FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Kort och lockigt

Kort och lockigt
Kort och lockigt
Min kund kom in med torra lockar och sommarslitna toppar, men kände sig extra modig idag och ville ha en kort frisyr där hon kunde utnyttja sina fina lockar. Så detta vart resultatet! Riktigt roligt att få skapa en helt ny frisyr som passade henne som handen i handsken :)
Jennie Andersson 2013-10-02

Soft ombré

Soft ombré
Åh, vad jag tycker om att jobba med färgförvandlingar. Den här gången fick jag äran att göra denna mjuka, naturliga ombre på min söta kund. Jag har använt mig att en djup brun i botten, mjuka ljusbruna slingor i mellanlängderna och en beige uppljusning längst ner i längderna. Denna ombre har absolut inga kanter då målet är att den ska se så naturlig ut som möjligt och den är fin både rak som lockig :)
Camilla Lind 2013-09-30

Stor förändring på G...

Stor förändring på G...
Stor förändring på G...
Min modiga och vackra kund var trött på sitt långa, tjocka hår och ville klippa kort. Wow, vilket roligt uppdrag tänkte jag, det är inte varje dag man får bita i en sån här klippning. Vi hämtade inspiration från en av mina tidigare korta klippningar som hon hade spanat in här på bloggen. En asymmetrisk frisyr där den ena sidan är kort ovanför örat, sneddar av och växer i nacken till en längre front på andra sidan. Sen självklart anpassade vi den efter min kunds hårtyp och det faktum att hon hade en kort lugg kvar sedan förut. Efter många tag med saxen och en hel del urtunning började vi ana en ny tjej! Den långa hästsvansen har hon sparat till hårdonation och nu kände hon sig onekligen lätt om huvudet när det var dags att lämna salongen, höstfin och nyfriserad. Jätte kul tycker jag :)
Camilla Lind 2013-09-26

Varm höstfärg

Varm höstfärg
Min kund var trött på sitt sommarblekta hår, men ville fortfarande hålla sig ganska ljus. Vi valde då att mörka ner det lite grann och få in en varm kopparton till höstens kommande gråa väder. För att få till den här härliga färgen har jag använt mig av Wellas färg och glansiga toning.
Jennie Andersson 2013-09-23

Höstens herrklippningar

Höstens herrklippningar
Höstens herrklippningar
Höstens herrklippningar
Höstens herrklippningar
Vi har ju tittat på höstens hårtrender på damernas sida, men nu tänkte jag att det var dags för visa upp de snygga herrarna och vilka trender som gäller i höst för dem. Nyckelordet för i höst är "Groomed" dvs en välformad klippning som känns både genomtänkt och cool. Det är inne med sidbena och du kan kanske prova den mer eleganta, välkammade och kortare looken eller en look med mer volym, lockar och liv. Sidorna och nacken hålls korta och rena för ett cleant uttryck. Du kan sedan variera din klippning och dagliga styling beroende på hur du vill ha längden och texturen på toppen. Fråga din frisör om vad som passar din huvudform och hårtyp för bästa resultat. Du kan även hämta inspiration från Hollywood och storfilmerna som visas där. Lycka till! :)
Camilla Lind 2013-09-19

Färgkurs hos Wella

Färgkurs hos Wella
Färgkurs hos Wella
Färgkurs hos Wella
Idag känns det som att hösten kom in till Stockholm med regn och rusk. Men vad gör det när man får spendera morgonen på Wella studion och sitta på kurs? Jag och Jennie har fått tagit del av Wella's nya uppfinning - Color I.D. Nu kan man när man färgar för första gången varva olika slingor, partier, bottenfärg och längder i olika nyanser utan att färgerna klibbar sig mot varandra och fläckar. Det betyder - inge mera folie (blekning är undantag). Vi var skeptiska i början, men efter vår tid på studion är vi super intresserade av Color I.D och vi är imponerade av Wella's kreativa team. Till exempel: Har jag en kund med ett ljust hår men som vill ha fler skiftningar kan jag lägga olika slingor i olika toner av blond och mellanblond utan att behöva låsa mig till folie och kladd. Color I.D. är ett nytt verktyg för oss frisörer att vara fria och extra kreativa när vi arbetar med färg. Bra va? :)
Camilla Lind 2013-09-16

Snygg mörkröd

Snygg mörkröd
Första veckan på Peach har varit fullspäckad med härliga klippningar och höstiga färgningar! Måste säga att jag trivs väldigt bra på den här mysiga salongen och känner mig redan som hemma :) På denna bild förvandlade jag min kunds trötta, mellanbruna färg med utväxt till en skimrande mörkröd färg med hjälp av wellas glansiga intensivtoning. Lite trötta toppar klipptes också bort för att få ett ännu fräschare resultat.
Jennie Andersson 2013-09-13

