FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Uppsättning

Uppsättning
Min fina kund skulle på bal och ville piffa till håret lite extra och kom hit för en uppsättning!
Till hennes klänning som var en ganska enkel klassisk modell valde vi att gå lös med massa flätor och lösa lockar i en fin kontrast till den lite mer enkla elegansen. En liten håraccesoar på det och voilà!
Paulina Andersson 2015-08-15

Nude-färgade naglar

Nude-färgade naglar
Dessa superfräscha nude-färgade naglar ska gifta sig i helgen. En förlängning med cover pink samt ett par lager av ett gellack i en nude färg. Så snyggt och perfekt när klänningen ska vara i fokus!
Önskar paret all lycka!
Malin Sevelin 2015-08-14

Kall beige blond

Kall beige blond
Idag var trevliga Lotta här för att bli av med sin mörka utväxt och blekta längder. Jag varvade ljusa slingor i utväxten med mörkare nyanser på längderna i hela håret och avslutade med en kall beige toning på de blonda längderna för ett mjukare helhetsintryck. Håret fick nu en naturligare känsla med toner som passar henne och hennes hår väldigt bra. Hoppas detta kan inspirera er som känner er lite trötta på erat sommarblekta hår :)
Malin Kvaernå 2015-08-14

Varm chokladbrun

Varm chokladbrun
Äntligen dags för min vackra kund att få göra något nytt med sitt hår. Hon kom till mig med helt ofärgat hår och ville bli en varm chokladbrun utan att känna av framtida utväxter för mycket eller känna sig för helfärgad. Så jag gjorde massa slingor med Illuminas hårfärg i olika nyanser för att ljusa upp håret utan blekning och samtidigt få en fantastisk glans. Fördelen att arbeta i ett ofärgat hår är man kan skippa blekningen helt och bespara håret onödigt slitage, lite som en ren canvas för mig att arbeta på :) En klippning och styling med den breda plattången från GHD och förvandlingen är komplett!
Camilla Lind 2015-08-12

Blont hår

Blont hår
Min fina kund var hos mig igår för en uppfräschning efter sommaren. Tyvärr glömde jag bort att ta förebild men innan var hon en varmare och lite mörkare blond och ville bli både en ljusare och kallare blond. Så jag har lagt många tunna slingor i hela håret och nyanserat dem med Illumina som ger härlig lyster till håret. Håret ville hon spara på längden men ändå känna att det händer något så vi klippte upp mer vid ansiktet och tog lite extra på uppklippningen. En av mina favoritprodukter här på salongen är saltvattensprayen från O&M som ger ett fint lyft för tunna och fina hår. En rufsigare styling som passar den nya hårfärgen kalasbra!
Camilla Lind 2015-08-11

Ombre

Ombre
Idag var gulliga Sofia hos mig för att fixa till sin ombre som hon gjort på en annan salong. Jag mjukade upp övergångarna genom att kamma ner en toning nära hennes egen färg från botten och la även ett par ljusare slingor i övergångarna. Avslutade allt med att tona längderna i en kallare beige :)
Malin Kvaernå 2015-08-10

Kall ombre

Kall ombre
Här hade jag en kund som länge har varit helblekt och ville nu komma ifrån detta till en mer naturlig färg. Då fick det bli en kall ombre som gör att utväxten slipper bli så markant, samtidigt som hon får fortsätta vara ljus på längderna :)
Jennie Andersson 2015-08-10

Kort frisyr

Kort frisyr
Min kund kände sig redo att lämna sina långa och solblekta längder bakom sig och var sugen på en kort frisyr. Den här längden är perfekt om man vill bli av med mycket hår men ändå inte känna sig alldeles för korthårig, och till den nya frisyren blev det även en naturlig, havreblond färg med ny lyster :)
Jennie Andersson 2015-07-30

Dekorerade och handmålade naglar

Dekorerade och handmålade naglar
Nu när största delen av sommaren regnar bort så kan man ju alltid klicka igenom instagram och hitta en massa rolig inspiration till handmålade naglar och sätta sig och pyssla lite. Det finns så enormt mycket man kan göra. Se vad dessa duktiga tjejer har skapat!
När jag dekorerar uppbyggda/ förlängda naglar brukar jag använda mig av akrylfärg (vattenfärg) och en riktigt smal pensel för att få raka fina linjer, sen är det bara låta fantasin sätta gränserna! På naturlig nagel funkar det perfekt med ett helt vanligt nagellack.
Malin Sevelin 2015-07-27

Naturlig ögonfransförlängning

Naturlig ögonfransförlängning
Tidigare i veckan kom min fina kund in för en påfyllning av fransarna. Vi använde oss av fransar i längd 12 och böj C. Med detta fick vi fram en fin och naturlig ögonfransförlängning.
Malin Sevelin 2015-07-23

Bruduppsättning

Bruduppsättning
Det är så härligt med dessa bröllopstider! Här bestämde vi oss för en mjuk och romantisk bruduppsättning på min fina kund med lite blommor för en extra somrig och fin touch!
Vi på Peach Stockholm önska er all lycka!
Paulina Andersson 2015-07-22

Brun koppar ombre

Brun koppar ombre
När Carolina satte sig i min stol gick det snabbt att konstatera att hennes hår var i stort behov av en klippning som fick kapas en del för att få tillbaka fyllighet och form. Gällande hårfärgen var hon intresserad av att prova på koppar men gav mig lite fria tyglar! :) Jag valde att skapa en ombre och la en djupare lite naturligare färg i botten och sedan ljusade jag upp lämgderna med blekning och Olaplex, för att sedan tona längderna till en härlig kopparton. Det är dethär som är så roligt med vårat jobb, träffa härliga människor och äran att få förvandla ett livlöst hår till något fint :)
Malin Kvaernå 2015-07-21

Strawberry blonde

Strawberry blonde
Här hade jag en riktig utmaning med ett hemmafärgat rött hår. Efter att ha varit rödhårig länge ville nu min kund gå tillbaka till att bli blond igen. Avfärgning, infärgning, sedan slingor i det och vi landade på en härlig strawberry blonde! Allt gjordes med Olaplex för att behålla kvalitén på håret.
Paulina Andersson 2015-07-17

Blond ombre

Blond ombre
Va roligt det är med förändringar och lite annorlunda jobb. Min gulliga kund kom till mig med ett hår i alla möjliga färger och vad inte säker på vad hon vill göra. Hon hade en mörk utväxt från sin egna färg och tyckte det var jobbigt att hålla efter en sån ljus och kall färg. Så vi valde att dova ner hennes färger och få ett mörkare intryck. En mörk botten och rejält grova balayage slingor lättade upp alla dessa olika nyanser till en jämnare grund. Så nu har hon en blond ombre i toner av ask, havre och en hint av kylig rosé ;)
Camilla Lind 2015-07-17

Balayage

Balayage
Idag vad supergulliga Derya här för att få sitt hår lite ompysslat. Jag har här använt mig av balayage-tekniken och på så sätt bevarat hennes naturliga hårfärg men samtidigt fått ljusare längder. Eftersom hennes hår va så mörkt innan och hade önskemål att bli mkt ljusare så har jag använt mig av Olaplex i blekningen för att håret inte ska slitas för mycket. Lite mjuka vågor med locktången, hårspray och solljus så är håret som nytt :)
Malin Kvaernå 2015-07-16