FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Visning

Visning
Ikväll ska Peach-teamet iväg på visning hos Wella och vi kommer att stänga salongen kl.18.00, alltså en timme tidigare. Självklart går det fortfarande att nå oss via mailen som vanligt.
Åh va det ska bli roligt med lite vårpepp och hårkonst!☀️
Camilla Lind 2014-05-13

Sommarblondin

Sommarblondin
Såhär i stundande vår- och sommartider vill vi ofta ut med det gamla och in med det nya - och våra hår är ju inget undantag för detta. Min superfina kund ifrån förra veckan valde att säga farväl till sin enorma utväxt, och välkomnade istället ett ljust och sommarfräscht svallande hår med en lätt touch av jordgubbsblonda toner. Med hjälp av folieslingor i mängder, en nyansering för att ge den blonda färgen rätt balans och lyster, samt en rejäl rensning av trötta toppar - så blev hon såhär toppsnygg! En riktigt härlig sommarblondin :)
Sofie Graw 2014-05-13

Kopprig sombre

Kopprig sombre
Här är en riktig vår uppfräschning! Från en kall vinterblond färg till en sprakande kopprig sombre. Här färgade vi i två steg först en bottenfärg med lite djup i som vi efter verkningstiden sköljde ur, och sen applicerade vi en kopprig ton över hela håret för att inte få några skarvar eller ojämnheter.
Visst blir man sugen på lite mer drag i pigmenten när solen börjar titta fram :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-05-13

Sombre

Sombre
Min fina kund hade inte gjort något med sin färg på rätt länge, och dessutom närmar sig ett bröllop, så då var det verkligen dags att göra något! Hon var lite sugen på en sombre/ombre, så vi valde att stanna ganska nära hennes egen färg som grund, men trolla bort de gråa strån som hade börjat smyga fram. Sen gjorde jag även lite ljusa slingor på längderna för att få en sommar fräsch färg och nyanserade dem till en härlig havre nyans.
Jennie Andersson 2014-05-07

Naglar steg för steg

Naglar steg för steg
Naglar steg för steg, alltid lika kul att se förvandlingen! Prova lite nytt, från mörkt till ljust. Nu var utväxten nog efter ca. tre veckor var det dags att fylla på med en ny färg. Ljusa naglar, vad snyggt det kan vara!
Malin Sevelin 2014-05-07

Så tar du hand om ditt hår i sommar

Så tar du hand om ditt hår i sommar
Äntligen har våren kommit, solen skiner och uteserveringarna börjar dyka upp. Vi slingar, klipper och färgar hår som aldrig förr och ofta får vi frågan "Hur tar jag hand om mitt hår i solen?" Jag tänkte komma med några tips! :)
- Skydda håret; Solen kanske sätter fin färg på huden medan håret bleks och torkas ut. När pigmenten bleks kan du uppleva ett torrare och sprödare hår som trasslar sig och tappar glansen. Mörkt hår blir lätt rödorange och blont får ofta en gul nyans. Använd hårprodukter med solskyddsfaktor och gärna keps/hatt/bandana så ofta du kan för att skydda håret. Byt bena för att undvika en rödbränd och öm hårbotten. Klipp topparna regelbundet för att undvika onödigt slit och drag i tovor.
- Återfukta håret; Kom ihåg att använda så återfuktande produkter som möjligt på sommaren. Använd inpackning 1-2 ggr i veckan och använd gärna hårolja efteråt i handdukstorkat/torrt hår. Är du rädd för att mista din fina nyans i din hårfärg kan du slå två flugor i en smäll och använd en inpackning från Revlon med pigment, den populära "färgbomben". Den fyller på med den nyansen du vill ha, t.ex. hjälper den till att hålla en blond färg sval eller en kopprig färg sprakande och fin. Man kan även googla på roliga husmorstips på inpackningar man kan göra hemma. Varför inte bjuda över en kompis på en mysig spakväll med hårgodis, bubbel och jordgubbar? Vi på Peach Stockholm hoppas att alla får en underbar sommar! :)
Camilla Lind 2014-05-06

