FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Kall ombre

Kall ombre
Min kund ville snygga till sin hårfärg genom att få en ny fin bottenfärg och byta nyansen på det gamla blonda partierna i längderna. Vi valde en varm-kall brun som alltså skiftar i både varma och kalla toner - en riktig favorit för mig! Sedan lade jag några få slingor bara i det översta skiktet i håret för att få en fin övergång mellan mörkt och ljust och för att få lite ny lyster i den ljusa. Sist lade jag en kall blond nyansering för att dämpa ner det gamla blonda. Resultatet är en härlig kall ombre!
Hilda Wistrand 2016-01-21

Sombre

Sombre
Sombre

Idag var det fina Jessica som kom till mig för att fräscha upp håret. Jessica har som mål att bli jätteljus på längden men fortfarande behålla den djupa botten. Detta är en process som tar tid, men idag kom vi ett steg i rätt riktning. Vi har gjort slingor i folie, men också ljusat upp längden på fri hand. Sen gjorde vi en nyansering för att få den glansiga och kalla känslan. Vi har också använd oss av Olaplex för att bevara och vårda Jessicas långa vackra hår. Kjempe fin sombre! :)
Ingvild Norevik 2016-01-21

Bronzig ecaille

Bronzig ecaille
Bronzig ecaille
Underbara Cornelia var hos mig idag för att hon var super trött på sitt matta hår. Vad passar inte bättre då än en underbart bronzig ecaille. Lite härliga vågor med den konformade locktången och vips så var det tråkiga matta längderna ett minne blott :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-01-21

Sombre hair

Sombre hair
Sombre hair
Sombre hair
Här har jag fått pyssla om min fina kunds långa hår med tunna, tunna folieslingor. Hon hade redan en fin grundfärg i sig själv som var solblekt sedan förra säsongen, men vi ville hotta upp den lite. Vi gjorde en mjuk sombre i naturliga färger som matchar hennes egna toner och sedan lockade jag håret med den konformade locktången från GHD. Se till att locka igenom hela håret och låt det kallna helt innan du borstar ut lockarna. Varva mellan en torr hårspray, glansspray och kanske lite saltvattenspray om du har väldigt halt och glasigt hår. Då är det super enkelt att få till dom här fina vågorna hemma! 😋
Camilla Lind 2016-01-21

Kall blond

Kall blond
Jag älskar att göra folieslingor och i dag fick jag den glädjen av att fixa min fina kund Linas hår. Lina var sugen på lite förändring och trött på att bara fräscha till topparna. Idag klippte vi av en hel del på längden och gjorde en uppklippning för att skapa lite mer liv i håret. Vi la sedan många tunna folieslingor genom hela håret för att skapa en mycket ljusare färg på håret och få skiftningar. Till slut gjorde vi en nyansering för att få en kall blond och glansig färg. :)
Ingvild Norevik 2016-01-20

Blondette

Blondette
Min kund hade med sig en inspirationsbild som var lite varmare och ljusare än hennes utgångsläge. Vi la slingor för att ljusa upp längderna och sedan jobbade vi med olika toningar för att få ett djup i botten och härligt varma toner i längderna. Vi ville hålla en blond känsla med bruna toner och därför är blondette en perfekt beskrivning.
Hilda Wistrand 2016-01-20

