FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Blonde sombre med balayage

Blonde sombre med balayage

Här har vi en härlig uppljusning av en gammal ombre färgning. Vi softade upp det med fräscha freelights slingor där jag använda mig av balayage tekniken för att för övergången så mjuk som möjligt. Jag avslutade det hela med en glansgivande toning, och vips så hade vi förvandlat ombren till en sombre. Så nu är det bara för min underbara kund att ut och glänsa i vårsolen :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-04-22

Röd ombre med bayalage

Röd ombre med bayalage
Den här härligt sprakande ombren gjorde jag med bayalageteknik som gör övergångarna från mörkt till ljust super soft och mjuk. Ett perfekt avslut på denna vecka, trevlig helg!
Jennie Andersson 2015-04-17

Vår inspirerade naglar

Vår inspirerade naglar
Igår var Maya här på besök igen för att fylla på sina naglar. Denna gång tänkte vi vår och valde ut fyra glitter i olika färger. Dessa glitter la vi huller om buller på tre naglar på varje hand och matchade det med ett gellack i en helt underbar blå färg. Vad tycker ni? Vårfräscht säger jag!
Malin Sevelin 2015-04-16

Balayage på Peach Stockholm

Balayage på Peach Stockholm
Balayage på Peach Stockholm
Balayage på Peach Stockholm
Balayage på Peach Stockholm
Balayage på Peach Stockholm
Balayage på Peach Stockholm
Balayage på Peach Stockholm
Idag har vi fått leka loss på några modeller och provat på balayagetekniken! Vi har använt oss av Wella's Freelights som är en färg gjord för balayage, där man penslar slingorna på frihand och man får en fin ombre/sombre-färg.
Diana kom hit med en mörkare, kallare brun och vi valde att ljusa upp henne till en läcker rosé-kola med en riktigt mustig grund.
Anna-Lina hade en jätte fin grund men som kändes lite trist och entonad, så vi trollade fram en härlig solkysst look i hennes längder. Lite flätor och blommor så var sommaren på besök i salongen!
Ida hade även hon en fin grundfärg men som vi körde rejält med slingor och en toning för en underbar och isig vanilj.
Vi på salongen har haft en underbart inspirerande dag och vi vill tacka våra fantastiska modeller som stått ut med oss hela dagen :). Vi ser väldigt mycket fram emot att använda denna roliga och smidiga teknik!
Jennie Andersson 2015-04-09

Balayage hår!

Balayage hår!
Äntligen dags för vår inspirationsdag med balayage teknik. Idag ska vi låta fantasin flöda på våra modellers hår. Resultatet kommer sen upp på bloggen - så stay tuned :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-04-09

Herrfrisyr 2015

Herrfrisyr 2015
Herrfrisyr 2015
Herrfrisyr 2015
Herrfrisyr 2015
Herrfrisyr 2015
Herrfrisyr 2015
Herrfrisyr 2015
Nu äntligen kommer ett inlägg riktat till er män där ute. Vi älskar att klippa herrar här på salongen, även om de inte syns lika mycket i bloggen. Men ni är inte bortglömda, det lovar jag er. Så här kommer ett bildkollage med inspiration inför nästa klippning och vilken herrfrisyr man kan satsa på 2015.
- Rufsigt: Den här trenden passar nästan alla längder på olika frisyrer. Använd en mattare paste eller lera om du har kortare hår och saltvattenspray om du har lite längre hår och vill få till en perfekt "casual look". Har du redan lite vågigt/lockigt hår så plocka fram dom så är du helt rätt ute!
- Kontraster: Länge har vi sett den 20-tals inspirerade klippningen med kort på sidorna och långt uppe på. Nu får det gärna vara lite extremare kontraster, alltså att den längd som är kring öron och nacke går från super kort och vågar bygga lite bredd precis under kanten där håret blir längre på toppen. Tänk en blandning av en Army-klippning från 0 mm som möter ett groomat 20-tal som framåt arbetsdagens slut busas till och blir rufsig på toppen.
- Luggar: Här kommer rufsigheten och kontrasterna tillbaka och frisyren får gärna vara kort runt öronen och ändå behålla en vassare snelugg. Denna snelugg mjukas upp med lite fiberwax och textur, och går även att variera med en cool backslick dom dagar du känner för en annan look.
- Bohem: 70-talet influerar och vi ser många skägg, stiliga mustascher och längre hårknutar för de män som har valt att spara längden i sitt hår. Var inte rädd för att slänga i lite matta solblekta skiftningar i topparna för ett skitigare intryck och en coolare känsla.
Jag hoppas att bilderna har gett lite inspiration och jag önskar er stort lycka till!
Camilla Lind 2015-04-08

Extensions

Extensions
Nu var det äntligen dags för min fina kund att få bli vårfin! Detta med hjälp av en ny hårfärg i en mörkblond och ljusbrun nyans med långa, härliga extensions i olika färger. Så roligt vad man kan trolla med lite löshår! :)
Camilla Lind 2015-04-07

