FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Stockholm Fashion Week!

Stockholm Fashion Week!
Vi på Peach Stockholm vill tipsa er att hålla extra utkik på Stockholms gator efter snyggt stylade killar och tjejer. Det är nämligen Stockholm Fashion Week den här veckan. Förutom vimmel på stan kommer det vara en massa roliga happenings - visst låter det kul! För mer info kika in på Stockholm Fashion Weeks hemsida.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-08-13

Inspiration till höstens hårfärger

Inspiration till höstens hårfärger
Inspiration till höstens hårfärger
Dom mörka kvällarna med stearinljus, té och stickat är snart här och överallt i skyltfönstren kan vi se höstens mode. Så jag tänkte att vi skulle ta en titt på trenderna som gäller för håret i höst. Först ut... Hårfärgerna! De sommarljusa blondinerna kan hitta inspiration hos till exempel Blake Lively, för i höst är det inne med bruna, guldiga toner i ditt solkyssta hår. En underbar färg med olika nyanser som inte känns för mörk - Blondette! För våra vackra brunetter är slingor väldigt rätt i höst. Mjuka toner som ramar in ditt ansikte och som påminner om vårens Ombre men som känns naturligare, softare och glansigare. Även de röd/koppriga tonerna smyger sig in, det är liksom aldrig fel att satsa på en varmare, höstinspirerad färg än på just - ja hösten. Då kan du spraka ikapp med lövens alla vackra färger. Så, jag hoppas att du fått någon liten idé till ditt hår om du är sugen på att prova något nytt till hösten. Jag återkommer med höstens frisyrer och klipp inom en snar framtid ;)
Camilla Lind 2013-08-12

Ljuvliga hairextensions

Ljuvliga hairextensions
Åh, vad roligt jag tycker det är att jobba med hårförlängningar, man känner sig nästan lite som en trollkarl :) Här började vi den första dagen med att slinga undan utväxten och tona håret i en kallare blond, för att sedan sätta i 100stk keratinslingor idag. Slingorna är i två olika nyanser av blond, klippt i layers och stylad med plattången för ett lockigt, svallande hår. Visst blev det fint? :)
Camilla Lind 2013-08-09

Candy Crush!

Candy Crush!
Idag fick våra kunder något att titta på under behandlingen. Candy Crush invaderade Vanadisplan! Super kul att se dom stora figurerna krossa godis :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-08-08

Fin till jobbstarten!

Fin till jobbstarten!
Så var man igång igen efter helgen. Min fina kund var trött på att alltid helbleka sin utväxt och ville ha en varmare och livfullare blond. Jag har slingat med en mörkblond färg och en ljus färg och därefter tonat håret till denna ljuvliga nyans av blond. Och som pricken över i städade vi undan sommartrötta toppar med en fyllig klippning. Nu är hon extra fin inför jobbstarten!
Camilla Lind 2013-08-05

Vattenfallsfläta - super snyggt!

Vattenfallsfläta - super snyggt!
Vattenfallsfläta är superhett just nu och vi tror att det kommer hålla i sig en bra bit in på hösten. Personligen älskar jag den eftersom det finns en mängd sätt att variera flätan beroende på humör och tillfälle. Jag hittade en jätte bra länk på youtube som visar hur man på ett enkelt sätt kan få till en snygg vattenfallsfläta.
Tips!
  • Vill man köra en lite slätare variant rekommenderar vi att använda ett glansvax för att få bort alla små hår och få en riktig ren look.
  • Ska man få till en mer ruffig stil med lite volym, börja då med att tupera i botten och använd sen ett torrschampo för att få en strävhet i håret.
  • Locka, tvinna eller platta längderna raka för att enkelt skapa olika stilar beroende på vad du känner för just idag!
  • Avsluta alltid med en torr hårspray för att låsa frisyren. Är sprayen för blöt kan det lätt bildas kristaller på hårets yta och frisyren ser då lite "kletig" ut.
Vi hoppas se massor av söta tjejer med vattenfallsflätor i Stockholmsvimlet!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-07-26

Läcker platinablond med vår längsta hårförlängning

Läcker platinablond med vår längsta hårförlängning
Vackra Nomi kom till mig med en mörkare utväxt och underhår och en önskan om ett långt, blont hår. Jag har lagt ljusa slingor i underhåret och utväxten har blonderats bort. Sedan har jag satt i 90stk keratinslingor i vår längsta modell i två olika nyanser av blond så att underhåret upplevs svagt slingat. Resultatet är en lång, härlig platinablond frisyr som andas liv.
Camilla Lind 2013-07-22

