FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Från brunt till blont hår!

Från brunt till blont hår!

Här var den riktig vårstädning på gång! Efter några tappra försök att bli ljus och en hel del mörka hemmafärgningar kände vår härliga kund att det var dags att försöka bli ljus på riktigt. När hon kom till oss hade hon ljus utväxt och mörka färgmättade längder, hon hade även gamla extensions som skulle bort. Efter vi plockat bort extensionsen började vi uppljusningen. Vi lade en härligt brun bottenfärg och sen massa slingor på längderna för att få ett djup i botten med ljusare längder. Självklart använde vi Olaplex i blekningen för att skona håret så mycket som möjligt. Den här gången hade vi tur och hemmafärgningen släppte jätte fint, det är ju alltid en liten överraskning med hemmafärger.
Vi avslutade färgningen med en härligt beige nyansering så vi fick den rätta tonen på längderna. Där efter satte vi 100 extensions slingor och vips så var vårsvallet på plats! Härligt samarbete av Jennie och Malin K!
Vi ser framemot att se vår söta kund här igen om några månader då håret är redo för uppljusnings omgång nummer två, fortsättning följer :)......
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-04-30

Fransar kattform vs. grundform

Fransar kattform vs. grundform
Fransar kattform vs. grundform
Fransar fransar fansar! Jag blir helt kär av de naturliga resultatet. På dessa två tjejer har jag satt olika många fransar samt olika former. På första bilden (bruna ögon) har vi satt en form som kallas "kattform" och fått dit väldigt mycket fransar då min kund har väldigt många naturliga att sätta på. På den andra bilden där emot har vi valt "grundform" då det passade hennes ögonform bättre och inte applicerat riktgt lika många fransar av den anledningen att hon själv inte har supertäta. Från blonda fransar som inte syns jätte mycket till ett otroligt fint lyft och en naturlig känsla på ögonfransförlängningen.
Malin Sevelin 2015-04-29

Lob ombre

Lob ombre
Lob ombre
Här har vi ett härligt vårhår. Min fina kund ville liva upp sin hårfärg så jag penslade slingor på frihand med balayage-teknik och tonade hennes botten lite mörkare för en härlig ombre färg. Hennes lob putsades och kommer bli så fin i sommar med den nya hårfärgen :)
Camilla Lind 2015-04-29

Bruduppsättning

Bruduppsättning
I lördags fick jag äran att göra bruden Malin vacker med en bruduppsättning till hennes stora dag och min kollega Paulina fixade hennes vän. Vi på Peach önskar brudparet all lycka! :)
Jennie Andersson 2015-04-27

Avfärgning med Olaplex till ljusbrun färg

Avfärgning med Olaplex till ljusbrun färg
Efter en lång tid med mörka hemmafärger och slitande hemmablekningar kom Elin till oss med ett mål att bli blond. Att gå från mörkt till ljust, speciellt efter hemmafärgningar, tar ett par frisörbesök tills man når sin målbild. Detta förstabesök gjorde jag en avfärgning med Olaplex och färgade håret i en jämnare färg. Tack vare Olaplex och ett medgörligt hår så lyckades jag få henne till en ljusare brun färg vilket tog oss ett stort steg i rätt riktning! Hemmafärgat hår är som sagt väldigt klurigt då vissa färger/hår släpper lätt medans andra knappt släpper alls. Men denna gång blev det jackpot och denna färg blir en superfin grund att lägga ljusa slingor i, så fortsättning följer! :)
Malin Kvaernå 2015-04-24

Leopard naglar

Leopard naglar
På sista tiden har jag fastnat i någon form av "leopard-träsk" och jag klagar inte. Kolla det enormt snygga folket som jag applicerat ovanpå svarta naglar eller varför inte gå lite neutralare och köra på klassiska franska med en liten twist!
Malin Sevelin 2015-04-22

Blonde sombre med balayage

Blonde sombre med balayage

Här har vi en härlig uppljusning av en gammal ombre färgning. Vi softade upp det med fräscha freelights slingor där jag använda mig av balayage tekniken för att för övergången så mjuk som möjligt. Jag avslutade det hela med en glansgivande toning, och vips så hade vi förvandlat ombren till en sombre. Så nu är det bara för min underbara kund att ut och glänsa i vårsolen :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-04-22

Röd ombre med bayalage

Röd ombre med bayalage
Den här härligt sprakande ombren gjorde jag med bayalageteknik som gör övergångarna från mörkt till ljust super soft och mjuk. Ett perfekt avslut på denna vecka, trevlig helg!
Jennie Andersson 2015-04-17

Vår inspirerade naglar

Vår inspirerade naglar
Igår var Maya här på besök igen för att fylla på sina naglar. Denna gång tänkte vi vår och valde ut fyra glitter i olika färger. Dessa glitter la vi huller om buller på tre naglar på varje hand och matchade det med ett gellack i en helt underbar blå färg. Vad tycker ni? Vårfräscht säger jag!
Malin Sevelin 2015-04-16

