FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Hårförlängning

Hårförlängning
Här ser vi en rejäl förvandling som jag och Jennie har gjort tillsammans. Fina Ebba var först hos mig och slingade sig ljusare och vi beställde löshår. Sedan har Jennie fått sätta sina flitiga fingrar i arbete och gett Ebba en underbar hårförlängning. Jennie satte i 90stk keratinslingor i tre olika nyanser för att ge håret den där sista decimetern man alltid saknar samtidigt som det ser naturligt ut. Nu är Ebba en läcker karamellblond med ett underbart svall.
Camilla Lind 2014-11-20

Fransförlängning

Fransförlängning
Fransar fransar fransar! Den förvandlingen som blir när man gör fransförlängning. Naturligt är dessa fransar ganska långa så för att göra dom ännu längre Aanvände vi oss av 13 mm som längst.
Malin Sevelin 2014-11-20

Svarta naglar

Svarta naglar
Jag tror jag blivit kär i svarta naglar i alla olika kombinationer. Här valde vi att matcha det i både matt och blankt med ett underbart glittrigt gellack i kundens favoritfärg lila! hur snyggt blev inte detta?
Malin Sevelin 2014-11-19

Naglar mandelform

Naglar mandelform
Underbara mandelform! Här gjorda i en snygg naturlig färg med ett handmålat mönster, ett finger på vardera hand.
Malin Sevelin 2014-11-19

Ljus koppar

Ljus koppar
Nu när det är som gråast ute behöver man en riktig färgklick! På härliga Sofia har jag gjort en ljus kopparfärg som gör vardagen lite roligare i detta mörker :)
Jennie Andersson 2014-11-18

Naturlig ombre

Naturlig ombre
Naturlig ombre
Underbara förvandlingar, tänk vad stor skillnad det kan bli av lite färg. Här har jag gjort en naturlig ombre på min vackra kund med hjälp av ljusa slingor och en mjuk toning. Jag har sedan klippt längderna fräscha och fina, och till sist stylat med den breda locktången från GHD :)
Camilla Lind 2014-11-18

Novemberbröllop

Novemberbröllop
I lördags fick jag den stora äran att få pyssla om vackra Jessica till hennes stora dag. Det vankades ett novemberbröllop med en familjär känsla. Vi valde att göra en halvuppsättning med fina detaljer och en naturlig make-up. Vi på Peach önskar brudparet all lycka! :)
Camilla Lind 2014-11-17

Glöggmingel

Glöggmingel
Äntligen börjar vi närma oss mysiga adventstider med julklapps handling och massa soffmys med tända ljus. Vi på Peach Stockholm tänkte låna er uppmärksamhet onsdag den 26/11 då vi tänkte bjuda på glöggmingel med mumsiga snittar och en massa härliga julerbjudanden.
Såhär i juletider är vi lite extra generösa utöver att vi kommer ha 20% på både Wella och vårt Youngblood smink kommer man kunna få festliga make up tips, håret stylat och naglarna lackade helt utan extra kostnad. Och självklart kommer vi dela ut härliga goodiebags till de 50 första julmysarna.
Klockan 18:00 hälsar vi er hjärtligt välkomna att komma och julmysa med oss!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-11-14

Wow-håret

Wow-håret
Här ser vi ett helt ofärgat hår; långt, tjockt och alldeles underbart. Men det behöver förändring, och en naturlig sådan. Jag har gjort slingor i tre olika nyanser på längderna plus en intensivtoning i botten. Lite layers i klippningen för smidighet och liv följt av en omgång med den breda plattången och wow-håret är ett faktum! :)
Camilla Lind 2014-11-13

Makeover

Makeover
Idag var modiga Mikaela här för en makeover! Jag fick äran att skapa en busig och livfull pagefrisyr av hennes härliga tjocka hår som passade henne superbra. Jag klippte upp håret för mer liv och rörelse och sedan taggade jag ur alla linjer för att få en mjukare och mindre "strikt" känsla. Stylingen skapades av en hårspray som jag använde samtidigt som jag rufsade till håret lätt med handen :) Enkelt och snyggt!
Malin Kvaernå 2014-11-13

Mustig brun

Mustig brun
Dessa härliga, mustiga bruna färger kan man aldrig ledsna på! Speciellt inte denna gråa och trista november månad, då behöver vi en snygg hårfärg att glädjas över :)
Jennie Andersson 2014-11-13

Naturlig ombre

Naturlig ombre
Naturlig ombre
Här fick jag minsann en riktigt utmaning. Mina härliga kund har haft helblekt i flera år och var nu sugen på en naturlig ombre. När ett hår är så vitt finns det så gott som inga pigment i det så det var bara att kavla upp ärmarna och börja jobba. Jag har lagt två olika mörkblonda nyanser i hennes botten med mörka slingor i längderna följt av en toning på det som sparats ljust. Resultatet blev en mjuk och fin ombre som är vacker både rak som lockig. Jag gillar att de finns lite pastellrosa kvar i topparna dessutom! :)
Camilla Lind 2014-11-10

Glitternaglar

Glitternaglar
Underbara blå! Min kund hade en tanke att göra fransk manikyr när hon kom för att hålla naglarna naturliga och inte för utstickande. Så här slutade de! Vi mixade tre olika glitter, en mörkare blå, en ljusare och även ett vitt glitter. Tillsammans med en cover pink vart det riktigt snygga glitternaglar som inte sticker ut allt för mycket.
Malin Sevelin 2014-11-07

Mönster

Mönster
Den här eftermiddagen har det pysslats med handmålade mönster på en ursnygg blå förlängning. Inspirerat från en duktig nagelteknolog, Celina Ryden. Fredagsnaglar när dom är som bäst så här till hösten!
Malin Sevelin 2014-11-07

Fylliga fransar

Fylliga fransar
Att känna sig lika snygg på morgonen när man vaknar som på fredagskvällen, det är ögonfransförlängning. Det är både bekvämt och riktigt snyggt med långa fylliga fransar. På denna kund har jag lagt B-fransar med 12 mm som längst.
Malin Sevelin 2014-11-07