Höstfin ombré

Höstfin ombré
Min glada kund var sugen på att förändra sin hårfärg och vi valde att göra en ombre. Jag har färgat bort utväxten med en djup, varm brun och sedan ljusat upp längderna med en skonsam blekning från Wella. Efter det har jag tonat in längderna med en intensivtoning för att få en härlig karamellfärgad ombre. Till sist har jag toppat håret och fönat med en mellanstor rundborste. Fint och nytt hösten till ära! :)
Camilla Lind 2013-09-12

Härlig blond hårförlängning från SoCap

Härlig blond hårförlängning från SoCap
Min söta kund kom till mig och var less på sitt hår och ville göra sig extra fin med hairextensions. Jag har satt in 100stk keratinslingor i tre olika nyanser. På det viset känns håret väldigt äkta och levande när det skiftar i olika toner av blond. Håret har jag behållit i en lång längd men fräschat till topparna och klippt löshåret i layers för att få luft och volym mellan hårslingorna. Sedan har jag lockat med våran favorit - den konformade locktången ;) Glamouröst och svallande vackert :)
Camilla Lind 2013-09-11

Höstfina extensions

Höstfina extensions
Min fina kund var trött på sitt hår och ville ha en förändring till hösten. Vi har först färgat och slingat hennes hår i olika kopparbruna toner med mjuka highlights i överhåret. Efter det har vi satt i 100stk keratinslingor i tre olika färger. Håret är sedan klippt i layers och stylat med vår konformade locktång, hårspray och vårdande olja från SP. Resultatet blev en härlig rödbrun som verkligen sprakar i solskenet (kan ses i andra bilden). En härlig förändring till hösten! :)
Camilla Lind 2013-09-10

Stockholms frisörer i världsklass!

Stockholms frisörer i världsklass!
Vi på Peach Stockholm känner oss super stolta och glada över att vi nu finns med i Whatsupsthlms frisörguide. I den finns de salonger som håller hög klass när de gäller både service och frisörhantverket. Blir ni lika nyfikna som vi - kika in här whatsupsthlm :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-09-09

Peach Stockholm välkomnar Jennie Andersson!

Peach Stockholm välkomnar Jennie Andersson!
Vi på Peach Stockholm välkomnar vår nya frisör Jennie Andersson till vårt team. Jennie har de senaste åren jobbat på en av de framstående salongerna i Sundsvall, Saxokam. Där har hon ständigt fått anta nya utmaningar med mycket kurser, allt från klipp & färg till uppsättningskurser på Björn Axén. Efter tre år på Saxokam kände Jennie att det var dags för lite nya utmaningar i storstan och Peach Stockholm. Jennie gillar allt som frisöryrket har att erbjuda så länge hon får använda sin kreativitet och pyssla om andra. Vi är stolta och glada att Jennie imorgon den 5 september blir en del av vårt team. Passa på att boka en tid hos Jennie redan idag via vår onlinebokning :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-09-04

Höstfin Blondette!

Höstfin Blondette!
Min vackra kund var sugen på en ny hårfärg till hösten och ville bli både varmare och mörkare i tonen. Jag har arbetat med tre olika färger här för att få ett så levande resultat som möjligt. Färgerna består av en ljus kopparbrun botten och sedan slingor med champagneblond, kopparbrun och guldbrun där underhåret är lite mörkare för en djupare färg. En toppning på det och min kund har nu en helt ny frisyr inför hösten :)
Camilla Lind 2013-09-02

Mustig chokladbrun

Mustig chokladbrun
Min fina kund blev extra höstvacker med en mjuk chokladbrun färg och nätta highlights. En klippning på det och det forna sommarslitna håret är nu fint inför hösten :)
Camilla Lind 2013-08-31

Bildregn från höstens trendiga klipp och frisyrer

Bildregn från höstens trendiga klipp och frisyrer
Bildregn från höstens trendiga klipp och frisyrer
Bildregn från höstens trendiga klipp och frisyrer
Bildregn från höstens trendiga klipp och frisyrer
Höstens klippningar är, liksom hårfärgerna, en uppdaterad version av vårens trender. Luggen håller hårt även i höst och nu ska den gärna vara lite rundad i formen mot ansiktet. För er som är sugna på en kortare frisyr så är "Pixie" klippen populär i höst. Den ska gärna vara lite taggig, busig och feminin. Vill du variera din pixie-frisyr så kan du lägga den i vågor á la 60-tal så har du en elegant och spännande frisyr inför de mörka, glittriga festkvällarna. För de lite mer längre håren så är det friska längder som gäller. På catwalken ser vi blanka, rundfönade längder med mjuk glans, följsamhet och liv. Klipp håret i mjuka layers som släpper fram vackra vågor och du är rätt ute. Är du inte riktigt redo för att klippa dig men vill ha förändring så har sidbenan kommit tillbaka med dunder och brak! Den ska gärna vara så markant som möjligt och ska du på fest kan du till exempel kreppa håret till mega-volym för en helkväll ute men behålla benan välkammad. Du kan också kamma håret i en vågig wetlook som bär genom hela vintern, elegant och tufft. Vi kommer att titta på fler stylingstips som gäller i höst så häng med på bloggen så kommer vi med fler inspirerande inlägg inför AW13 ;)
Camilla Lind 2013-08-29