser gjorde susen för att få håret att kännas både tjockare och längre. Efter en omgång med den konformade locktången så är förvandlingen nu komplett :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-01-15

Havre blond/beige

Havre blond/beige
Min härliga kund började få en rejäl utväxt och var lite trött på sina blekta längder efter sommarsol och en utlandsresa, men ville fortfarande hålla sig blond. Jag behöll en lite mörkare botten för att få mer djup i färgen och blandade i lite ljusa slingor för att bli kvitt utväxten. Sedan la jag lite mörkare slingor underifrån och avslutade med en toning som dämpar ner de ljusaste partierna samt ger glans och lyster. En klippning på de och sen vart resultatet en havreblond färg med fräscha toppar :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-01-13

Kort & Fräscht

Kort & Fräscht
Mina underbara svärmor ville få starta året med nått helt nytt. Vi klippte av en rejäl bit på håret för att bli av med alla trötta längder och få en fylligare känsla. För att rama in ansiktet klippte vi en mjuk snelugg som går att variera åt båda hållen. När det kom till färgen så bestämde vi oss för att lägga lite blekta folieslingor i överhåret för att få ett extra lyft men ändå behålla grundfärgen. Nu är Frida redo för 2014 :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-01-10

En varm och mjuk färg

En varm och mjuk färg
Min härliga kund ville fräscha upp sin färg utan att bli för ljus och komma ifrån den skarpa utväxten som blir. Ännu ett passande hår för lite ombrefärg. Jag ljusade upp botten lite grann men behöll den ändå mörkare, samt blandade längderna med både lite ljusa och mörka slingor för att få fina skiftningar i håret. På första bilden har vi redan gjort en rätt stor grovrensning på gamla och trötta längder för att få en mer lätt jobbad längd som går att "fluffa" till.
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-01-09

Busig och kort frisyr

Busig och kort frisyr
Tänk va det kan klia i frisör-fingrarna när man får sånna här förvandlingar. Från axellångt till kort och busigt! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-01-07

Mjuk och naturlig mörkblond

Mjuk och naturlig mörkblond
Nu är vi i full gång igen på salongen efter lite jul-ledighet. Här har vi en fin kund som ville bli närmare sin egna färg men spara lite slingor och skiftningar med en lätt ombre-känsla. Naturligt, mjukt och fint! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-01-02

God Jul & Gott Nytt År

God Jul & Gott Nytt År
Vi på Peach Stockholm vill tacka er alla för ett underbart första år och önskar er en riktigt God Jul & Gott Nytt År! Här är våra öppettider under jul- och nyårshelgen. 23/12 10:00-15:0024/12 stängt25/12 stängt26/12 stängt27/12 stängt30/12 10:00-19:0031/12 10:00-16:001/1 stängt
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-12-23

Härliga blonda lockar!

Härliga blonda lockar!
Idag var fina Johanna hos mig och fick en riktig uppfräschning. Nya blonda extensions och massa härliga folieslingor i utväxten. Vi avslutade med att göra mjuka lockar med en konformad locktång för att få en soft look. Lite spray och glans på det så var hon redo för alla jul och nyårsfiranden :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-12-20

Soft och varm ombré

Soft och varm ombré
Min kund ville ha lite förändring och slippa den skarpa utväxten, så vi valde att göra en lite varmare ombre och mörkare slingor på längderna för att få mer liv i håret. Jag valde en bottenfärg som var ganska lik hennes egen, för att slippa en tydlig utväxt, men med en varmare ton för att få ett glansigt och livfullt resultat. En rensning på trötta toppar gjorde håret extra fräscht :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2013-12-19

Varm beige ombré

Varm beige ombré
Ombren har verkligen varit populär i höst. Och med all rätt, så mjuk och fin som den är :) Här är en varmare version med en guldig brun botten och vaniljbeiga längder som fönats med den stora rundborsten.
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-18

Tunna ljusa slingor

Tunna ljusa slingor
Min fina kund ville bli ljusare med en mjuk och naturlig ton. Här har jag lagt en färg i botten för djuphet, tunna ljusa slingor i hela håret samt en nyansering efteråt för mjukhet och glans :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-16

Glad Lucia önskar Peach

Glad Lucia önskar Peach
Idag mumsar vi på saffrans bullar och glögg, kom gärna förbi på en kopp fredagsmys! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-13

Hårförtjockning

Hårförtjockning
Fina Jennifer hade redan långt hår men ville att det skulle bli tjockare. 70stk slingor senare i vackra blonda nyanser och glansiga lockar så kändes Jennifers hår mycket fylligare och härligare :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-11

Bruduppsättning

Bruduppsättning
Bruduppsättning
I lördags hade jag äran att göra denna ljuvliga brud fin till sitt bröllop :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-10