FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Fredagsmys

Fredagsmys

Idag fredagsmyser vi i solen på Peach Stockholm. Kika gärna förbi på en kopp kaffe och en mumsig cupcake eller varför inte ett glas fredags bubbel 😊.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-08-21

Blondette

Blondette
Idag var fina Helena här och var sugen på en ordentlig upprfräschning. Längden klippte jag av till stramt under nyckelbenen och mjukade upp topparna genom att tunna ut dem en aning. Färgen skapade jag genom att lägga både ljusa och mörka slingor i hela håret och sedan ton i en mörkblond beige färg. Denna färgen, även kallad blondette, är väldigt inne just nu då den är mitt emellan blond och brunett. Ursnyggt till hösten och för dem som inte vill ha allt för skarp utväxt :)
Malin Kvaernå 2015-08-20

Isblond med Olaplex

Isblond med Olaplex
Isblond med Olaplex
Här har jag gett Karin en isblond hårfärg med hjälp av att helbleka och tona i en askig ton. Karin har innan dagens besök använt Olaplex för att stärka upp håret och självklart använde jag det även idag. Som avslutning rakade vi håret i nacken och på sidorna i underhåret och wow! vilken effekt det blev tillsammans med hårfärgen!
Malin Kvaernå 2015-08-19

Kort hår med naturlig askig blond hårfärg

Kort hår med naturlig askig blond hårfärg
Idag var gulliga Klara här för att få ordning på sitt hår med både klipp och färg. Jag gav håret mer form genom att klippa nacken och sidorna kortare och valde att behålla längd upptill och i luggen som ger olika stylingmöjligheter. Jag har lagt en färg i hennes hår med en ljusare och naturligt askig ton som ger hela frisyren det lilla extra men som samtigt ser naturlig ut. Så roligt jobb att få göra! Visst är kort hår så snyggt? :)
Malin Kvaernå 2015-08-19

Ljusbrun hårfärg

Ljusbrun hårfärg
Det är inte riktigt höst än men varför inte börja med lite härliga höstfärger redan nu? Min kund hade ganska ljusa och solblekta toppar och kände att det var dags för att gå lite mörkare, så då fick det bli denna livfulla ljusbruna färg! :)
Jennie Andersson 2015-08-19

Spetsiga naglar

Spetsiga naglar
Denna vecka har naglarna fortsatt vara härligt nude-färgade. Perfekt färg som passar till alla kläder och stilar. Här har vi snygga spetsiga naglar i modell längre. Jag älskar dom!
Malin Sevelin 2015-08-19

Rosé glittriga naglar

Rosé glittriga naglar
Förra veckan fick vår egna Jennie äntligen nya snygga nagla. Vi blandade tre olika glitter samt några större korn i framkant. Av de fick vi fram denna härliga rosé färg. Lite sol på de och BAM, det glittrar!
Malin Sevelin 2015-08-18

Höstens hårtrender 2015

Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Höstens hårtrender 2015
Den här veckan skiner solen men det känns att det är en annan luft i Stockholm.
Hösten är i antågande och här kommer ett inlägg med några av höstens hårtrender.
Ecaille:
Här är en ljuvlig variant från ombre/sombre/balayage familjen. Den här färgen har mer djup i sig med en mörkare botten och sedan varvas varma mörka slingor med tunna, tunna ljusa gyllene slingor som ramar in ansikte och toppar. Den ska kännas så mjuk som det bara går, inga skarpa slingor eller kanter och fokus ligger på rika och mustiga hårfärger. Genom att varva de olika nyanserna får håret mer djup och man kommer bort den helljusa känslan i längderna som man får av en ombre och balayage. Kändisar som briljerar på den här färgen är bland annat Blake Lively, Khloe Kardashian, Giselle Bundchen och Jessica Alba.
Babyhår:
Yes, denna trend står sig även i höst och vinter. Äntligen är det okej att dessa små rackare smiter från hästsvansen och det ger din frisyr en väldigt avslappnad look. Går att variera till en mer grunge/punkig stil med en mer tuperad uppsättning eller en mer romantisk lantlig stil om du låter babyhåren smita från dina lösa flätor.
Hög, hög hästsvans:
En mitt-på-kronan-tofs är riktigt inne i höst. Varva mellan strama svansar, flätade buns eller en lekfull och rufsig knut. Även den lägre hästsvansen är het i höst, gärna med olika typer av textur och volym.
Lyxigt och bortskämt hår:
På många fronter i höst är det inne med stilen "rikemans-flicka", både när det gäller make-up, hår och kläder. Håret ska kännas fönat, blankt och välmående. Lyxigt, glamouröst och exklusivt.
Outdoorsy:
Är inte glamour din melodi så kan jag glatt meddela att det är även inne i höst/vinter med friluftsstilen. Tänk en aktiv, sportig och avslappnad look med härligt rosiga kinder, lagom rufsiga flätor och utsläppta längder som frigjort sig från den stickade polokragen.
Korta luggar:
Busiga, avhuggna, 70s, choppy eller gotisk - luggen kan varieras hur mycket som helst! Den djupa sidbenan hänger med och är jätte fin med en snedlugg. Fråga din frisör om vilken lugg som passar din ansiktsform och hårtyp bäst samt hur du stylar dig och du har en rolig förändring lagom till den nya årstiden.
Asymmetrisk bob:
Kommer ni ihåg när Sienna Miller klippte sin superfina asymmetriska blonda bob? Den är tillbaka. En väldigt vacker och rolig frisyr som man kan leka med och variera i stilen. Ena sidan är längre än den andra och jag personligen älskar den!
Hur lång man vill ha den, hur mycket olika längder och vågor, det är helt upp till dig.
Hoppas att ni fick lite inspiration till höstens trender, lycka till! :)
Camilla Lind 2015-08-18

