FRISÖR I STOCKHOLM

PEACH STOCKHOLM

Frisör i Stockholm - Peach Stockholm

Röd ombre

Röd ombre
Vad passar bättre än denna sprakande, röda ombre en sån här grå och regning vecka? 😊 Min fina kund hade en mellanbrun ombre med ljusa toppar innan och var sugen på något med mer färg, så jag har penslat en rejält kopparröd färg i botten och även lagt lite slingor på längderna med den färgen för att få mer ös där också 😊
Jennie Andersson 2016-02-12

Balayage

Balayage
Balayage
Underbara Sussi som jag inte sett på 10 år var hos mig härom dagen för att bli fin i håret. Det var så himla roligt att se henne igen och det kändes ju helt sjukt när vi började räkna åren - att man varit frisör sålänge :). Efter lite konsultation kom vi fram till att vi skulle lätta upp hennes matt svarta längder med en mjuk balayage. För att få en perfekt grund att senare i vår kunna lägga ännu lite ljusare highlights i och då få en mer sombre känsla. Men vilket fantastiskt hår Sussi har nu som då - se och njut gott folk!
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-12

Mahognyröd ombre

Mahognyröd ombre
Här fick jag skapa denna knalliga ombre med fantasy-inspiration! En röd som går mer åt det mahogny röda som ger härlig knallig ton och futuristisk känsla. Självklart användes Olaplex i blekningen för att minska slitaget på håret under en så stor förvandling. Så roligt och passade min söta kund perfekt! :)
Malin Kvaernå 2016-02-11

Granny hair ombre

Granny hair ombre
Granny hair ombre
Olivia kom in till mig för en månad sen och var sugen på en riktig förändring- grannyhair! Efter två sittningar fick vi det ljust nog till att skapa den här fräscha grå ombren som Olivia bär med bravur. Så roligt när kunderna vill ha något utöver om det vanliga. :)
Ingvild Norevik 2016-02-11

Nagelförlängning på nagelbitare

Nagelförlängning på nagelbitare
Nagelförlängning på nagelbitare
Min kund är nagelbitare och har försökt hitta en lösning på att sluta bita på naglarna. Väldigt ofta limmar hon på färdiga lösnaglar och målar dom vinröda.
Idag var det dags för något nytt!
Vi förlängde hennes naglar med tippar, filade till en snygg oval form, förstärkte sedan med gelé och avslutade med ett riktigt fräscht gellack. När man har så här snygga naglar vore det väl dumt att bita ;)
Malin Sevelin 2016-02-11

Askblond

Askblond
Askblond
Gulliga Sara var hos mig och blev riktigt askblond. Hon kände att hennes längder var alldeles för gula och inte alls matchade hennes egen ton. En massa folieslingor och en nyansering senare var det gula tonerna ett minne blott och Saras hår gnistrade härligt i kalla isiga färger.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-10

Ljusblond

Ljusblond
Min underbara kund Emma var sugen på lite förändring. Hon har länge haft en ljus färg som har gått lite åt gul-orange. Hon ville ha en mera ljusblond och kall känsla på det, och långsiktigt en sombre look på håret. Vi gjorde många tunna folieslingor med blekning och olaplex för att ljusa upp håret och bevara kvalitét på håret. Sen gjorde vi en nyansering för att få en snygg och kall känsla på det. Följ med på bloggen på min och Emmas resa mot en kall sombre! :)
Ingvild Norevik 2016-02-10

Varma slingor

Varma slingor
Varma slingor
Min underbara kund Lisa var trött på sitt matta vinterhår och ville få in liv och värme. Jag lade en mjuk varm toning i botten för att slippa utväxt och få en fin övergång på färgen. I längderna varvade jag ljusa slingor med mustiga hasselnöts färgade slingor och hela kalaset avslutades med en guldig nyansering för att ännu mer boosta det varma tonerna. Vi klippte bort de trötta topparna och avslutade med lite härliga vågor med extra glans på. Så nu kan Lisa verkligen lysa upp det gråa vädret med sin varma glans.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-09

