FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Blond sombre

Blond sombre
Blond sombre
Härliga fredag, solen skiner och helgen närmar sig!
Min fina kund började sin fredag med att få bli lite ompysslad av mig. Jag gjorde några mörkblonda slingor och tonade hennes botten så hon är en ljuvlig havreblond. Den här färgen står sig väldigt fint i höst då hon inte kommer att besväras av några utväxter men ändå har ett härligt gnister i håret av sina ljusa slingor.
Trevlig helg önskar vi alla på Peach! 🍃☀️🍂
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-09-11

Från mörk till blond med Olaplex

Från mörk till blond med Olaplex
Här har vi resultatet av ett långsiktigt och väldigt roligt projekt! Elin kom till mig första gången i April med blond utväxt och svart hemmafärg på längderna. Första steget var då att avfärga samt färga hela håret i en jämn färg, och efter det har hon varit här för två omgångar slingor. Detta är alltså en förvandling som tagit 5 månader och 3 långa frisörbesök att uppnå, och Elin har varit en väldigt förstående kund att detta inte sker över en dag. Detta har varit möjligt att genomföra tack vare Olaplex som jag använt i blekningen varje behandling och att hon använt Olaplex hemma regelbundet. Äntligen en snygg blondfärg! :)
Malin Kvaernå 2015-09-11

Fransförlängning med olika former

Fransförlängning med olika former
Första gången man ska göra en fransförlängning vet man inte alltid vad man väntar sig, hur man kommer passa i det osv. Det jag brukar rekommendera mina nya kunder är att inte välja för långa fransar första gången. Man vänjer sig snabbt och oftast fylla på med längre redan efter några veckor.
Något man också måste ta ställning till är vilken böj man vill ha på sina fransar samt vilken form som passar en bäst. Den så kallade grundformen tycker jag passar de flesta ögon, se bilden längst ner till vänster. Den ger ett väldigt naturligt utseende som avslutas med kortare fransar både närmast näsan och längst ut på fransraden. Vill man "lyfta" ögat ännu mer och få en ännu rundare form man kan sätta de längsta fransarna på mitten av ögat, till skillnad från grundformen där de sitter lite längre ut.
De sista formen kallas för kattform och är en form som gör att ögat får en smalare och vidare look. Där appliceras de längsta fransarna väldigt långt ut och är två mm längre än de som sitter närmast bredvid. Allt för att få de långa fransarna i fokus. Se bilden överst.
Såklart handlar det mycket om tycker och smak men kanske detta kan vara en hjälp på vägen :)
Malin Sevelin 2015-09-10

Brun hårfärg

Brun hårfärg
Här har vi en kund som vågade sig på en mustig chokladbrun hårfärg med sprakande glans!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-09-10

Männens hår trender höst 2015

Männens hår trender höst 2015
Männens hår trender höst 2015
Männens hår trender höst 2015
Männens hår trender höst 2015
Männens hår trender höst 2015
Männens hår trender höst 2015
Männens hår trender höst 2015
Dags att titta på vilka trender som gäller för männen i höst 🍃
De långa 70-tals håren hänger kvar och nu är "The Man Bun" tillbaka!
Kombinera gärna med ett välvårdat skägg och textur i knuten på huvudet och du är helt rätt ute.
För de kortare håren ser vi skarpare kontraster mellan korta sidor och nacke, benor och lockiga överhår. Tänk dig en blandning av rockabillyns "The Quiff" fast i modern tappning. Våga lek med olika typer av vax och variera dig mellan en välsvarvad, tillrättalagd och städad look eller ett busigt morgonruffs.
Luggarna är onekligen starka i höst och man strävar efter en naturlig frisyr som ändå känns lite fixad.
Sist men inte minst är "The Clooney" tillbaka! Den här stilen talar väl nästan för sig själv; de snygga silverrävarna träd fram! Vare sig det är helt granitgråa frisyrer eller om man
bara har stänk i tinningarna så är grå en stark trend i höst.
Hoppas att ni fått lite inspiration, bläddra gärna bland bilderna
och var inte rädd för att prova olika sätt att styla om din vanliga frisyr för att få en ny look! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-09-09

Flätor

Flätor
Flätor
Denna veckas favorit är flätor!
Det finns så många sätt att använda sig utav flätor, antingen som en liten detalj i ett utsläppt hår eller i en uppsättning, eller varför inte tupera längderna innan du flätar dem för att få en extra stor och rufsig fläta? Passar även fint nu i höst till en stickad mössa :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-09-09

Sombre lob

Sombre lob
Här hittade jag en pärla jag glömt att lägga upp på bloggen!
En mjuk sombre med mörkblond botten och havretonade längder toppat med några extra ljusa och krispiga slingor. En diagonal framåt lob och svepande lång gardinlugg satte pricken över i :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-09-08

