FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Korta frisyrer

Korta frisyrer
Korta frisyrer
Korta frisyrer
Korta frisyrer
I höst har vi haft rätt många som har vågat sig på lite kortare frisyrer och det tycker vi är jätte roligt! Här kommer lite bilder på våra modiga kunder :)
Jennie Andersson 2013-12-04

Drömhåret

Drömhåret
För några veckor sedan kom den här vackra tjejen in till mig och jag kände att hennes hår var så fantastiskt att jag ville visa Er. Jag har slingat bort utväxten, nyanserat för att få fin glans och klippt en ny frisyr i de långa längderna. Tänk om man kunde ha det där svallet helt naturligt? ;)
Camilla Lind 2013-12-03

Håruppsättningskurs med Björn Axén

Håruppsättningskurs med Björn Axén
Håruppsättningskurs med Björn Axén
Håruppsättningskurs med Björn Axén
Håruppsättningskurs med Björn Axén
Håruppsättningskurs med Björn Axén
I söndags fick jag gå på uppsättningskurs hos Björn Axén. Det var hur roligt som helst! Jag fick både genomgångar på olika tekniker samt testa lite själv på docka efteråt. Här är några bilder och exempel på vad jag fick ta del av. Alla modeller har löshår och har blivit stylade av Björn Axéns team, super fina var dem :)
Camilla Lind 2013-11-27

Kreativ slingning med Color ID

Kreativ slingning med Color ID
Min fina kund ville bli en lite dovare blond med en känsla av färg och liv, så vi valde att göra massa slingor samt lägga en beige/guldig bottenfärg. Här har jag arbetat med Color Id så jag slipper att lägga slingorna i foliepaket. Det känns så häftigt att lägga ljusa och mörka slingor på varandra utan att färgerna klibbar av sig och fläckar. Färgen jag har valt är tre olika nyanser från Illumina, som alltid blir väldigt mjuk och glansig. Vi avslutade med att klippa undan slitna toppar sedan var förvandlingen färdig! :)
Camilla Lind 2013-11-19

Blont, långt svall

Blont, långt svall
Min kund kände sig sugen att förlänga sitt hår och få det där fylliga, långa svallet, men först började vi med färgen. Hon var ganska så guldig i bottenpartiet så där la jag folieslingor och sedan en lite kallare toning i schamponeringen, så att man får en beigeblond färg. Sen satte jag i två olika blonda nyanser av extensions från SoCap för att få ett så naturligt resultat som möjligt, och avslutade med lite klippning.
Jennie Andersson 2013-11-18

Maxad glans med ny hårfärg!

Maxad glans med ny hårfärg!
Maxad glans med ny hårfärg!
Nu avslutar jag denna härliga fredag med detta kreativa arbete. Tre färger som inte klibbar ihop tack vare Wella's Color Id och superfin glans med Wella's Illumina hårfärg. Jag har inte använt någon glansspray, men när håret får lite nätta slingor så skimrar det väldigt fint tillsammans med den varma, bruna färgen. En djupare färg helt enkelt, trevlig helg alla ni! :)
Camilla Lind 2013-11-15

Soft, mörk ombré

Soft, mörk ombré
Det är alltid lite klurigt när man ska ljusa upp ett hår som länge har blivit färgat mörkt för man vet inte hur bra det kommer att släppa. Men denna ombre fick vi till ganska lagomt ljus så att det blir en mjuk övergång och inte så skarpt mellan botten och topparna. En lite kyligare toning på allt dämpade det varma som kommer fram när man bleker ett mörkt hår och gav också en fin glans.
Jennie Andersson 2013-11-14

Wella Show Globe

Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Wella Show Globe
Gud vilken rolig lördag jag och Jennie hade när vi var på annexet i Globen. Anledningen var att Björn Axén firade sitt 50 års jubileum och tillsammans med Wella bjöd de in frisör-Sverige till ett hejdundrande kalas. Under dagen fick vi titta på olika workshops, modeller och håruppsättningar samt lyssna på intressanta föreläsningar. Kvällen till ära blev det galamiddag och finalen av Trend Vision Award gick av stapeln. Sist med inte minst bjöd Björn Axén och Wella på en fantastisk visning. Så duktiga och inspirerande frisörer! Jag försökte ta lite kort som ni kan bläddra och ta del av här ovan, men tyvärr blev inte kvalitén den bästa. Håll till godo och låt er inspireras ni med! :)
Camilla Lind 2013-11-11

