FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Från varm till kall hårfärg

Från varm till kall hårfärg
Oj vilket jobb jag hade igår! Min härliga kund Jenny var sugen på en ny härlig hårfärg. Sist körde vi en röd ombre, men nu ville hon gå mot det kalla hållet istället. Detta är inte det lättaste, men efter en neutral bottenfärg och två omgångar blekning på längderna ( med Olaplex såklart ) så kom vi en bra bit i rätt riktning :)
Jennie Andersson 2015-10-30

Soft mörkblond ombre

Soft mörkblond ombre
Mjuk och fin ombre/sombre i en mörkblond nyans med mörka och ljusa slingor. Allting varvat med beiga och askiga toner för en soft och naturlig hårfärg. Stylat med den konformade locktången från Cerawand :)
Camilla Lind 2015-10-29

Soft ombre på en Lob

Soft ombre på en Lob
Soft ombre på en Lob
Soft ombre på en Lob
Soft ombre på en Lob
Igår var härliga Lina hos mig för en enkel klippning. Vi putsade till hennes Lob och valde att göra den lite rakare i formen idag. Jag har inte förändrat hennes färg något men titta va fin hennes ombre har hållt i sig! Den känns fortfarande soft, glansig och följsam. Den har blivit lite solblekt men det tyckte vi bara om. Så idag satsade vi helt enkelt på Linas klippning och vårdade håret lite extra.
Produkterna jag har använt är följande:
O&M Detox Schampoo som är superbra produkt att använda någon gång ibland för att rensa håret från smutspartiklar, avgaser och den extra konsumtionen av hårprodukter (torrschampoon etc.)
O&M Maintane the Mane Schampoo som är en fuktgivande och färgbevarande produkt. Jag tvättar alltid igenom håret två gånger med schampoo.
O&M 7 day Miracle Mask för extra vård och näring till torra längder.
Till stylingen har jag använt en jätte bra volymmousse i botten, O&M Rootalicious som sprayas ner i handdukstorkat hår. Längderna har jag satt i ännu mera vård med hjälp av O&M Know Knott balsamspray och O&M Frizzy Logic Shine Serum i topparna. Luggen svängde jag till med plattången och sedan sprayade jag allting på plats med salongens älskling Perfect Hold från SP.
Camilla Lind 2015-10-29

Ljusblond hårfärg

Ljusblond hårfärg
Här fick jag göra en rejäl uppfräschning med både klippning och färg! Alla slitna toppar försvann och det blev en mer lättarbetad läng samt nya folieslingor i hela håret för att få en ljusblond färg :)
Jennie Andersson 2015-10-29

Beige blonde

Beige blonde
Idag var härliga Maria här och jag fick äran att förvandla hennes blekta hår till en soft beige blond hårfärg. Perfekt nyans till hösten! :)
Malin Kvaernå 2015-10-28

Halloween inspiration

Halloween inspiration
Halloween inspiration
Halloween inspiration
I helgen är det halloween och känner du liksom jag att det där med maskerader är superkul så kommer här några tips!
Jag kikar gärna på Pinterest efter inspiration och där finns massor av Do It Yourself (gör det själv) guider som är väldigt hjälpsamma. YouTube är också en enorm inspirationskälla för mig. Våga leka loss med olika verktyg och kosmetisk rekvisita. Gå ut i skogen och samla på dig kvistar, mossa, härliga gula löv och lek, lek, lek! Samla på dig dina favoritsmycken och tupera in dom i frisyren eller köp häftiga linser för att ta din kostym till nästa nivå. Tre tjejer som jag tycker är helt grymma på make-up och som har mängder med Halloween inspiration på deras bloggar är Promise Phan (driver en extremt fantasirik YouTube kanal), Linda Hallberg (gör tillsammans med BikBok en häftig halloween kollektion) och Helen Torsgården (ruggigt läskiga och blodiga kostymer med massa tips).
Lycka till och ha en fantastiskt rolig halloween! 👻💀🎃
Camilla Lind 2015-10-27