Blond pagefrisyr

Blond pagefrisyr
Idag var min gulliga kund Henrietta här och redo för nytt hår till hösten. En massa blonda slingor med Olaplex, en glänsande toning och en rejäl klippning fick detta hår att stråla! Denna klippning är verkligen en favorit just nu och tillsammans med den blonda färgen är den enligt mig som allra bäst :)
Malin Kvaernå 2015-09-07

Hösttrender 2015 naglar

Hösttrender 2015 naglar
Hösttrender 2015 naglar
Måndag, solen skiner men hösten är helt klart på ingång. Jag med er härliga kunder började redan förra veckan smyga oss på de mörkare färgerna på våra naglar. De vin-röda och bruna färgerna är ju riktigt passande till hösten och brukar vara storfavoriter men också grått, blått och grönt funkar väldigt bra, speciellt med ett matt överlack. Super snyggt! Kolla igenom kollagen med några av förra säsongens bilder och hitta en favorit. Nude, rosa och klara glitter i all ära men jag är så redo för dessa nu! :D
Malin Sevelin 2015-09-07

Blondette

Blondette
Blondette
Blondette
Min fina kund har ett helt magiskt hår och nu har hon fått en härligt slingad sombre. Det är svårt att säga om hon är ljusbrun eller mörkblond så jag kallar färgen för Blondette som är en blandning av dom båda :)
När vi sågs första gången var håret en inbiten mörk mahogny och skulle börja ljusas upp. Då valde vi att köra på en kopprig ombre för att få en sån fin färg som möjligt som ändå var inom realistiska ramar utan att man blekte håret för hårt. Nu var det dags för nästa steg. Sommarsolen hade hjälpt till en hel del men nu skulle vi försöka få en mer neutral ton på håret och med djup i botten. Jag gjorde super många tunna ljusa slingor i hela håret, och även färgade in en soft ljusbrun mellan slingorna. En kall beige toning på det som var mörkare i botten och ljusare på längderna gav den här fina mustiga nyansen. Borta är mahognyn och kopparn och håret har fått god tid på sig att ljusas upp så vi har kunnat spara på kvalitén dessutom. Allting är givetvis gjort tillsammans med Olaplex, för en så skonsam uppljusning som möjligt :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-09-03

Glittriga naglar med nail art

Glittriga naglar med nail art
Checka in de här glittriga naglarna! Vi blandade ett lila/rosa glitter med lite större flakes av guld och koppar och fick fram detta. Det är alltid kul att bland lite och få fram sin egna färg. Här toppat med lite nail art i vitt :)
Malin Sevelin 2015-09-02

Naturlig sombre

Naturlig sombre
Caroline har ett tag haft en röd ombre men kände nu att det var dags för något mer i hennes egna toner så utväxten inte blir lika skarp. Jag valde att lägga en mörkare färg i botten för att matcha hennes egen och få bort de röda tonerna. Sedan la jag en toning på längderna som matchar i tonen med bottenfärgen och för att behålla en känsla av sombre.
Malin Kvaernå 2015-09-01

Varm blond hårfärg

Varm blond hårfärg
Varm blond hårfärg
Jag tänkte liva upp denna regniga dag med en härlig varm blond hårfärg med nyanser av kola och havre. Min kund var trött på sitt hår och ville ha en mustig färg med mycket liv i, så jag la en lite mörkare och varmare färg i botten och blandade sedan längderna med både lite ljusa och mörkare kola slingor för att få många olika nyanser. Lite färg kan alltid lysa upp en tråkig vardag! :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-09-01

Veckans favorit!

Veckans favorit!
Förra veckan började vi med något vi valt att kalla "Veckans favorit" och denna vecka är det dags för mig att dela med mig av något jag är ett stort fan av just nu. Jag har alltid älskat rött hår både på andra och att bära den själv, och när jag för ett tag sedan såg en film med skådespelaren Julianne Moore var jag bara tvungen att söka igenom bilder på hennes hår. Bland alla dessa bilder hittade jag denna djupa, koppar-röda färg som är helt fantastisk! Så snygg till hennes bleka hy och i kombination med den mörkgröna färgen tas den till en helt ny nivå. Detta kommer garanterat bli inspiration till min egen hårfärg i höst och vinter! :)
Malin Kvaernå 2015-09-01

Beige ljusbrun hårfärg

Beige ljusbrun hårfärg
Beige ljusbrun hårfärg
Jag tycker det är så himla roligt att mina kunder är så modiga och vågar bli lite mörkare tillsammans med hösten. Här har vi dovat ner min fina kunds långa längder till en beige ljusbrun med toner av karamell, nougat och vanilj. En väldigt mumsig hårfärg tycker jag 😉
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-08-31