FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Fransk manikyr

Fransk manikyr
Glitter i all ära men visst är det snyggt med denna klassiska franska manikyr. Här gjorda med en soft vit i kort modell. Fräsch och snygg i alla lägen!
Malin Sevelin 2014-12-04

Kopparrött

Kopparrött
Idag hade vi besök av Victoria som ville få en rejäl förändring i form av kopparrött hår. Hon har färgat sitt hår mörkbrunt hemma i ca 15 år så hennes utgångsläge var nästan svart och matt. Blev så taggad på denna utmaning att jag tyvärr glömde att ta en förebild, men på bilderna här är det först resultatet av en avfärgning och sedan slutresultatet. I dessa fall när håret är väldigt mörkt och speciellt när det är hemmafärgat så kan man tyvärr aldrig lova hur mycket ljusare det kommer att bli vid första besöket då vi sätter hårets kvalitet i första hand. Men idag släppte färgen oväntat bra och slutresultatet blev så som hon önskade. :) Härlig förvandling i vintermörkret!
Malin Kvaernå 2014-12-03

Hår till festen

Hår till festen
Hår till festen
Hår till festen
Hår till festen
Hår till festen
Hår till festen
Nu har säsongens fester dragit igång och jag tänkte bjuda på ett bildregn med härlig hårinspiration till jul och nyår. Google är fylld med nyttiga DIY (Do it Yourself) där du hittar bra tips för att få till ditt hår till festen. Mitt tips som jag använder ofta på salongen är en tuperingsborste från GHD, gärna tillsammans med torrschampo och glansspray som finish.
Till årets fester ser vi många glittriga accessoarer som lyfter hela din look, vare sig du har kort eller långt hår. Vi ser även många knutar, snekammade lockar och backslicks med sotade ögon och/eller markerade läppar. Gå igenom hela din outfit när du väljer hår: är kläderna väldigt pompösa och glittriga kanske en stram knut med fokus på ögon är det som passar bäst, medan en snällare outfit kanske kan hottas upp med mycket hår, löshår och smycken.
Bläddra bland bilderna och inspireras, googla "DIY hair" eller kom förbi salongen för lite tips och trix. Lycka till!
Camilla Lind 2014-12-03

Naturlig blond

Naturlig blond
Söta Emelie var hos mig igår och var sugen på att få en mer naturlig blond med en lätt sombre känsla. Jag har använt mig av Wellas Illumina hårfärg i botten och sedan tonat längderna till en mjuk honungsvarm beige. Hon fick sedan en rundare form på sin klippning och en styling med den konformade locktången. Vilket magiskt långt hår hon har, blev verkligen jätte fint! :)
Camilla Lind 2014-12-03

Julklappar

Julklappar
Att julen är här med allt mysigt som hör den till har nog ingen missat. Vi har lagom till juletider fått in härliga produkter som gör sig utmärkta under granen :) Vi har bland annat fått in årets färg av, enligt oss, den överlägset bästa plattången GHD i roseguld, och den kommer dessutom med en snygg väska för resetillfällen. Den andra nyheten är en julbox med Wella's Luxe Oil produkter. I boxen ingår schampo, olja och inpackning som alla vårdar och återfuktar torra och slitna hår. Så har du idétorka när det gäller julklappar så är detta produkter som gör succé :)
Malin Kvaernå 2014-12-01

Färgförändring

Färgförändring
Idag var det dags för gulliga Elisabeth att få en färgförändring. Hon kände att hennes utväxt alltid blir för skarp och att längderna var för blekta så jag valde att göra en soft ombre så hon fortfarande är blond men slipper den mörka kontrasten i botten. Det gav även hennes hår en ny lyxig känsla som är supersnygg denna tid på året :)
Malin Kvaernå 2014-11-27

Nyårsnaglar

Nyårsnaglar
Salongen är nu pyntad med söta tomtar, julmusik och härligt värmande ljus i olika dofter. Vi här på Peach har julstämningen på topp och tänkte därför dela med oss av snygg inspiration på jul och nyårsnaglar. Tiden springer iväg och snart är vi där.
Besök oss för att koppla av en stund med någon av våra lyxiga behandlingar eller varför inte ta fram nagellacket och pyssla lite hemma.
Malin Sevelin 2014-11-27

