FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Från mörkbrun till ombre hårfärg

Från mörkbrun till ombre hårfärg
Från mörkbrun till ombre hårfärg
Efter en lång tid av hemmafärgningar kände min kund att det var dags för att ge håret lite kärlek på salong. Jag la en mörkbrun färg i botten nära hennes naturliga hårfärg och ljusade upp längderna med tunna slingor. I blekningen blandade jag i Olaplex för att skydda håret från slitage och för att bibehålla god kvalitet då hon eventuellt vill bli ljusare i framtiden. Hemmafärgat hår är som sagt oftast väldigt svårblekt men idag släppte pigmenten över förväntan vilket alltid är lika roligt! :) Det hela avslutades med en neutral glanstoning och klippning av toppar.
Malin Kvaernå 2016-03-02

Long bob

Long bob
Long bob
Så roligt jag hade det i går när fina Ellinor kom in till mig och ville klippa av dom långa längderna! 😃 Jag klippte en long bob (lob) med lite layers för att det ska vara enkelt för Ellinor att fixa till hemma. Visst blev det snyggt? 😃🌟
Ingvild Norevik 2016-03-02

Ecaille hår

Ecaille hår
Härliga Sanna var hos mig idag och fick en riktigt soft ecaille i gnistrande toner 🌟.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-03-01

Page

Page
Min modiga kund hade aldrig haft kort hår innan men var nu redo för en förändring lagom till våren. Denna page klippning passar väldigt bra till hennes stil och hennes raka hår och gav även hennes naturliga hårfärg ny känsla. Så roligt jobb när man får kapa de trötta längderna och se en frisyr skapas! :)
Malin Kvaernå 2016-03-01

Highlights

Highlights
Highlights
Min fina kund Maja kom in till mig och ville ha en sombre look på håret. Jag lade många tunna highlights i hela håret men penslade inte färgen hela vägen in till botten. På så sätt blir inte utväxten lika stor när det växer ut och man får en mera naturlig solblekt look - supersnyggt! De fina vågarna har jag gjort med ghd's plattång 🌟
Ingvild Norevik 2016-03-01

Olika typer av Ombre på Malin S.

Olika typer av Ombre på Malin S.
Olika typer av Ombre på Malin S.
Här kommer Malin S senaste hårfärg; en supersnygg ombre i en lite annorlunda tappning. Hennes längder hade fått vila ett tag och Jennie provade lägga på en Revlon färgbomb för att ge dem en ton av grå och lavendel. Sedan har Malin sin mörklila bruna botten som ramar in så snyggt. På bild två kan vi hennes senaste två färgningar, den ena gjord i somras och den andra i höstas 😊
Camilla Lind 2016-03-01

Kort frisyr

Kort frisyr
Så kul att få göra en kort frisyr med supersnygg kall ton! För att få till den här riktigt kyliga färgen har jag helblekt hennes hår innan jag lagt en iskall toning. Att helblekt är inte det snällaste att göra mot ett hår, men i och med att det är ett kort hår så kan man vara lite djärvare med blekningen. Frisyren är klippt så att den går att variera stylingen både framåt, bakåt och åt sidan, rufsigt eller slätt. Jag tycker det är så snyggt med riktigt kort nacke som vi gjort här.
Hilda Wistrand 2016-03-01

Naturlig sombre

Naturlig sombre
Här har vi gjort en naturlig sombre där vi sparat hennes egen bottenfärg och gjort ljusa svala slingor i längderna. Blir ett mjukt och fräscht resultat som är lättskött och superfint!
Hilda Wistrand 2016-02-29

Oscarsgalan 2016

Oscarsgalan 2016
Oscarsgalan 2016
Oscarsgalan 2016
Oscarsgalan 2016
Oscarsgalan 2016
Oscarsgalan 2016
Inatt var det Oscarsgalan och som alltid efter sånna här stora event kan man frossa i härliga hårkreationer och klänningar efteråt. Här är några av mina favoriter. Man kan tydligt se att de varma hårfärgerna är inne även i Hollywood och man vill ha en mjuk och naturlig styling i håret. Pagen och boben är super het och det var även några fina tjejer som körde på en stram uppsättning. Bläddra gärna bland bilderna och inspireras!
Dessutom, ett stort grattis till svenska Alicia Vikander som kammade hem den hedersfyllda statyetten!
Camilla Lind 2016-02-29

Blond ecaille

Blond ecaille
Blond ecaille
Underbara Sofie var hos mig och fick ett riktigt lyft. Vi lade en mjuk toning i botten för att undvika utväxt så att den softas ut med hennes naturliga bottenfärg, på längderna jobbade jag med vävda slingor på frihand för att få ett mjukt flyt i håret och en ecaille känsla. Det hela avslutades med en färbomb i en soft sandton, som både ger lyster och vård till håret. Nu är Sofie redo för ljusare tider 😊.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-29

Blond bob

Blond bob
Blond bob
Min underbara kund Anne var less på sitt hår och sugen på något nytt. Vi fräschade upp hennes utväxt med folieslingor och nyanserade sen i en kall färg för att få bort allt det guldiga. Efter en rejäl klippning fick Anne en snygg blond bob som passade hennes ansiktet och hår jättebra - så roligt med förändring! 😃🌟
Ingvild Norevik 2016-02-29

Koppar hårfärg

Koppar hårfärg
Denna härliga kopparfärg passar så fint på min kund, speciellt så här till våren när solen börjar titta fram mer och mer 😊☀️
Jennie Andersson 2016-02-29

Rufsig fläta

Rufsig fläta
Rufsig fläta
Lite frisyr inspiration inför helgen! 🌟
Den här snygga rufsiga flätan fick jag göra på min underbara kund Olga idag. Härligt med lite tips inför helgen!
Ingvild Norevik 2016-02-26

Brun balayage

Brun balayage
Brun balayage
Vackra Johanna var hos mig för att hon ville lätta upp sitt matt svarta hår. Vi bestämde oss för att göra en mustig balayage i congacs toner. Super härligt resultat och mycket mjukare mot Johannas vinterhy 😊.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-26

Blond page

Blond page
Här var det dags för stor förändring och uppfräschning på min kunds hår! Jag la massa uppljusande slingor med Olaplex för att ljusa upp och samtidigt skona hårets kvalitet. Jag tonade sedan botten i en aningen mörkare ton för att undvika en så skarp utväxt och tonade längderna i en kallare blondfärg. Längden kapades av till en lätt lutande page ovanför axlarna som gav min kunds hår ny styrka och framför allt en frisyr. Så roligt jobb och vilken skillnad! Nu är vi redo för våren :)
Malin Kvaernå 2016-02-26