FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Blonda slingor

Blonda slingor
Blonda slingor
Blonda slingor

Super gulliga Karolina och Linnea var hos mig och My här om dagen för att bli vårfina. Efter massa slingor och nyanseringar i olika härliga toner så hade båda ett super fräscht hår. Vi önskar dem båda stort lycka till med examensarbetet och hoppas se dem snart hos oss igen :).
Ingvild Norevik 2016-02-16

Ögonfransförlängning påfyllning

Ögonfransförlängning påfyllning
Ögonfransförlängning påfyllning
Min fina kund var här idag för påfyllning efter 4 veckor. Fransarna har suttit superbra så detta blev en liten påfyllning. Längd 12 med en C-böj.
Malin Sevelin 2016-02-16

Sombre

Sombre
Sombre
Min underbara kund Caroline har varit i Australien över en längre period vilket syntes på håret då det hade blivit mycket solblekt. Caroline ville ha en sombre look för en mer naturlig känsla på håret. Vi lade en bottenfärg som vi kammade ut för att få en mjuk övergång, sen gjorde vi några mörkare slingor för att skapa skiftningar och liv i hennes hår. Vi avslutade med en nyansering för att dämpa dom ljusa längderna och få en mera naturlig känsla på Carolines vackra svall. :)
Ingvild Norevik 2016-02-16

Peach Stockholm välkomnar Sara Björk

Peach Stockholm välkomnar Sara Björk
Mitt namn är Sara och jag är en glad och sprallig tjej som är väldigt exalterad över att få vidga mina vyer och nu börja jobba med det härliga teamet på Peach Stockholm Östermalm.
För ungefär 2 år sedan fick jag mitt gesällbrev och jag är nu snart inne på mitt femte år som frisör. Jag brinner än idag lika mycket för mitt yrke och jag känner verkligen att jag har hittat det jobbet som jag älskar.
Jag ser fram emot att få visa mina kunskaper för er och bjuda på en underbar service i vår härliga salong på Östermalm. Den 21:a mars står jag redo att sätta saxarna i ert hår men ni kan redan nu boka en tid hos mig direkt på vår onlinebokning :).
Varmt välkommen!
Sara Björk 2016-02-15

Kall sombre

Kall sombre
Min fina kund Britta har sen länge haft sin naturliga färg, och kände för lite förändring nu när det är så grått och trist ute. Vi bestämde oss för att lägga många ljusa slingor i två olika färger. Vi lade inte slingorna hela vägen in till botten - på så sätt fick vi bevara Brittas bottenfärg och hon blir inte beroende av att fixa utväxten lika ofta! :) Resultatet blev en kall sombre! :)
Ingvild Norevik 2016-02-15

Kall blond

Kall blond
Min härliga kund Emelie var sugen att testa lite kallare toner men behålla en mörkare botten för att slippa en skarp utväxtkant. För att ett hår ska kunna bli åt det kallare hållet så måste det vara ganska ljust, så jag slingade hennes längder med blekning och Olaplex och sedan la jag en toning i botten för att fräscha upp hennes utväxt och en annan toning på längderna för att ge dom denna glansiga isighet. ❄️😊
Jennie Andersson 2016-02-15

Romantisk uppsättning ❤️

Romantisk uppsättning ❤️
Idag är det underbara alla hjärtans dag och vad kan passa bättre då än ett litet frisyr tips till kvällens middag. Här är ett tips på en romantisk avslappnad svinrygg perfekt för mysiga stunder med det där lilla extra.
Vi på Peach Stockholm vill passa på och önska er alla massa kärlek på alla hjärtans dag ❤️.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-14

Röd ombre

Röd ombre
Vad passar bättre än denna sprakande, röda ombre en sån här grå och regning vecka? 😊 Min fina kund hade en mellanbrun ombre med ljusa toppar innan och var sugen på något med mer färg, så jag har penslat en rejält kopparröd färg i botten och även lagt lite slingor på längderna med den färgen för att få mer ös där också 😊
Jennie Andersson 2016-02-12

Balayage

Balayage
Balayage
Underbara Sussi som jag inte sett på 10 år var hos mig härom dagen för att bli fin i håret. Det var så himla roligt att se henne igen och det kändes ju helt sjukt när vi började räkna åren - att man varit frisör sålänge :). Efter lite konsultation kom vi fram till att vi skulle lätta upp hennes matt svarta längder med en mjuk balayage. För att få en perfekt grund att senare i vår kunna lägga ännu lite ljusare highlights i och då få en mer sombre känsla. Men vilket fantastiskt hår Sussi har nu som då - se och njut gott folk!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-12

Mahognyröd ombre

Mahognyröd ombre
Här fick jag skapa denna knalliga ombre med fantasy-inspiration! En röd som går mer åt det mahogny röda som ger härlig knallig ton och futuristisk känsla. Självklart användes Olaplex i blekningen för att minska slitaget på håret under en så stor förvandling. Så roligt och passade min söta kund perfekt! :)
Malin Kvaernå 2016-02-11

Granny hair ombre

Granny hair ombre
Granny hair ombre
Olivia kom in till mig för en månad sen och var sugen på en riktig förändring- grannyhair! Efter två sittningar fick vi det ljust nog till att skapa den här fräscha grå ombren som Olivia bär med bravur. Så roligt när kunderna vill ha något utöver om det vanliga. :)
Ingvild Norevik 2016-02-11

Nagelförlängning på nagelbitare

Nagelförlängning på nagelbitare
Nagelförlängning på nagelbitare
Min kund är nagelbitare och har försökt hitta en lösning på att sluta bita på naglarna. Väldigt ofta limmar hon på färdiga lösnaglar och målar dom vinröda.
Idag var det dags för något nytt!
Vi förlängde hennes naglar med tippar, filade till en snygg oval form, förstärkte sedan med gelé och avslutade med ett riktigt fräscht gellack. När man har så här snygga naglar vore det väl dumt att bita ;)
Malin Sevelin 2016-02-11

Askblond

Askblond
Askblond
Gulliga Sara var hos mig och blev riktigt askblond. Hon kände att hennes längder var alldeles för gula och inte alls matchade hennes egen ton. En massa folieslingor och en nyansering senare var det gula tonerna ett minne blott och Saras hår gnistrade härligt i kalla isiga färger.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-10

Ljusblond

Ljusblond
Min underbara kund Emma var sugen på lite förändring. Hon har länge haft en ljus färg som har gått lite åt gul-orange. Hon ville ha en mera ljusblond och kall känsla på det, och långsiktigt en sombre look på håret. Vi gjorde många tunna folieslingor med blekning och olaplex för att ljusa upp håret och bevara kvalitét på håret. Sen gjorde vi en nyansering för att få en snygg och kall känsla på det. Följ med på bloggen på min och Emmas resa mot en kall sombre! :)
Ingvild Norevik 2016-02-10

Varma slingor

Varma slingor
Varma slingor
Min underbara kund Lisa var trött på sitt matta vinterhår och ville få in liv och värme. Jag lade en mjuk varm toning i botten för att slippa utväxt och få en fin övergång på färgen. I längderna varvade jag ljusa slingor med mustiga hasselnöts färgade slingor och hela kalaset avslutades med en guldig nyansering för att ännu mer boosta det varma tonerna. Vi klippte bort de trötta topparna och avslutade med lite härliga vågor med extra glans på. Så nu kan Lisa verkligen lysa upp det gråa vädret med sin varma glans.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-09