FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Ögonfransförlängning

Ögonfransförlängning
Min trevliga kund kom till mig här om dagen och ville testa på art göra en ögonfransförlängning för första gången. Vi bestämde oss för att inte lägga allt för mycket eller för långa då hon inte haft det tidigare. Vi valde 11 mm som längst och applicerade de allra längst ut i fransraden för att trolla fram en så kallad "kattform" på ögat.
Påminnelse till alla er som kommer till oss och ska få era fransar fixade. Kom osminkade, gärna sedan kvällen innan så inga mascara rester sitter kvar i fransarna för bästa hållbarhet.
Malin Sevelin 2015-01-05

Brons naglar

Brons naglar
Drar igång det nya året med ett set härliga brons naglar. En kort förstärkning i rak modell!
Malin Sevelin 2015-01-02

Grått

Grått
I måndags var Rebecka här för en häftig förändring! Hon va sugen på att prova på trenden med grått hår och en kortare frisyr. En trend som inte alla vågar sig på så därför ännu roligare att få skapa! Passade henne perfekt! :)
Malin Kvaernå 2014-12-31

Nyårsnaglar

Nyårsnaglar
Det nya året närmar sig och det välkomnar vi så klar med ursnygga nyårsnaglar. Vem får inte ett lyckorus när man ser glitter? Här är en mix av svart och silver fadat ner på nageln.
Malin Sevelin 2014-12-30

God Jul & Gott Nytt År

God Jul & Gott Nytt År
Vi på Peach Stockholm vill tacka er alla för ett underbart år och önska er en riktigt
God Jul & Gott Nytt År!
Här är våra öppettider under jul- och nyårshelgen.
23/12 10:00-18:00
24/12 stängt
25/12 stängt
26/12 stängt
29/12 10:00-19:00
30/12 10:00-19:00
31/12 09:00-16:00
1/1 stängt
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-12-22

GHD locktänger

GHD locktänger
Idag fick vi in fyra godbitar från GHD till salongen, nämligen deras populära locktänger. Här provade jag den ovala men konformade varianten på Mys hår och oj vilken glans de gav! Något extra fint att önska sig i jul kanske? ;)
Camilla Lind 2014-12-19

Lila och kopprig ombre

Lila och kopprig ombre
I går fick jag pyssla om vår egna nageltjej Malin! Hon ville ha en stor förändring och var sugen på en färgstark ombre. Som en grund la jag en mörklila färg och blekte sedan upp längderna med olika ljushetslägen och avslutade med en kopprig toning i schamponeringen. Åh så tjusig hon blev!
Jennie Andersson 2014-12-19

Beige ton

Beige ton
Min härliga kund vart trött på utväxten som syntes snabbt i hennes helblekta hår, så nu har vi under en tid gjort en ombre istället med en svalare färg som är väldigt lik sin egen och nu slipper hon den skarpa kanten. En nyansering på längderna ger dom en härlig glans och fin beige ton. Visst har hon ett fint blont svall?
Jennie Andersson 2014-12-12

Mustig brun färg

Mustig brun färg
Här har jag gjort en hel rensning och trollat bort alla gråa strån och gav i stället håret en glansig, mustig brun färg som grund och lite mjuka slingor på längderna för att göra färgen mer levande. En toppning och lite lockar med den konformade locktången gjorde även sitt :)
Jennie Andersson 2014-12-12

Kopparblond

Kopparblond
Älskade koppar, vad du piggar upp i vintermörkret! Här har jag färgat och slingat i flera olika nyanser av honung, karamell och kopparblond för massa liv och glans. Lockarna är hennes egna som jag fönat fram med rundborsten och avslutat med lite hårolja :)
Camilla Lind 2014-12-11

Snönaglar

Snönaglar
Piggar upp stämningen lite med snygga snönaglar. Är det inge snö som faller utanför så får det falla ner på naglarna här innan istället. Här har vi mixat glitter i olika storlekar i vitt och även adderat lite, lite småkornigt glitter i en härligt ljus blå färg för att få de där lilla extra i vissa ljus!
Malin Sevelin 2014-12-11

Julnaglar 2014

Julnaglar 2014
Detta röda glitter, jag tror jag är kär! Här mixade vi de med ett kopprigt glitter i större flingor. Se hur bra glittret går ihop med varandra. Julnaglar i kortare modell, anpassat för en tjej som jobbar i stallet. Alla kan ha fina naglar! :)
Malin Sevelin 2014-12-10

Mandelformade naglar

Mandelformade naglar
Mandelformade naglar
Jul och nyår börjar närma sig och kunderna vågar sig på lite mer färgglada naglar. Något som har blivit riktigt populärt nu till vintern är mandelformade naglar, lite spetsiga men även mot de rundare formerna. Här är två bilder på ursnygga helfärgad naglar. En i mörk lila uppiffat med ett härligt silvrigt glitter, perfekt till Nyår. De andra naglarna är i rundare modell och lite längre, 100 % inspirerade av julen. Lackade i en intensiv röd färg med två fingrar på vardera hand helt i rött glitter.
Malin Sevelin 2014-12-09

Håruppsättning

Håruppsättning
Här har vi en kund som skulle iväg på bankett och ville unna sig en håruppsättning dagen till ära, vilken jag fick turen att göra. Gjorde en mellanlåg uppsättning med en lite mer avslappnad känsla för att det inte skulle bli alltför uppstyrt. Åh så roligt det va!
Paulina Andersson 2014-12-09

Colorwow

Colorwow
Nu har vi fått in en till nyhet till salongen. Ni vet hur kämpigt det kan vara mellan färgningarna när utväxten kikar fram men man är inte riktigt redo för sitt frisörbesök än, då rekommenderar vi Colorwow. Det är ett tonat mineralpuder man penslar i sin utväxt och som sedan försvinner vid nästa tvätt. Vi har dem i fem olika nyanser, så det passar även de gråa håren samt de med ljusa slingor som börjar känna sig mörk i botten. Enkelt och så himla bra! Gå in på deras hemsida (http://www.colorwowhair.com/uk/cw-landing-uk) och kika mer eller kom gärna förbi salongen och prova! :)
Camilla Lind 2014-12-09