Trendiga hårfärger 2016

Trendiga hårfärger 2016
Trendiga hårfärger 2016
Trendiga hårfärger 2016
Trendiga hårfärger 2016
Trendiga hårfärger 2016
Trendiga hårfärger 2016
Trendiga hårfärger 2016
Trendiga hårfärger 2016
Trendiga hårfärger 2016
Trendiga hårfärger 2016
Trendiga hårfärger 2016
Trendiga hårfärger 2016
Våren och sommarens trender är i antågande och redan nu märker vi att fler och fler kunder vågar sig på att förändra sin frisyr. Page och bobklippningarna har ökat rejält och många vågar prova på mer varma färger också. Jag kommer att gå in på klippningarna i ett senare blogginlägg, men först tänkte jag prata färg. Länge har den kalla färgskalan dominerat, och den står sig i vår men är inte lika trendig och het som de varma färgerna som gör stor comeback.
De varma färgerna gäller alla ljushetslägen, från mustiga mörkbruna till ljus smörblond. Min favorit är (om nu någon kunnat missat det) Ronze och Cuivre som är superinne i vår. Min andra favorit är hårfärgen Bronde. Bronde är en svårdefinierad mörkblond färg som känns både brun och blond. Här kommer våra stående älsklingar Ombre/Sombre in och det går fint att mixa dessa idéer. Tänk en härligt varm havreblond med mörkare botten och tunnare highlights för inramning kring ansiktet, där har du en Varm Bronde Sombre (jackpot!).
Sombrens kusinEcaille blir större och större i Sverige. Wella har kommit med en underbart inspirerande kollektion och de beskriver Ecaille som följande: "Färgpaletten inspireras av smälta ädelmetaller. Kraftiga, levande metaller möter jordiga toner i mocka. Polerat brons som övergår i rosa guld, svartvit pärla, kraftig koppar, mjukt stål, ebenholts och polerat platina. En flernyanserad, naturlig look med vackra ljustoner och accenter."
Hur mumsig låter inte den beskrivningen?
Just mocka är poppis just nu, och den går att tolka både varm och kall. Man ska låta den egna skönheten stråla, en naturlig känsla genom hela din look. Färgerna är jordiga och pigmentrika men känns inte konstgjort färgade. En minimalistisk feeling inom både hår och make-up och som lyfter fram dina egna unika drag - det är trenden i Vår och Sommar 2016. ✌️
Camilla Lind 2016-01-20

Ecaille

Ecaille
Her fick jag fresha upp min fina kunds hår och göra det mustigare och glansigare. Jag la lite mörkare nyans i botten och ljusare och varmare på längden för att få till en mjuk ecaille. Her har jag stylat med en plattång för att få mjuka rörelser, jag avslutade med glansspray för att få en lyxig känsla :)
Ingvild Norevik 2016-01-19

Varma hårfärger på Golden Globe

Varma hårfärger på Golden Globe
Varma hårfärger på Golden Globe
Varma hårfärger på Golden Globe
Varma hårfärger på Golden Globe
Jag håller på att knåpar på ett stort blogginlägg om vårens hårtrender och varma hårfärger är verkligen super inne i år. Medan jag filar vidare på mitt inlägg så får ni hålla tillgodo med dessa skönheter från årets upplaga av Golden Globe galan. Ronze, koppar och smörblond är så fina: mums, mums, mums!
Camilla Lind 2016-01-19

Blonda slingor

Blonda slingor
Blonda slingor
Här är en mjuk blond färg i olika nyanser som jag gjorde innan jul. Min söta kund har varit helblond väldigt länge och kände att hon ville ha lite mer nyans i håret. Så jag pepprade på med massa härliga slingor i flera olika nyanser. Sen satte jag även i 100 underbara extensions slingor för att få de där extra lyxigt långa håret. Jag stylade sen håret med en konformad locktång och avslutade det hela med glansspray :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-01-19

Nya stylingprodukter

Nya stylingprodukter
Nu har vi fått in nya stylingprodukter på salongen på Östermalm. Härliga färginpackningar från Revlon, Olaplex hemmabehandling, SP reseförpackningar - perfekta för handväskan och grymma stylingprodukter för killarna från American Crew.
Hilda Wistrand 2016-01-19

Blond ombre

Blond ombre
Här fick jag skapa en mjuk härlig ombre med toner av beige och vanilj. Och lagom till att bilden skulle knäppas bjöds de även på lite härligt solljus :)
Malin Kvaernå 2016-01-18

Pink ombre

Pink ombre
Pink ombre
Förra veckan fick jag leka loss på min kund Jennys härliga hår, och då var det en röd/rosa ombre som stod på schemat :)
Jennie Andersson 2016-01-18

Mattsvarta naglar

Mattsvarta naglar
Förra veckan gjorde jag detta set med svarta naglar! En mix av två olika glitter och ett matt topplack på de helsvarta naglarna fick det att bli så här snyggt!
Malin Sevelin 2016-01-18

Vi byter bokningssystem

Vi byter bokningssystem
Just nu jobbar våra it-nissar på att uppdatera till ett nytt och fräscht bokningssystem😃. Bokningen är tillbaka så fort vi bara hinner. Under tiden går det jätte bra att maila oss bokningen på team@peachstockholm.se.
Ha en underbar söndag och glöm inte att njuta av den underbara solen som är framme idag ☀️
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-01-17