FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Veckans favorit!

Veckans favorit!
Förra veckan började vi med något vi valt att kalla "Veckans favorit" och denna vecka är det dags för mig att dela med mig av något jag är ett stort fan av just nu. Jag har alltid älskat rött hår både på andra och att bära den själv, och när jag för ett tag sedan såg en film med skådespelaren Julianne Moore var jag bara tvungen att söka igenom bilder på hennes hår. Bland alla dessa bilder hittade jag denna djupa, koppar-röda färg som är helt fantastisk! Så snygg till hennes bleka hy och i kombination med den mörkgröna färgen tas den till en helt ny nivå. Detta kommer garanterat bli inspiration till min egen hårfärg i höst och vinter! :)
Malin Kvaernå 2015-09-01

Beige ljusbrun hårfärg

Beige ljusbrun hårfärg
Beige ljusbrun hårfärg
Jag tycker det är så himla roligt att mina kunder är så modiga och vågar bli lite mörkare tillsammans med hösten. Här har vi dovat ner min fina kunds långa längder till en beige ljusbrun med toner av karamell, nougat och vanilj. En väldigt mumsig hårfärg tycker jag 😉
Camilla Lind 2015-08-31

Bröllopsuppsättning

Bröllopsuppsättning
Idag var det härliga Andreas stora dag! Vi följde bröllopets tema som var rosa, fluffigt och prinsessigt med volym och lockar och la pricken över i med lite flätor, pärlor och en tiara. Vilken härlig start på helgen! Vi på Peach önskar brudparet all lycka !
Jennie Andersson 2015-08-29

Naturligt blond hårfärg

Naturligt blond hårfärg
Här har vi ett exempel på vad lite kan göra mycket, min kund har sparat ut sina blonda slingor ett tag så då hade vi redan en naturlig ombre att jobba med. Det enda jag har gjort är att lägga en bottenfärg som är nära hennes egna men lite roligare och nyanserat längderna lite kyligare. En toppning och en Olaplexkur gjorde också susen för hennes sommarlängder. Måste säga att det är perfekt att köra med Olaplex när man försöker spara ut sitt hår så blir längderna starkare och orkar växa ut :)
Jennie Andersson 2015-08-29

Brun hårfärg

Brun hårfärg
Min kund hade en ombre med solblekta toppar och tyckte att nu när det närmar sig höst så var dags att bli mörkare igen. Jag la en ganska neutral brun färg som matchar hennes egna och sen sparade jag några slingor från det ljusa på topparna för att få lite extra liv i färgen. En rensning av slitna toppar och sen blev denna mumsiga bruna färg ännu bättre!
Jennie Andersson 2015-08-29

Isig blond med Olaplex

Isig blond med Olaplex
Önskar er en trevlig helg genom att visa den härliga förvandlingen jag fick göra på fina Sara. Efter massor av uppljusande slingor samt en lite dovare toning i botten och en isig blond på längderna fick håret helt nytt liv. Klippte även bort de slitna på längden för att få tillbaka en välmående känsla igen. Självklart har Olaplex används även denna gång :)
Malin Kvaernå 2015-08-28

Mörkblond med ljusbruna slingor

Mörkblond med ljusbruna slingor
Anna var hos mig med önskemål om att tona ner sitt blekta hår och få mer liv och lyster i kalla toner. Jag slingade bort utväxten och la in mörkare skiftningar i underhåret, det hela avslutades med en mörkblond toning på det blonda håret i längderna. Att hösten är påväg är svårt att undvika, men ett nytt hår gör kanske det hela lite lättare :)
Malin Kvaernå 2015-08-28

Naturlig ombre

Naturlig ombre
Naturlig ombre
Naturlig ombre
Härliga hår, va roligt det är när vårens arbeten har behållt en fin hårfärg såhär efter sommaren.
Min fina kund ville piffa upp sina solblekta längder och sin mjuka ombre som hon gjorde hos oss för en tid sedan. Idag mörkade vi på botten med en intensivtoning, la i lite krispiga blekta slingor i längderna blandat med några mörkblonda för djup och sedan en kall nyansering på hela kalaset. Efter det har jag toppat igenom det och lockat med den ovala, konformade locktången från GHD :)
Camilla Lind 2015-08-27

Veckans favorit!

