FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Fräscha toppar

Fräscha toppar
Min kund ville bli av med sina slitna sommar längder så vi klippte av en bra bit till en fin längd med fräscha toppar. Förutom att trolla bort utväxten så la jag ut lite slingor på längderna också som jag sedan nyanserade mer åt det beiga hållet än det guldiga som hon var innan.
Jennie Andersson 2014-08-27

Glitternaglar

Glitternaglar
Se dessa glitternaglar efter närmare fyra veckor. Fortfarande snygga och utan släpp. Gelnaglar är hållbara och tål rätt mycket. Oavsett detta så finns en del saker man kan tänka på.
För att få konstnaglarna att hålla:
1. Använd olja minst 2 ggr om dagen.
2. Håll dig till den längd du klarar av i vardagen. Alltså inte för långa.
3. Naglarna är inga "verktyg". Tänk dig för lite extra och var försiktig!
Malin Sevelin 2014-08-27

Nagelinspiration

Nagelinspiration
Tänkte passa på att visa lite nagelinspiration denna underbart soliga fredag. Dessa stilettonaglar har jag gjort på mig själv. Jag har förlängt min naturliga nagelbädd med en varm rosa gel och sedan lagt glitter i olika färger som en skarp kant, liknande fransk manikyr. För att vara extra kreativ tog jag fram färgen och målade för hand dessa blommor och mönster.
Vi på Peach Stockholm önskar er en trevlig helg!
Malin Sevelin 2014-08-22

Nybakade bullar och höstmys!

Nybakade bullar och höstmys!
När hösten knackar på dörren och man börjar känna kylan i luften. Då passar vi på att mysa lite extra på salongen med härligt nybakade bullar och väldoftande stearinljus. Kika gärna in på en kopp nybryggt kaffe med gofika :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-08-21

Rödbrun

Rödbrun
Precis när vi börjar bli lite trötta i våra fingrar efter sommarens aktiva folieslingsvävande så börjar våra kunder bli sugna på lite höstfärger! Min härliga kund hade blivit ordentligt solblekt och tyckte att det var dags för lite mer färg, så en mustig rödbrun färg fick det bli :) Första gången man går över till en mörkare färg från en ljus så måste man alltid ösa på med lite extra pigment för att färgen inte ska bli dassig, och det är alltid bra att använda nått hemma för att fylla på med pigmenten som gärna vill rinna ur lite när man tvättar det. Ett bra tips är en "färg bomb" från revlon som är en inpackning med pigment i, den gör så att man får tillbaka den där nyfärgade känslan.
Jennie Andersson 2014-08-14

Gellack

Gellack
Denna förvandling från torra trötta naglar till en jämn form och ett gellack i en härligt naturlig beige färg.
Malin Sevelin 2014-08-13

Bruduppsättning

Bruduppsättning
Bruduppsättning
I lördags hade jag den stora äran att få göra Anna fin till sin stora dag!
Anna var ute efter en romantisk, hög och rufsig bruduppsättning med vintage-tema. Sminket från underbara Youngblood gick i röda toner som sedan kom igen i de härliga naglarna som Malin stog för.
Jag fick även sätta fingrarna i tärnans hår och gjorde även där en lite rufsigare uppsättning men med lite mer knut-känsla. Solen sken och det var en super rolig arbetsdag för mig. Jag hoppas att brudparet hade en fantastisk dag och vi på Peach önskar dem ett stort grattis och lycka till vidare! :)
Camilla Lind 2014-08-13

Elegant knut

Elegant knut
Här är ännu en utav sommarens vackra brudar med en elegant knut med inslag av flätor. Vi på Peach önskar brudparet all lycka och en fantastisk bröllopsdag!
Jennie Andersson 2014-08-09

Kopparfärg

Kopparfärg

I dag gjorde jag en förvandling från ljusblond till en kopparfärg på min härliga kund!
Hoppas att alla får en toppen helg i det härliga solskenet!
Jennie Andersson 2014-08-08

Ombren håller i sig!

Ombren håller i sig!
Ombren håller i sig även i höst! Här har vi en soft variant med skimrande slingor i karamell, vanilj och toffee tillsammans med en mustig och brun bottenfärg.
Camilla Lind 2014-08-07

Nagelförstärkning

Nagelförstärkning
En otroligt snygg kombo och glittrande nagelförstärkning på naturlig nagel.
Malin Sevelin 2014-08-06

Nail foil

Nail foil
Provade på vårt senaste glitter och ett härligt nail foil i kombination med ett snyggt orange gellack. Tror jag skaffat mig men ny favoritfärg!
Malin Sevelin 2014-08-01

Härlig brunette

Härlig brunette
Känner ni igen det här svallet?
För 8 veckor sedan kom min kund till mig för första gången och var i princip svarthårig, då med hemmafärg. Vi avfärgade håret och la några ljusa slingor kring ansiktet. Nu var det dags för nästa uppljusning. Jag vävde ut massa tunna ljusa slingor och färgade hennes botten. Sedan tonade jag hennes längder till en mjuk färg med nougat, guld och kall beige. Nu är hon en härlig brunette med en lätt sombre-känsla!
Camilla Lind 2014-07-31

Fransk manikyr

Fransk manikyr
Nyligen har vår My fått en ny snygg mjuk fransk manikyr efter alla dessa veckor helt utan släpp eller skada. Vi bytte ut de glittriga naglarna mot helvitt och dämpade ner det med ett tunt lager av en rosa gel för att få den softa looken.
Malin Sevelin 2014-07-28

Vita naglar

Vita naglar
Nu är jag tillbaka från semestern och får starta denna soliga dag med en snygg förlängning. Får aldrig nog av dessa härliga vita naglar och så snyggt det är till lite solbrända hyn.
Malin Sevelin 2014-07-23