FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Ljusbrun hårfärg

Ljusbrun hårfärg
Hoppla! Här fick jag minsann ett härligt svall att bita i. Vi har lagt en massa tunna slingor för att liva upp de långa längderna och nyanserat in dem till en härlig ljusbrun hårfärg. En rejäl klippning på det för att plocka fram min fina kunds egna lockar och ge henne en finare form på hela frisyren :)
Camilla Lind 2015-06-24

Golden blonde

Golden blonde
Mums vilken härlig guldblond hårfärg! Här har vi fått mer balans mellan hårets alla färger och fått bort de orangea tonerna till en svalare golden blonde med lite kallare beiga inslag.
Camilla Lind 2015-06-23

Glad midsommar

Glad midsommar
Idag dansar vi runt midsommarstången och äter jordgubbar, så då är salongen stängd. Vi önskar alla en riktig glad midsommar så syns vi på måndag igen :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-06-19

Blonde balayage

Blonde balayage
Här har jag skapat en somrig, blond hårfärg med hjälp av Balayage tekniken som innebär att man penslar slingor på fri hand. En perfekt teknik när man vill ha ljusare hår men ändå slippa utväxt :)
Malin Kvaernå 2015-06-18

Blond hårfärg

Blond hårfärg
Idag var Lina här för en rejäl uppfräschning av sitt hår. Efter en lång tid utan klippningar och med ett par hemmafärgningar var det dags att få ordning på håret igen. Jag har här lagt slingor i hela håret för att mjuka upp kanterna efter tidigare färger och sedan tonat med en aningen mörkare ton i botten och kallare toner för att få en blond hårfärg med lätt sombre känsla. De långa längderna fick kapas och bli till en lättare och mer formbar frisyr. Kul med stora förändringar! :)
Malin Kvaernå 2015-06-17

Peach Stockholm önskar Er en trevlig sommar!

Peach Stockholm önskar Er en trevlig sommar!
Gud vilken fantastisk fredag vi har idag! Solen skiner i Stockholm, graderna stiger och storstan bjuder på sommar och musik. Därför kommer salongen att stänga tidigare idag fredag då Peach-teamet har kick off inför sommaren. Vi önskar er alla en jätte trevlig helg och en underbar sommar. Salongen kommer att ha öppet hela sommaren, med ett litet undantag för idag då vi ska på Summerburst och glassa. Kom och säg hej om ni ser oss, annars föreslår jag att ni unnar er lite glass och jordgubbar en dag som denna! :)
Camilla Lind 2015-06-12

Koppar rosé hårfärg

Koppar rosé hårfärg
Idag blev det en ljus kopparfärg med en liten hint av rosé på min härliga kund, nu är hon redo för sommaren!
Jennie Andersson 2015-06-11

Soft ombre

Soft ombre
Vilket drömhår! Jag är helt kär i dessa chokladbruna färger, och med lite ljusare skiftningar i topparna blir dom ännu snyggare! Denna softa ombre kommer glänsa fint i sommarsolen!
Jennie Andersson 2015-06-10

Axellång page

Axellång page
Här har vi en kund som var trött på sin långa kalufs och kände sig modig nog att klippa en axellång page! Den passar henne riktigt fint och blir luftigt och skönt när sommarvärmen kommer :)
Jennie Andersson 2015-06-10

Glittriga naglar inför sommaren

Glittriga naglar inför sommaren
I hopp om att sommaren är på ingång så tänkte jag passa på att plocka fram lite gamla sommarnaglar ur albumet. Ljust, fräscht och massa glitter, hur glad blir man inte av att de detta? Här har jag använt mig mycket utav silver men också lite andra härliga färger. Till denna sommar tänker jag mycket klara och starka färger. Orange, rosa och turkost. Vad tänker ni, finns det kanske någon favorit bland dessa bilder?
Malin Sevelin 2015-06-10

Sommarbröllop

Sommarbröllop
Grattis Sverige på dagen och ett ännu större grattis till en av dagens brudar här på salongen (bilden)! Det är så kul med dessa sommarbröllop. Vi hoppas att alla får en fantastisk fin lördag och vi vill passa på att tacka våra brudar och tärnor för en jätte rolig dag. Mer bilder på tjejerna kommer inom kort, här en liten sneak peak 😊 //Camilla och Paulina.
Camilla Lind 2015-06-06

Fredagslyx ☀️

Fredagslyx ☀️
Idag njuter vi på Peach Stockholm av första sommar värmen :). Då passar vi självklart på att bjuda alla våra underbara kunder på bubbel och svenska jordgubbar.
Riktig fredagslyx!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-06-05

Bruduppsättning

Bruduppsättning
Bruduppsättning
Bruduppsättning
Bruduppsättning
Bruduppsättning
Här kommer ett litet bildregn från lördagens uppdrag ute på Ingarö. Jag och Jennie fick den stora äran att få pyssla om ett fantastiskt vackert brudsällskap. Jag gjorde en halvuppsatt bruduppsättning med flätor, tiara och underbara lockar tillsammans med en naturlig make-up. Jennie stog för uppsättningarna på brudens tärnor som alla sattes upp men där alla tärnor fick sin egna stil. Hon tyckte det var väldigt kul att få jobba med så olika hår och olika uppsättningar och jag var helt förlorad i min bruduppsättning som var så himla rolig att få göra. Det är något alldeles speciellt i luften när man är samlad hela tjejgänget; bubbel i glasen och fjärilar i magen.
På måndagen kom brudparet in med blommor till mig och en varsin gåva till mig och Jennie som tack för allting då alla varit så nöjda och fina, och det om någonting satte pricken över i:et till denna totala hårglädje och otroligt mysiga bröllopsinsats! Stort tack till er alla och vi önskar brudparet all lycka :)
Camilla Lind 2015-06-04

Blond sombre

Blond sombre
Härliga fredag och ljuvliga färgförändringar. Min fina kund kom till mig med en väldigt ljus blond hårfärg och utväxt och ville prova på en variant av en ombre/sombre. Jag har penslat i en färg som är väldigt lik hennes egna men lite guldigare i hennes botten och kammat ner en bit i längderna för att få ett fint djup. Några nya ljusa slingor mot ansiktet och några nya mörka i underhåret gav den här glansiga och sobra blondfärgen som känns helt rätt i sommar! :)
Camilla Lind 2015-05-29

Blonde balayage

Blonde balayage
Underbara Tania var redo för en riktig sommar förändring. Här har vi jobbat med balayage tekniken och gjort en soft ombre i härliga blonda toner. Jag avslutade med att styla håret med en konformad locktång för att få den rätta beachkänslan. Nu är Tania redo för sommaren :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-05-27