FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Soft pastell

Soft pastell
Här hade jag en härlig kund med härligt hår som vågade sig på lite pastell. Först gjorde jag slingor i hela håret för att få en ljusare grund, och sen avslutade jag med en ljus, pastell nyansering som gav glans och en härlig ton av persika på håret. Helt rätt inne nu i vår och sommar!
Jennie Andersson 2014-03-20

Naglar steg för steg

Naglar steg för steg
Tänkte passa på att visa er lite bilder steg-för-steg hur jag gjort min senaste nagel. Jag lyckades för några dagar sedan fila bort min nagel som jag tidigare slagit av alldeles för långt in. Lät materialet sitta kvar någon vecka då min naturliga nagel under skulle få läka innan jag började fila på skadan. Positiva med de hela är att man får leka fram en ny nagel, jag är hopplös när det gäller att bestämma mig för vad jag vill ha. Denna gång lekte jag fram ett snyggt skimmer med grönt & blått glitter i olika storlekar samt målade mönster med en tunn, tunn pensel.
Håller det kort så jag inte slår av det igen.
Malin Sevelin 2014-03-19

Hej nagelbitare!

Hej nagelbitare!
Hej nagelbitare!
Att bita på naglarna är du inte ensam om och jag förstår att det inte är lätta att sluta. En dum vana! Därför kommer här fem tips för att få dina klor att växa.
Bestäm dig till 100%. Först och främst måste man själv bestämma sig för att man ska sluta, det är du som kan och vill, ingen annan.
Tugga tuggummi. Ha alltid ett paket i väskan. Tugga ofta, då har du någonting annat att tänka på.
Använd nagelbandsolja. Massera in minst två gånger om dagen, gärna fler. Finns att köpa på salongen, Åhléns, Kicks etc. Budgetalternativ är att köra på helt vanlig olivolja som du säkert har hemma i ditt kök, funkar det också.
Använd nagellack. Snygga naglar vill man inte bita på och lack smakar inget vidare.
Regelbunden manikyr. Gå regelbundet till en nagelteknolog för manikyr, ca var annan vecka. Naglarna blir starkare, snyggare och nagelbädden förlängs med tiden. Efter en period kan material börja läggas på och sedan även förlängas.
Vipps så har du snygga naglar!
Malin Sevelin 2014-03-14

Ljusa slingor

Ljusa slingor
Här har vi en av mina fina kunder som ville göra ljusa slingor till sommaren. Hon hade tidigare gjort en ombre hos mig i höstas men ville nu bli ljus. Ett gäng folieslingor senare och nu är hon en extra fin vårtjej! :)
Camilla Lind 2014-03-14

Vårnaglar

Vårnaglar
Då var det dags för ljusa härliga vårnaglar. Min gulliga kund Jennie ville ha en klassisk bas men ändå lyxa till det med lite vårkänsla. Vi gjorde en fransk grund och sen målade jag dit några våriga blommor i härliga pastelltoner - som är super hett just nu! Sen var det bara för Jennie att ut och glänsa i Stockholms vårsol.
Malin Sevelin 2014-03-12

OneRepublic

OneRepublic
De super härliga grabbarna från OneRepublic ville ha lite klipp och hårstyling inför sin konsert i Stockholm igår. Självklart ställer Peach Stockholm gänget mer än gärna upp. Vi tackar killarna för många goa skratt och hoppas se dem i Stockholm snart igen.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-03-12

Hårmodeller sökes!

