FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Bröllop i september

Bröllop i september
Förra helgen var det dags för fina Astrid att fixa sig inför sin stora dag med både smink och hår. En lägre knut med lockar och flätor blandat gjorde henne extra fin. Solen sken på denna härliga septemberdag och vi önskar brudparet all lycka!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-09-26

Höstens hårfärger

Höstens hårfärger
Höstens hårfärger
Höstens hårfärger
Höstens hårfärger
Höstens hårfärger
Här kommer ett inspirerande bild-regn på de olika hårfärger som är heta i höst.
På den ljusa sidan ser vi färger som honungsblond, kall guldblond (ja det går!) smörblond, mörk champagne och även färger som senapsgul letar sig upp till de blanka hårlängderna. Vi ser även många toner av ask, cendré och naturliga sombre-färger med naturliga vågor.
För de lite mörkare håren har jag verkligen fastnat för färgen "kanel". Den går att variera både som en mörkblond variant men även en dovare varmkall brun. Många färger vi gör här på salongen är just varmkalla, svåra att definiera då de i grunden är ganska kalla men ofta har ett guldigt gnister. Kall hasselnöt är en annan favorit på höstens brunetter. Färger som kaffe, choklad och ljus urtvättad koppar går alltid hem. Även de lekfulla pastellerna funkar, men i en dovare variant och gärna riktigt, riktigt kalla.
Jag hoppas att ni fått lite nya idéer som piggar upp och kanske inspirerar vid nästa frisör-besök?
Stort lycka till!
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-09-25

Gellack

Gellack
Gellack i mängder. Permanent lackning är en behandling som går varmt här på salongen. Perfekt utbyte mot de vanliga nagellacket. Torkar på en gång, sitter i flera veckor och har en stärkande effekt.
Malin Sevelin 2014-09-25

Snow white nails

Snow white nails
Efter några veckor med en klassisk fransk så var det sax att fylla på lite. Här har jag gjort snövita naglar med ett matt top coat och gått loss med glitter på ringfingrarna. Enligt kunden, "disco-nails". dom blev så häftiga!
Malin Sevelin 2014-09-25

Sommarbröllop

Sommarbröllop
Sommarbröllop
Sommarbröllop
Denna gråa och regniga måndag minns jag gärna tillbaka till den där härliga lördagen i augusti när vackra Siru skulle gifta sig. Vår salong var full med tjusiga tärnor, smink, flätor och lockar. Brudens romantiska uppsättning och make-up stog jag för, medan My tog hand om brudens tärnor. Ett sommarbröllop att se tillbaka på och minnas med både inspiration och glädje. Vi på Peach Stockholm önskar brudparet all lycka!
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-09-22

Water marble

Water marble
Water marble
En rolig grej att pyssla med hemma är water marble. Här kommer en steg-för-steg guid hur man gör.
1. Fyll en plastmugg med kallt vatten och välj ut de nagellack du vill använda. Jag valde Pure white, No comment och Créme de la créme från Leighton denny.
2. Droppa lackerna i mitten av muggen en efter en tills du känner dig nöjd.
3. Använd en tandpetare eller liknade för att försiktigt, utifrån och in till mitten dra mönster i lacket.
4. Applicera en fetare créam på huden runt nageln för att det lättare ska gå att ta bort allt som kommer utanför (de kommer kladda).
5. Doppa försiktigt nageln över den del av mönstret du vart mest nöjd med och håll den under ytan.
6. Använd tandpetaren igen för att fånga upp de lacket som fortfarande flyter runt på ytan och lyst sedan upp nageln ur vattnet.
7. Torka ren runt nageln med ett remover och applicera ett topplack.
Pyssligt, kul och så snyggt!
Lycka till!
Malin Sevelin 2014-09-19

