FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Mönster

Mönster
Den här eftermiddagen har det pysslats med handmålade mönster på en ursnygg blå förlängning. Inspirerat från en duktig nagelteknolog, Celina Ryden. Fredagsnaglar när dom är som bäst så här till hösten!
Malin Sevelin 2014-11-07

Fylliga fransar

Fylliga fransar
Att känna sig lika snygg på morgonen när man vaknar som på fredagskvällen, det är ögonfransförlängning. Det är både bekvämt och riktigt snyggt med långa fylliga fransar. På denna kund har jag lagt B-fransar med 12 mm som längst.
Malin Sevelin 2014-11-07

Blond i alla tider...

Blond i alla tider...
Här har vi en härlig kund som varit blond i alla tider men som nu var redo för förändring. Vi gick på med varmare toner i brunt som matchar hennes hudton bra. Och visst passar hon bra som brunett? :)
Paulina Andersson 2014-11-06

Pastellrosa hår

Pastellrosa hår
Nu har Jennie fått sätta fingrarna i mitt hår och jag fick prova "Pink Dream" från Wella's nyhet Instamatic. Det blev en riktigt läcker och matt pastellrosa nyans som känns lite skitig, helt i min smak! :)
Camilla Lind 2014-11-04

Nyhet från Wella!

Nyhet från Wella!
Nyhet från Wella!
Nu har vi fått in Wella's senaste nyhet in till salongen. Vi är så nyfikna på deras senaste färgskapelse - Instamatic. De är fem härliga pastellnyanser man kan använda både som slingor, helfärg, nyansering eller vad du vill. Här får vi minsann vara kreativa! Man kan jämföra dem med ett filter från Instagram, en soft matt nyans som förnyar och varar i cirka åtta tvättar. Vad tycker ni? Själv är jag sugen på att prova "Pink Dream" :)
Camilla Lind 2014-11-03

Sugar glitter nails

Sugar glitter nails
Förstärkning med sugar glitter nails. En snygg teknik för att få de svarta glittret att verkligen komma fram och glänsa. Här är det tillsammans med ett av våra nya gellack i en svart/lila färg.
Malin Sevelin 2014-11-03

Höstfärg

Höstfärg
Idag tittade solen fram och Jenny var här för att ge sitt hår en härlig höstfärg. Denna kopparfärgen framhäver hennes ljusa hy och blåa ögon väldigt bra och livar även upp hösten som nu blivit mörkare. För att behålla sin röda färg snygg rekommenderar jag att använda färgbevarande produkter då röda pigment tyvärr lättare tvättas ur. Wella SP Color Save serie är perfekt då den hjälper till att behålla färgen inuti håret vid tvätt och även innehåller UVfilter och värmeskydd som hindrar att färgen bleks av yttre påverkan.
Du är varmt välkommen till oss om du behöver tips och råd om produkter för just Dig :)
Malin Kvaernå 2014-10-30

Trött hår i höst?

Trött hår i höst?

Nu är hösten här på riktigt och med den kommer inte bara kalla och mörka kvällar utan även ett tröttare och torrare hår. Då passar SPs inpackning Keratin restore mask, perfekt. Den innehåller alla möjliga godsaker, keratiner som bygger upp håret och olika oljor som ger ordentligt med vård och näring. Vill du boosta ditt hår ännu mer så kan du även använda luxe Oil som innehåller både värmeskydd och massor med vård, den är även super lätt i konsistensen så du behöver inte oroa dig att håret känns tungt. Passa på att njuta av hösten med en kopp te och en mysig filt i soffan :)
Jennie Andersson 2014-10-29

Ögonfransförlängning stockholm

Ögonfransförlängning stockholm
Ögonfransförlängning stockholm
Ögonfransförlängning stockholm
Så här snyggt blev det i vårt nya rum och pysslet med ögonfransförlängning är ingår gång. Här har jag lagt fransar i B-form upp till en längd av 12 mm. Resultatet blev ganska naturligt med ett snyggt lyft av ögat.
Malin Sevelin 2014-10-29

Gellack höst

Gellack höst
Gellack höst
Gellack höst
Det känns som man aldrig får nog av alla galet snygga gellack denna höst! Vi har fått in en hel hög men nya färger ni inte går missa.
Malin Sevelin 2014-10-29

Halloween naglar

Halloween naglar
Här kommer en härlig inspirationsbild på halloween naglar. Det är bara fantasin sätter gränserna. Här gjorde jag bland annat ett spindelnät i glitter och en spindel av en dödskalle.
Malin Sevelin 2014-10-29

Höstblond

Höstblond
Idag var härliga Louise hos oss på Peach Stockholm för första gången och det var jag som fick äran att ge hennes hår en uppfräschning. Jag valde att ge hennes hår en härlig höstblond färg med en beige ton och en klippning som gav hennes långa hår mer frisyrkänsla och stil.
Malin Kvaernå 2014-10-28

Nyinkommen på Peach!

Nyinkommen på Peach!
Jag heter Paulina och kommer ursprungligen från Hälsingland, men bor sedan två år tillbaka här i Stockholm men min kära vän (och numera även kollega) Camilla. Jag har fått möjligheten att börja jobba extra här på Peach och trivs superbra!
Tidigare jobbade jag som frisör hemma i Hälsingland men tog en liten paus från det när jag flyttade ner hit. Då började jag istället på en grundutbildning i konst eftersom måla är ett utav mina stora intressen här i livet.
Men att nu vara tillbaka som frisör efter två år känns otroligt roligt och jag ser fram emot min tid här på salongen!
Paulina Andersson 2014-10-27

Havreblond

Havreblond
Med höstmörkret och kylan är det många som blir sugen på att få en höstig färg i håret också. På min kund så behöll jag lite djup i botten och la in mörkare slingor på längderna, och la några ljusa slingor vid ansiktet och längst upp för att behålla en blond känsla. Sen avslutade jag med att lägga en toning i schamponeringen som ger hela håret lyster samt dämpar det ljusa slingorna lite, så att resultatet blir en härlig havreblond färg.
Jennie Andersson 2014-10-27

Gellack

Gellack
Återbesök för gellack efter tre veckor. Körde på en dämpad färg denna gång oxå. Kan aldrig få nog av de neutrala enkla!
Malin Sevelin 2014-10-22