FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Honungsblond

Honungsblond
Min superfina kund kom till mig och ville ge mig lite fria tyglar att liva upp hennes trista hårfärg. Jag la massa slingor i flera olika nyanser för att få mer rörelse i håret. Sedan tonade jag in hennes botten så hon inte är tokblond i botten när nästa utväxt kommer, utan en mer soft honungsblond som passade hennes hudton bra.
Camilla Lind 2015-03-11

Kall blond sombre

Kall blond sombre
Här har vi en härlig färgförändring i form av en kall blond sombre. Bort med tråkiga utväxter, gula pigment och slitna toppar. Kul med ny hårfärg såhär lagom till vårsolen! :)
Camilla Lind 2015-03-10

Kort hår

Kort hår
Igår hade jag en modig kund som var sugen på att klippa en kort frisyr som inte är för "gullig", och den här frisyren är snygg både med hennes egna lockar och plattad. Kul med vågade kunder :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-03-10

Olaplex Stockholm

Olaplex Stockholm
Här kommer veckans andra stora nyhet, nämligen nykomlingen Olaplex. Peach Stockholm är bland de första i Sverige som tagit in denna helt nya produkt som vid våra färgbehandlingar förhindrar att håret skadas. Olaplex är fri från silikoner, sulfater, ftalater, DEA och aldehyder och har aldrig testats på djur. Håret är uppbyggt med olika bindningar och de bryts när man utsätter håret för kemiska behandlingar, mekanisk påfrestning och hög värme. Olaplex återskapar de brutna disulfidningarna i håret.
Man kan alltså tillsätta Olaplex i din färgbehandling för att skydda håret från skada, och det provade jag på min kund imorse. Vi har ljusat upp hennes längder med massa härliga slingor och tonat hennes utväxt för en fin sombre färg, allting tillsammans med Olaplex. Sedan har jag bara fönat håret, ingen plattång men ändå blev slutresultatet såhär blankt och fint. Det här känns riktigt kul och spännande tycker vi! :)
Camilla Lind 2015-03-04

Kall blond vårfärg

Kall blond vårfärg
Ett vårtecken för oss här på salongen är att fler och fler vill ha ljusare vårfärger i sina hår, och idag var det dags för en kall blond sådan! Jag behöll lite djup i botten så att inte utväxten syns så väl och blandade längderna med både ljusa och lite mörkare färger.
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-03-04

O&M

O&M
Vi på Peach Stockholm är jätte glada att välkomna ett nytt märke till salongen, nämligen australienska favoriten Original Mineral. Det är super snälla produkter som hämtar sina egenskaper från naturen. Produkterna är fria från sulfater, parabener och andra allergiframkallande ämnen. O&M passar dig som vill ha en kvalitativ produkt som både är snäll mot ditt hår men även tillbaka till naturen :)
Camilla Lind 2015-03-03

Kreativa naglar

Kreativa naglar
Här fick vi vara kreativa och skapade en häftig effekt med ett gellack på förlängda naglar. Vi använde oss av ett lack i en grå-blå färg i botten och gjorde mönster med ett ofärgat gellack. Så häftigt det blev!
Malin Sevelin 2015-03-02

Ombre

Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Ombre
Idag tänkte jag att vi kör en sån där "throwback Thursday" och blickar tillbaka på olika färgningar vi har haft den senaste tiden. Ombren är ju fortfarande omåttligt populär och kanske vill du ha lite inspiration till din nästa färgning? Man kan variera den i så många olika nyanser, ombre, sombre, varm, kall - det är helt upp till dig och din frisör! :) Bläddra på och inspireras, arbetena är gjorda av oss alla här på salongen.
Camilla Lind 2015-02-26

Ombre

Ombre
Äntligen kikar solen fram lite mer, och jag var bara tvungen att ta en bild på denna ombre som glänste så fint i solljuset :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-02-26

Soft kopparblond

Soft kopparblond
Även fast att det är långt kvar till våren så börjar ändå ljuset smyga sig fram och vårkänslorna lika så! Här har jag gjort en soft kopparblond färg som kommer spraka härligt i vårsolen :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-02-19

Vårnaglar 2015

Vårnaglar 2015
Vårnaglar 2015
Solen visar sig mer och mer och lika så gör alla härliga färger. Tror vi börjar få vårsjukan, vågar man hoppas för tidigt? I år tror jag favoriten av vårnaglar kommer vara både starka och pastelliga färge samt den ursnygga mandelformen, den kommer vi nog se mycket av. En stor favorit bland många inklusive mig själv! Här ser ni två härlig set naglar gjorda denna vecka.
Malin Sevelin 2015-02-18

Mandelformade naglar

Mandelformade naglar
Mandelformade naglar har verkligen blivit något här på salongen. Här ser ni ett set mandelformade i två härliga ljusa färger samt en glitterblandning med korn i olika storlekar. Hur mycket längtar man inte till våren nu?
Malin Sevelin 2015-02-16

Naturligt blond

Naturligt blond
Min fina kund kom in med en gammal ljusbrun hemmafärg som hade tvättats ur en hel del. Hon kände att det var dags att bli lite ljusare och få lite mer liv i håret, så vi körde på en väldigt soft sombre i lite svalare beiga toner för ett naturligt blont resultat! Lite böljande lockar på det så var hon redo för helgen och ljusare tider!
Paulina Andersson 2015-02-13

Sombre

Sombre
Min härliga kund var trött på sitt ofärgade och glanslösa hår och var sugen på en förändring, och eftersom att hon är mörk i sig själv så passar då en sombre perfekt. När hennes längder var helt ofärgade så kunde jag lägga slingor med både en färg som ljusar upp och med blekning för att få några slingor ännu lite ljusare. Sen för att få håret så glansigt som möjligt så la jag en toning både i botten och på längderna, och avslutade med en rejäl dos av SPs olja och plattade i genom håret och böjde till topparna med den breda GHD tången som är perfekt för långa och tjocka hår.
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2015-02-11

Gyllene sombre

Gyllene sombre
Den här gyllene sombren skapades genom att jag har lagt en varmare färg i botten med samma ljushetsläge som hennes naturliga hårfärg och sedan lagt slingor i längderna med en guldig ljusbrun färg. Stylingen skapade jag med en konformad locktång från Cera Wand, hårspray, glansspray och till sist en borste för att borsta igenom håret och få lockarna mjuka och följsamma :)
Malin Kvaernå 2015-02-10