FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Fransk ombre med glitter

Fransk ombre med glitter
Fransk ombre med glitter
Fransk ombre med glitter
Igår på vår instagram fick ni se en tjuvkik på vår egen Camillas naglar, gjorda inför Thailand. En fransk ombre med glitter i härliga neonfärger och såklart med en hel del målningar gjorda på fri hand. Här ser ni hur det ser ut innan målningarna åkte på samt slutresultatet. Blir man inte glad och pigg av dessa? 😍
Malin Sevelin 2016-01-26

Varm bronde sombre

Varm bronde sombre
Här var målet att ge min kund en mjukare och naturligare hårfärg med mörkare botten och ljusare längder. Jag la en färg i botten för att få bort de skarpa slingorna och slingade längderna ljusare för att uppnå en mjuk sombre. Stylade till sist håret med en konformad locktång och hårspray :)
Malin Kvaernå 2016-01-25

Varm sombre

Varm sombre
Här fick jag en riktig utmaning av min fina kund. Hon kom in med sönderblekat hår som var orange i botten och lila vit på länderna. Hennes önskemål var å klippa bort de slitna topparna och få en mer guldig och naturlig färg med lite mörkare botten. Vi klippte håret i en lob frisyr för at få bort dom slitna topparna men bevara lite längd på håret och få snygg frisyr. Sen gjorde vi en kall botten färg för att få bort det orange, sen kammade vi ut en mellan färg som vi också gjorde lite folieslingor med. Till slut gjorde vi en varm nyansering för at få en mer glansig, naturlig och guldig känsla på håret. Resultatet en naturlig varm sombre :)
Ingvild Norevik 2016-01-25

Silvriga naglar

Silvriga naglar
Silvriga naglar
Silvriga naglar
Startar denna slaskiga måndag med kollage på en massa härliga naglar i silvrigt tema! Bilderna är lånade från duktiga nagelteknologer jag följer på instagram. Tänker mig ett nytt tema med nya kollage senare i veckan, kika in då!
Malin Sevelin 2016-01-25

Kall sombre

Kall sombre
Ibland är det inte så mycket som behövs. På min fina kund Charlotte gjorde jag bara några folieslingor med balayge teknik för att bryta upp mellan hennes utväxt och dom ljusa topparna. Sen gjorde jag en nyansering för att få den där kalla och glansiga känslan. Resultatet vart en glansig och kall sombre.
Ingvild Norevik 2016-01-25

Kall blond lob

Kall blond lob
Kall blond lob
Min fina kund behövde fräscha upp sin färg, och eftersom att hon är ganska mörk i sig själv så gjorde jag inte slingorna ända in i botten, då slipper hon få en skarp kant när håret växer. Många slingor och en kall toning fick hennes färg att se naturlig och mer kyligare blond :)
Jennie Andersson 2016-01-22

Chokladbrun sombre

Chokladbrun sombre
Här var det dags att ge min kunds hår nytt liv och lyster! Jag har här lagt en chokladbrun färg och brutit upp de matta längderna med slingor, och till sist avslutat det hela med en toning för härlig glans till håret. Resultatet blev en sombre med varma toner som passar henne perfekt! :)
Malin Kvaernå 2016-01-22

Mandelformade naglar, raka, ovala & spetsiga

Mandelformade naglar, raka, ovala & spetsiga
När det gäller naglar handlar det mycket om tycke och smak. Något som är raka naglar för dig kanske upplevs lite rundade av mig. Något som har vart väldigt populärt under hösten och vintern det gäller lite längre naglar är "mandelformen". Tänk dig en avsmalnad nagel som är lite rundare än en spetsig Stiletto.
Här nedan har jag letat fram 4 set härliga naglar från 2015 med olika former och färger. Kanske hjälper de lite på vägen men sen kan man självklart fila till formen till sin alldeles egna, gäller att anpassa efter den naturliga nagel och fingrets utseende. Bara fantasin sätter gränserna!
Från vänster till höger, uppifrån och ner.
1. Mandelformade
2. Ovala
3. Raka
4. Spetsiga
Malin Sevelin 2016-01-22

Wavy lob

Wavy lob
Min fina kund var sugen på lite förändring och hade med en bild på rufsig lob (long bob). Jag tycker det är jätteroligt när kunderna vill ha så stora förändringar och man värklegen för jobba med saxen. Här har vi också gjort det lite uppklippt för att det ska va enklare att rufsa till hemma. Vi la sedan många tunna folieslingor genom hela håret och nyanserade i en kall ton för at få den härliga kalla skandinaviska färgen. Sen lockade vi håret med en konformad locktång och rufsade till med saltvatten spray för at få en mera busig look. Kjempe fin wavy lob! :)
Ingvild Norevik 2016-01-22

Kall ombre

Kall ombre
Min kund ville snygga till sin hårfärg genom att få en ny fin bottenfärg och byta nyansen på det gamla blonda partierna i längderna. Vi valde en varm-kall brun som alltså skiftar i både varma och kalla toner - en riktig favorit för mig! Sedan lade jag några få slingor bara i det översta skiktet i håret för att få en fin övergång mellan mörkt och ljust och för att få lite ny lyster i den ljusa. Sist lade jag en kall blond nyansering för att dämpa ner det gamla blonda. Resultatet är en härlig kall ombre!
Hilda Wistrand 2016-01-21

Sombre

Sombre
Sombre

Idag var det fina Jessica som kom till mig för att fräscha upp håret. Jessica har som mål att bli jätteljus på längden men fortfarande behålla den djupa botten. Detta är en process som tar tid, men idag kom vi ett steg i rätt riktning. Vi har gjort slingor i folie, men också ljusat upp längden på fri hand. Sen gjorde vi en nyansering för att få den glansiga och kalla känslan. Vi har också använd oss av Olaplex för att bevara och vårda Jessicas långa vackra hår. Kjempe fin sombre! :)
Ingvild Norevik 2016-01-21

Bronzig ecaille

Bronzig ecaille
Bronzig ecaille
Underbara Cornelia var hos mig idag för att hon var super trött på sitt matta hår. Vad passar inte bättre då än en underbart bronzig ecaille. Lite härliga vågor med den konformade locktången och vips så var det tråkiga matta längderna ett minne blott :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-01-21

Sombre hair

Sombre hair
Sombre hair
Sombre hair
Här har jag fått pyssla om min fina kunds långa hår med tunna, tunna folieslingor. Hon hade redan en fin grundfärg i sig själv som var solblekt sedan förra säsongen, men vi ville hotta upp den lite. Vi gjorde en mjuk sombre i naturliga färger som matchar hennes egna toner och sedan lockade jag håret med den konformade locktången från GHD. Se till att locka igenom hela håret och låt det kallna helt innan du borstar ut lockarna. Varva mellan en torr hårspray, glansspray och kanske lite saltvattenspray om du har väldigt halt och glasigt hår. Då är det super enkelt att få till dom här fina vågorna hemma! 😋
Camilla Lind 2016-01-21

Kall blond

Kall blond
Jag älskar att göra folieslingor och i dag fick jag den glädjen av att fixa min fina kund Linas hår. Lina var sugen på lite förändring och trött på att bara fräscha till topparna. Idag klippte vi av en hel del på längden och gjorde en uppklippning för att skapa lite mer liv i håret. Vi la sedan många tunna folieslingor genom hela håret för att skapa en mycket ljusare färg på håret och få skiftningar. Till slut gjorde vi en nyansering för att få en kall blond och glansig färg. :)
Ingvild Norevik 2016-01-20