Varm blond hårfärg

Varm blond hårfärg
Igår var gulliga Sofie här för att få nytt hår inför skolstarten. Här har jag lagt slingor i utväxten och sedan gett håret mer lyster med hjälp av en varm blond färg som passar hennes hudton och ögonfärg väldigt fint! Jag klippte även av en rejäl bit och gav håret en lätt uppklippning för mer liv och mer frisyr. Vi önskar dig stort lycka till inför höstens studier :)
Malin Kvaernå 2015-08-18

Makeover ombre

Makeover ombre
Här fick jag en ordentlig men väldigt rolig utmaning! Mina fina kund hade bett om en ombre på en salong utomlands men fått ett väldigt varmt och hårt resultat. La en mörkare och naturligare ton i botten som kommer ge henne en mindre skarp utväxt och som passar hennes egna färger väldigt fint. För att mjuka upp den skarpa kanten la jag slingor i övergången och även ett par mörkare på längden. Jag avslutade det hela med en toning för en mjukare och mer naturlig blond färg. :)
Malin Kvaernå 2015-08-18

Uppsättning

Uppsättning
Min fina kund skulle på bal och ville piffa till håret lite extra och kom hit för en uppsättning!
Till hennes klänning som var en ganska enkel klassisk modell valde vi att gå lös med massa flätor och lösa lockar i en fin kontrast till den lite mer enkla elegansen. En liten håraccesoar på det och voilà!
Paulina Andersson 2015-08-15

Nude-färgade naglar

Nude-färgade naglar
Dessa superfräscha nude-färgade naglar ska gifta sig i helgen. En förlängning med cover pink samt ett par lager av ett gellack i en nude färg. Så snyggt och perfekt när klänningen ska vara i fokus!
Önskar paret all lycka!
Malin Sevelin 2015-08-14

Kall beige blond

Kall beige blond
Idag var trevliga Lotta här för att bli av med sin mörka utväxt och blekta längder. Jag varvade ljusa slingor i utväxten med mörkare nyanser på längderna i hela håret och avslutade med en kall beige toning på de blonda längderna för ett mjukare helhetsintryck. Håret fick nu en naturligare känsla med toner som passar henne och hennes hår väldigt bra. Hoppas detta kan inspirera er som känner er lite trötta på erat sommarblekta hår :)
Malin Kvaernå 2015-08-14

Varm chokladbrun

Varm chokladbrun
Äntligen dags för min vackra kund att få göra något nytt med sitt hår. Hon kom till mig med helt ofärgat hår och ville bli en varm chokladbrun utan att känna av framtida utväxter för mycket eller känna sig för helfärgad. Så jag gjorde massa slingor med Illuminas hårfärg i olika nyanser för att ljusa upp håret utan blekning och samtidigt få en fantastisk glans. Fördelen att arbeta i ett ofärgat hår är man kan skippa blekningen helt och bespara håret onödigt slitage, lite som en ren canvas för mig att arbeta på :) En klippning och styling med den breda plattången från GHD och förvandlingen är komplett!
Camilla Lind 2015-08-12

Blont hår

Blont hår
Min fina kund var hos mig igår för en uppfräschning efter sommaren. Tyvärr glömde jag bort att ta förebild men innan var hon en varmare och lite mörkare blond och ville bli både en ljusare och kallare blond. Så jag har lagt många tunna slingor i hela håret och nyanserat dem med Illumina som ger härlig lyster till håret. Håret ville hon spara på längden men ändå känna att det händer något så vi klippte upp mer vid ansiktet och tog lite extra på uppklippningen. En av mina favoritprodukter här på salongen är saltvattensprayen från O&M som ger ett fint lyft för tunna och fina hår. En rufsigare styling som passar den nya hårfärgen kalasbra!
Camilla Lind 2015-08-11