FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Vågig Lob

Vågig Lob
Vågig Lob
Ni som har hängt med på bloggen ett tag kanske känner igen den här fina tjejen?
Hon färgade då en sombre och klippte en lob. Nu var det dags för förändring och vi har slingat bort det mörka i botten utan att göra henne tokljus. Det finns fortfarande lite djup kvar i botten och färgen känns naturlig och varm med en fin ton av havre.
Nu är tanken att hennes lob ska få börja växa ut. Min kund har väldigt tjockt och rakt hår och då finns det lite olika sätt hur man kan variera sin lob medan den växer ut. Vi har valt att klippa hennes hår i olika layers (lager) för att få en schysst rufsighet i hennes annars spikraka hår. Jag går loss med saltvattensprayen Surf Bomb från O&M innan jag fönar hennes hår och tar även lite till i torrt hår för att verkligen ge det mer stadga och hållbarhet. Vi har även valt klippa fram hennes ansikte med hjälp av en svepande sidolugg, vilket gör de helt raka längderna mycket mer intressanta för ögat. Det händer nånting!
Att locka en lob kan vara lite pillrigt men blir så himla fint om man får till tekniken. Idag valde vi en lite ostyrig look som inte känns för perfekt. Jag lockade det med hjälp av en plattång från GHD där jag tar en hårslinga, vrider tången helt mot mig ett par centimeter, sedan helt tvärt åt andra hållet bort från mig ett par centimeter, sen tillbaka osv. Då får man härliga vågor i håret som känns lite rufsiga och oregelbundna. Jag avslutade med att separera lockarna med fingrarna och till sist en torr hårspray.
Camilla Lind 2016-01-07

Peach Stockholm Östermalm

Peach Stockholm Östermalm
Min första kund på öppningsdagen av Peach Stockholm Östermalm ville ha en mustig och livfull blond ecaille. Jag la en mustigt brun bottenfärg och vävde sedan in lite blonda effekter för att få mycket liv i färgen. En mörk botten med ljusa toppar är både praktiskt för utväxten och så snyggt!
Hilda Wistrand 2016-01-07

Blondette

Blondette
Här fick jag göra en rolig förvandling från blond till en härlig blondette! Botten har fått mer djup och lyster medans längderna bryts upp med ljusbruna skiftningar och har fått sig en glansig beige toning på de blonda partierna. Så snyggt med denna typ av färg som svävar mellan att vara blond och brunett! :)
Malin Kvaernå 2016-01-05

Beige mörkblond ombre

Beige mörkblond ombre
Beige mörkblond ombre
Beige mörkblond ombre
Kickstartar det nya året med den här ljuvliga ombren. På min fina kund har jag lagt många uppljusande folieslingor och gett henne toner av vanilj, beige, guldig havre och ask. En naturlig mörkblond färg med hennes egna färg i botten och ett mjukt helhetsintryck 😊
Camilla Lind 2016-01-04

Havreblond

Havreblond
Havreblond
Min kund som hade blivit slingad med hätta sist hon var hos frisören ville jämna till och fräscha upp sitt hår. En mjuk havreblond sombre fick det bli med härligt liv i längderna!
Paulina Andersson 2015-12-31

Naturlig blond hårfärg

Naturlig blond hårfärg
Bort med det gamla och in med det nya! Så tänkte vi när vi bestämde oss för att få en mer naturlig blond hårfärg. Jag har lagt en färg som ligger i samma ljushetsläge som hennes egna bottenfärg och kammat ner den en bit. Jag har även lagt mörkblonda slingor i hela håret och gått över alltihopa med en beige toning för en mer sober och lyxig blond känsla som är lite mörkare och fylligare.
Camilla Lind 2015-12-31

Några av årets favoriter 2015

Några av årets favoriter 2015
Några av årets favoriter 2015
Några av årets favoriter 2015
Några av årets favoriter 2015
Några av årets favoriter 2015
Några av årets favoriter 2015
Idag har turen kommit till mig att få lista mina fem favoriter från i år!
Det har verkligen varit ett fantastiskt roligt år med massor av modiga kunder som varit sugna på förändring.
Bild 1: Här ser vi ett fantastiskt exempel på vad årets stora nyhet Olaplex gör med hårets kvalitet. Från dag ett blev vi helt kära i denna produkt som vi fått använda flitigt hela året och som gett kunderna nytt och välmående hår.
Bild 2: Här fick jag göra ett väldigt roligt jobb på min kund som var sugen på att lite diskret prova på trenden med pastellfärger. Så roligt och väldigt snyggt!
Bild 3: Denna bild får nästan tala för sig själv. Denna helt underbara färg är skapad av Jennie.
Bild 4: I våras hade vi en kreativ dag på salongen där vi provade på den omtalade Balayage-tekniken på våra modeller. Denna färg skapades av Paulina och är min absoluta favorit från den dagen, helt magisk!
Bild 5: Sist men inte minst har vi en bild som jag bara älskar, här har Camilla gett sin kund så fina skiftningar och fångat det så bra på bild. Helt klart teamets mäster-fotograf!
Malin Kvaernå 2015-12-30

