FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Chocolate Brown hair

Chocolate Brown hair
Hej allihopa!
Nu är jag och Paulina tillbaka på salongen igen och oj, va ovant det är att släppa mañana-Thailand-grooven och komma igång igen 😄 Det kliar rejält i fingrarna nu och här fick jag pyssla om min fina kund Angelica. Hon gjorde sombre-slingor hos mig för en tid sedan och nu kände hon att hon ville ha förändring men samtidigt vårda håret och hon visste inte heller exakt vad hon ville göra. Sådär när man vill ha något nytt men ändå inte. Så vi valde att tona hennes hår i en mustig chocolate brown som matchade hennes botten. Då kommer hennes sombre-slingor skina igenom efter några tvättar och så lagom till våren har man lite ljusare hår igen. Eller så kanske den här chokladiga förälskelsen håller i sig och vi kör något mer permanent nästa gång? Toningar är en ytlig behandling som inte sätter sig inuti hårstrået likt en hårfärg och är på så vis mycket skonsammare och flexiblare. Passar perfekt när man vill ha något nytt men inte slita för mycket på håret ✨
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2016-02-26

Sombre

Sombre
Min fina kund Emilie hade varit hos en annan frisör och fått en färg som hon inte var nöjd med. Vi lade båda highlights och lowlights för att bryta upp den skarpa kanten. Sen nyanserade vi hela håret för att få den här mjuka sombre looken. 😊
Ingvild Norevik 2016-02-26

Korta naturliga fransar

Korta naturliga fransar
Min kund kom in till oss på salongen och var sugen på att göra fransar få hon tycker hennes egna är väldigt korta och ljusa. Hon har en känslig hy och därför bokade vi först en tid för att sätta endast tre fransar på varje öga, i samma längd som hennes egna för att testa om det skulle uppstå någon form av allergisk reaktion.
Vi väntade två dygn och det gick superbra, ingen reaktion!
En vecka senare satt vi detta härliga set. En relativt kort förlängning men en stor förändring för henne och det passade perfekt :)
Malin Sevelin 2016-02-26

Mustig sombre

Mustig sombre
Här fick jag skapa en härlig sombre med mjuka övergångar och mustiga toner. Jag började med att färga bort utväxten och sedan slinga längderna i tunna fina slingor, och avslutade det hela med att tona längderna i en ton som fint blandar in slingorna med resten av de mörka håret. Stylingen skapades med en konformad locktång, hårspray och glansspray :)
Malin Kvaernå 2016-02-25

Highlights and lowlights

Highlights and lowlights
Highlights and lowlights
Vilken härlig färg jag fick göra på min underbara kund! 😃 Efter en många foliepaket, med båda highlights och lowlights, sen en kall och glansig nyansering var Jenna redo att ut och glänsa med sitt nya hår.
Ingvild Norevik 2016-02-25

Vårens hårtrender 2016

Vårens hårtrender 2016
Vårens hårtrender 2016
Vårens hårtrender 2016
Vårens hårtrender 2016
Vårens hårtrender 2016
Vårens hårtrender 2016
I tisdags var vi och blev inspirerade av Wellas trendvision inför våren och sommaren 2016. Den stora trenden är ecaille som är en soft version av balayage och sombre. Där man blandar olika nyanser för att få ett mjukt färgspectra i håret likt skalet på en sköldpadda som just ordet ecaille betyder. Färgskalan går i nyanser av flytande metaller som guld, koppar och rose. Håret ska kännas super lyxigt, välarbetat och fylligt. Vi på Peach Stockholm ser framemot en vår och sommar av fylligt lyxiga färger och välmående hår. Om ni känner er nyfikna är ni varmt välkomna att kika förbi någon av salongerna så svarar vi gärna på frågor utifrån just ert hår.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-25

Fyllning gelenaglar - galen utväxt

Fyllning gelenaglar - galen utväxt
Fyllning gelenaglar - galen utväxt
Nu är äntligen våra efterlängtade tjejer hemma från Thailand igen. Som vi saknat dom! Camilla började hemkomsten med ett stopp vid nagelbordet för att fixa till den otroliga utväxten! Här är bilder både före & efter.
Malin Sevelin 2016-02-24

Softa slingor

Softa slingor
Den här fina tjejen var ofärgad och hade en fin naturlig färg på sitt hår. Därför ville vi inte färgbehandla hela håret utan valde istället att jobba med softa slingor i olika nyanser. Några mjuka blonda highlights och några naturbruna lowlights. Ser så lyxigt och fräscht ut med mycket glans och liv i.
Hilda Wistrand 2016-02-24

Sombre

Sombre
Sombre
Kolla den fina färgen jag fick ge min fina kund Sara den här veckan! 😃 En ljus sombre i kalla naturliga toner.
Ingvild Norevik 2016-02-24

Roségold hårfärg

Roségold hårfärg
I måndags fick jag göra denna roliga hårfärg! Jag behöll hennes naturliga färg i botten och gjorde slingor på längderna som sedan fick en kopprig färg med en roséton på topparna. Får man inte lite vårkänslor? :)
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2016-02-24

Lila naglar med pressat glitter

Lila naglar med pressat glitter
Nu när solen vågar kika sig fram mer och mer så får vi riktigt vårkänslor på salongen. Detta pressade, lila glitter passade så bra till de lavendelfärgade naglarna!
Malin Sevelin 2016-02-24

Wella vårvisning

Wella vårvisning
Ikväll smiter hela Peach Stockholm teamet iväg på en inspirerande vår och sommar visning för att spana in de senaste trenderna. Så ikväll stänger vi portarna redan 18:00 men vi är tillbaka imorgon 10:00 - 19:00 precis som vanligt och laddade med massa inspiration :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-23

Brunett

Brunett
Min fina kund ville få bort sin gamla ombre och bli brunett. Vi klippte bort en rejäl bit och fick bort det mesta av de blekta topparna. Sedan valde vi en härlig brun ton med lite guld och rödabruna toner i. Vi fick superfina skiftningar i håret trots att det är samma färg över hela håret, tackvare att det inte var helt enfärgat under. Nu kan hon lätt underhålla färgen och glansen hemma med en Revlonbomb; en inpackning med pigment.
Hilda Wistrand 2016-02-23

Shaved nape

Shaved nape
Shaved nape
Här har vi en riktigt modig tjej som vågade sig på en super läcker shaved nape. Det är som är bra med shaved nape är att man kan dölja den om man vill vara lite mer klassisk och plocka fram den när man vill känna sig extra cool. Tror vi kommer få se massa coola tjejer i vår med rakade nackar med olika läckra mönster :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-23

Koppar

Koppar
Min härliga kund fick en lika härlig färg, älska koppar! 😍
/Hilda
Hilda Wistrand 2016-02-23