Romantisk bröllopsuppsättning

Romantisk bröllopsuppsättning
Underbara Lotta var här på sin dag och gjorde sig om möjligt ännu vackrare. En romantisk mjuk uppsättning med vita blommor och flätor blev valet, och en soft och ljus make up där vi lade fokus på härligt fylliga fransar. Vi på Peach Stockholm önskar Lotta och hennes underbara man massa lycka och tackar för att vi fick vara med och förgylla deras dag.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-09-17

Ljusa naglar

Ljusa naglar
Här har vi mixat ihop ett par ljusa naglar där jag blandade två gellack för att få den perfekta färgen som kunden önskade. Självklart med en liten twist! Än är inte sommarkänslorna slut, blommor ett tag till.
Malin Sevelin 2014-09-17

Chokladbrun

Chokladbrun
Min härliga kund ville fräscha upp sin färg till en mustig och glansig chokladbrun färg. Hon hade redan lite slingor i sina längder så för att behålla skiftningarna lite så la jag en färg i botten för att få ett fint djup och sedan en toning på längderna för att inte täcka över slingorna helt. En toppning och lite lockar med den konformade locktången så blev hennes fina svall perfekt!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-09-16

Koppar

Koppar
Med hösten kommer också ett sug för lite mer färg, och min kund ville ha koppar! Det var ett tag sen hon färgade håret sist så då vart förvandlingen ännu större, från en lång utväxt och solblekta längder till en strålande kopparfärg som glimmar härligt i höstsolen :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-09-12

Höstsvall

Höstsvall
Här har jag satt i 80 st keratinslingor på min kund och jag har blandat olika nyanser av brunt och även några ljusa slingor som ger färgen lite mer liv. Hon hade redan rätt långt hår så vi har bara förlängt det med några cm och gjort det till ett snyggt och fylligt höstsvall som ser väldigt naturligt ut :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-09-10

Höstnaglar 2014

Höstnaglar 2014
Hösten börjar krypa fram och självklart också de snygga höstnaglarna. Inte nog med de mörka lackerna, nu har vi även fått in ett grymt snyggt top coat som får dina naglar att bli matt. Hur snyggt är inte de!
Malin Sevelin 2014-09-10

Ljus ombre

Ljus ombre
Min fina kund behövde bättre på sin ombre som blivit lite väl solblekt i sommar. Jag la en ny bottenfärg som jag kamma ner tillsammans med mörkblonda slingor i längderna. Sedan har jag tonat övergången mellan mörkt och ljust och dämpat det solblekta en aning. Hon får behålla sin känsla av en ljus blond ombre men med en naturligare ton :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-09-09

Istället för vitblond...

Istället för vitblond...
Platinablond i all ära, men ibland kan man tröttna på det hel-ljusa och vilja bli en mer skiftande blond. Min härliga kund kom till mig med ett solblekt, nästan vitt hår och ville dova ner det och få mer liv i längderna. Jag glömde bort att ta en före-bild, men många kan vi ju känna igen oss i att håret blivit För ljust. Så jag la i några varma mörkblonda slingor i längderna, nya ljusa i utväxten och sedan har jag tonat håret. En mörkare toning i botten för att de följande utväxterna inte ska kännas så skarp, sen en fin champagneblond på resten. Så istället för vitblond är min vackra kund nu en dovare, mjukare och mer naturlig blond med massa liv! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-09-05

Stiletto naglar

Stiletto naglar
Våga vara lite galen. Stiletto naglar passar inte alla till vardagen och sitt arbete, men det är ju så snyggt! Längden kan vara svår att hantera i början men tro det eller ej, man vänjer sig! Dessa har jag gjort på mig själv. Jobbar med dom, sms:ar, diskar, tränar med dom. Ja, allt ni kan tänka er.
Högerhanden är i grunden en förlängning i gele med ett gellack i en härligt rosa över. Vänster där emot fick lite mer kärlek. Glitter i olika färger samt handmålade blommor och mönster.
Malin Sevelin 2014-09-05