FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Ljusare hår

Ljusare hår
Min fina kund var redo för att få ljusare hår mot våren och sommaren, men ville ha en jämn färg utan slingor. Då hon är färgad på salong sedan tidigare hos mig var det inga problem för mig att göra en lätt avfärgning för att tvätta ur den mörka färgen. Sedan satte jag en bottenfärg i hennes utväxt och en beige toning på längderna för ett härligt honungsfärgat resultat. Naturligt och skonsamt men effektivt! :)
Camilla Lind 2014-04-11

Fransk manikyr med glitter

Fransk manikyr med glitter
Nya snygga naglar efter många veckors utväxt. Vi körde på en snygg fransk manikyr med en helnagel i silver. En mix av de klassiska och häftigt glitter.
Malin Sevelin 2014-04-11

Mjukt blond sombre

Mjukt blond sombre
Ut med det gamla och in med det nya! Här har jag trollat fram en superfin och naturlig look på min fina kund som då hon kom, hade lite slitna och starkt platinablonda längder med några centimeters utväxt. Jag började med att lägga en bottenfärg i utväxtpartiet, som i nyans låg väldigt nära hennes egen hårfärg. För att få en fin färgbalans i övergången mot det blonda, så lade jag sedan en mjukt brun färg med lagom mycket värme en bit ut på längden, för att därigenom också skapa mera djup och fyllighet till slutresultatet. Några dova slingor jämnt fördelat i håret för att lätta upp de resterande blonda längderna gjorde susen - och som pricken över i så tonades det övriga håret in i en skönt sval nyans med "smak" av champagne. Och visst blev det snyggt? :) En riktigt vårfräsch och mjukt blond sombre!
Sofie Graw 2014-04-10

Kopparblonda slingor

Kopparblonda slingor
Vad jag älskar att det finns så många olika nyanser av blond idag, flera skiftningar och slingor för liv och rörelse. Här är en härlig variant med kopparblonda slingor som verkligen glöder ikapp med vårsolen! ☀️
Camilla Lind 2014-04-10

Grönt är skönt

Grönt är skönt
Grönt är skönt
En kund som jobbar som målare, här vågar man sig på lite färg. Använde ett härligt pastelligt grönt lösglitter, inget snål här inte. Så underbar färg som piggar upp det här tråkiga och regniga vädret som vart de senaste dagarna. Nu hoppas vi på sol så hon kan gå ut och glittra med sina nya snygga naglar!
Malin Sevelin 2014-04-09

Top model Sverige Jennifer

Top model Sverige Jennifer
Snygga Jennifer var här på besök idag. Hon är precis som mig, helt såld på spetsigt! Jennifer som är nagelbitare ville inte ha dom allt för långa så jag förlängde dom på mall och sedan filade jag till en snygg mandelform och använde en härlig nude färg. Så kul känsla när man prickar rätt på vad kunden vill ha!
Titta gärna in på snygga Jennifers modeblogg :)
Malin Sevelin 2014-04-09

Ombre

Ombre
Min fina kund ville bli riktigt sommar fräsch, så vi valde att ljusa upp hennes längder till en snygg ombre. Hennes bottenfärg låg redan nära hennes egna färg så den behöll vi lite mörkare och trollade bort utväxten. En rensning på slitna toppar gjorde susen och en kylande toning gav längderna en fin havre nyans. Nu är hon redo för sommaren!
Jennie Andersson 2014-04-08

Makeover

Makeover
Idag gav jag denna färgstarka tjej en renovering av håret som hette duga! Hon ville bort med de knalligt röda längderna och få en mer naturligt vårfräsch look med lätt sombrekänsla. Jag började med att avfärga hela håret, varpå en bottenfärg lades och kammades ut en bit på längderna. Massvis med slingor i en härligt ljusbrun nyans vävdes in i detta och lämnade plats för de redan blonda partierna, som avslutningsvis tonades in i en underbart guldblond nyans. Resultatet? Ett helt fantastiskt livfullt svall fullt av glans och lyster! Färgen blev underbart mjuk, nyansrik och naturnära, vilket också är helt rätt för våren 2014! :) Vilken makeover!
Sofie Graw 2014-04-08

Ombre / sombre

Ombre / sombre
Min fina kund kom in med riktigt långt, mörkt hår och ville ha lite förändring, så nära 20cm åkte bort och kvar blev fräscha längder som fortfarande var långa men betydligt lättare att jobba med. Sen la jag in nätta slingor i längderna för att få en sommarfin sombre som skimrar fint i solljuset.
Jennie Andersson 2014-04-07

Ellinor från Top model

Ellinor från Top model
Ellinor från Top model
I fredags hade vi finbesök på salongen! Supertrevliga Ellinor från årets säsong av Top Model var här och fick naglarna fixade.
Önskemålet var naturellt med lite längd. Jag gjorde en naturell nagelförlängning med nyansen cover pink warm och adderade även lite lösglitter på vardera ringfinger, de där lilla extra som alltid är så snyggt! Fräscha naglar igen och redo att möta vårens alla utmaningar!
Titta gärna in på Ellinors härliga blogg och bli inspirerad ☀️
Malin Sevelin 2014-04-07

Honungsblond

Honungsblond
Den här söta tjejen var trött på sina brunskiftande längder och önskade en mer varm och solkysst look såhär i vårtider. Med hjälp av en upplyftande bottenfärg och massvis av olika ljusa slingor så lade jag grunden, som sedan skonsamt tonades in i en härligt honungsblond nyans med inslag av guld och solmogen aprikos. Tada! Ett fantastiskt härligt vårhår med massor av glans och lyster :)
Sofie Graw 2014-04-04

Modellkväll

Modellkväll
Modellkväll
Modellkväll
Modellkväll
Modellkväll
Modellkväll
Modellkväll
Modellkväll
Här kommer lite bilder från vår härliga modellkväll. Vi på Peach har nyligen varit på färgkurs och vi kände att vi ville prova ut lite nya färgtekniker och pastellfärger. Det bjöds på bubbel och andra godsaker till våra modeller medan vi lekte loss. Vi avslutade kvällen med att prova på en naturlig sminkning på Karin som inspiration till den här säsongens brudar. Vackert mineralsmink från Young Blood. Bläddra bland bilderna och kika på våra modeller, visst blev de fina? :)
Camilla Lind 2014-04-01

Fransk manikyr

Fransk manikyr
Vitt vitt vitt! Fransk manikyr med det lilla extra. Denna gång längre naglar där kunden hade en bild med sig som inspiration. En hel-vit nagel på vardera hand och lite bling på ringfingrarna. Tänk att det enkla kan bli så himla snyggt! Nu är hon redo att möta våren!
Malin Sevelin 2014-03-28

Förlängning nagelbitare

Förlängning nagelbitare
Alla kan få fina naglar! Min kund bestämde sig för att äntligen göra sin första förlängning i hopp om att sluta bita på naglarna. Hon börjar enkelt på ett säkert kort, korta naturella naglar för att sakta vänja sig vid längden. Kul att se en sån förändring. Vem vet! Kanske blir det massa glitter om några månader.
Malin Sevelin 2014-03-28

Extensions

Extensions
Min underbara kund Ellinor var hos mig igår för att få ett riktigt vårlyft. Vi satte i 150 keratinvax extensions i olika bruna nyanser och vips vilket hårsvall hon fick :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-03-27