Före och efter nagelförlängning

Före och efter nagelförlängning
Påsken är över för den här gången och vi är tillbaka på salongen utvilade och laddade för allt vad våren har att erbjuda. Här kommer en före och efterbild på en nagelförlängning med fyra veckors utväxt. Från en mix av olika glitter till en helt underbar blå färg.
Malin Sevelin 2015-04-07

Färgstarka påsknaglar

Färgstarka påsknaglar
Idag har det stått påsknaglar på schemat! På bilden till vänster ser ni en förstärkning i gelé, bombad med härliga färger & till höger ett gellack på naturlig nageln i en härligt blå färg med skimmer över.
Salongen har stängt från långfredagen och hälsar er varmt välkomna tillbaka på tisdag igen.
Vi vill önska er en riktig trevlig helg och glad påsk!
Varma hälsningar från hela teamet på Peach Stockholm!
Malin Sevelin 2015-04-02

Frisyrer vår / sommar 2015

Frisyrer vår / sommar 2015
Frisyrer vår / sommar 2015
Frisyrer vår / sommar 2015
Frisyrer vår / sommar 2015
Att det är 70-tals inspirerat mode som gäller vår/sommar 2015 har nog ingen missat. Både kläder, hårfärger och frisyrer har influenser från denna coola era då naturligt och avslappnat är sammanfattande ord för hur man såg ut och klädde sig.
Här kommer lite inspirerande frisyrer som är hur snygga som helst till vårens mode och som inte kräver allt för mycket extratid på morgonen.
Malin Kvaernå 2015-04-01

Modeller sökes!

Modeller sökes!
Vi på Peach ska utöka våra kunskaper och leka loss lite under en kursdag, så då behöver vi modeller som önskar att ljusa upp sig lite inför vår och sommar. Känner du dig sugen så ska du vara tillgänglig den 9/4 från kl 13.00 och maila en bild på ditt hår till oss på team@peachstockholm.se!
Jennie Andersson 2015-03-31

Brun sombre

Brun sombre
Min gulliga kund hade inte gjort något med sin färg på länge och kände att det var dags för en sommarfräsch sombre, så nu kan hon glänsa i solen med sin nya hårfärg!
Jennie Andersson 2015-03-30

Revlon visning

Revlon visning
Revlon visning
Revlon visning
Revlon visning
Revlon visning
Igår var vi på en härlig vår/sommar visning med Revlon. De visade upp de senaste och det kommande trenderna inom hår. Så himla inspirerande!
Så låt er bli härligt inspirerade i fredagssoffan med ett glas bubbel :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2015-03-27

Hårtrender 2015

Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Hårtrender 2015
Nu är det hög tid att kika på vilka hårtrender som gäller i vår och sommar 2015 och jag tänkte fokusera på damernas klippningar.
I vinter så har vi sett många "Lobbar" (lång bob) som är en utvuxen page nedanför nyckelbenen. Loben hänger kvar men får gärna växa på sig lite extra och få en luftig och "osynlig" uppklippning där volymen sitter mer på sidorna snarare än på hjässan. Känner man att man trivs bra med det lite kortare är det väldigt inne med en ungdomlig page som precis ligger ovanför axlarna, detta tillsammans med en tydlig snedbena och lite rufsiga lockar.
På de längre håren inspireras vi av 70-talet och man sparar ut långa, hela längder som är sådär lagomt vågiga och ofixade. En svepande 70s lugg gör hela frisyren ny och spännande. Vi ser massa, massa luggar och 70-talet kommer igen i både kläder, smink, naglar, inredning, ja allt! Jag grävde fram lite bilder från 70-talets Charlies Änglar, och visst känner vi igen trenden?
Vi ser även många snedbenor, slarviga flätor, hästsvansar, accessoarer och en comeback av backslicken. Men jag tror att oavsett vilken längd du har på din frisyr så är vågor superinne i sommar. Använd tex din plattång och gör vågor genom att vrida den fram och tillbaka på samma hårslinga eller prova fläta ditt hår och använd plattångens värme att få fram vågorna. Kom gärna in på salongen och be om lite tips!
Hoppas att du fick lite inspiration, bläddra bland bilderna och Stort lycka till! :)
Camilla Lind 2015-03-27

Från hemmablekt till ljusbrun hårfärg med Olaplex

Från hemmablekt till ljusbrun hårfärg med Olaplex
Här är ännu ett fantastiskt exempel på den nya reparerande produkten Olaplex. Min kund kom in med hemmablekt hår som var i extremt dåligt skick men ville gärna ha en fin sombre. Jag har här lagt slingor med blekning och Olaplex för att jämna ut alla kanter och få ett jämnare resultat, och sedan har håret tonats till en kallare ljusbrun färg. Tyvärr klarade inte håret att ljusas upp mer än såhär vid dagens besök men vilken skillnad! Ska även tillägga att håret på efterbilden varken är klippt eller plattat, det är endast fönat med en leave-in balsam. Vi är så glada för denna produkt! :)
Malin Kvaernå 2015-03-26