Frisör i Stockholm

Guldblond ombre

Guldblond ombre

Känner ni igen det här svallet? :)
Min fina kund kom till mig för första gången med helblekt hår och vi gjorde då en naturlig ombre med hennes egna färg som grund. Idag var det dags för uppfräschning och jag måste säga att jag tycker att hennes färg har suttit väldigt bra. Över min förväntan med tanke på hur vitt det var tidigare :) Så idag körde vi lite nya slingor och en varm toning för en schysst guldblond ombre med liv och glans.

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2015-01-12

Gellack

Gellack

Idag var min färgstarka kund här på ett återbesök för att lägga nytt gellack. Efter fyra veckor med mörka naglar fick det nu bli en härligt lila färg och massa glitter!

Malin Sevelin 2015-01-12

Naglar före efter

Naglar före efter

Nytt och fräscht på min fina kund. Nu ska julnaglarna bort och ersätts med naturligt lackade naglar.

Malin Sevelin 2015-01-07

Varm beige blond

Varm beige blond

Här har jag gett ett ofärgat hår en uppljusning med hjälp av slingor med blekning och en nyansering för en varm beige ton. Klippte även av en bit för en fyllig välmående frisyr. Härlig förändring denna mörka årstid :)

Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2015-01-07

Ögonfransförlängning

Ögonfransförlängning

Min trevliga kund kom till mig här om dagen och ville testa på art göra en ögonfransförlängning för första gången. Vi bestämde oss för att inte lägga allt för mycket eller för långa då hon inte haft det tidigare. Vi valde 11 mm som längst och applicerade de allra längst ut i fransraden för att trolla fram en så kallad "kattform" på ögat.

Påminnelse till alla er som kommer till oss och ska få era fransar fixade. Kom osminkade, gärna sedan kvällen innan så inga mascara rester sitter kvar i fransarna för bästa hållbarhet.

Malin Sevelin 2015-01-05

Brons naglar

Brons naglar

Drar igång det nya året med ett set härliga brons naglar. En kort förstärkning i rak modell!

Malin Sevelin 2015-01-02

Grått

Grått

I måndags var Rebecka här för en häftig förändring! Hon va sugen på att prova på trenden med grått hår och en kortare frisyr. En trend som inte alla vågar sig på så därför ännu roligare att få skapa! Passade henne perfekt! :)

Malin Kvaernå Frisör i Vasastan 2014-12-31

Nyårsnaglar

Nyårsnaglar

Det nya året närmar sig och det välkomnar vi så klar med ursnygga nyårsnaglar. Vem får inte ett lyckorus när man ser glitter? Här är en mix av svart och silver fadat ner på nageln.

Malin Sevelin 2014-12-30

God Jul & Gott Nytt År

God Jul & Gott Nytt År

Vi på Peach Stockholm vill tacka er alla för ett underbart år och önska er en riktigt
God Jul & Gott Nytt År!
Här är våra öppettider under jul- och nyårshelgen.

23/12 10:00-18:00
24/12 stängt
25/12 stängt
26/12 stängt
29/12 10:00-19:00
30/12 10:00-19:00
31/12 09:00-16:00
1/1 stängt

My Erlandsson Frisör i Stockholm 2014-12-22

GHD locktänger

GHD locktänger

Idag fick vi in fyra godbitar från GHD till salongen, nämligen deras populära locktänger. Här provade jag den ovala men konformade varianten på Mys hår och oj vilken glans de gav! Något extra fint att önska sig i jul kanske? ;)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-12-19

Lila och kopprig ombre

Lila och kopprig ombre

I går fick jag pyssla om vår egna nageltjej Malin! Hon ville ha en stor förändring och var sugen på en färgstark ombre. Som en grund la jag en mörklila färg och blekte sedan upp längderna med olika ljushetslägen och avslutade med en kopprig toning i schamponeringen. Åh så tjusig hon blev!

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-12-19

Beige ton

Beige ton

Min härliga kund vart trött på utväxten som syntes snabbt i hennes helblekta hår, så nu har vi under en tid gjort en ombre istället med en svalare färg som är väldigt lik sin egen och nu slipper hon den skarpa kanten. En nyansering på längderna ger dom en härlig glans och fin beige ton. Visst har hon ett fint blont svall?

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-12-12

Mustig brun färg

Mustig brun färg

Här har jag gjort en hel rensning och trollat bort alla gråa strån och gav i stället håret en glansig, mustig brun färg som grund och lite mjuka slingor på längderna för att göra färgen mer levande. En toppning och lite lockar med den konformade locktången gjorde även sitt :)

Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-12-12

Kopparblond

Kopparblond

Älskade koppar, vad du piggar upp i vintermörkret! Här har jag färgat och slingat i flera olika nyanser av honung, karamell och kopparblond för massa liv och glans. Lockarna är hennes egna som jag fönat fram med rundborsten och avslutat med lite hårolja :)

Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-12-11

Snönaglar

Snönaglar

Piggar upp stämningen lite med snygga snönaglar. Är det inge snö som faller utanför så får det falla ner på naglarna här innan istället. Här har vi mixat glitter i olika storlekar i vitt och även adderat lite, lite småkornigt glitter i en härligt ljus blå färg för att få de där lilla extra i vissa ljus!

Malin Sevelin 2014-12-11