Hårmodeller sökes!
Redo för en makeover...?
Då kanske det är just DIG som vi på Peach Stockholm just nu söker!
Förra veckan var vi som bekant på kurs och uppdaterade oss i vårens alla härliga hårtrender vad gäller både färg och form - och står nu laddade till tusen, fulla av inspiration och med en stark längtan om att få ta ut de kreativa svängarna i skapandet ordentligt!
Därför söker vi just nu hårmodeller till tisdagen den 18e mars kl.18.00. Då håller vi nämligen modellkväll, där vi kommer att praktisera vårens största trender inom både klipp, färg, make up och styling - och söker därför DIG som skulle tycka att det var roligt att sitta hårmodell för oss! Du bör vara öppen för förändring och inte rädas ett extra färgsprakande och lekfullt resultat. Vi söker särskilt Dig med ett blont och lite längre hår, då vi framförallt kommer att testa olika pastellfärgningar.
Som hårmodell för Oss, får du en helhetsupplevelse som heter duga! Vi bjuder givetvis på både bubbel och tilltugg och samtliga behandlingar utförs kostnadsfritt.
Intresserad? Hör då snarast av dig till Oss för mer information! :)
Sofie Graw 2014-03-11

Sombre

Sombre
Min härliga kund hade länge varit mörk och ville nu liva upp sin hårfärg inför våren och sommaren. Jag gjorde inget med hennes egna färg som såg fin ut redan och på så sätt slipper hon få en utväxt. På längderna la jag lite softa slingor och en glansig toning på slutet, och så fick vi till en fin sombre som glimmar fint i vårsolen!
Jennie Andersson 2014-03-10

Nageltrender 2014

Nageltrender 2014
Nageltrender 2014
Hejdå raka, hej runda! Nya fräscha nageltrender 2014 kommer med våren, såklart! Nu mixar vi lite "go crazy"-former med naturella pastelliga färger. Vitt, rosa, nude eller varför inte en ombre! Våga dig på en förändring, släpp den raka nageln & runda till kanterna istället. Gå på den mjuka mandel-formade nageln eller bli lite tuffare & kör på spetsiga stilettos!
Malin Sevelin 2014-03-07

Vi är på kurs!

Vi är på kurs!
Imorgon den 6 mars är vi på en inspirerande utbildning i hårtrender inför våren och sommaren 2014 - Super roligt! Då måste vi tyvärr hålla salongen stängd, men det går fortfarande bra att boka en tid online. Har ni några andra frågor så kommer vi hålla koll på mailen och svara så fort vi kan. På fredag är vi tillbaka igen med en massa härlig inspiration!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-03-05

Fettisdagen :)

Fettisdagen :)
Fettisdagen :)
Idag skiner solen och vi mumsar på härliga minisemlor. Kom gärna förbi på en kopp kaffe och njut av den tidiga vårsolen tillsammans med oss! :)
Camilla Lind 2014-03-04

Blond page

Blond page
Pagefrisyren finns i alla olika längder och former, och min härliga kund var sugen på en lite längre page. Då kan man fortfarande känna att man har lite längder kvar, samtidigt som det blir mer frisyr. Här har jag även trollat bort utväxten och lagt en beige nyansering för att få snygg lyster i håret.
Jennie Andersson 2014-03-04

Koppar hår

Koppar hår
Här kommer ännu mera koppar! Så himla snygg och fin färg som verkligen sprakar och lyfter fram min härliga kunds personlighet. Hon fick sedan en ny klippning med fler layers i sitt hår som släpper fram hennes lockar och hårfärgens olika skiftningar :)
Camilla Lind 2014-03-03

Kopparblond

Kopparblond
Här har vi en härlig tjej som ville ha en rejäl uppfräschning till våren och en ny hårfärg. Hon hade länge funderat på att bli kopparblond och idag slog vi till! Jag har lagt både bottenfärg och slingat håret till tre olika nyanser för massa skiftningar och liv, och visst blev resultatet snyggt? Nu kan hon möta våren med ett nytt och vackert hår :)
Camilla Lind 2014-02-27

Från sprött och trött brunrött...

Från sprött och trött brunrött...
...till strålande varm guldcharm! Denna fina tjej var hos mig för en rejäl uppfräschning av sitt långa och ganska så slitna hår - och med några penseldrag och rejäla saxklipp så var svallet som nytt! Hon hade en gammal avfärgning på längderna som jag skonsamt slingade upp för att ge håret mer liv, och tonade som avslutning in en härligt gyllene nyans full av glans till längderna. Några stora lockar på det och hon står redo att möta våren! ❤️
Sofie Graw 2014-02-27