Ombre

Ombre
Fina Hanna var hos mig igår och fräschade till både sin ombrefärg med lite nya slingor och satte i 30st extensionsslingor för ett fylligare svall :)
Jennie Andersson 2016-02-09

Semmeldagen

Semmeldagen
Vad kan vara mer passande en regnig dag som denna än att passa på och fira semmeldagen med en mumsig cupcake semla. Det tycker iallafall vi på Peach Stockholm, så varmt välkommen till någon av salongerna och mumsa med oss :)
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-09

Gellack

Gellack
Startar denna vecka med fräscha naglar med gellack och lite gulligt folie på ringfingrarna. Enkelt och snyggt!
Malin Sevelin 2016-02-08

Slingad page

Slingad page
Det är många kunder som kommer såhär års och tycker håret känns livlöst och matt. Här livade vi upp det trötta vinterhåret med en härligt slingad page, självklart använde vi Olaplex i blekningen för att inte bara behålla kvalitén utan faktiskt få ett bättre hår efter behandlingen. Jag avslutade det hela med en rejäl klippning med snygg finish i nacken 😊.
My Erlandsson Frisör på Östermalm 2016-02-04

Kall blond

Kall blond
Fina Sarah har varit helblekt länge men nu på sista tiden har vi gjort slingor i hennes utväxt istället, för att utväxtkanten inte ska bli så skarp. Här har jag även lagt en lite mörkare och kall toning i botten så att det ska bli ett ännu naturligare resultat. Med lite luxe olja från SP och lockar med den konformade locktången från GHD så fick jag till detta fina svall :)
Jennie Andersson 2016-02-03

Från kopparröd till karamell ombre

Från kopparröd till karamell ombre
Från kopparröd till karamell ombre
Från kopparröd till karamell ombre
Vår egna underbara Malin K. har varit en fin kopparröd under en längre tid men nu var det äntligen dags för lite förändring. Hon ville behålla sina varma färger och djupet i hennes botten men känna sig mycket ljusare. En karamell mörkblond med ombre känsla och massa glans och liv. Jag och Paulina hjälptes åt att få pyssla om Malins hår. Såhär gick vi tillväga:
När man ska bli ljusare är det mycket viktigt att man tar hänsyn till hårets kvalité och historia. Man får vara beredd på att det kommer att ta en hel del tid och flera besök innan man når sin målbild. I Malins fall vet vi exakt vilka pigment som gömmer sig i hennes hår och vad vi kan förvänta oss när vi börjar bleka det. Ett färgat hår måste blekas för att kunna bli mycket ljusare, och det är inte alla hår som orkar med den processen. Man får också vara beredd på att många varma pigment följer med en i processen. Nu hade vi tur att Malin har ett helt fantastiskt välmående, tjockt och starkt hår och hon var inte rädd för de varma pigmenten. Hennes goda kvalité har hon dels sina gener att tacka för, samt att hon har inte mixtrat med olika färger de senaste åren utan hon har varit ungefär samma kopparröda färg, endast. Då vet vi vad vi har att jobba med och hur hårt vi vågar gå på med blekningen. Självklart hade vi Olaplex i blekningen för att skydda det från en del av påfrestningen.
Så, vi penslade hennes utväxt i en mörk choklad brun och gick loss med massa ljusa folieslingor som fejdades mot botten som en ombre. Mellan de ljusa slingorna gick vi efter med en mjukare karamellkopprig mellanbrun färg. Detta blev ett stort projekt och tog några timmar, men efter en nyansering och omgång med locktången så var förvandlingen komplett!
Nu får Malin vårda håret extra mycket hemma så att det får återhämta sig, så kanske vi kör några fler ljusare slingor framåt vårkanten 😋
Camilla Lind 2016-02-02

Vit blond

Vit blond
Den här tjejen hade ett blondt hår med ganska varma partier i. Målet var att bli ljusare blond och få in mer vita toner, men med en mörkare botten för att mildra utväxten.
Ibland kommer kunder och beskriver att de vill ha kall blondt hår, men menar ofta egentligen vitare toner, snarare än askiga. Då passar det väldigt bra att varva vitare slingor med guldigare toner.
Det ger en klar och lyxig ton på håret.
Hilda Wistrand 2016-02-02