Frisör i Stockholm

Josefin har nu officiellt blivit "Peachad"!

Josefin har nu officiellt blivit "Peachad"!

Igår var det Josefins tur att få ett vackert sommar hår. Jag använde 90 keratinvax extensions i två blonda nyanser för att skapa liv och rörelse i håret. Josefin har nu officiellt blivit "Peachad"!

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-04-25

Peach Stockholm välkomnar Camilla Lind!

Peach Stockholm välkomnar Camilla Lind!

Från och med den 2 maj har vi en ny frisör här på salongen och vi är väldigt stolta att presentera Camilla Lind som en del av vårt team. Camilla tog gesällen 2010 och begav sig sedan till vårt grannland Norge för nya utmaningar. I Oslo jobbade hon på en välmeriterad salong vid namn Auster. Tiden på Auster var fylld av visningar och spännande kurser - en perfekt start för en ambitiös frisör. Två år senare var längtan hem till Sverige för stor och hon bestämde sig för att återvända vilket vi på Peach Stockholm är jätte glada för. Camilla är en kreativ tjej med glimten i ögat och hon har en väldigt bra känsla för färg och form vilket genomsyrar allt hon gör. Passa på att boka en tid hos Camilla redan idag via vår onlinebokning.

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-04-24

Godmorgon fredag!

Godmorgon fredag!

Här är en för och efter bild på Malin som var hos oss och blev vårfin igår. Jag har använt mig av 120 keratinvax extensions i olika nyanser för att få ett naturligt resultat.

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-04-19

Stänger kl 17 idag

Idag (Onsdag den 10/4) ska vår elkille komma och fixa det sista i salongen så tyvärr måste vi stänga kl 17:00. Alla våra kunder är hjärtligt välkomna under dagen eller imorgon då vi har öppet precis som vanligt 10:00-19:00 :)

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-04-10

Välkommen till Peach Stockholm!

Nu har vi äntligen fått hemsidan på plats. Här kommer ni kunna följa vår skönhetsblogg med nyheter, tips, före och efter bilder samt de senaste trenderna. Självklart finns det lite info om salongen och öppettider. För att göra allt så smidigt som möjligt så kan man även boka en tid direkt på hemsidan.

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2013-04-06