FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Blond

Blond

Fanny ville få bort sin gamla ombre, bli kallare och känna sig mer blond. Med slingor och nyansering i olika nyanser fick vi det både ljusare och kallare. Så fint till våren! 

Hilda Wistrand 2016-03-17

Slingor

Slingor

Härliga Anna fick ljusa slingor i sitt fantastiskt vackra hår! 

Hilda Wistrand 2016-03-17

Professionell fransstylist

Professionell fransstylist
Professionell fransstylist

För fem år sedan gick min kund regelbundet till en salong och gjorde fransar under ett års tid men kände tillslut att någonting var fel. Fransarna hade gått av totalt?! Så himla tråkigt när det blir så...

Jag rekommenderar er alla som funderar på att göra fransförlängning att kolla upp salongen ordentligt och se till att personen är professionellt utbildad. Det finns många duktiga tjejer och killar i landet som gör supervackra fransar men det finns tyvärr också dom som inte riktigt vet vad dom håller på med. 

Idag vågade hon äntligen göra fransar igen, då hennes egna inte riktigt har växt ut igen till de det var. Vi valde en tunnare tjocklek och 10mm som längst för ett snyggt och naturligt resultat samt för att inte slita ännu mer på fransarna. 

Malin Sevelin 2016-03-17

Mörkt till ljusbrunt hår

Mörkt till ljusbrunt hår
Mörkt till ljusbrunt hår
Mörkt till ljusbrunt hår

Underbara Sussi var tillbaka hos mig för nästa behandling mot ett ljusare hår. Förra gången när Sussi var hos mig var hela håret matt svart, då ljusade vi upp längderna till en mellan brun färg men idag var det dags för nästa steg med lite highlights. Jag lade ganska breda slingor genom hela håret som jag fadade mot hennes botten där hon fick behålla sin naturliga färg för att få en ecaille känsla. För och efter bilden är ifrån första gången hon var hos mig och idag, färgen blir så mjuk och fin om man får ljusa upp det i flera steg och inte stress den. En stressad färg blir alltid lite mer bitsk i tonen och inte alls lika soft. Har även lagt ihop alla tre färgerna bredvid varandra så ni kan se vilken hår resa Sussi gjort. Nu är det bara för henne att ut och glänsa i den härliga vår solen ☀️.

My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-03-16

Mörk sombre

Mörk sombre
Mörk sombre

Den här fina färgen fick jag göra på min underbara kund Josefine! Jag lade båda mörka och ljusa slingor för att bryta upp den skarpa kanten, sen nyanserade vi det lite mörkare för att få en naturlig kall sombre. 🌟

Ingvild Norevik 2016-03-16

Ljusa slingor

Ljusa slingor

Den här fina tjejen ville bli lite jämnare blondare från att ha haft en lite mer markerad sombre. Hennes längder hade också gulnat sedan sist, som det alltid gör i blonda hår om man inte tillsätter kalla pigment hemma själv. Jag lade slingor som jag fejkade in mot botten för att jämna ut färgen lite, men ändå behålla ett naturligt djup i botten. Sedan nyanserade jag med en kall toning för att få bort de gula tonerna. Naturligt och fräscht! 

Hilda Wistrand 2016-03-15

Guldiga slingor

Guldiga slingor
Guldiga slingor

Underbara Linnea var hos mig och fick ett riktigt vårlyft. Massa härliga guldiga slingor i flera nyanser lite vågor på det och vips så var våren här ☀️.

My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-03-15

Grattis på 25-årsdagen Jennie!

Grattis på 25-årsdagen Jennie!

Idag fyller vår egna fina Jennie 25 år och vi skickar triljoners grattis-kramar upp till Norrland där hon är och firar idag. Ett extra grattis till våran bästa chef My som också fyller år idag! 🎉🌺


Bilden är förstås på Jennies vackra svall med en enkel och lös repfläta av överhåret 🌟

Camilla Lind 2016-03-15

Ecaille

Ecaille

Härliga Emelie kom till mig och ville ha en ecaille i sitt nästan helt ofärgade hår. Det var bara lite blonda toppar kvar sedan gammalt. Resultatet blev naturligt med hennes egen botten och ljusare längder. 

Hilda Wistrand 2016-03-15

Erbjudande naglar & fransar

Erbjudande naglar & fransar

Se hit! 

Vi kickar igång den här våren med två härliga erbjudanden på naglar & fransar.

Nytt sett naglar 695 kr (ordinarie 995kr)

Nytt sett fransar 595 kr (ordinarie 995kr)

VARMT VÄLKOMNA!

Malin Sevelin 2016-03-14

Blond sombre

Blond sombre

Här har Elin fått en uppljusning i sitt blonda hår. Vi ville få längderna lite vitare så hon kände sig blondare. I botten har jag lagt en toning som är nära hennes egen färg, men som matchar upp längderna lite bättre. Jag har jobbat med varm-kalla toner. Man måste inte bestämma sig för det ena, bra va!? 

Hilda Wistrand 2016-03-14

Onlinebokningen

Onlinebokningen

Kära vänner, för att göra onlinebokningen lite lättare har vi nu minskat valen och döpt om en del behandlingar allt för att det ska vara så enkelt och smidigt för er att boka en tid online. Om ni har några frågor angående bokningen är det bara att maila oss på team@peachstockholm.se

My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-03-14

Kall sombre

Kall sombre
Kall sombre

Efter en bottenfärg, många folieslingor och en rejäl klippning var Linnea redo att ut och glänsa med sitt nya hår! En kall sombre och en snygg axellång frisyr var det som behövdes för att gå våren till mötes. 🌟

Ingvild Norevik 2016-03-14

Fransförlängning efter 4 veckor

Fransförlängning efter 4 veckor
Fransförlängning efter 4 veckor
Fransförlängning efter 4 veckor

Idag var det dax för min gulliga kund att fylla på sina fransar igen. Denna gång väntade vi 4 veckor och se så bra det har hållt! 

Bläddra bland bilderna för att se före och efter. 

Malin Sevelin 2016-03-14

Rosa naglar med glitter

Rosa naglar med glitter
Rosa naglar med glitter

Fick äran att göra dessa grymt snygga vårnaglar en solig fredag som denna! Förläning med tippar toppat med rosa gellack och silvrigt glitter i två olika storlekar 😍☀️

Malin Sevelin 2016-03-11