Herrfrisyrer

Herrfrisyrer
Herrfrisyrer
Herrfrisyrer
Herrfrisyrer
Herrfrisyrer
Nu var det längesedan vi uppmärksammade våra stiliga herrar här på bloggen så nu är det dags att titta på olika herrfrisyrer. Vi i Peach teamet var för en tid sedan på en modellkväll med Wella. Då låg männen i fokus och vi såg frisyrer från bl.a. Sons of Anarchy, som är en populär tv-serie just nu. Det var en härlig visning med olika stilar, trender och vad som man ska tänka på när man stylar en herre idag. Vi såg 3 starka trender:
1. Skägg. Nu är det super populärt med skägg i alla dess slag. Vildvuxna skägg, inoljade skägg och mustascher samt kantiga former och groomade looker. Det är även inne med ett vildvuxet långt hår som åker upp i en knut. Tänk saltvatten-spray, torrt och ofixat "jag bryr mig inte"-looken så är du rätt ute.
2. Army klippning. Det är en snygg finish-nacke där inga kanter syns utan det klipps från en nollgradig hårlängd som växer uppåt. Detta kan man sedan styla med en kantig frisyr på toppen för att riktigt fullända Army-looken, eller leka med olika texturer och vågor för att kunna variera sig.
3. Benor. Var inte rädd för att markera din bena som sitter på sidan. Här går det att kombinera alla stilar; ett maskulint skägg, en finish-nacke och en kammad bena med härlig textur i överhåret. Vad kan gå fel?
Det var de tre hetaste trenderna just nu, men vi såg även flera stiliga herrar som lekt med sin hårfärg. Varför inte prova en shading? En soft look som ger håret en hint av en cool ton utan bekymmer för att man ska känna sig "för färgad".
Fråga din frisör om vad som passar just din hårtyp, virvlar och olika styling tekniker.
Hoppas att ni fått lite idéer, lycka till!
Camilla Lind 2014-11-27

Julmys

Julmys
Nu har vi julpyntat här på salongen inför i morgon då vi har lite glöggmingel. Vi bjuder på mumsiga snittar och goodiebags med smått och gott! Kom in och julmys med oss imorgon onsdag mellan 18.00 och 21.00 :)
Jennie Andersson 2014-11-25

Handgjorda parfymer från Danmark

Handgjorda parfymer från Danmark
Nu har vi fått in en härlig nyhet till salongen lagom till jul. Det är en parfym som heter Zarkoperfume och de kommer i fem spännande dofter och är helt unisex.
De är en molekylparfym som är 100% handgjorda från Danmark. En molekylparfym anpassar sig efter bäraren så alla dofter blir helt personliga. Parfymerna är framtagna efter det skandinaviska klimatet och livsstilen och påverkas efter bärarens sinnesstämning, häftigt va?
Peach Stockholm är glada att sälja dessa juveler nu inför jul och vi kommer att prata mer om dem på vårat glöggmingel nu på onsdag kl.18.00, så kom gärna förbi om ni är mer nyfikna! :)
Camilla Lind 2014-11-24

Sombre hår

Sombre hår
Sombre hår
Underbara Malin var hos mig och ville få ordning på sitt hår. Hon var trött på att få en skarp utväxt men ville inte bli mörkhårig, så vi valde att göra en sombre. En soft ombre med hjälp av slingor och toning i botten. En toppning och förvandlingen är komplett! :)
Camilla Lind 2014-11-24

Hårförlängning

Hårförlängning
Här ser vi en rejäl förvandling som jag och Jennie har gjort tillsammans. Fina Ebba var först hos mig och slingade sig ljusare och vi beställde löshår. Sedan har Jennie fått sätta sina flitiga fingrar i arbete och gett Ebba en underbar hårförlängning. Jennie satte i 90stk keratinslingor i tre olika nyanser för att ge håret den där sista decimetern man alltid saknar samtidigt som det ser naturligt ut. Nu är Ebba en läcker karamellblond med ett underbart svall.
Camilla Lind 2014-11-20

Fransförlängning

Fransförlängning
Fransar fransar fransar! Den förvandlingen som blir när man gör fransförlängning. Naturligt är dessa fransar ganska långa så för att göra dom ännu längre Aanvände vi oss av 13 mm som längst.
Malin Sevelin 2014-11-20

Svarta naglar

Svarta naglar
Jag tror jag blivit kär i svarta naglar i alla olika kombinationer. Här valde vi att matcha det i både matt och blankt med ett underbart glittrigt gellack i kundens favoritfärg lila! hur snyggt blev inte detta?
Malin Sevelin 2014-11-19

Naglar mandelform

Naglar mandelform
Underbara mandelform! Här gjorda i en snygg naturlig färg med ett handmålat mönster, ett finger på vardera hand.
Malin Sevelin 2014-11-19