Sköra naglar

Sköra naglar
Har du torra, sköra naglar & nagelbland som hela tiden spricker sönder. RÖR EJ! Det kommer bara bli värre. Här kommer tips på två super bra produkter! Bästa botemedlet är en droppe nagelbandsolja som masseras in runt nageln morgon och kväll. Ställ den bredvid sängen så glöms det inte bort. Så enkelt och så bra för att få fina och starka naglar. Denna olja är riktigt dryg och räcker länge. Finns att köpa hos oss på Peach Stockholm.
Känner du att naglarna hela tiden går av, använd ett stärkande lack. Lacka två tunna lager och låt torka mellan varje. Lacket är ofärgat och ger en lagom naturlig glans. Finns att köpa i de flesta skönhetsbutiker.
Malin Sevelin 2014-05-02

Ljus kopparfärg

Ljus kopparfärg
Här har vi en sprakande ljus kopparfärg på min härliga kund! Hon hade redan en kopprig färg sen tidigare som jag la lite ljusa slingor i för att få det perfekta sommar håret!
Jennie Andersson 2014-05-02

Kreativa naglar

Kreativa naglar
En super trevlig stamkund som kört på en naturell förlängning fram till nu då hon gav mig fria händer. Riktigt kul! Nu var det dags att få lite kreativa naglar. Vi valde att i grunden gå på en pastelligt rosa färg och sedan matcha de med en lila gelé och lite olika glitter samt en handmålad diamant. Vi båda är supernöjda! Kul att ha sin egen design och inte som alla andra.
Malin Sevelin 2014-04-30

Valborgsmässoafton & 1 maj

Valborgsmässoafton & 1 maj
Idag är det underbara Valborgsmässoafton när man känner härlig grilldoft runt varje husknut. Då passar Peach Stockholm som så många andra på att stänga lite tidigare. Så idag stänger vi salongen 16:00 och imorgon
1 maj har vi helt stängt, men på fredag har vi öppet precis som vanligt. Om det är något ni funderar på går det jätte bra att maila oss så svarar vi så fort vi bara kan :).
Vi önskar er alla en härlig Valborg och en skön 1 maj!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-04-30

Platinablond

Platinablond
Här har vi ett sommarhår som heter duga! ☀️
Jag har helblekt utväxten och gjort ljusa folieslingor med en kall nyansering som avslutning. Super snygg platinablond hårfärg som känns otroligt fräsch och snygg i sommar :)
Camilla Lind 2014-04-29

Guldbrun med slingor

Guldbrun med slingor
Min fina kund kom till mig med hemmafärgat rödbrunt hår och något sotsvarta toppar och ville bli en härligt guldig mellanbrun med ljusa slingor. Först har jag avfärgat hennes hår för att få håret ljusare och mindre pigmenterat. Sedan har jag lagt en djupare bottenfärg, många ljusa slingor och en guldbrun färg mellan slingorna. En rejäl klippning på det och förvandlingen är komplett! :)
Camilla Lind 2014-04-28

Chokladbrun

Chokladbrun
Fina Malin fick sig igår en rejäl uppfräschning av håret, som före förvandlingen gick i en naturligt rödlätt ton med gammal urtvättad färg i längderna som dessutom förlorat sin lyster. För att råda bot på fnurran, så lade jag en härligt pigmentrik bottenfärg följt av en fyllig chokladbrun nyans i längderna, samt drog ut några ljusare slingor vid ansiktet för att ge det en mjuk och fin inramning med mera liv. Resultatet blev underbart glansigt, friskt och välmående! En alldeles lagom varm och mustig färg som passar Malin perfekt :) en riktig sommarbrownie!
Sofie Graw 2014-04-25

Blonda extensions

Blonda extensions
Min vackra kund hade redan ganska långt hår i sig själv men saknade de sista centimetrarna och tjockleken för ett fylligt svall. Jag har ljusarefärgat hennes utväxt och satt i 90stk keratinslingor i olika blonda nyanser. På så vis blir hennes extensions mer levande och naturliga. Sommarhåret - check! :)
Camilla Lind 2014-04-25

Chokladbrun

Chokladbrun
Min kund hade inte färgat eller klippt sig på ett halvår så nu var det dags! En härligt mustig chokladbrun färg med maxad glans gjorde susen. Sen åkte flera cm bort och en kortare page kom fram som hon både kan ha lockig och rak. Visst glänser hon fint i solljuset? :)
Jennie Andersson 2014-04-24