FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Guldiga naglar

Guldiga naglar
Titta på dessa härligt vårinspirerande naglar jag fick göra idag! Min kund kom in med en inspirationsbild på ljust rosa naglar med silverglitter i liknande stil. Vi valde att köra på en mer nude färg och matchade de sedan till två guldiga glitter, vilket vi tyckte passade bättre än silver till denna färg.
Malin Sevelin 2016-02-19

Vit blond sombre

Vit blond sombre
Vit blond sombre
Underbara Johanna var hos mig för att bli snygg inför sin Japan resa. Vi bestämde oss för att lyfta upp hennes sombre och göra den vitare och lite mer pärlig i tonen. Jag använde mig av balayage tekniken som jag sen nyanserade in i en riktigt gnistrig vit nyans. Jag önskar dig en super härlig resa Johanna och hoppas du riktigt kan lysa upp Tokyo 😊.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-19

Babylights

Babylights
Kolla den här snygga färgen jag fick göra på min fina kund Katarina idag! 😊 Hon ville ha det lite ljusare på länderna men beholla sin djupa botten. Efter många foliepaket med babylights (supertunna folieslingor) som vi inte lade hela vägen in till botten, fick vi den här härliga naturliga färgen! 😊
Ingvild Norevik 2016-02-19

Kopprigt hår

Kopprigt hår
Kopprigt hår
Min härliga kund Maria var sugen på en färg med lite sting och vad kan passa bättre då än ett koppriga hår. Jag lade en botten färg med mycket pigment och sen slingor i två olika nyanser som jag sen tonade in i härliga koppriga toner. Så nu kan Maria verkligen gnistra i vintermörkret.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-18

Crazy colors

Crazy colors
Den här coola tjejen ville har varit röd i många år men ville göra något nytt. Hon var inte rädd för färg och hade bilden av eld som inspiration. Eftersom hon tidigare använt henna så kunde vi inte bleka topparna. Det hela landade därför i en omvänd ombre i crazy colors. Så kul!
Hilda Wistrand 2016-02-17

Havre blond hårfärg

Havre blond hårfärg
Min kund hade en ganska fin färg redan så vi ville bara förstärka den lite, så här har jag lagt både lite ljusa slingor och lite mörkare för att få en fin havreblond nyans :)
Jennie Andersson 2016-02-17

Sandblond

Sandblond
Den här fina tjejen ville fixa sin utväxt på ett sätt som var lättskött. Vi valde då att lägga en toning som låg ganska nära hennes egen färg, men med lite ljusare och klarare ton. Sedan la jag bara några få slingor för att utväxten inte ska få för stor kontrast till färgen. Sist la jag en nyansering för att få en sandblond färg istället för lite gulaktig ton, som ljusa hår lätt blir med tiden.
Hilda Wistrand 2016-02-16

Hårtrender Grammy Awards 2016

Hårtrender Grammy Awards 2016
Hårtrender Grammy Awards 2016
Hårtrender Grammy Awards 2016
Hårtrender Grammy Awards 2016
Galor och fester av alla dess slag är alltid lika roliga då kändisar visar upp sig på röda mattan med de hetaste trenderna både när de gäller smink, hår och klädval. Den senaste var den årliga Grammy Awards där artister, musiker och producenter hyllas för det de har skapat under musikåret.
Här har jag plockat ut några av de hårtrender som visades upp på röda mattan, där vi bland annat kunde se många med lob, strama tofsar och kopparröda hårfärger. Hoppas detta kan inspirera er både till nästa fest och till ert nästa frisörbesök :)
Malin Kvaernå 2016-02-16

Blonda slingor

Blonda slingor
Blonda slingor
Blonda slingor

Super gulliga Karolina och Linnea var hos mig och My här om dagen för att bli vårfina. Efter massa slingor och nyanseringar i olika härliga toner så hade båda ett super fräscht hår. Vi önskar dem båda stort lycka till med examensarbetet och hoppas se dem snart hos oss igen :).
Ingvild Norevik 2016-02-16

Ögonfransförlängning påfyllning

Ögonfransförlängning påfyllning
Ögonfransförlängning påfyllning
Min fina kund var här idag för påfyllning efter 4 veckor. Fransarna har suttit superbra så detta blev en liten påfyllning. Längd 12 med en C-böj.
Malin Sevelin 2016-02-16

Sombre

Sombre
Sombre
Min underbara kund Caroline har varit i Australien över en längre period vilket syntes på håret då det hade blivit mycket solblekt. Caroline ville ha en sombre look för en mer naturlig känsla på håret. Vi lade en bottenfärg som vi kammade ut för att få en mjuk övergång, sen gjorde vi några mörkare slingor för att skapa skiftningar och liv i hennes hår. Vi avslutade med en nyansering för att dämpa dom ljusa längderna och få en mera naturlig känsla på Carolines vackra svall. :)
Ingvild Norevik 2016-02-16

Peach Stockholm välkomnar Sara Björk

Peach Stockholm välkomnar Sara Björk
Mitt namn är Sara och jag är en glad och sprallig tjej som är väldigt exalterad över att få vidga mina vyer och nu börja jobba med det härliga teamet på Peach Stockholm Östermalm.
För ungefär 2 år sedan fick jag mitt gesällbrev och jag är nu snart inne på mitt femte år som frisör. Jag brinner än idag lika mycket för mitt yrke och jag känner verkligen att jag har hittat det jobbet som jag älskar.
Jag ser fram emot att få visa mina kunskaper för er och bjuda på en underbar service i vår härliga salong på Östermalm. Den 21:a mars står jag redo att sätta saxarna i ert hår men ni kan redan nu boka en tid hos mig direkt på vår onlinebokning :).
Varmt välkommen!
Sara Björk 2016-02-15

Kall sombre

Kall sombre
Min fina kund Britta har sen länge haft sin naturliga färg, och kände för lite förändring nu när det är så grått och trist ute. Vi bestämde oss för att lägga många ljusa slingor i två olika färger. Vi lade inte slingorna hela vägen in till botten - på så sätt fick vi bevara Brittas bottenfärg och hon blir inte beroende av att fixa utväxten lika ofta! :) Resultatet blev en kall sombre! :)
Ingvild Norevik 2016-02-15

Kall blond

Kall blond
Min härliga kund Emelie var sugen att testa lite kallare toner men behålla en mörkare botten för att slippa en skarp utväxtkant. För att ett hår ska kunna bli åt det kallare hållet så måste det vara ganska ljust, så jag slingade hennes längder med blekning och Olaplex och sedan la jag en toning i botten för att fräscha upp hennes utväxt och en annan toning på längderna för att ge dom denna glansiga isighet. ❄️😊
Jennie Andersson 2016-02-15

Romantisk uppsättning ❤️

Romantisk uppsättning ❤️
Idag är det underbara alla hjärtans dag och vad kan passa bättre då än ett litet frisyr tips till kvällens middag. Här är ett tips på en romantisk avslappnad svinrygg perfekt för mysiga stunder med det där lilla extra.
Vi på Peach Stockholm vill passa på och önska er alla massa kärlek på alla hjärtans dag ❤️.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-14