Sommarhår med extensions från SoCap

Sommarhår med extensions från SoCap
Fina Eva-Marie ville ha ett längre, tjockare hår med naturliga skiftningar i blonda toner. Jag har använt mig av 90stk keratinslingor från SoCap i tre olika nyanser - på så vis ser håret mer levande och naturligt ut. Jag har sedan klippt löshåret i olika etager så att det blir mer luft mellan slingorna och lättare att locka upp det med mer volym. Jag stylade håret med den konformade locktången, vår vårdande olja från SP och en mjuk hårspray för kontroll och busighet. Ett vackert blont sommarhår blev resultatet :)
Camilla Lind 2013-07-19

Snygg i ombré och lockar

Snygg i ombré och lockar
Solen skiner och jag börjar min fredag med en spännande färgomvandling. Min fina kund hade helt ofärgat hår och ville göra något nytt och var sugen på en ombre. Jag har först slingat håret med en svag och skonsam blekning. Efter det har jag lagt en mörkare, varm toning i botten och en ljusare champagne-färgad toning på längderna. Efter detta fick min kund sitta med toningen under värme för att verkligen få en intensiv och glansig färg. Sedan har håret klippts i layers, toppats och stylats med plattångslockar. Jätte fint blev det!
Camilla Lind 2013-07-12

Långa blonda extensions

Långa blonda extensions
Långa blonda extensions
Igår var Johanna hos mig och fick långa blonda extensions. Vi passade också på att lägga blonda folieslingor i hennes utväxt. Ett tips till alla som tycker att deras hår är platt och livlöst! Lägg i lite blonda folieslingor det gör att hårstråna sväller och håret känns fylligare. Du får även upp stadgan som gör att håret lyfter från botten.En snygg styling av längderna gör man genom att tvinna håret runt en konformad locktång för att få till en mer vågig naturlig känsla - vilket också är superhett just nu. Inga mer hårda korkskruvslockar utan ett mjukt naturligt fall är det som gäller.Vi på Peach Stockholm önskar Johanna en trevlig semester och hoppas hon känner sig extra fin i sina långa blonda extensions☀
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-07-12

Sommar ombre ☀

Sommar ombre ☀
Idag var underbara Natasha hos mig och fräschade upp håret inför sin sommar resa. Jag lade en mörk bottenfärg och ljusa slingor på topparna för att få till en snygg ombre look. Avslutade med att sätta i 80 keratinvax extensions i tre olika nyanser. Resultatet blev en härlig ombre som fortfarande är helt rätt i sommar!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-07-09

Bröllop på Peach Stockholm

Bröllop på Peach Stockholm
Bröllop på Peach Stockholm
Idag skiner solen och tur är väl det när det vankas bröllop. Idag har Camilla haft nöjet att sminka och fixa håret på både brud (ljust hår) och tärna (mörkt hår). Stort grattis till brudparet önskar vi påPeach Stockholm :)
Camilla Lind 2013-07-06

Snygg i kort hår

Snygg i kort hår
Min glada, spralliga kund ville ha en ny frisyr som skulle passa hennes personlighet. Jag har klippt en asymmetrisk frisyr med en kortare sida och en längre lugg på den andra. Allting med något hackade linjer för en tuff edge och en lättstylad frisyr. Min kund blev sommarfin, nöjd och glad!
Camilla Lind 2013-07-04

Inspiration till flätor och beach-lockar

Inspiration till flätor och beach-lockar
Inspiration till flätor och beach-lockar
Inspiration till flätor och beach-lockar
Hej på er fina läsare!Här kommer ett somrigt inlägg fyllt med härliga beach hår och vackra flätor. Som nog ingen kan ha missat så är flätorna riktigt populära i år och själv kan jag inte få nog av dem, så jag lade ihop ett litet kollage som ni kan hämta inspiration ifrån. Vad som även är populärt i år är det lite rufsiga strandhåret. Snyggt både på playan och på uteserveringen.Tips till beach håret:Har du redan lite självfall i ditt hår kan du använda dig av en texturspray eller volymmousse och föna håret med en diffuser. På så vis fångar du upp lockarna men boostar dem med hjälp av fönen. Om ditt hår lätt blir frissigt kan du föna håret tills det bara är nästan torrt och avsluta med hårolja i längderna. Då får du ett rufsigt beach hår utan friss. Har du helt rakt hår så får locktången hjälpa till. Släng in en fläta i luggen och en mjuk sminkning som pricken över i. Lycka till!
Camilla Lind 2013-07-04

Blonda extensions

Blonda extensions
Igår var Annika här och fick en riktig sommar uppfräschning. Vi la en blond bottenfärg och sen glans på längderna för att fräscha upp färgen och få den där sommriga sandguld tonen. Annika var ute efter ett naturligt mjukt resultat så då blandade jag två blonda toner på extensionsen en lite dovare sand ton och en lite blondare guld ton. Sen var det bara att ut och glänsa med ny färg och nya extensions i sommar Stockholm.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2013-06-28