Veckans favorit!
Veckans favorit!
Jag tänkte att vi skulle köra igång en liten ny grej här på bloggen, nämligen veckans favorit! En av oss här på salongen kommer med våran absoluta favorit just nu, om det är en hårfärg, manikyr, mode, make-up eller vad som nu kan ligga oss lite extra varmt om hjärtat :)
Min favorit den här veckan är hatten!
När man har en sån där dålig hårdag är det så skönt att få gömma håret under en fin hatt eller sjal. Ett starkare läppstift på det och ingen kan tro att jag såg ut som en kratta imorse :)
Camilla Lind 2015-08-27

Blond sombre

Blond sombre
Blond sombre
Min fina kund har gått till Peach ett tag nu och för ett tag sedan fick hon en härlig soft ombre till sommaren. Och titta va fint färgen har varat! Nu var hon sugen på en höstigare version av sin hårfärg med lite mörkare intryck. Jag gjorde karamelliga mörkblonda slingor i hela håret och tonade in ny glans och en beigare grundfärg. En toppning på det och hon är redo att möta hösten! :)
Camilla Lind 2015-08-26

Roséfärgade slingor

Roséfärgade slingor
Min fina kund Madeleine var hos mig med önskemål om att liva upp sitt blonda hår men fortfarande vara lika ljus. Jag la folieslingor i utväxten och la på slingor på längderna med Revlons färginpackning för att ge längderna i underhåret en effekt av rosé. För att få till den färgen blandade jag nyanserna 004, 005, White och 1003. Revlons färginpackningar finns i massa olika nyanser och är perfekt att slinga med om man vill ha något nytt men som inte är permanent i håret. Superhärlig effekt i ett blont hår! :)
Malin Kvaernå 2015-08-24

Bruduppsättning knut

Bruduppsättning knut
Bruduppsättning knut
Bruduppsättning knut
Bruduppsättning knut
Otroligt vackra Amanda var hos oss för att göra sig fin till sin bröllopsdag. Hon gjorde en fin och mjuk fransförlängning hos Malin S, som även pysslade om hennes naglar. Jag fick äran att göra Amandas bruduppsättning, då i en form av en stor knut med vackert smycke. Jag tyckte det var extra roligt att fixa den här bruduppsättningen då den passade så fint in till parets bröllop som var ute på ett slott! Som pricken över i fick jag också göra väninnan Lovisa extra fin inför bröllopet. Detta med hjälp av vackra lockar och somriga flätor. Vill även passa på att berömma deras duktiga fotograf Linda Broström från Lindisima, super fina bilder tycker vi alla på Peach och vi önskar brudparet all lycka! :)
Camilla Lind 2015-08-24

Stiletto nails

Stiletto nails
Vi fortsätter bli fina här i teamet. Denna gång fick min vänsterhand bli lite fixad med dessa härliga Stiletto naglar i svart med guldfolie. Äntligen långa naglar igen! Återstår att se när andra handen ska få lite kärlek ;)
Malin Sevelin 2015-08-24

Grå ombre

Grå ombre
Även Paulina i Peachteamet fick ny hårfärg idag och jag valde att i botten lägga en mörkgrå färg som jag kammade ner för mjuk övergång. Längderna tonade jag i en grå/lila färg med hjälp av färger ur Wellas pastelkollektion Instamatic. På den vänstra bilden som är tagen i solljus ser man en lätt skiftning av de lila tonerna medans den högra som är tagen inomhus är mer grå i tonerna. Så snyggt på Paulina som bär upp denna färg med bravur!
Malin Kvaernå 2015-08-21

Chokladbrun hårfärg med koppartoner

Chokladbrun hårfärg med koppartoner
Idag vad det dags för kollegan Malin K att få nytt liv i sitt hår efter sommaren. La en lite mörkare färg i botten för mer djup åt hela färgen och la sedan ljusare koppartoner på längderna, varvat med en ljusbrun chokladton. Lockarna är skapade med en konformad locktång och hårspray som sedan kammats ut en aning. Härlig och solig fredag på Peach! :)
Paulina Andersson 2015-08-21