FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Koppar rosé hårfärg

Koppar rosé hårfärg
Idag blev det en ljus kopparfärg med en liten hint av rosé på min härliga kund, nu är hon redo för sommaren!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-06-11

Soft ombre

Soft ombre
Vilket drömhår! Jag är helt kär i dessa chokladbruna färger, och med lite ljusare skiftningar i topparna blir dom ännu snyggare! Denna softa ombre kommer glänsa fint i sommarsolen!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-06-10

Axellång page

Axellång page
Här har vi en kund som var trött på sin långa kalufs och kände sig modig nog att klippa en axellång page! Den passar henne riktigt fint och blir luftigt och skönt när sommarvärmen kommer :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-06-10

Glittriga naglar inför sommaren

Glittriga naglar inför sommaren
I hopp om att sommaren är på ingång så tänkte jag passa på att plocka fram lite gamla sommarnaglar ur albumet. Ljust, fräscht och massa glitter, hur glad blir man inte av att de detta? Här har jag använt mig mycket utav silver men också lite andra härliga färger. Till denna sommar tänker jag mycket klara och starka färger. Orange, rosa och turkost. Vad tänker ni, finns det kanske någon favorit bland dessa bilder?
Malin Sevelin 2015-06-10

Sommarbröllop

Sommarbröllop
Grattis Sverige på dagen och ett ännu större grattis till en av dagens brudar här på salongen (bilden)! Det är så kul med dessa sommarbröllop. Vi hoppas att alla får en fantastisk fin lördag och vi vill passa på att tacka våra brudar och tärnor för en jätte rolig dag. Mer bilder på tjejerna kommer inom kort, här en liten sneak peak 😊 //Camilla och Paulina.
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-06-06

Fredagslyx ☀️

Fredagslyx ☀️
Idag njuter vi på Peach Stockholm av första sommar värmen :). Då passar vi självklart på att bjuda alla våra underbara kunder på bubbel och svenska jordgubbar.
Riktig fredagslyx!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-06-05

Bruduppsättning

Bruduppsättning
Bruduppsättning
Bruduppsättning
Bruduppsättning
Bruduppsättning
Här kommer ett litet bildregn från lördagens uppdrag ute på Ingarö. Jag och Jennie fick den stora äran att få pyssla om ett fantastiskt vackert brudsällskap. Jag gjorde en halvuppsatt bruduppsättning med flätor, tiara och underbara lockar tillsammans med en naturlig make-up. Jennie stog för uppsättningarna på brudens tärnor som alla sattes upp men där alla tärnor fick sin egna stil. Hon tyckte det var väldigt kul att få jobba med så olika hår och olika uppsättningar och jag var helt förlorad i min bruduppsättning som var så himla rolig att få göra. Det är något alldeles speciellt i luften när man är samlad hela tjejgänget; bubbel i glasen och fjärilar i magen.
På måndagen kom brudparet in med blommor till mig och en varsin gåva till mig och Jennie som tack för allting då alla varit så nöjda och fina, och det om någonting satte pricken över i:et till denna totala hårglädje och otroligt mysiga bröllopsinsats! Stort tack till er alla och vi önskar brudparet all lycka :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-06-04

Blond sombre

Blond sombre
Härliga fredag och ljuvliga färgförändringar. Min fina kund kom till mig med en väldigt ljus blond hårfärg och utväxt och ville prova på en variant av en ombre/sombre. Jag har penslat i en färg som är väldigt lik hennes egna men lite guldigare i hennes botten och kammat ner en bit i längderna för att få ett fint djup. Några nya ljusa slingor mot ansiktet och några nya mörka i underhåret gav den här glansiga och sobra blondfärgen som känns helt rätt i sommar! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-05-29

Blonde balayage

Blonde balayage
Underbara Tania var redo för en riktig sommar förändring. Här har vi jobbat med balayage tekniken och gjort en soft ombre i härliga blonda toner. Jag avslutade med att styla håret med en konformad locktång för att få den rätta beachkänslan. Nu är Tania redo för sommaren :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-05-27

Ljusbrun hårfärg

Ljusbrun hårfärg
Mums, vilken härlig ljusbrun hårfärg med toner av karamell, nougat och kall kanel. Min fina kund ville ha lite förändring och bli ljusare mot sommaren och efter en hel del slingor blev detta resultatet :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-05-27

Från glesa fransar till fylligt naturligt utseende

Från glesa fransar till fylligt naturligt utseende
Här hade jag en riktig utmaning. Min kund hade väldigt få & tunna fransar. De fransar som är för tunna och svaga vill man inte limma på då risken är stor att den naturliga fransen går av då det blir för tungt. Vi kom fram till att köra ganska korta fransar, en så kallas grundform och en snygg böj för att "lyfta" ögat. Alltså grundform 11C. Det blev super snyggt tycker vi! Alla kan få snygga fransar, bara mer eller mindre.
Malin Sevelin 2015-05-27

Blå ombre!

Blå ombre!
Här fick jag ett fantastiskt roligt jobb att bita i! Denim som var en naturligt brun innan med lite gammal färg i topparna, ville göra något helt nytt och bestämde sig för blått hår!
Med Olaplex och helblekningar i olika omgångar, samt infärgning så landade vi på denna underbara färg som passar henne som handen i handsken, samtidigt som vi fick behålla kvalitén på håret. Det tog tid och flera besök här på salongen men det var det värt, för hur underbart är det inte med denna typ av färger?
Paulina Andersson 2015-05-23

Härliga hårförlängningar!

Härliga hårförlängningar!
Härliga hårförlängningar! Tänk vad man kan trolla med lite löshår. Här har jag satt i 80stk keratinslingor i den svartaste svart för att göra min fina kund ännu finare. Hennes fästman tyckte hon kunde unna sitt "amnings-hår" och sig själv en lugn stund i frisörstolen, speciellt när de faktiskt gifter sig idag! Vi allihopa önskar er all lycka och hoppas att er fredag blir den bästa! //Camilla och Peach-teamet
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-05-22

Kort frisyr med blond kall hårfärg

Kort frisyr med blond kall hårfärg
Idag var gulliga Johanna hos mig och redo för en riktig makeover! En kall, blond hårfärg och en kort, kvinnlig frisyr stod på schemat och se så snygg hon blev i sitt nya hår! :)
Malin Kvaernå 2015-05-21

Blonda extensions

Blonda extensions
Här har vi en riktig makeover. Vi började med att få bort utväxten, så vi lade massor med härligt blonda folieslingor. Vi gjorde även en Olaplex behandling för att göra håret extra starkt och glansigt. Sen avslutade vi det hela med att sätta i 90 keratinvax slingor och vips så hade vår söta kund ett riktigt sommarsvall :)
Härligt samarbete av My och Paulina!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-05-16