Chokladbrun hårfärg

Chokladbrun hårfärg
Här har jag fått fylla på mina fina kunds hårfärg som går i härliga tonar av chokladbrun, lite ljust skimmer och guld. Mums fillibabba! 😋
Camilla Lind 2015-12-30

Några av årets favoriter 2015

Några av årets favoriter 2015
Några av årets favoriter 2015
Några av årets favoriter 2015
Några av årets favoriter 2015
Några av årets favoriter 2015
Några av årets favoriter 2015
Det nya året nalkas, och jag tänkte att det kunde vara roligt att se tillbaka på några av våra favoriter från i år. Det här året har gått så fort och jag har haft så himla, himla roligt med mina kunder och mina kollegor. Jag tänkte börja med fem av mina favvisar. Imorgon kommer någon av mina kära kollegor få tycka till om sina, och så kör vi en liten nedräkning till det nya året. Sist ut kommer bli era favoriter! Baserat på vilka som ligger på våran topplista på Instagram, peachstockholm, så ni får gärna gå in och gilla era favoriter där! 😉
Bild 1: Den här färgningen står Malin K för, och jag tokgillar verkligen hur hon arbetat bort den skarpa kanten och fått till den här superfina ombren med schysst fejdning.
Bild 2: Mina Thailand-naglar! Åh, jag blir helt kär när jag ser dom, här är dom 3 veckor gamla dessutom.
Bild 3: En av mina vackra, vackra sommarbrudar. Fina Sofie blev fin till sin stora dag med en romantisk halvuppsatt frisyr med flätor, blomster och lockar.
Bild 4: Toksnygga Denim fick den här förändringen levererad av Paulina. Så himla fint arbete så jag vet inte vad!
Bild 5: Min solklara favvo-bild från i år. En bild på hela Vanadis-gänget när vi var i London på en stor frisörmässa. Mina bästa kollegor, mina favoriter!
Camilla Lind 2015-12-29

Öppettider i jul

Öppettider i jul
Julöppettidet
23/12 10:00 - 16:00
24/12 stängt
25/12 stängt
31/12 10:00 - 16:00
1/1 stängt
6/1 stängt
Alla andra dagar har vi öppet som vanligt :).
Jennie Andersson 2015-12-23

God jul önskar vi er alla!

God jul önskar vi er alla!
Nu när mörkret över stan sig sänker,
en tanke på detta år vi skänker.
Kreativiteten har fått flöda över våra kunder,
ja vi tackar er för alla härliga stunder.
Fina frisyrer har vi fått skapa,
och nu vi en till salong ska starta.
En salong på Östermalm vi öppnar på det nya året,
välkomna in och låt oss göra dig tjusig i håret.
Nu hoppas vi att ni har alla klapparna klara,
så att ni kan sitta i soffan och bara vara.
Vi önskar er en jul så mysig och vit,
kom tillbaka sen för en ny visit.
Vi på Peach Stockholm önskar er alla en riktigt god jul!
Jennie Andersson 2015-12-23

Peach Stockholm välkomnar Ingvild Norevik!

Peach Stockholm välkomnar Ingvild Norevik!

Som frisör i Norge i 7 år, har jag nu tagit steget att röra mig över gränsen för att göra svenska folket kämpe fine i håret. Det var kärleken som förde mig till Sverige och Stockholm, och jag trivs bara bättre och bättre i den här mysiga staden. Jag ser verkligen fram emot att börja arbeta på den nya fina salongen på Östermalm tillsammans med det härliga Peach Stockholm teamet. Med gesällbrev inom frisöryrket och diplom som makeup artist, önskar jag alla kunder välkomna till vår hemtrevliga salong för en avslappnande och professionell behandling :).
Ingvild Norevik 2015-12-22