FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Chokladbrun

Chokladbrun
Fina Malin fick sig igår en rejäl uppfräschning av håret, som före förvandlingen gick i en naturligt rödlätt ton med gammal urtvättad färg i längderna som dessutom förlorat sin lyster. För att råda bot på fnurran, så lade jag en härligt pigmentrik bottenfärg följt av en fyllig chokladbrun nyans i längderna, samt drog ut några ljusare slingor vid ansiktet för att ge det en mjuk och fin inramning med mera liv. Resultatet blev underbart glansigt, friskt och välmående! En alldeles lagom varm och mustig färg som passar Malin perfekt :) en riktig sommarbrownie!
Sofie Graw 2014-04-25

Blonda extensions

Blonda extensions
Min vackra kund hade redan ganska långt hår i sig själv men saknade de sista centimetrarna och tjockleken för ett fylligt svall. Jag har ljusarefärgat hennes utväxt och satt i 90stk keratinslingor i olika blonda nyanser. På så vis blir hennes extensions mer levande och naturliga. Sommarhåret - check! :)
Camilla Lind 2014-04-25

Chokladbrun

Chokladbrun
Min kund hade inte färgat eller klippt sig på ett halvår så nu var det dags! En härligt mustig chokladbrun färg med maxad glans gjorde susen. Sen åkte flera cm bort och en kortare page kom fram som hon både kan ha lockig och rak. Visst glänser hon fint i solljuset? :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-04-24

Bröllopsnaglar

Bröllopsnaglar
Bröllopsnaglar

När man tänker på bröllopsnaglar är väl det första som kommer upp en klassisk fransk manikyr. Det passar till allt, ingenting som tar över och dessutom är det riktigt snyggt!
Vill man göra någonting lite extra är hel vita naglar något jag verkligen älskar eller ett diskret silvrigt glitter. Varför inte mixa dessa två?
Glömt inte att ni som bokar bröllops hår/make up hos oss får 15 % rabatt på era bröllopsnaglar.
Varmt välkomna!
Malin Sevelin 2014-04-23

Glad Påsk!

Glad Påsk!
Vi på Peach Stockholm hoppas att alla får en riktigt solig och härlig påsk!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-04-17

Brunröd nagelförlängning

Brunröd nagelförlängning
Här är en kort kort nagelförlängning i en snygg mörk röd, nästa brun gelé. Passade henne så himla bra!
Malin Sevelin 2014-04-16

Naturlig hårfärg

Naturlig hårfärg
Min vackra kund kom till mig med sitt långa, svallande hår och ville bli ljusare till sommaren. Jag glömde bort att ta en före-bild, men vi blev båda två så nöjda med resultatet så det fick bli en efter-bild i alla fall :) Jag har gjort massa härliga folieslingor och sedan tonat hennes egna utväxt något mörkare och mustigare och sedan lagt en nyansering på slingorna. Jag fönade sedan med rundborsten och stylade med den konformade locktången. Vilken härlig och naturlig hårfärg - nu är hon redo för vårsolen hon också! :)
Camilla Lind 2014-04-14

Ljusare hår

Ljusare hår
Min fina kund var redo för att få ljusare hår mot våren och sommaren, men ville ha en jämn färg utan slingor. Då hon är färgad på salong sedan tidigare hos mig var det inga problem för mig att göra en lätt avfärgning för att tvätta ur den mörka färgen. Sedan satte jag en bottenfärg i hennes utväxt och en beige toning på längderna för ett härligt honungsfärgat resultat. Naturligt och skonsamt men effektivt! :)
Camilla Lind 2014-04-11

Fransk manikyr med glitter

Fransk manikyr med glitter
Nya snygga naglar efter många veckors utväxt. Vi körde på en snygg fransk manikyr med en helnagel i silver. En mix av de klassiska och häftigt glitter.
Malin Sevelin 2014-04-11

Mjukt blond sombre

Mjukt blond sombre
Ut med det gamla och in med det nya! Här har jag trollat fram en superfin och naturlig look på min fina kund som då hon kom, hade lite slitna och starkt platinablonda längder med några centimeters utväxt. Jag började med att lägga en bottenfärg i utväxtpartiet, som i nyans låg väldigt nära hennes egen hårfärg. För att få en fin färgbalans i övergången mot det blonda, så lade jag sedan en mjukt brun färg med lagom mycket värme en bit ut på längden, för att därigenom också skapa mera djup och fyllighet till slutresultatet. Några dova slingor jämnt fördelat i håret för att lätta upp de resterande blonda längderna gjorde susen - och som pricken över i så tonades det övriga håret in i en skönt sval nyans med "smak" av champagne. Och visst blev det snyggt? :) En riktigt vårfräsch och mjukt blond sombre!
Sofie Graw 2014-04-10

Kopparblonda slingor

Kopparblonda slingor
Vad jag älskar att det finns så många olika nyanser av blond idag, flera skiftningar och slingor för liv och rörelse. Här är en härlig variant med kopparblonda slingor som verkligen glöder ikapp med vårsolen! ☀️
Camilla Lind 2014-04-10

Grönt är skönt

Grönt är skönt
Grönt är skönt
En kund som jobbar som målare, här vågar man sig på lite färg. Använde ett härligt pastelligt grönt lösglitter, inget snål här inte. Så underbar färg som piggar upp det här tråkiga och regniga vädret som vart de senaste dagarna. Nu hoppas vi på sol så hon kan gå ut och glittra med sina nya snygga naglar!
Malin Sevelin 2014-04-09

Top model Sverige Jennifer

Top model Sverige Jennifer
Snygga Jennifer var här på besök idag. Hon är precis som mig, helt såld på spetsigt! Jennifer som är nagelbitare ville inte ha dom allt för långa så jag förlängde dom på mall och sedan filade jag till en snygg mandelform och använde en härlig nude färg. Så kul känsla när man prickar rätt på vad kunden vill ha!
Titta gärna in på snygga Jennifers modeblogg :)
Malin Sevelin 2014-04-09

Ombre

Ombre
Min fina kund ville bli riktigt sommar fräsch, så vi valde att ljusa upp hennes längder till en snygg ombre. Hennes bottenfärg låg redan nära hennes egna färg så den behöll vi lite mörkare och trollade bort utväxten. En rensning på slitna toppar gjorde susen och en kylande toning gav längderna en fin havre nyans. Nu är hon redo för sommaren!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-04-08

Makeover

Makeover
Idag gav jag denna färgstarka tjej en renovering av håret som hette duga! Hon ville bort med de knalligt röda längderna och få en mer naturligt vårfräsch look med lätt sombrekänsla. Jag började med att avfärga hela håret, varpå en bottenfärg lades och kammades ut en bit på längderna. Massvis med slingor i en härligt ljusbrun nyans vävdes in i detta och lämnade plats för de redan blonda partierna, som avslutningsvis tonades in i en underbart guldblond nyans. Resultatet? Ett helt fantastiskt livfullt svall fullt av glans och lyster! Färgen blev underbart mjuk, nyansrik och naturnära, vilket också är helt rätt för våren 2014! :) Vilken makeover!
Sofie Graw 2014-04-08