FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Spetsiga naglar

Spetsiga naglar
Denna vecka har naglarna fortsatt vara härligt nude-färgade. Perfekt färg som passar till alla kläder och stilar. Här har vi snygga spetsiga naglar i modell längre. Jag älskar dom!
Malin Sevelin 2015-08-19

Rosé glittriga naglar

Rosé glittriga naglar
Förra veckan fick vår egna Jennie äntligen nya snygga nagla. Vi blandade tre olika glitter samt några större korn i framkant. Av de fick vi fram denna härliga rosé färg. Lite sol på de och BAM, det glittrar!
Malin Sevelin 2015-08-18

Höstens hårtrender 2015

Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Den här veckan skiner solen men det känns att det är en annan luft i Stockholm.
Hösten är i antågande och här kommer ett inlägg med några av höstens hårtrender.
Ecaille:
Här är en ljuvlig variant från ombre/sombre/balayage familjen. Den här färgen har mer djup i sig med en mörkare botten och sedan varvas varma mörka slingor med tunna, tunna ljusa gyllene slingor som ramar in ansikte och toppar. Den ska kännas så mjuk som det bara går, inga skarpa slingor eller kanter och fokus ligger på rika och mustiga hårfärger. Genom att varva de olika nyanserna får håret mer djup och man kommer bort den helljusa känslan i längderna som man får av en ombre och balayage. Kändisar som briljerar på den här färgen är bland annat Blake Lively, Khloe Kardashian, Giselle Bundchen och Jessica Alba.
Babyhår:
Yes, denna trend står sig även i höst och vinter. Äntligen är det okej att dessa små rackare smiter från hästsvansen och det ger din frisyr en väldigt avslappnad look. Går att variera till en mer grunge/punkig stil med en mer tuperad uppsättning eller en mer romantisk lantlig stil om du låter babyhåren smita från dina lösa flätor.
Hög, hög hästsvans:
En mitt-på-kronan-tofs är riktigt inne i höst. Varva mellan strama svansar, flätade buns eller en lekfull och rufsig knut. Även den lägre hästsvansen är het i höst, gärna med olika typer av textur och volym.
Lyxigt och bortskämt hår:
På många fronter i höst är det inne med stilen "rikemans-flicka", både när det gäller make-up, hår och kläder. Håret ska kännas fönat, blankt och välmående. Lyxigt, glamouröst och exklusivt.
Outdoorsy:
Är inte glamour din melodi så kan jag glatt meddela att det är även inne i höst/vinter med friluftsstilen. Tänk en aktiv, sportig och avslappnad look med härligt rosiga kinder, lagom rufsiga flätor och utsläppta längder som frigjort sig från den stickade polokragen.
Korta luggar:
Busiga, avhuggna, 70s, choppy eller gotisk - luggen kan varieras hur mycket som helst! Den djupa sidbenan hänger med och är jätte fin med en snedlugg. Fråga din frisör om vilken lugg som passar din ansiktsform och hårtyp bäst samt hur du stylar dig och du har en rolig förändring lagom till den nya årstiden.
Asymmetrisk bob:
Kommer ni ihåg när Sienna Miller klippte sin superfina asymmetriska blonda bob? Den är tillbaka. En väldigt vacker och rolig frisyr som man kan leka med och variera i stilen. Ena sidan är längre än den andra och jag personligen älskar den!
Hur lång man vill ha den, hur mycket olika längder och vågor, det är helt upp till dig.
Hoppas att ni fick lite inspiration till höstens trender, lycka till! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-08-18

Varm blond hårfärg

Varm blond hårfärg
Igår var gulliga Sofie här för att få nytt hår inför skolstarten. Här har jag lagt slingor i utväxten och sedan gett håret mer lyster med hjälp av en varm blond färg som passar hennes hudton och ögonfärg väldigt fint! Jag klippte även av en rejäl bit och gav håret en lätt uppklippning för mer liv och mer frisyr. Vi önskar dig stort lycka till inför höstens studier :)
Malin Kvaernå 2015-08-18

Makeover ombre

Makeover ombre
Här fick jag en ordentlig men väldigt rolig utmaning! Mina fina kund hade bett om en ombre på en salong utomlands men fått ett väldigt varmt och hårt resultat. La en mörkare och naturligare ton i botten som kommer ge henne en mindre skarp utväxt och som passar hennes egna färger väldigt fint. För att mjuka upp den skarpa kanten la jag slingor i övergången och även ett par mörkare på längden. Jag avslutade det hela med en toning för en mjukare och mer naturlig blond färg. :)
Malin Kvaernå 2015-08-18