Balayage på Peach Stockholm

Balayage på Peach Stockholm
Balayage på Peach Stockholm
Balayage på Peach Stockholm
Balayage på Peach Stockholm
Balayage på Peach Stockholm
Balayage på Peach Stockholm
Balayage på Peach Stockholm
Idag har vi fått leka loss på några modeller och provat på balayagetekniken! Vi har använt oss av Wella's Freelights som är en färg gjord för balayage, där man penslar slingorna på frihand och man får en fin ombre/sombre-färg.
Diana kom hit med en mörkare, kallare brun och vi valde att ljusa upp henne till en läcker rosé-kola med en riktigt mustig grund.
Anna-Lina hade en jätte fin grund men som kändes lite trist och entonad, så vi trollade fram en härlig solkysst look i hennes längder. Lite flätor och blommor så var sommaren på besök i salongen!
Ida hade även hon en fin grundfärg men som vi körde rejält med slingor och en toning för en underbar och isig vanilj.
Vi på salongen har haft en underbart inspirerande dag och vi vill tacka våra fantastiska modeller som stått ut med oss hela dagen :). Vi ser väldigt mycket fram emot att använda denna roliga och smidiga teknik!
Jennie Andersson 2015-04-09

Balayage hår!

Balayage hår!
Äntligen dags för vår inspirationsdag med balayage teknik. Idag ska vi låta fantasin flöda på våra modellers hår. Resultatet kommer sen upp på bloggen - så stay tuned :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-04-09

Herrfrisyr 2015

Herrfrisyr 2015
Herrfrisyr 2015
Herrfrisyr 2015
Herrfrisyr 2015
Herrfrisyr 2015
Herrfrisyr 2015
Herrfrisyr 2015
Nu äntligen kommer ett inlägg riktat till er män där ute. Vi älskar att klippa herrar här på salongen, även om de inte syns lika mycket i bloggen. Men ni är inte bortglömda, det lovar jag er. Så här kommer ett bildkollage med inspiration inför nästa klippning och vilken herrfrisyr man kan satsa på 2015.
- Rufsigt: Den här trenden passar nästan alla längder på olika frisyrer. Använd en mattare paste eller lera om du har kortare hår och saltvattenspray om du har lite längre hår och vill få till en perfekt "casual look". Har du redan lite vågigt/lockigt hår så plocka fram dom så är du helt rätt ute!
- Kontraster: Länge har vi sett den 20-tals inspirerade klippningen med kort på sidorna och långt uppe på. Nu får det gärna vara lite extremare kontraster, alltså att den längd som är kring öron och nacke går från super kort och vågar bygga lite bredd precis under kanten där håret blir längre på toppen. Tänk en blandning av en Army-klippning från 0 mm som möter ett groomat 20-tal som framåt arbetsdagens slut busas till och blir rufsig på toppen.
- Luggar: Här kommer rufsigheten och kontrasterna tillbaka och frisyren får gärna vara kort runt öronen och ändå behålla en vassare snelugg. Denna snelugg mjukas upp med lite fiberwax och textur, och går även att variera med en cool backslick dom dagar du känner för en annan look.
- Bohem: 70-talet influerar och vi ser många skägg, stiliga mustascher och längre hårknutar för de män som har valt att spara längden i sitt hår. Var inte rädd för att slänga i lite matta solblekta skiftningar i topparna för ett skitigare intryck och en coolare känsla.
Jag hoppas att bilderna har gett lite inspiration och jag önskar er stort lycka till!
Camilla Lind 2015-04-08

Extensions

Extensions
Nu var det äntligen dags för min fina kund att få bli vårfin! Detta med hjälp av en ny hårfärg i en mörkblond och ljusbrun nyans med långa, härliga extensions i olika färger. Så roligt vad man kan trolla med lite löshår! :)
Camilla Lind 2015-04-07

Före och efter nagelförlängning

Före och efter nagelförlängning
Påsken är över för den här gången och vi är tillbaka på salongen utvilade och laddade för allt vad våren har att erbjuda. Här kommer en före och efterbild på en nagelförlängning med fyra veckors utväxt. Från en mix av olika glitter till en helt underbar blå färg.
Malin Sevelin 2015-04-07

Färgstarka påsknaglar

Färgstarka påsknaglar
Idag har det stått påsknaglar på schemat! På bilden till vänster ser ni en förstärkning i gelé, bombad med härliga färger & till höger ett gellack på naturlig nageln i en härligt blå färg med skimmer över.
Salongen har stängt från långfredagen och hälsar er varmt välkomna tillbaka på tisdag igen.
Vi vill önska er en riktig trevlig helg och glad påsk!
Varma hälsningar från hela teamet på Peach Stockholm!
Malin Sevelin 2015-04-02