FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Fransk manikyr

Fransk manikyr
Idag hade vi besök av en mor och dotter som startade sin shoppingdag med ett stopp hos oss för att få fina naglar. En varsin klassisk frans manikyr lackat med nagellack.
Malin Sevelin 2014-05-30

Glad Kristi himmelsfärd

Glad Kristi himmelsfärd
Idag är det Kristi himmelfärd och då passar Peach Stockholm på att stänga och ladda batterierna. Om det är något ni undrar över når ni oss på mailen, annars har vi öppet precis som vanligt imorgon :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-05-29

Naturella gelenaglar

Naturella gelenaglar
Naturella gelenaglar
Alla arbeten tillåter inte långa naglar med massa glitter, tur är väl de att det är minst lika snyggt med naturella gelenaglar.
Malin Sevelin 2014-05-28

Wella's hårvisning

Wella's hårvisning
Wella's hårvisning
Wella's hårvisning
Här kommer lite bilder från Wella's hårvisning som Peach-teamet var på för några veckor sedan. Showen bjöd på härliga färgtekniker samt spännande klippningar för både herr och dam :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-05-28

Ljusbrun hårfärg

Ljusbrun hårfärg
Här har vi en tjej som var redo för förändring och ville bli ljusare till sommaren! Jag har gjort en lätt avfärgning för att tvätta ur hennes mörkaste partier. Efter det gjorde jag massa tunna slingor och nyanserade det till en mjuk och härlig ljusbrun hårfärg :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-05-28

Sommarkänslor

Sommarkänslor
Vilka härliga sommarkänslor det är i luften idag! Det firar vi på Peach Stockholm med underbart bubblande rose och svalkande vattenmelon ☀️. Kom gärna förbi och njut av vår mysiga uteplats!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-05-23

Kopprigt långt hår

Kopprigt långt hår
Kopprigt långt hår
Nu var det dags för vår egna Jennie att bli Peachad till sommaren!
Ny färg och lyster samt 80stk keratinslingor för ett långt kopprigt hår och se vilken babe hon blev ;)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-05-23

Bruduppsättning

Bruduppsättning
I lördags var det dags för min underbart vackra kund att gifta sig. Solen sken och stämningen på salongen var på topp! Till hennes bruduppsättning har vi använt oss utav en vacker knut med en fin överlappnings-teknik. De skapar mer liv och dynamik till skillnad från en vanlig slätkammad knut. En mjuk make-up från mineralsminket Yound Blood blev pricken över i. Vi på Peach Stockholm önskar brudparet all lycka! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-05-22

Långa naglar

Långa naglar
Långa naglar
Nu var det på tiden att få mina egna lite snygga. Jag älskar långa naglar i alla former, denna gång blev det raka naglar i en hallonröd superhärlig färg i kombo med silvrigt glitter. Jag är riktigt nöjd, dessa kan av leva med i många veckor framöver!
Malin Sevelin 2014-05-21

Sommarnaglar

Sommarnaglar
Gissar på att det är fler än jag som känner att sommaren är på väg. Hur underbart är inte de? Varma dagar, sena sommarkvällar och pricken över i, en lång härlig klänning med matchande sommarnaglar. Här kommer en massa inspiration med allt ni kan tänka er i nagelväg!
Malin Sevelin 2014-05-21

Blonda extensions

Blonda extensions
Härliga Linda fick en riktig uppfräschning. Lite härliga blonda slingor och extensions med en lätt förlängning gjorde susen! Dags att glänsa i vårsolen :).
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2014-05-21

Tutti frutti

Tutti frutti
Tutti frutti
Från 5 veckors fransk manikyr till somriga tutti frutti naglar. Vilken förändring och vilken färgkombo. Jag älskar't!
Malin Sevelin 2014-05-16

Långt hår

Långt hår
Kommer ni ihåg min fina kund från i vintras med drömhåret? Nu var det dags för lite nya ljusa slingor och jag kände att jag absolut ville ta kort på detta underbara svall. Visst blir man lite avundsjuk på hennes hår, långt och glansigt! :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-05-16

Blond page

Blond page
Min kund kom in med en mörk utväxt och en rätt så guldig nyans efter många olika färgningar. Hon hade länge funderat på att klippa en page och nu var det dags! Den guldiga färgen och utväxten ville hon bli av med och få lite mer skiftningar, så jag blandade ljusa och lite mörkare slingor för att få ett fint spel i håret samt en mer beigeaktig ton. Oj, så snygg hon vart i sin nya färg och frisyr!
Jennie Andersson Frisör i Vasastan 2014-05-14

Baluppsättningar

Baluppsättningar
Baluppsättningar
Baluppsättningar
Baluppsättningar
Här kommer ett inlägg med massa inspiration på olika baluppsättningar. Dessa är fina till sommarens studenter, baler, bröllop eller kanske bara en extra snygg utekväll? Min favorit är den slarviga knuten som känns som en cool blandning mellan romantik och sommarrufs! Vilken är din favorit? :)
Camilla Lind Frisör i Vasastan 2014-05-14