FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Ljusbrun hårfärg

Ljusbrun hårfärg
Min kund kom in och ville inte ändra sin färg jättemycket men ändå ha en rejäl uppfräschning. Jag har lagt en lite mörkare färg i botten och sedan blandat längderna med både ljusa och mörkare slingor för att få skiftningar och liv i håret. Efter en rejäl toppning så blev denna mustiga, ljusbruna hårfärgen komplett! :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2016-01-14

Lob frisyr

Lob frisyr
Lob frisyr
Idag fick jag klippa den här härliga tjejen till en Lob, (lång bob). Jag har klippt upp håret kring ansiktet och gett henne busiga layers för att få en mer frisyr känsla. Färgen är hennes egen :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2016-01-13

Kort frisyr

Kort frisyr
Den här modiga kunden ville klippa en kort frisyr av sitt långa hår. Jag har klippt korta sidor och nacke. Sedan har vi ett parti uppe på huvudet med längre längder. Det gör att hon kan variera stylingen från sida till sida och även styla allt bakåt. Färgmässigt har vi valt kalla toner med variation, från mörkt till ljust. Det ger ett fint djup och en lite tuffare look.
Hilda Wistrand 2016-01-13

Från naturlig svart till mustig mörkbrun

Från naturlig svart till mustig mörkbrun
Från naturlig svart till mustig mörkbrun
Från naturlig svart till mustig mörkbrun
Kolla in den här skönhetens långa svall, visst blir man lite avundsjuk?
Min fina kund har rötter i Asien och hennes hår är helt ofärgat, så som ni kan se är hon svarthårig i sig själv. Nu önskade hon få en mörkbrun hårfärg istället som lyfter fram hennes hudton och ögon utan att kännas för onaturligt ljus samt klippa till frisyren.
Rent tekniskt sett så kan man ljusa upp ett ofärgat hår med hårfärg, så man kan bespara det från den rena blekningen. Men, vissa hår är så enbiten mörk i sig själv att inte ens vår favorit-färg från Wella orkar ljusa upp det. Och så blev fallet här, så då fick jag helbleka hennes längder och sedan tona in dem i en fin mörkbrun nyans. Så efter några timmar och en hel del pyssel fick vi fram den här ljuvliga nyansen 🙌
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2016-01-12

Brunett till blond

Brunett till blond
Min fina kund Sara hade sedan länge färgat håret mörkt hemma och var sugen på att gå ljusare. Vi började med att avfärga håret, sendan varvade vi slingor i två färger för att dämpa de varma nyanserna. Nu har Sara en jättefin grund att lägga ännu blondare slingor i till sommaren. Fortsättning följer på min och Saras resa mot blont hår :).
Ingvild Norevik 2016-01-12

Blonde sombre

Blonde sombre
Här fick jag ge min kunds hår nytt liv med härliga blonda nyanser samtidigt som jag behållt hennes egna hårfärg i botten så utväxten slipper störa framöver. En ordentlig klippning och håret blev som nytt, en fräsch sombre med naturlig känsla :)
Malin Kvaernå 2016-01-11

Ecaille hair

Ecaille hair
Här har vi min underbara kund Tania som fick en härligt mustig ecaille. Har tagit bilderna vid samma tillfälle men i olika ljus här i salongen på Östermalm. Då kan man verkligen se vilken skillnad ljuset gör, att samma färg helt kan skifta i olika ljus. Den härliga rörelsen i håret har jag fått fram med en plattång från ghd och ett härligt glansspray från Wella som heter Shimmer Delight. Trevlig helg från alla oss på Peach Stockholm.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-01-08

Chokladbrun hårfärg

Chokladbrun hårfärg
Igår fick jag göra denna härliga chokladbruna hårfärg med många olika skiftningar :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2016-01-08

Vågig Lob

Vågig Lob
Vågig Lob
Ni som har hängt med på bloggen ett tag kanske känner igen den här fina tjejen?
Hon färgade då en sombre och klippte en lob. Nu var det dags för förändring och vi har slingat bort det mörka i botten utan att göra henne tokljus. Det finns fortfarande lite djup kvar i botten och färgen känns naturlig och varm med en fin ton av havre.
Nu är tanken att hennes lob ska få börja växa ut. Min kund har väldigt tjockt och rakt hår och då finns det lite olika sätt hur man kan variera sin lob medan den växer ut. Vi har valt att klippa hennes hår i olika layers (lager) för att få en schysst rufsighet i hennes annars spikraka hår. Jag går loss med saltvattensprayen Surf Bomb från O&M innan jag fönar hennes hår och tar även lite till i torrt hår för att verkligen ge det mer stadga och hållbarhet. Vi har även valt klippa fram hennes ansikte med hjälp av en svepande sidolugg, vilket gör de helt raka längderna mycket mer intressanta för ögat. Det händer nånting!
Att locka en lob kan vara lite pillrigt men blir så himla fint om man får till tekniken. Idag valde vi en lite ostyrig look som inte känns för perfekt. Jag lockade det med hjälp av en plattång från GHD där jag tar en hårslinga, vrider tången helt mot mig ett par centimeter, sedan helt tvärt åt andra hållet bort från mig ett par centimeter, sen tillbaka osv. Då får man härliga vågor i håret som känns lite rufsiga och oregelbundna. Jag avslutade med att separera lockarna med fingrarna och till sist en torr hårspray.
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2016-01-07

Peach Stockholm Östermalm

Peach Stockholm Östermalm
Min första kund på öppningsdagen av Peach Stockholm Östermalm ville ha en mustig och livfull blond ecaille. Jag la en mustigt brun bottenfärg och vävde sedan in lite blonda effekter för att få mycket liv i färgen. En mörk botten med ljusa toppar är både praktiskt för utväxten och så snyggt!
Hilda Wistrand 2016-01-07

Blondette

Blondette
Här fick jag göra en rolig förvandling från blond till en härlig blondette! Botten har fått mer djup och lyster medans längderna bryts upp med ljusbruna skiftningar och har fått sig en glansig beige toning på de blonda partierna. Så snyggt med denna typ av färg som svävar mellan att vara blond och brunett! :)
Malin Kvaernå 2016-01-05

Beige mörkblond ombre

Beige mörkblond ombre
Beige mörkblond ombre
Beige mörkblond ombre
Kickstartar det nya året med den här ljuvliga ombren. På min fina kund har jag lagt många uppljusande folieslingor och gett henne toner av vanilj, beige, guldig havre och ask. En naturlig mörkblond färg med hennes egna färg i botten och ett mjukt helhetsintryck 😊
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2016-01-04

Årets tio favoriter 2015

Årets tio favoriter 2015
Årets tio favoriter 2015
Årets tio favoriter 2015
Årets tio favoriter 2015
Årets tio favoriter 2015
Årets tio favoriter 2015
Årets tio favoriter 2015
Årets tio favoriter 2015
Årets tio favoriter 2015
Årets tio favoriter 2015
Och här har vi dom, era tio favoriter från det gångna året 2015 🎉
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-12-31

Havreblond

Havreblond
Havreblond
Min kund som hade blivit slingad med hätta sist hon var hos frisören ville jämna till och fräscha upp sitt hår. En mjuk havreblond sombre fick det bli med härligt liv i längderna!
Paulina Andersson 2015-12-31