Uppsättning

Uppsättning
Min fina kund skulle på bal och ville piffa till håret lite extra och kom hit för en uppsättning!
Till hennes klänning som var en ganska enkel klassisk modell valde vi att gå lös med massa flätor och lösa lockar i en fin kontrast till den lite mer enkla elegansen. En liten håraccesoar på det och voilà!
Paulina Andersson 2015-08-15

Nude-färgade naglar

Nude-färgade naglar
Dessa superfräscha nude-färgade naglar ska gifta sig i helgen. En förlängning med cover pink samt ett par lager av ett gellack i en nude färg. Så snyggt och perfekt när klänningen ska vara i fokus!
Önskar paret all lycka!
Malin Sevelin 2015-08-14

Kall beige blond

Kall beige blond
Idag var trevliga Lotta här för att bli av med sin mörka utväxt och blekta längder. Jag varvade ljusa slingor i utväxten med mörkare nyanser på längderna i hela håret och avslutade med en kall beige toning på de blonda längderna för ett mjukare helhetsintryck. Håret fick nu en naturligare känsla med toner som passar henne och hennes hår väldigt bra. Hoppas detta kan inspirera er som känner er lite trötta på erat sommarblekta hår :)
Malin Kvaernå 2015-08-14

Varm chokladbrun

Varm chokladbrun
Äntligen dags för min vackra kund att få göra något nytt med sitt hår. Hon kom till mig med helt ofärgat hår och ville bli en varm chokladbrun utan att känna av framtida utväxter för mycket eller känna sig för helfärgad. Så jag gjorde massa slingor med Illuminas hårfärg i olika nyanser för att ljusa upp håret utan blekning och samtidigt få en fantastisk glans. Fördelen att arbeta i ett ofärgat hår är man kan skippa blekningen helt och bespara håret onödigt slitage, lite som en ren canvas för mig att arbeta på :) En klippning och styling med den breda plattången från GHD och förvandlingen är komplett!
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-08-12

Blont hår

Blont hår
Min fina kund var hos mig igår för en uppfräschning efter sommaren. Tyvärr glömde jag bort att ta förebild men innan var hon en varmare och lite mörkare blond och ville bli både en ljusare och kallare blond. Så jag har lagt många tunna slingor i hela håret och nyanserat dem med Illumina som ger härlig lyster till håret. Håret ville hon spara på längden men ändå känna att det händer något så vi klippte upp mer vid ansiktet och tog lite extra på uppklippningen. En av mina favoritprodukter här på salongen är saltvattensprayen från O&M som ger ett fint lyft för tunna och fina hår. En rufsigare styling som passar den nya hårfärgen kalasbra!
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-08-11

Ombre

Ombre
Idag var gulliga Sofia hos mig för att fixa till sin ombre som hon gjort på en annan salong. Jag mjukade upp övergångarna genom att kamma ner en toning nära hennes egen färg från botten och la även ett par ljusare slingor i övergångarna. Avslutade allt med att tona längderna i en kallare beige :)
Malin Kvaernå 2015-08-10

Kall ombre

Kall ombre
Här hade jag en kund som länge har varit helblekt och ville nu komma ifrån detta till en mer naturlig färg. Då fick det bli en kall ombre som gör att utväxten slipper bli så markant, samtidigt som hon får fortsätta vara ljus på längderna :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-08-10

Kort frisyr

Kort frisyr
Min kund kände sig redo att lämna sina långa och solblekta längder bakom sig och var sugen på en kort frisyr. Den här längden är perfekt om man vill bli av med mycket hår men ändå inte känna sig alldeles för korthårig, och till den nya frisyren blev det även en naturlig, havreblond färg med ny lyster :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-07-30

Dekorerade och handmålade naglar

Dekorerade och handmålade naglar
Nu när största delen av sommaren regnar bort så kan man ju alltid klicka igenom instagram och hitta en massa rolig inspiration till handmålade naglar och sätta sig och pyssla lite. Det finns så enormt mycket man kan göra. Se vad dessa duktiga tjejer har skapat!
När jag dekorerar uppbyggda/ förlängda naglar brukar jag använda mig av akrylfärg (vattenfärg) och en riktigt smal pensel för att få raka fina linjer, sen är det bara låta fantasin sätta gränserna! På naturlig nagel funkar det perfekt med ett helt vanligt nagellack.
Malin Sevelin 2015-07-27

Naturlig ögonfransförlängning

Naturlig ögonfransförlängning
Tidigare i veckan kom min fina kund in för en påfyllning av fransarna. Vi använde oss av fransar i längd 12 och böj C. Med detta fick vi fram en fin och naturlig ögonfransförlängning.
Malin Sevelin 2015-07-23