Kopprig ombré

Kopprig ombré
Kopprig ombré
Min söta kund har färgat sitt hår med henna hemma och ville nu bli en eldröd ombre. Hennafärg är ett helt kapitel i sig själv och man alltid rådfråga med en frisör innan man färgar om en henna. Här har jag färgat med Wella i botten och sedan slingat upp hårets längder. Sedan har jag tonat in dem med en intensivtoning som är riktigt skrikig kopprig, riktigt snygg är den! Till sist har jag toppat håret och stylat fram lockar med den breda plattången från GHD. Fint va? :)
Camilla Lind 2013-11-07

Djup chokladbrun med kalla inslag

Djup chokladbrun med kalla inslag
Här har vi en kund till mig som provat färga sitt blonda hår till brunt hemma och kanske inte med det bästa resultatet. Håret kändes lite genomskinligt och grådassigt men hennes tanke var en djup chokladbrun som inte får dra åt det röda hållet. Jag har använt mig av Illumina och färgat med en mörkare färg med lite guldiga pigment, man behöver dem för att färgen ska få fäste på ett tidigare ljust hår. Sedan har jag klippt igenom håret så det är fräscht i topparna. Resultatet blir en rik, brun färg med lite kallare inslag, naturligt och inte något rött :)
Camilla Lind 2013-11-04

Halloween på Peach

Halloween på Peach
Ljuvliga fredag, visst är det härligt! Idag firar vi halloween och har ni vägarna förbi så bjuder vi på spöklika cupcakes till fredagsbubblet, söta och barnsligt mumsiga. Trevligt helg önskar Jennie, Camilla och My! :)
Camilla Lind 2013-11-01

Höstfin hårförlängning

Höstfin hårförlängning
Höstfin hårförlängning
Fina Linda kom till oss och ville få ett längre och tjockare hår. Jag har blandat tre olika färger av blont hår från SoCap. 120stk slingor senare plus en klippning så var Lindas hår svallande vackert. Jag avslutade med att locka håret med plattången och busade till det med en torr hårspray och lite olja längst ner i topparna :)
Camilla Lind 2013-10-30

Från hemmafärgad brun till slingad ombré

Från hemmafärgad brun till slingad ombré
Min fina kund har färgat sitt hår hemma i alla tider och kom till mig med en varmare brun färg med sotiga toppar. Hennes önskan var att bli en slingad ombre där man får en mjuk övergång och där längderna inte upplevs helblekta. Hon ville även att de ljusa slingorna skulle börja ganska högt upp, samt få en lite mörkare bottenfärg. Jag började med att lägga blekta folieslingor i två olika styrkor. På det viset blir de slingor som är gjord med den svagare blekningen mer karamellfärgade, och den starkare blekningen mer beigeblonda - allt för den slingade och mer levande känslan. Då håret är färgat hemma kan man aldrig riktigt garantera hur ljust man kan göra ett hår utan att utsätta det för för mycket slitage, men som tur var släppte den här färgen ganska fort. Sedan har jag tonat botten mörkare, lagt en mörkare toning över slingornas start, och en kallare toning på topparna. På så vis har jag skapat en "fade" effekt. Till sist toppade vi håret och klippte det i V-form och stylade det med den konformade locktången. Förvandlingen är nu färdig ;)
Camilla Lind 2013-10-23

Ljus och mjuk ombré

Ljus och mjuk ombré
Ljus och mjuk ombré
Min kund ville göra något nytt med sin blonda färg och slippa den skarpa utväxten som blir, och då passar en ombre perfekt. Jag valde en bottenfärg från illumina som passade in bra på hennes egna färg, både i ljushetsläge och nyans, som jag sedan drog ut en bit och som successivt går över till ljust. Hon var ganska guldig på längderna från att ha varit mycket mörk tidigare i år, så jag ljusnade upp dom lite och la en nyansering i schamponeringen för att kyla ner längderna lite. Resultatet blev en mjuk och naturlig ombre med beiga längder. Sen gjorde en rejäl toppning susen också!
Jennie Andersson 2013-10-17