FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Soft och varm ombré

Soft och varm ombré
Min kund ville ha lite förändring och slippa den skarpa utväxten, så vi valde att göra en lite varmare ombre och mörkare slingor på längderna för att få mer liv i håret. Jag valde en bottenfärg som var ganska lik hennes egen, för att slippa en tydlig utväxt, men med en varmare ton för att få ett glansigt och livfullt resultat. En rensning på trötta toppar gjorde håret extra fräscht :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2013-12-19

Varm beige ombré

Varm beige ombré
Ombren har verkligen varit populär i höst. Och med all rätt, så mjuk och fin som den är :) Här är en varmare version med en guldig brun botten och vaniljbeiga längder som fönats med den stora rundborsten.
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-18

Tunna ljusa slingor

Tunna ljusa slingor
Min fina kund ville bli ljusare med en mjuk och naturlig ton. Här har jag lagt en färg i botten för djuphet, tunna ljusa slingor i hela håret samt en nyansering efteråt för mjukhet och glans :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-16

Glad Lucia önskar Peach

Glad Lucia önskar Peach
Idag mumsar vi på saffrans bullar och glögg, kom gärna förbi på en kopp fredagsmys! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-13

Hårförtjockning

Hårförtjockning
Fina Jennifer hade redan långt hår men ville att det skulle bli tjockare. 70stk slingor senare i vackra blonda nyanser och glansiga lockar så kändes Jennifers hår mycket fylligare och härligare :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-11

Bruduppsättning

Bruduppsättning
Bruduppsättning
I lördags hade jag äran att göra denna ljuvliga brud fin till sitt bröllop :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-10

Mustig mörkbrun :)

Mustig mörkbrun :)
Min underbara syster var på besök och sugen på lite förändring. Jag färgade in håret i en mustig mörkbrun ton med hjälp av Wellas färg Ilumina. Färgen ger håret en djupare och mer naturlig glans. En rejäl bit klipptes bort för att få ett fylligare avslut och en elegantare look. Nu är systeryster redo för adventsmingel och julmiddagar :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-12-08

Ombré med en twist

Ombré med en twist
Ombré med en twist
Min härliga kund kom till mig med en önskan en ombre. Hon hade med sig lite bilder för inspiration, bl.a. dessa två. Vi bestämde att bottenfärgen skulle gå ihop med hennes egna hårfärg men ha lite mer slingor och skiftningar för att sedan vandra neråt till en mer lavendel/lila/blå-blond och så bli riktigt isblond längst ner i topparna. Det är roligt med lite annorlunda jobb, och jag tycker det är kul när kunder har med sig lite bilder till mig så att man kan se vart idéerna kommer ifrån och så spinna vidare på dem. Och visst blev det ett tufft resultat? :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-07

Korta frisyrer

Korta frisyrer
Korta frisyrer
Korta frisyrer
Korta frisyrer
I höst har vi haft rätt många som har vågat sig på lite kortare frisyrer och det tycker vi är jätte roligt! Här kommer lite bilder på våra modiga kunder :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2013-12-04

Drömhåret

Drömhåret
För några veckor sedan kom den här vackra tjejen in till mig och jag kände att hennes hår var så fantastiskt att jag ville visa Er. Jag har slingat bort utväxten, nyanserat för att få fin glans och klippt en ny frisyr i de långa längderna. Tänk om man kunde ha det där svallet helt naturligt? ;)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-12-03

Håruppsättningskurs med Björn Axén

Håruppsättningskurs med Björn Axén
Håruppsättningskurs med Björn Axén
Håruppsättningskurs med Björn Axén
Håruppsättningskurs med Björn Axén
Håruppsättningskurs med Björn Axén
I söndags fick jag gå på uppsättningskurs hos Björn Axén. Det var hur roligt som helst! Jag fick både genomgångar på olika tekniker samt testa lite själv på docka efteråt. Här är några bilder och exempel på vad jag fick ta del av. Alla modeller har löshår och har blivit stylade av Björn Axéns team, super fina var dem :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-11-27

Kreativ slingning med Color ID

Kreativ slingning med Color ID
Min fina kund ville bli en lite dovare blond med en känsla av färg och liv, så vi valde att göra massa slingor samt lägga en beige/guldig bottenfärg. Här har jag arbetat med Color Id så jag slipper att lägga slingorna i foliepaket. Det känns så häftigt att lägga ljusa och mörka slingor på varandra utan att färgerna klibbar av sig och fläckar. Färgen jag har valt är tre olika nyanser från Illumina, som alltid blir väldigt mjuk och glansig. Vi avslutade med att klippa undan slitna toppar sedan var förvandlingen färdig! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-11-19

Blont, långt svall

Blont, långt svall
Min kund kände sig sugen att förlänga sitt hår och få det där fylliga, långa svallet, men först började vi med färgen. Hon var ganska så guldig i bottenpartiet så där la jag folieslingor och sedan en lite kallare toning i schamponeringen, så att man får en beigeblond färg. Sen satte jag i två olika blonda nyanser av extensions från SoCap för att få ett så naturligt resultat som möjligt, och avslutade med lite klippning.
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2013-11-18

Maxad glans med ny hårfärg!

Maxad glans med ny hårfärg!
Maxad glans med ny hårfärg!
Nu avslutar jag denna härliga fredag med detta kreativa arbete. Tre färger som inte klibbar ihop tack vare Wella's Color Id och superfin glans med Wella's Illumina hårfärg. Jag har inte använt någon glansspray, men när håret får lite nätta slingor så skimrar det väldigt fint tillsammans med den varma, bruna färgen. En djupare färg helt enkelt, trevlig helg alla ni! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2013-11-15