FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Hårförtjockning

Hårförtjockning
Här har vi en bra bild på vad lite löshår kan göra med helhetsintrycket. Här har jag satt in 50stk keratinslingor i olika nyanser för en lätt sling-effekt, och med det så ser håret fylligare ut, men även lite längre. En hårförtjockning är en enkel behandling som ger dig det där lilla extra! :)
Camilla Lind 2015-01-19

Kall ombre

Kall ombre
Min kund kom in med en gammal ombre som var väldigt varm och ville ha en ljusare kall ombre. Vi ljusade upp längderna en hel del med hjälp av slingor och lättade även upp botten en aning men inte för mycket så utväxten inte skulle bli så besvärlig. Sedan nyanserades det hela med kalla toner.
resultatet blev detta!
Paulina Andersson 2015-01-19

Ombre på kort hår

Ombre på kort hår
Ofta så kan man tro att en ombre bara blir snyggt på ett långt och tjockt hår, men det kan faktiskt se riktigt bra ut på kortare längder också! Här har jag gjort en ombre på ett kort hår och ljusat upp längderna med slingor och sen lagt en kylande nyansering över hela håret för att få mer glans och en kallbeige ton. Tjusigt, eller hur? :)
Jennie Andersson 2015-01-19

Klassisk page

Klassisk page
Långt hår i all ära men Gud så snyggt det är med en klassisk page. Här har härliga Therese fått en frisyr som passar henne och hennes hår perfekt. Att klippa upp håret ger även frisyren olika stylingmöjligheter trots längden. Tänk vad endast en sax och en kam kan få fram!
Malin Kvaernå 2015-01-17

Mörkblonda slingor

Mörkblonda slingor
Fler långa, underbara hår! Bara att kavla upp ärmarna och förlora sig i det pyssliga arbetet som jag tycker så mycket om. Här gjorde jag mörkblonda slingor i utväxten och tonade in dem för att det inte ska bli för randigt och ljust i botten. En rejäl klippning följde för att få en frisyr igen, sedan fönade jag med den största rundborsten och avslutade med glansspray och hårolja :)
Camilla Lind 2015-01-16

Frisörskräck

Frisörskräck
Kolla in vilket underbart hår! Min fina kund kom till mig de här ofärgade och alldeles fantastiska längderna och ville bara fräscha upp det med en toppning. Vi började att prata och kom in på olika frisörhistorier och just frisörskräck. Det är precis som tandläkarskräck och det är ganska vanligt att jag får höra av mina kunder att de blivit rädda att gå till frisören på grund av tidigare erfarenheter på andra salonger. Så jag tänkte komma med lite tips och råd till er som känner en klump i magen när besöket närmar sig.
För det första, var tydlig! För en öppen dialog med din frisör hur du vill klippa, ta gärna med en bild och sätt en max gräns för hur mycket som får klippas bort. Jag som frisör kan komma med mitt professionella utlåtande om ditt hårs kvalité och vad som rekommenderas, men jag kommer Aldrig klippa dig i en för kort frisyr du inte är bekväm med utan din tillåtelse. Jag som frisör tjänar ingenting på att göra dina toppar super fräscha men dig super missnöjd. Jag vill ju att du ska känna dig fin och självsäker. Men det krävs att du pratar med mig, tala om att du är orolig och ställ gärna frågor under behandlingen så du får veta hur jag tänker. Var konkret med vad som skrämmer dig, vill du borsta ditt hår själv till exempel eller är det tanken på slutresultatet som känns jobbig? Jag gör så gott jag kan men jag kan inte läsa dina tankar :)
När du väl känner dig nöjd kan det vara skönt att boka en ny tid med en gång så man vet att man får komma tillbaka till samma person man känner sig trygg med. Till sist så kanske du känner som min kund här på bilden att frisörbesöket är ganska roligt ändå! Här har vi lockat det med den ovala konformade locktången från GHD och sedan borstat igenom lockarna.
Lycka till!
Camilla Lind 2015-01-16

Långa ögonfransar

Långa ögonfransar
Idag hade jag en kund med riktigt naturligt långa ögonfransar, supersnyggt men ganska ljusa. Kan vara så skönt att slippa mascaraklumpar. Vi valde att köra på den samma längd som hon hade men använde oss av lite böjdare fransar. Se så snyggt det blev!
Malin Sevelin 2015-01-15

Instamatic

Instamatic
Här lekte vi loss på Paulina med Instamatic som är nya matta pastellnyanser som vi fick in för ett tag sedan på salongen!
Vi använde oss av nyanserna pink dream och smokey amethyst i botten och på längderna drog vi till med nyansen ocean storm för att få en spännande effekt!
Malin Kvaernå 2015-01-15

Havreblond

Havreblond
När min kund kom in så var hon ganska varm i färgen och hade en skarp utväxt. Vi valde att lägga en bottenfärg som var nära hennes egen så att hon skulle slippa få en markant utväxt, och sen kyla ner det varma lite grann för att få en fin havreblond färg. En toppning och lite lockar så vart håret som nytt igen!
Jennie Andersson 2015-01-14

Nail art

Nail art
Vi sa "enkelt och neutralt", det sluta med dessa godingar! Skippade de nude-färgade lackerna helt och grävade fram denna otroligt snygga gula färg istället samt målade dit lite nail art med svart akrylfärg.
Malin Sevelin 2015-01-13

Guldblond ombre

Guldblond ombre
Känner ni igen det här svallet? :)
Min fina kund kom till mig för första gången med helblekt hår och vi gjorde då en naturlig ombre med hennes egna färg som grund. Idag var det dags för uppfräschning och jag måste säga att jag tycker att hennes färg har suttit väldigt bra. Över min förväntan med tanke på hur vitt det var tidigare :) Så idag körde vi lite nya slingor och en varm toning för en schysst guldblond ombre med liv och glans.
Camilla Lind 2015-01-12

Gellack

Gellack
Idag var min färgstarka kund här på ett återbesök för att lägga nytt gellack. Efter fyra veckor med mörka naglar fick det nu bli en härligt lila färg och massa glitter!
Malin Sevelin 2015-01-12

Naglar före efter

Naglar före efter
Nytt och fräscht på min fina kund. Nu ska julnaglarna bort och ersätts med naturligt lackade naglar.
Malin Sevelin 2015-01-07

Varm beige blond

Varm beige blond
Här har jag gett ett ofärgat hår en uppljusning med hjälp av slingor med blekning och en nyansering för en varm beige ton. Klippte även av en bit för en fyllig välmående frisyr. Härlig förändring denna mörka årstid :)
Malin Kvaernå 2015-01-07

Ögonfransförlängning

Ögonfransförlängning
Min trevliga kund kom till mig här om dagen och ville testa på art göra en ögonfransförlängning för första gången. Vi bestämde oss för att inte lägga allt för mycket eller för långa då hon inte haft det tidigare. Vi valde 11 mm som längst och applicerade de allra längst ut i fransraden för att trolla fram en så kallad "kattform" på ögat.
Påminnelse till alla er som kommer till oss och ska få era fransar fixade. Kom osminkade, gärna sedan kvällen innan så inga mascara rester sitter kvar i fransarna för bästa hållbarhet.
Malin Sevelin 2015-01-05