FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Långa naglar

Långa naglar
Långa naglar
Nu var det på tiden att få mina egna lite snygga. Jag älskar långa naglar i alla former, denna gång blev det raka naglar i en hallonröd superhärlig färg i kombo med silvrigt glitter. Jag är riktigt nöjd, dessa kan av leva med i många veckor framöver!
Malin Sevelin 2014-05-21

Sommarnaglar

Sommarnaglar
Gissar på att det är fler än jag som känner att sommaren är på väg. Hur underbart är inte de? Varma dagar, sena sommarkvällar och pricken över i, en lång härlig klänning med matchande sommarnaglar. Här kommer en massa inspiration med allt ni kan tänka er i nagelväg!
Malin Sevelin 2014-05-21

Blonda extensions

Blonda extensions
Härliga Linda fick en riktig uppfräschning. Lite härliga blonda slingor och extensions med en lätt förlängning gjorde susen! Dags att glänsa i vårsolen :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-05-21

Tutti frutti

Tutti frutti
Tutti frutti
Från 5 veckors fransk manikyr till somriga tutti frutti naglar. Vilken förändring och vilken färgkombo. Jag älskar't!
Malin Sevelin 2014-05-16

Långt hår

Långt hår
Kommer ni ihåg min fina kund från i vintras med drömhåret? Nu var det dags för lite nya ljusa slingor och jag kände att jag absolut ville ta kort på detta underbara svall. Visst blir man lite avundsjuk på hennes hår, långt och glansigt! :)
Camilla Lind 2014-05-16

Blond page

Blond page
Min kund kom in med en mörk utväxt och en rätt så guldig nyans efter många olika färgningar. Hon hade länge funderat på att klippa en page och nu var det dags! Den guldiga färgen och utväxten ville hon bli av med och få lite mer skiftningar, så jag blandade ljusa och lite mörkare slingor för att få ett fint spel i håret samt en mer beigeaktig ton. Oj, så snygg hon vart i sin nya färg och frisyr!
Jennie Andersson 2014-05-14

Baluppsättningar

Baluppsättningar
Baluppsättningar
Baluppsättningar
Baluppsättningar
Här kommer ett inlägg med massa inspiration på olika baluppsättningar. Dessa är fina till sommarens studenter, baler, bröllop eller kanske bara en extra snygg utekväll? Min favorit är den slarviga knuten som känns som en cool blandning mellan romantik och sommarrufs! Vilken är din favorit? :)
Camilla Lind 2014-05-14

Visning

Visning
Ikväll ska Peach-teamet iväg på visning hos Wella och vi kommer att stänga salongen kl.18.00, alltså en timme tidigare. Självklart går det fortfarande att nå oss via mailen som vanligt.
Åh va det ska bli roligt med lite vårpepp och hårkonst!☀️
Camilla Lind 2014-05-13

Sommarblondin

Sommarblondin
Såhär i stundande vår- och sommartider vill vi ofta ut med det gamla och in med det nya - och våra hår är ju inget undantag för detta. Min superfina kund ifrån förra veckan valde att säga farväl till sin enorma utväxt, och välkomnade istället ett ljust och sommarfräscht svallande hår med en lätt touch av jordgubbsblonda toner. Med hjälp av folieslingor i mängder, en nyansering för att ge den blonda färgen rätt balans och lyster, samt en rejäl rensning av trötta toppar - så blev hon såhär toppsnygg! En riktigt härlig sommarblondin :)
Sofie Graw 2014-05-13

Kopprig sombre

Kopprig sombre
Här är en riktig vår uppfräschning! Från en kall vinterblond färg till en sprakande kopprig sombre. Här färgade vi i två steg först en bottenfärg med lite djup i som vi efter verkningstiden sköljde ur, och sen applicerade vi en kopprig ton över hela håret för att inte få några skarvar eller ojämnheter.
Visst blir man sugen på lite mer drag i pigmenten när solen börjar titta fram :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-05-13

Sombre

Sombre
Min fina kund hade inte gjort något med sin färg på rätt länge, och dessutom närmar sig ett bröllop, så då var det verkligen dags att göra något! Hon var lite sugen på en sombre/ombre, så vi valde att stanna ganska nära hennes egen färg som grund, men trolla bort de gråa strån som hade börjat smyga fram. Sen gjorde jag även lite ljusa slingor på längderna för att få en sommar fräsch färg och nyanserade dem till en härlig havre nyans.
Jennie Andersson 2014-05-07

Naglar steg för steg

Naglar steg för steg
Naglar steg för steg, alltid lika kul att se förvandlingen! Prova lite nytt, från mörkt till ljust. Nu var utväxten nog efter ca. tre veckor var det dags att fylla på med en ny färg. Ljusa naglar, vad snyggt det kan vara!
Malin Sevelin 2014-05-07

Så tar du hand om ditt hår i sommar

Så tar du hand om ditt hår i sommar
Äntligen har våren kommit, solen skiner och uteserveringarna börjar dyka upp. Vi slingar, klipper och färgar hår som aldrig förr och ofta får vi frågan "Hur tar jag hand om mitt hår i solen?" Jag tänkte komma med några tips! :)
- Skydda håret; Solen kanske sätter fin färg på huden medan håret bleks och torkas ut. När pigmenten bleks kan du uppleva ett torrare och sprödare hår som trasslar sig och tappar glansen. Mörkt hår blir lätt rödorange och blont får ofta en gul nyans. Använd hårprodukter med solskyddsfaktor och gärna keps/hatt/bandana så ofta du kan för att skydda håret. Byt bena för att undvika en rödbränd och öm hårbotten. Klipp topparna regelbundet för att undvika onödigt slit och drag i tovor.
- Återfukta håret; Kom ihåg att använda så återfuktande produkter som möjligt på sommaren. Använd inpackning 1-2 ggr i veckan och använd gärna hårolja efteråt i handdukstorkat/torrt hår. Är du rädd för att mista din fina nyans i din hårfärg kan du slå två flugor i en smäll och använd en inpackning från Revlon med pigment, den populära "färgbomben". Den fyller på med den nyansen du vill ha, t.ex. hjälper den till att hålla en blond färg sval eller en kopprig färg sprakande och fin. Man kan även googla på roliga husmorstips på inpackningar man kan göra hemma. Varför inte bjuda över en kompis på en mysig spakväll med hårgodis, bubbel och jordgubbar? Vi på Peach Stockholm hoppas att alla får en underbar sommar! :)
Camilla Lind 2014-05-06

Sköra naglar

Sköra naglar
Har du torra, sköra naglar & nagelbland som hela tiden spricker sönder. RÖR EJ! Det kommer bara bli värre. Här kommer tips på två super bra produkter! Bästa botemedlet är en droppe nagelbandsolja som masseras in runt nageln morgon och kväll. Ställ den bredvid sängen så glöms det inte bort. Så enkelt och så bra för att få fina och starka naglar. Denna olja är riktigt dryg och räcker länge. Finns att köpa hos oss på Peach Stockholm.
Känner du att naglarna hela tiden går av, använd ett stärkande lack. Lacka två tunna lager och låt torka mellan varje. Lacket är ofärgat och ger en lagom naturlig glans. Finns att köpa i de flesta skönhetsbutiker.
Malin Sevelin 2014-05-02

Ljus kopparfärg

Ljus kopparfärg
Här har vi en sprakande ljus kopparfärg på min härliga kund! Hon hade redan en kopprig färg sen tidigare som jag la lite ljusa slingor i för att få det perfekta sommar håret!
Jennie Andersson 2014-05-02