Askig hårfärg

Askig hårfärg
Askig hårfärg
Askig hårfärg
Min fina kund ville ha en mjuk och fin sombre med hennes egna färg kvar i botten.
På längderna har jag blekt upp nya slingor som jag sedan tonat in i en fin askig hårfärg.
En klippning på det och lite mjuka lockar så känns håret tiptop! 💇🏻
Camilla Lind 2015-10-26

Kopprig hårfärg

Kopprig hårfärg
Nu till hösten tyckte min härliga kund att det var dags för lite mer färg. Jag la en lite mörkare kopprig färg i botten och blandade upp hennes ljusa längder med lite slingor i samma ton för att få ett fint spel :)
Jennie Andersson 2015-10-26

Extensions

Extensions
Min fina kund kom in för ny färg och nya extensions. I sommras gjorde vi en mer kopprig variant men denna gång Blev det en härligt mustig röd ton som passar alldeles underbart i dessa höstiga tider!
Paulina Andersson 2015-10-23

Ecaille

Ecaille
Idag var gulliga Patricia hos mig för att göra något nytt med sitt hår och var sugen på det senaste, nämligen Ecaille. För att få mer pigment och lyster till hennes hår har jag jobbat med en mustig brun färg i botten samt vävt slingor på längderna i olika bruna nyanser med varma toner. Det blonda håret mellan foliepaketen fick även det en uppfräschning med en toning för ett mjukt helhetsintryck. Längden klippte jag av en rejäl bit för att få bort allt slitet hår och mer fyllighet. Härligt höstig makeover! :)
Malin Kvaernå 2015-10-23

Veckans favorit: Hårscarf

Veckans favorit: Hårscarf
Veckans favorit: Hårscarf
Veckans favorit: Hårscarf
Veckans favorit: Hårscarf
Veckans favorit: Hårscarf
Då var det min tur att lägga upp en av mina riktiga favoriter nämligen hårscarf även kallad bandana. Tycker det är en super härlig accessoar som funkar året om. Antingen om man vill köra scarfen bandana style runt huvudet eller med en hästsvans och knyta den uppe på huvudet - super snyggt!
Vi ser även många som har den som en turban nu när årstiden börjar bli kallare, det är helt enkelt bara att låta fantasin gå bananas. Här kommer ett litet bildregn, hoppas ni känner er lika inspirerade som vi :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-10-22

Askblond hårfärg

Askblond hårfärg
Askblond hårfärg
Här har jag lagt en mörkare, kall färg i botten och sedan nyanserat längderna till en glansig askblond färg :)
Jennie Andersson 2015-10-22

Kort page

Kort page
Här fick jag ett väldigt roligt jobb när jag fick klippa av en bra bit och skapa en fyllig page med mjuk uppklippning för volym och liv :)
Malin Kvaernå 2015-10-21

Chokladbrun hårfärg

Chokladbrun hårfärg
Chokladbrun hårfärg
Chokladbrun hårfärg
Min fina kund var sugen på att färga över sin sombre och få en mustig chokladbrun hårfärg till hösten. Vi ville få en guldig nyans utan röda toner, och gärna med lite härliga skiftningar och massa, massa glans. Jag har lagt en lite mörkare ton precis i botten och sedan färgat med Wella's Illumina hårfärg som släpper igenom lite skiftningar men ändå är en permanent färg. Jag glömde bort att ta en före-bild, men jag tänkte istället visa skillnaden som blir när man ser ett hår i olika ljusförhållanden (bild två). Och visst blev det en underbar glans i håret? Kul med lite förändring såhär till höst och vinter. 🍂❄️
Camilla Lind 2015-10-21

Soft ombre

Soft ombre
Här har jag skapat en mjuk och naturlig ombre på min fina kund genom att ljusa upp längderna och sparat hennes naturliga färg i botten för att undvika en skarp utväxt med tiden. Nytt, fräscht och samtidigt lagom ljust för hennes hår och hårfärg. :)
Malin Kvaernå 2015-10-20